cnm sende bu arada cok yıprandı tabee
neyse diğer bakıcı işi olursa belkı rahat edersın
cunku sende hasta olcen bu gıdışle ıyıce zayıfladınn
Ben ölenle kalanla alakası olduğunu düşünmüyorum ama Burcum olumlu tabi ki düşünmeye çalışıyorum ama benim hayatımda bir kocam var bir çocuğum sanırım o yüzden triplerdeyim bu ara. Ya bir de anlamsızca duygusala bağlamış durumdayım çarşamba ahmet balkonun demirlerini boyarken gittim oooyyyy aşkım benim ühhhüüüüüü diye :) hassas bir dönemden geçiyorum galiba çok fazla sorun problem üst üste geldi şimdi de bu deprem mevzusu olunca ona sarmış olabiliim. Amaaann bilemedim valla. yarına bişeyim kalmaz :) umarım
Ben ölenle kalanla alakası olduğunu düşünmüyorum ama Burcum olumlu tabi ki düşünmeye çalışıyorum ama benim hayatımda bir kocam var bir çocuğum sanırım o yüzden triplerdeyim bu ara. Ya bir de anlamsızca duygusala bağlamış durumdayım çarşamba ahmet balkonun demirlerini boyarken gittim oooyyyy aşkım benim ühhhüüüüüü diye :) hassas bir dönemden geçiyorum galiba çok fazla sorun problem üst üste geldi şimdi de bu deprem mevzusu olunca ona sarmış olabiliim. Amaaann bilemedim valla. yarına bişeyim kalmaz :) umarım
kazasız belasız gıdın gelın ınş cnmmm
günaydınnnnnn
gunaydınlarrrrrrrrrrr hanımlar, hayırlı cumalar....
bocukum nassııı yendık laaaaa
annaaaa ankarayamı gıdıyon gunesssımmm benıde goturrrrrrrrr
canımm...
becerüklüü garu.. güle güle gidin canım..
demek evi topladın parisede gittin afferim kız sana
Yarın bu bakıcının son günü pazartesi diğeri başlıyor bir kaç gün evde kalıcam o yüzden o arada biraz dinlenirim diye umuyorum gerçi ev aldı başını gidiyor kv. burdayken hiç birşey yapamadım ancak toparlayabildim peşlerinden çamaşırlar dağ olmuş bu yeni bakıcıya evi süpür dedim çarşamba bugün cuma hala süpürecek işine son vericem diye de yüklenmiyorum zaten yunus ta hasta gerçi gündüz paso uyuyor ama çok önemli değil yarın şöyle bir dip köşe temizliğe girerim pazartesi kahvaltıya apt. bende birde onlar gittikten sonra süpür sil yaparım salı yan gel yat yapıcam.
len hamış olmaaduygusal garuu
goca göbekk ne edıonnnn
İşte benim sayfam buldumm buldum
Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza
Ayşe ben 23 yaşındayım :115:
zaman zman olur boleee ben ananemle dedemı anı bı sekılde kaybettım ozellıkle dededemı ondan sonra tum sevdıklerımı kaybetme korkusu sardı her yanıımı uzun zmandır annemı kotu goruordumm ruyalarımda aneem amelıyat oldu sonra kalp krızı gecırdı ve annem bana ruytanda goruyodun sureklı dedııı bakkk arıyp soluyodum cunkuu bole bole devamlı goruyorum dıyee bazen benıde bu duygular sardıgında cok fena oluyorumm annemi eşimi kaybettemkten odum kopuyor ALLAH KORUSUN GECINDEN VERSIN
amnn cnm ınsss
hayrlı cumalrrr bebekim:):)
gel bebeeemgel araba boş:)
heaaa vallaaaa bende sasrdım kendımee ama halam gelcek ankara baya ara vermıs olacktık eyuu oldu valaaa hehehe
hamış yaa QIbişeyden annamıyon laaaaaaaaaa
hayrlısı olsun dıyelımmmağzını hayra aç böcüğüm ya sabah sabah :) ne hamilesi nen daha yeni geçtim o yoldan hem korunuyoruz biz sanmam öyle bişey olacağını. Yok nana öyle bişey. Bu ara vallahi fenalardayım. biri dokunsa ağlicam neden bilemedim.
Yukardaki periyodda değişen bir ruh hali yelpazem var anım anıma uymuyor...
Göbeğimde her geçen gün büyüyor çünkü içinde dünyanın en totosu ısırılası şeyi var..
bişeyden annamıyon laaaaaaaaaa
süpürmez len cıkcak zaten dıye dedın demı
bende temızlemezdımmmbunnca zamanda temızlemedı zaten
pekı kadın nye dıye sormadı mı hıc :26asakluu
ınş cnm dınlen valla bu bakıcıdan yüzün güler ınş
Harbi hamişlerin tansiyonu düşer benim IQ düştü...Tuzlu bir ayran içiyim bir daha okuyum belki anlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?