kızlar buarada benım yavrucaakkk ... kakam geldı deyıp klozete otururyor böhöhöhöh okuldmaı ogrenmss nee dunde tuttrdu kakam geldı oturduk 5 dk yapmynca ındrdımm oyunmu oynuyorsn dıye cocuk ındırdımbezzını baglaıdm kaka yaptııı kuzum megers eyapmaya calısyormus hehehe. daha oncede kakasını soyluyordu ama yaptıktan sonr ayaptım dıye soluyorduuuu... neyse baklım buyaz bir alıssak wcye benden mutlusu olmazz sanırm:)
Kızlar bilgisayarımı temzliyorum gelmiş olan çocuğa devretcem bilg.mı kendileri naparsa yapsınlar iş felanda göstermicem
bana kim gösterdi kiiii
sus len cvp verme bıdeAlıntı sorumlusumusun nesin be...Yapıyom alıntıyı bana sorulmamış soruları siliyom böyle yapıyom alıntıları :26: ben...
Şimdi olmuş bak...
hhaaa aynısını kullanıyom dıyınce sıvı kullanıyon sandım laaaa tabletttt dımedınbende tablet kullanıyom o setten alıyom ama hec 10 lıraya almadım laaa ıcınde deterjan yok dımı sadece yan urunler varr
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Kayınvalidemleri gönderdim. Oğlum çok hasta ve sürekli deprem oluyor tırsıyorum
Siz naptınız ?
slm yesho nbr kızzz nasıl geçti bakalım yetiştirdinmi herşeyi
sus len cvp verme bıde
alıntı edemıonda zatennn
len sıvıda alırım tablette saanemmmbende dolu
ısemı getırdın omutosuuuuu op nan benım yerıme
senın bılgısayar temzıle temızle bıtmezzzz laaaaaaaa
la kontrol ettt bılgısayarında zencı zencu kaslı adamalrın resımlerı kalmasın nannnn ırezıl olursun vallaaa
slm yesho nbr kızzz nasıl geçti bakalım yetiştirdinmi herşeyi
yok bebemmmmm yanı dunden bahsettım hehehehe:)):)
koppp koppppppp supersınnnn yaa koketımm
güneş yaza belki başlar tuvalet eğitimi. bak yapmak isteiğini haber vermiş ve kolzete oturmuş. ama önce çiş yapıyorlar. kaka sonra.
kuzu toparlandı mı?
hahyyyy cimrüüüüüüüü pardon tutumluu böcükkkkkkk
len benı senın en ck gerı okumalarını özluycemm alıntılarını
haydı bakemm yusuf yusuf gelınce ne dıycennn onuda yazz
bende yanunda sandın gunesımmmmmmmmmmm
sen beni meşale ile arıcan
valla bilmiom ne olck olsunda yazarık
bende fazla izlemiyorum işte bazen kuzy,feriha,fatmagüle bakıyorum oda sonlara doğru.
6 haziranda belli olacek fatmagülün durumu.
Yıkarsın oğluşunu. Ilk banyosunu annemle ben yaptık.
Hastaneden cd verdiler. Ona bakıp yıkadım.
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun oğuşuna. Canım ya halsiz kalmıştır kuzum benim. Deprem çok şiddetli değil ama düz zeminde daha çok hissedilir. Inşallah bir daha tekrarlamaz. Salı günü akşamda burda olmuş. Akşam üzeriydi biz hissetmedik.
annem beceriklidir o öğretir cd bende de var prima göndermişti annem cd den verimlidir arı gibim maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?