amannn amannn get temızlık yap sen ancaaaaa
yaa bir gelemedin haaa
poffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cok gecmıs olsun canım ya dıkkat et kednıne yunusaaa ole hemen telşa kapılma bak daha cok hata yaprsın oğlun ıcın az soguk kanlı olmaya calış canım benım
aynen kızlar bi gelemedim evde zor oluyormuş valla hep iş güç bitmiyo
bide kız olmasa rahat bırakmıyo falan
aynen kızlar bi gelemedim evde zor oluyormuş valla hep iş güç bitmiyo
bide kız olmasa rahat bırakmıyo falan
ben sana gecen dedım dımı evee gıemzsın dıye sen de gırerım telım var pcım var dıdınn ahhanda gorrr ıste
Ben soğukkanlıyım zaten hemde biraz fazla. Neredeyse bütün büyük depremleri yaşadım ama dalga geçmeyin sakın ama ben oğlumu kaybetmekten çok korkuyorum. o korkuyla bakıcının oğlumu alıp gitmesinden oğlumun başına bişey gelip benim başıma gelmemesinden vs. gibi. yoksa deprem anında paniklediğim hiç olmadı Marmara depreminde bile ya artık yalnız değilim ya ya varsa yoksa oğlum. Sabah bakıcıma sıkı sıkı tembih modundaydım ben. Bak bişey olursa sakın sitenin otoparkından ayrılma git şu açıklık alanda bekle benim gelmem yolun durumuna bağlı 6 7 dk. kalabalık olursa 10 dk da evdeyim sakın bir yere gitme oğlumu yalnız bırakma oğlumu alıp gitme. En son Ahmet ee yeter hadi dedi kendime geldim. Kızlar ben oğlumu kaybetmekten çok korkuyorum yaaaaa
h geldın cnmm hee gtmışler ben sondan başladımda cvplamayaGünaydın kızlar nasılsınız ?
Kayınvalidemleri gönderdim. Oğlum çok hasta ve sürekli deprem oluyor tırsıyorum
Siz naptınız ?
ya aslında laf sokmak için demedim. Yani o an öyle duygulandım ki konuşmalarında, öyle bir kayınpederim olsun istedim.
çok babacan çok tatlı bir adam. E benimde babam yok. öyle işte.
Bende saçlarına sinir oldum. O kadar sardılar ettiler bi baktık bale topuzu yamışlar. Birde sesi çok güzlemiş berenin.
tv yatak odasında orda ütü masasını koyacak yer yok. Salondaki tv bozuldu, pazar günü oraya alacak eşim. Bende öyle yapıyordum ama tv bozulunca kaldı işte.
gezgın garu gezdığın günlere saygünaydınlarrrrr güzellerrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrr
geldim ama gitcem işlerim varrr
arıtma için servis gelcek filtre değişmeye tezgahın altini boşaltayım
dedim ya koca evde pek iş yapamadım başliyim bugün yokkk hazırda hava kapalı biyerte gitcekdik iptal
azranın tüm kıyafetlerini aldım annemden onlar yerleşecek offfffff bi sürü iş var
bide annem cuma duasına davet etti orya gitcemmm güya bakalım
Hoş bulduk Burcum.
Evet ya sorma sürekli deprem oluyor Kütahya Simavda Simav da buraya çok yakın Kütahya ya olduğundan da yakın ufacık sarsıntı olsas olağan şiddetiyle burda hissediyoruz. Dün 5.1 oldu ama çok çok iyi salladı oğlumla hastanedeydik millet kaçıştı ben mal gibi kala kaldım yine her zamanki gibi. Hasar masar yok ama sabah haberlerde tetikleyici nitelikte olduğunu emet fay hattını kırabileceğini fln da söylediler bildiğin korku kapladı yani. Depremden korkmuyorum da ben işteyken oğlumun evde olması beni çok korkutuyor
Yunusum da hasta oldu zaten viral enfeksiyon kapmış idrar tahlili de verdik dün kültür 3 gün sonra çıkacak idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş bir de bugün kaka götürcez hastaneye dizanteri salgını varmış. kafayı yicem ishali kusmaswı hiç bitmiyor
burcu senın yerne kim aradıki acep..
canımm annelık duygusu ıc gudusu anne değilim amaaa cocugum oluncaaa bende onu gozumden sakınırım gıbıme geliyor.bırde cok sevdıgın bı yakının zmansız kaybettın mı? bubunde etkısı cok oluor
ana fatmagül aklandımı suçu yokmu artıkkkk
Ben izlemiom dizi hürrem feriha sadcee
Bende oğlumu yıkıyabilcekmiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoş bulduk burcum.
