süper ama zordur yaa
hahahaaa
garu bugun gtcek laa
evliyim canım 2 çocuğum var.
Biri 26 aylık biri 2 aylık
Sizler nasılsınız.
ossun bız mırosttan alışkınızzzzzz
hahahaaa
garu bugun gtcek laa
bende dedımmm
benımde düşer mıQI düşmesı bıle gözel laa
23 yaşında 2 çocuk annesi :) ay ne güzel genç anne süper valla
meloşum genem rahat durmmıs lafı sokmussun haaaaa
fatma gul guseldı ammaaa kolyesıne sınır oldummmmm
hoşgeldınnnn allah bagslasn yavrularınııı
hee dızı fılmlerı hıc unutmuyor ama bu hatun hahaha
burcu bende en cok ondan korkuyorumya dusunsene mırayyyy gerıden gelckkk bırturluuu anı yasayamayacagız onnlaaaa:):)
gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak
Miroş doğum iznine mi çıkıyor ?
brckten haber varmı kızlar cok merankk edıyrmm:26:
deterjanda sorun olabılır bıde
başka deetrjan kullan aynı markayı bende kullanıyorumyaşamadım ama olabılır belkı bozuktu falan
bıde parlatıcı tuzu ve bakımını edıo mu acep
ben heray edıommm
evt
hahahaha kesin ben bir tane daha Yunusun evin içinde gezdiğini düşünüyorum da sanırım sörf tahtası gibi olurum yandan bakınca görünmem fln yemeden içmeden kesilir kendimi odaya kapatırım
bende taşınırım bu işimde olmassshe laaaaa uhu huhuuuuu napcaz bıs o gerıden saymaya baslayıncaaaaa bende yıılık ızıne cıkarımmmm bu ızdıraptan kurtulma ıcınn
heeMiroş doğum iznine mi çıkıyor ?
bence ı edıon cnmgidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak
sen bebegı yap adam gıtmeden bı geldıgınde 6 aylık olur bıdaha geldıgınde 3 aylık olurrr bu bole geder laaaaa
bende son ana kadar çalıştım. sabah işe geldim kontrole gittim ve o gün doğum yaptım. ama bin pişmanım çünkü oğlumun hazırlıklarını hep işten arta kalan vakitlere bıraktım bir çok şeyi de doğduktan sonra tamamladık tadını çıkaramadım imreniyorum şimdi bi yerde hamiş birini alışveriş yaparken fln görünce hatta o kadar ki benim hamile fotom sanırım ya 5 tane dir ya 6 bence iznini sonuna kadar kullan tadını çıkar
nasssı yanı sen calghonıt sıvımı kullanıyonnnnn
ben sahsen normal deterjan koyuyorsundur dıye dusunmustum bu pintilkleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?