Kokoşş Hatunlar Kulübü

Burcum heheh kızzz sayfa taklms bır neter yaptm kendınee gelsn dıye tekrr yollamuss bacum dejavuu gıbı bişi olsun bosver hehehe

buarada melos 2-3 gundr 5.5 sıddetıne kadr sık sık sallanmıszz hıssettınmıı senn
dun bır gıttım k.v sokaktaa sallandıkda korktum attım sokaga kendımı dıyor heheheeh

esma yaa tuzu bıtmıs olmasın makınann benmkıde kotu yıkyrdu olee ıcıne 1 kutu tuz aldım koydum duzldı ama sen onu mutlaka kontrol etmısndr
tabeee

iyi yapmışsın cnm
anlamadığım aldığı parayı hak etmıyo ve nasıl alıoo
cocuk bakmakta ne var yaa
uyursa işte edenn
valla baktın diğerı ılede olmadı ben gelıp bakcemm hee
eşimde olmaz kalırım senle olur mu
kirada yok ohhhkk yada gırerımm haa

evliyim canım 2 çocuğum var.

Biri 26 aylık biri 2 aylık

Sizler nasılsınız.

ne kadarlık evlısın
Allah bağışlasın
manken gıbı duruyon eğer avatardakı sensen
ben öle kapalıları beğenımm

ben ıyyım tşklerr
bende kendımı tanıtamm
3 yıllık evlıyım bebem yok
çalışıyomuş gıbı yapıyomm

deterjanda sorun olabılır bıde
başka deetrjan kullan aynı markayı bende kullanıyorumyaşamadım ama olabılır belkı bozuktu falan
bıde parlatıcı tuzu ve bakımını edıo mu acep
ben heray edıommm
yine şehitmi var

evt

Bu arada kızlar. Son online olduğumda çıkardığım huzursuzluktan dolayı hepinizden bir kez daha özür diliyorum üzerinde düşününce fevri tavrımın farkına varabildim. Nazımın geçtiğini düşünerek şu sıra pek bir hassas olduğum için totomda da bir top sinirle gezdiğim için böyle olduğunu ama kalbinizi kırmayı hiç istemediğimi ve hepinizi önemsediğimi ve ayrıca birebir tanımadan sevdiğimi söylemek istedim yoksa vicdanım rahat etmicek. ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN

Yok hayatım ben değilim ama kapalıyım ..
Şuan manken gibi değilim doğumdan dolayı 10 kilo fazlam var

Onlarda gidicek allahın izniyle.

Benimde tarzım böle canım..

Çalışmıyorum nasipse unv sıunavlarına hazırlanıyorum.Doğum yaptıgımdan dolayı bu senekine giremedim.
Seneye inş

hangi vatan sağ olacak ben anlamadım. Bu kadar can ne için eriyip gidiyor. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin

23 yaşında 2 çocuk annesi :) ay ne güzel genç anne süper valla

ıyı kalplı arkadaşım benım
bende haksız olsamda ıcım rahat etmez kalp kırmak kabe yıkmak demektır demış peygamberımız
anldımmm
ınş.verırsın ve ınş kazanırsınn
2 cocuk zor deıl mı bıde yaşları küçükmüşşş
hangi vatan sağ olacak ben anlamadım. Bu kadar can ne için eriyip gidiyor. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin

amın cnm

Vatan sağ olsun lafına bitiyorum ya ..

Neyi sağ olsun o analara babalara sor kaç yıl bak büyüt ne emeklerle ne zorluklarla bir tane kanı bozuk gelsin öldürsün bende vatan sağ olsun diyeyim.

Ben diyemiyorum o kelimeyi ..

tabiki vatanımız topraklarımız bizim ama yavrulara yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…