Kokoşş Hatunlar Kulübü

Hoşbulduk

Okuyorum muhabbete dalmaya çalışıyorum ama anlamıyorum Siz uzun zamandır konuşuyorsunuz heralde

Bi yakalayabilirsem bir yerden dahil olucam

kokeeeeeeeeeeeeeeeet!
Kocama laf sokmadım dedim duymadın mı?
Sadece o an gönlümden böyle bir kayınpederimin olmasını istediğim geçti. Sesli olarak söyledim.

Çok geçmiş olsun Melodim inş. temiz sonuçlar alırsınız. Bende öyleyim aynen geceyi resmen başında geçiriyorum hem hasta olduğu için hemde şu yeni moda korkum yüzünden her anınını öperek koklayarak geçiriyorum desem yeridir. Allahım acılarını yaşatmasın. Birde Yunus çok zayıfladı şu ara çok kafama takıyorum

3 hafta yeter aslında kalan iznini de doğum sonrasına dahil edersin doğduktan sonra daha fazla vakit geçirirsin. Ben neredeyse hiç dinlenmiceksin sanmıştım.bilmiyorum ki psikolojisini etkilermi ben çok gergin bir hamilelik geçirdim ama oğlum çok neşeli şimdilik bir etkisini görmedim

kızlar benim çıkmam lazım adamlar gelir nerdeyse teklifleri hazırlamadım bile daha. Bugün giremezsem bir daha şimdiden hepinize iyi haftasonu diliyorum. Kendiniz iyi bakın

hahahaha kesin ben bir tane daha Yunusun evin içinde gezdiğini düşünüyorum da sanırım sörf tahtası gibi olurum yandan bakınca görünmem fln yemeden içmeden kesilir kendimi odaya kapatırım

kesın
he laaaaa uhu huhuuuuu napcaz bıs o gerıden saymaya baslayıncaaaaa bende yıılık ızıne cıkarımmmm bu ızdıraptan kurtulma ıcınn

bende taşınır ısımıde bırakırımmm ozamana
Miroş doğum iznine mi çıkıyor ?
he
gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak
yok cnm böle ıyı
doğum edınce cocuğunla daha cok vakıt gecrcenn
sen bebegı yap adam gıtmeden bı geldıgınde 6 aylık olur bıdaha geldıgınde 3 aylık olurrr bu bole geder laaaaa

hahah kocemde öle dıyoo
ohh maşallah ozaamn bı dene daha yap sen
laa ben yeni göryom laf soktunu

yazı dam zaten duygulanmış melooşşşş ne laf sokyon adamaaaaaaaaaaaaaaaaa
len ben kaçırdım bak bu laf sokma olayını
nasssı yanı sen calghonıt sıvımı kullanıyonnnnn

ben sahsen normal deterjan koyuyorsundur dıye dusunmustum bu pintilkleeee

bacım ben kalıteden ödun vermem benı tanıayamdın mı daha hala pintı dıon
onun setı var parlatıcısı bakımı kokusu tuzu onu alıom ayda bır atıyom a101 gelıo 10 tl calgonıt hemıde
ama ben sıvı kullanmıom tablet kullanıyorummm

resım koysana len aldıklarını
gup gup nee
Hoşbulduk

Okuyorum muhabbete dalmaya çalışıyorum ama anlamıyorum Siz uzun zamandır konuşuyorsunuz heralde

Bi yakalayabilirsem bir yerden dahil olucam
yetışırsın cnm
öğle padyosu kımse kalmıo burda
kokeeeeeeeeeeeeeeeet!
Kocama laf sokmadım dedim duymadın mı?
Sadece o an gönlümden böyle bir kayınpederimin olmasını istediğim geçti. Sesli olarak söyledim.
he bunu bılım benn
kaçırmamışım bişi şükür
kızlar benim çıkmam lazım adamlar gelir nerdeyse teklifleri hazırlamadım bile daha. Bugün giremezsem bir daha şimdiden hepinize iyi haftasonu diliyorum. Kendiniz iyi bakın

len benı ara hee
ödemelı ederımmmm

nannnn bı oku laaaa bocukde dedı bende aynısı kullanıyom dıyeeeee gormedın mı

Kızlar bilgisayarımı temzliyorum gelmiş olan çocuğa devretcem bilg.mı kendileri naparsa yapsınlar iş felanda göstermicem

bana kim gösterdi kiiii

YESHOM sonuçlar temiz çıktı çok şükür. 3 gece yanımızda yatırdık.
yunusta inşallah çabuk toparlar. kilo vermesi almaması normal. ama insanın içine sinmiyor değil mi?
benimki bi kaç gündür kahvaltısını yarım bırakıyor diye üzülüyorum. halbuki kreşte gayet güzel yiyormuş.
görmeden içime sinmiyor işte.

nannnn bı oku laaaa bocukde dedı bende aynısı kullanıyom dıyeeeee gormedın mı

he dedım kullanıommm
marka takılıyom olm benn

alıntının içine ettın lenn
hee anladımmm ne güzelltmm resımlerı unutma
tabii bunu en geç saat veririm biraz sizle zman geçiremmm

he dedım kullanıommm
marka takılıyom olm benn

alıntının içine ettın lenn
hee anladımmm ne güzelltmm resımlerı unutma

Alıntı sorumlusumusun nesin be. ..Yapıyom alıntıyı bana sorulmamış soruları siliyom böyle yapıyom alıntıları :26: ben...

Şimdi olmuş bak...

Son düzenleme:

hhaaa aynısını kullanıyom dıyınce sıvı kullanıyon sandım laaaa tabletttt dımedınbende tablet kullanıyom o setten alıyom ama hec 10 lıraya almadım laaa ıcınde deterjan yok dımı sadece yan urunler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…