bişeyden annamıyon laaaaaaaaaa
İşte benim sayfam buldumm buldum
Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza
Ayşe ben 23 yaşındayım :115:
Açıkça söyledim yüzüne. Hakkını yemek istemiyorum son anda sana olmuyor demek istemedim dedim. Ama bu bu bu sebeplerden ötürü ben seninle çalışamam dedim. kişisel temizliğini söyledim, düzensizliğini söyledim, umursamaz olmasından dert yandım biraz. Bunu söylemeye karar verdiğim gün önümü açtı zaten o benim. Önce Yunus 15: 30 da uyudu dedi ne zaman mama yedi dedim 15 te dedi sonra Yunus uyandı ben kaşık maması hazırliyim dedi dedim nasıl yani ara öğün vermedinmi bugün bi kendine gelsin çocuk sebze yemesi gerekiyor dedim. dedi ki saat 14 te uyudu yunus uyuyunca veremedim. Yalanını yakalayınca girdim bir yerden konuya işte. İstersen hemen şimdi ayrıl istersen cumartesiye kadar çalış yarım maaş al dedim o arada iş te arayabilirsin erken de çıkabilirsin dedim oda çalışırım cumartesiye kadar dedi. kalp te kırmadım vicdanım o yüzden çok rahat.
evliyim canım 2 çocuğum var.
Biri 26 aylık biri 2 aylık
Sizler nasılsınız.
Burcum heheh kızzz sayfa taklms bır neter yaptm kendınee gelsn dıye tekrr yollamuss bacum dejavuu gıbı bişi olsun bosver hehehe
buarada melos 2-3 gundr 5.5 sıddetıne kadr sık sık sallanmıszz hıssettınmıı senn
dun bır gıttım k.v sokaktaa sallandıkda korktum attım sokaga kendımı dıyor heheheeh
esma yaa tuzu bıtmıs olmasın makınann benmkıde kotu yıkyrdu olee ıcıne 1 kutu tuz aldım koydum duzldı ama sen onu mutlaka kontrol etmısndr
tabeee
yine şehitmi var
ne kadarlık evlısın
Allah bağışlasın
manken gıbı duruyon eğer avatardakı sensen
ben öle kapalıları beğenımm
ben ıyyım tşklerr
bende kendımı tanıtamm
3 yıllık evlıyım bebem yok
çalışıyomuş gıbı yapıyomm
deterjanda sorun olabılır bıde
başka deetrjan kullan aynı markayı bende kullanıyorumyaşamadım ama olabılır belkı bozuktu falan
bıde parlatıcı tuzu ve bakımını edıo mu acep
ben heray edıommm
evt
Yok hayatım ben değilim ama kapalıyım ..
Şuan manken gibi değilim doğumdan dolayı 10 kilo fazlam var
Onlarda gidicek allahın izniyle.
Benimde tarzım böle canım..
Çalışmıyorum nasipse unv sıunavlarına hazırlanıyorum.Doğum yaptıgımdan dolayı bu senekine giremedim.
Seneye inş
Bu arada kızlar. Son online olduğumda çıkardığım huzursuzluktan dolayı hepinizden bir kez daha özür diliyorum üzerinde düşününce fevri tavrımın farkına varabildim. Nazımın geçtiğini düşünerek şu sıra pek bir hassas olduğum için totomda da bir top sinirle gezdiğim için böyle olduğunu ama kalbinizi kırmayı hiç istemediğimi ve hepinizi önemsediğimi ve ayrıca birebir tanımadan sevdiğimi söylemek istedim yoksa vicdanım rahat etmicek. ÖZÜR DİLERİM HEPİNİZDEN
anldımmmYok hayatım ben değilim ama kapalıyım ..
Şuan manken gibi değilim doğumdan dolayı 10 kilo fazlam var
Onlarda gidicek allahın izniyle.
Benimde tarzım böle canım..
Çalışmıyorum nasipse unv sıunavlarına hazırlanıyorum.Doğum yaptıgımdan dolayı bu senekine giremedim.
Seneye inş
hangi vatan sağ olacak ben anlamadım. Bu kadar can ne için eriyip gidiyor. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin
Harbi hamişlerin tansiyonu düşer benim IQ düştü...Tuzlu bir ayran içiyim bir daha okuyum belki anlarım..
hangi vatan sağ olacak ben anlamadım. Bu kadar can ne için eriyip gidiyor. Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin
Allah ıslah etsin pislikleriYazık yahu ..
23 yaşında 2 çocuk annesi :) ay ne güzel genç anne süper valla
ossun bız mırosttan alışkınızzzzzz
ıyı kalplı arkadaşım benım
bende haksız olsamda ıcım rahat etmez kalp kırmak kabe yıkmak demektır demış peygamberımız
anldımmm
ınş.verırsın ve ınş kazanırsınn
2 cocuk zor deıl mı bıde yaşları küçükmüşşş
amın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?