Kokoşş Hatunlar Kulübü

evliyim canım 2 çocuğum var.

Biri 26 aylık biri 2 aylık

Sizler nasılsınız.

hoşgeldınnnn allah bagslasn yavrularınııı

ossun bız mırosttan alışkınızzzzzz

hee dızı fılmlerı hıc unutmuyor ama bu hatun hahaha

burcu bende en cok ondan korkuyorumya dusunsene mırayyyy gerıden gelckkk bırturluuu anı yasayamayacagız onnlaaaa:):)

23 yaşında 2 çocuk annesi :) ay ne güzel genç anne süper valla

Artık 2-3 senetye tamamen rahat ederim ..
Şuan için zor değil kızım maşallah çok uslu sesi çıkmıyor pek yedir içir altını temizle koy bir kenara

dedemiz alt katımda oğlumla çok ilgileniyor ben rahatım biraz

heee ben o gerı geldıgınde kendımı serın sulara atacammmm ızıne cıkacammm ve bu ızdıraptan kurtuşacm 3 e bolecem ıznımı

gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak

bende son ana kadar çalıştım. sabah işe geldim kontrole gittim ve o gün doğum yaptım. ama bin pişmanım çünkü oğlumun hazırlıklarını hep işten arta kalan vakitlere bıraktım bir çok şeyi de doğduktan sonra tamamladık tadını çıkaramadım imreniyorum şimdi bi yerde hamiş birini alışveriş yaparken fln görünce hatta o kadar ki benim hamile fotom sanırım ya 5 tane dir ya 6 bence iznini sonuna kadar kullan tadını çıkar

nasssı yanı sen calghonıt sıvımı kullanıyonnnnn

ben sahsen normal deterjan koyuyorsundur dıye dusunmustum bu pintilkleeee

hahahaha kesin ben bir tane daha Yunusun evin içinde gezdiğini düşünüyorum da sanırım sörf tahtası gibi olurum yandan bakınca görünmem fln yemeden içmeden kesilir kendimi odaya kapatırım

he laaaaa uhu huhuuuuu napcaz bıs o gerıden saymaya baslayıncaaaaa bende yıılık ızıne cıkarımmmm bu ızdıraptan kurtulma ıcınn
bende taşınırım bu işimde olmasss
Miroş doğum iznine mi çıkıyor ?
hee
gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak
bence ı edıon cnm
doğmdan sonra daha güzel olcekk ızın o zaman anlarsın bebenle daha cok vakıt gexrcenn
sen bebegı yap adam gıtmeden bı geldıgınde 6 aylık olur bıdaha geldıgınde 3 aylık olurrr bu bole geder laaaaa

kocemde öle dıoda olmaz lennn daha erkennn

KIZLA RHIZINIZA YETİŞEMEDİM. AKLIMDA KALANLARA CEVAP VEREYİM.

YESHOM bende oğlumu kaybetmekten çok korkuyorum. geçende ateşini düşüremedik birde kasılmaları oldu. kan aldılar tahlil sonucunu bekliyoruz. ben hüngür hüngür ağlıyorum. ödüm koptu desem yeridir. onu hasta görmek beni deli ediyor. kan almak için delik deşik ettiler kolunu bacağını. mosmor oldu hala içim acıyor durup durup öpüyorum elini ayağını. çok başka bir duygu allah çocuğumuzu eşimizi anamızı babamızı kardeşimizi bize bağışlasın.

GÜNEŞ depremi hiç hissetmedim şükür. birde geceleri eşim geç geliyor bazen ben oğlanın odasında yatıyorum uyuyana kadar. evde ışık açmıyorum. ayyy rabbim korusun hepimizi.

JOSEP hoşgeldin canım.

Aslında tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim tamamladım..Bezini emziğini biberonunun aldım.Saç bantları tokaları bile var..Çok çok değil belki ama lazım olabilecek şeylerin çoğunu aldım..Hamilelik fotosu öğrendiğim andan itibaren hamilelik halleri diye bir albüm yaptım bir sürü ama hakketen bir sürü fotom var..Gup gup için günlük tutmaya başladım kocaman harita metod defterine..Benim Tedirginliğim doğumdan önce çok dinlenemek onun psikolojisini etkiler mi yada gelişimini Sonuçta 37. de ayrılacam 40 da gelse 3 haftaya..Ama diyorum dişimi sıkayım doğumdan sonrayanında fazla kalırım civcivin..

burcu svı kullanan benm canım..

tuzunu yenı attım makınanın calgınıt..

parlatısıca yeni calgonıt.

hatta boş çalıştırdım 4 gun once falan...

ama sonç husran bugun servis gelicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…