Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm sende bu arada cok yıprandı tabee
neyse diğer bakıcı işi olursa belkı rahat edersın
cunku sende hasta olcen bu gıdışle ıyıce zayıfladınn

Yarın bu bakıcının son günü pazartesi diğeri başlıyor bir kaç gün evde kalıcam o yüzden o arada biraz dinlenirim diye umuyorum gerçi ev aldı başını gidiyor kv. burdayken hiç birşey yapamadım ancak toparlayabildim peşlerinden çamaşırlar dağ olmuş bu yeni bakıcıya evi süpür dedim çarşamba bugün cuma hala süpürecek işine son vericem diye de yüklenmiyorum zaten yunus ta hasta gerçi gündüz paso uyuyor ama çok önemli değil yarın şöyle bir dip köşe temizliğe girerim pazartesi kahvaltıya apt. bende birde onlar gittikten sonra süpür sil yaparım salı yan gel yat yapıcam.

len hamış olmaaduygusal garuu

zaman zman olur boleee ben ananemle dedemı anı bı sekılde kaybettım ozellıkle dededemı ondan sonra tum sevdıklerımı kaybetme korkusu sardı her yanıımı uzun zmandır annemı kotu goruordumm ruyalarımda aneem amelıyat oldu sonra kalp krızı gecırdı ve annem bana ruytanda goruyodun sureklı dedııı bakkk arıyp soluyodum cunkuu bole bole devamlı goruyorum dıyee bazen benıde bu duygular sardıgında cok fena oluyorumm annemi eşimi kaybettemkten odum kopuyor ALLAH KORUSUN GECINDEN VERSIN

İşte benim sayfam buldumm buldum

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza

Ayşe ben 23 yaşındayım :115:

kazasız belasız gıdın gelın ınş cnmmm

günaydınnnnnn

amnn cnm ınsss

gunaydınlarrrrrrrrrrr hanımlar, hayırlı cumalar....

bocukum nassııı yendık laaaaa

hayrlı cumalrrr bebekim:):)

annaaaa ankarayamı gıdıyon gunesssımmm benıde goturrrrrrrrr

gel bebeeemgel araba boş:)

canımm...

becerüklüü garu.. güle güle gidin canım..

demek evi topladın parisede gittin afferim kız sana

heaaa vallaaaa bende sasrdım kendımee ama halam gelcek ankara baya ara vermıs olacktık eyuu oldu valaaa hehehe

süpürmez len cıkcak zaten dıye dedın demı
bende temızlemezdımmmbunnca zamanda temızlemedı zaten
pekı kadın nye dıye sormadı mı hıc :26asakluu

ınş cnm dınlen valla bu bakıcıdan yüzün güler ınş

len hamış olmaaduygusal garuu

ağzını hayra aç böcüğüm ya sabah sabah :) ne hamilesi nen daha yeni geçtim o yoldan hem korunuyoruz biz sanmam öyle bişey olacağını. Yok nana öyle bişey. Bu ara vallahi fenalardayım. biri dokunsa ağlicam neden bilemedim.

Amin canım Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın dicem de doğanın kanunu bu. Hep diliyorum sevdiklerimin acısını yaşatmasın önce beni alsın diye. Bir dönemden geçiyorum herhalde. toparlarım sanırım.

bişeyden annamıyon laaaaaaaaaa
hamış yaa QI
hayrlısı olsun dıyelımmm
olaylar üst üste geldı ondan
senın tatıle ıhtıyacın var

Yukardaki periyodda değişen bir ruh hali yelpazem var anım anıma uymuyor...
Göbeğimde her geçen gün büyüyor çünkü içinde dünyanın en totosu ısırılası şeyi var..

bı doğsa bı doğsaa demı

Açıkça söyledim yüzüne. Hakkını yemek istemiyorum son anda sana olmuyor demek istemedim dedim. Ama bu bu bu sebeplerden ötürü ben seninle çalışamam dedim. kişisel temizliğini söyledim, düzensizliğini söyledim, umursamaz olmasından dert yandım biraz. Bunu söylemeye karar verdiğim gün önümü açtı zaten o benim. Önce Yunus 15: 30 da uyudu dedi ne zaman mama yedi dedim 15 te dedi sonra Yunus uyandı ben kaşık maması hazırliyim dedi dedim nasıl yani ara öğün vermedinmi bugün bi kendine gelsin çocuk sebze yemesi gerekiyor dedim. dedi ki saat 14 te uyudu yunus uyuyunca veremedim. Yalanını yakalayınca girdim bir yerden konuya işte. İstersen hemen şimdi ayrıl istersen cumartesiye kadar çalış yarım maaş al dedim o arada iş te arayabilirsin erken de çıkabilirsin dedim oda çalışırım cumartesiye kadar dedi. kalp te kırmadım vicdanım o yüzden çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…