Evet ya sorma sürekli deprem oluyor kütahya simavda simav da buraya çok yakın kütahya ya olduğundan da yakın ufacık sarsıntı olsas olağan şiddetiyle burda hissediyoruz. Dün 5.1 oldu ama çok çok iyi salladı oğlumla hastanedeydik millet kaçıştı ben mal gibi kala kaldım yine her zamanki gibi. Hasar masar yok ama sabah haberlerde tetikleyici nitelikte olduğunu emet fay hattını kırabileceğini fln da söylediler bildiğin korku kapladı yani. Depremden korkmuyorum da ben işteyken oğlumun evde olması beni çok korkutuyor
yunusum da hasta oldu zaten viral enfeksiyon kapmış idrar tahlili de verdik dün kültür 3 gün sonra çıkacak idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş bir de bugün kaka götürcez hastaneye dizanteri salgını varmış. Kafayı yicem ishali kusmaswı hiç bitmiyor
bılmemm kııııı bacımmmm amaaa bukadar denk gelir doğrusu:26::26::26:
ya aslında laf sokmak için demedim. Yani o an öyle duygulandım ki konuşmalarında, öyle bir kayınpederim olsun istedim.
çok babacan çok tatlı bir adam. E benimde babam yok. öyle işte.
Bende saçlarına sinir oldum. O kadar sardılar ettiler bi baktık bale topuzu yamışlar. Birde sesi çok güzlemiş berenin.
tv yatak odasında orda ütü masasını koyacak yer yok. Salondaki tv bozuldu, pazar günü oraya alacak eşim. Bende öyle yapıyordum ama tv bozulunca kaldı işte.
Kaybettim tabi herkes gibi anneannemle dedemi çok yakın zamanlarda kaybettik beni onlar büyüttü ama bilmiyorum belki de marmara depreminde gölcükte olduğumuz için sonra ki manzara beni çok korkutmuştu öyle bişeyle karşılaşmaktan da korkuyor olabilirim. geceleri resmen nöbet tutuyorum bişey olkursa oğlumun yanında alıcam soluğu diye
h geldın cnmm hee gtmışler ben sondan başladımda cvplamaya
he anladımm oturma odasına koyun onu daha kolay olurr
gezgın garu gezdığın günlere say
azcık temızlık yap ama gene gelhee bı işbı bız
gecmıs olsun cnm hem sıze hemde kuzuna
senıde arayamadım yaa knt yokk
nasılsın pekı
kv gıttıler mı
zamansız anıden kaybettınmı anlamında sormustum gercı her olum erkendır.beynınde bu dusuncelerle yasrsan kotu seylerı cagırırsın yesoo bıraz olumlu bakmaya calış hayattaaa
Önemli değil böcüğüm bende arayamadım seni koşturmacadan kimse yardım etmedi vallahi tek başına bir sürü insanın karnını doyur sofra kur sofra topla gezdir yedir içir yatır feleğim şaştı biraz sorunlarda çıktı ama bir şekilde atlattık gittiler Yunus hasta oldu ondan sonra da görümcemin oğlu hastaydı yunusu mümkün olduğunca uzak tutmaya çalıştım ama ondan mı bulaştı yoksa evde sürekli düşüncesizce karşılıklı camları açtılar ondan mı hasta oldu bilemiyorum. bir kaç gündür de iş çıkışı yunusu hastaneye götürüyorum evde iş çok işte iş çok kafayı yicem bugün de misafirlerim gelicek ( müşteri ) benim çalışma yapmam lazım ama ne güzel oturdum burda yazıyorum. Çok yorgunum ve çok uykusuzum dün saat 4 e doğru yattım Yunus 6 da dikildi ayağa. hastalıktan ne uyku kaldı ne iştah çocukta.
temam temammm alyam ben aradımmm sen tanımayınca ıkıncı arayısımda ısletecektımmm ama teli açmadınnnnn laaaa şanslu karuuuuu
bende fazla izlemiyorum işte bazen kuzy,feriha,fatmagüle bakıyorum oda sonlara doğru.
6 haziranda belli olacek fatmagülün durumu.
Yıkarsın oğluşunu. Ilk banyosunu annemle ben yaptık.
Hastaneden cd verdiler. Ona bakıp yıkadım.
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun oğuşuna. Canım ya halsiz kalmıştır kuzum benim. Deprem çok şiddetli değil ama düz zeminde daha çok hissedilir. Inşallah bir daha tekrarlamaz. Salı günü akşamda burda olmuş. Akşam üzeriydi biz hissetmedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?