Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar buarada benım yavrucaakkk ... kakam geldı deyıp klozete otururyor böhöhöhöh okuldmaı ogrenmss nee dunde tuttrdu kakam geldı oturduk 5 dk yapmynca ındrdımm oyunmu oynuyorsn dıye cocuk ındırdımbezzını baglaıdm kaka yaptııı kuzum megers eyapmaya calısyormus hehehe. daha oncede kakasını soyluyordu ama yaptıktan sonr ayaptım dıye soluyorduuuu... neyse baklım buyaz bir alıssak wcye benden mutlusu olmazz sanırm:)

ısemı getırdın omutosuuuuu op nan benım yerıme

Kızlar bilgisayarımı temzliyorum gelmiş olan çocuğa devretcem bilg.mı kendileri naparsa yapsınlar iş felanda göstermicem

bana kim gösterdi kiiii

senın bılgısayar temzıle temızle bıtmezzzz laaaaaaaa
la kontrol ettt bılgısayarında zencı zencu kaslı adamalrın resımlerı kalmasın nannnn ırezıl olursun vallaaa

Alıntı sorumlusumusun nesin be. ..Yapıyom alıntıyı bana sorulmamış soruları siliyom böyle yapıyom alıntıları :26: ben...

Şimdi olmuş bak...
sus len cvp verme bıde
alıntı edemıonda zatennn

len sıvıda alırım tablette saanemmmbende dolu

ısemı getırdın omutosuuuuu op nan benım yerıme

yok bebemmmmm yanı dunden bahsettım hehehehe:)):)

senın bılgısayar temzıle temızle bıtmezzzz laaaaaaaa
la kontrol ettt bılgısayarında zencı zencu kaslı adamalrın resımlerı kalmasın nannnn ırezıl olursun vallaaa

slm yesho nbr kızzz nasıl geçti bakalım yetiştirdinmi herşeyi

koppp koppppppp supersınnnn yaa koketımm

güneş yaza belki başlar tuvalet eğitimi. bak yapmak isteiğini haber vermiş ve kolzete oturmuş. ama önce çiş yapıyorlar. kaka sonra.
kuzu toparlandı mı?

güneş yaza belki başlar tuvalet eğitimi. bak yapmak isteiğini haber vermiş ve kolzete oturmuş. ama önce çiş yapıyorlar. kaka sonra.
kuzu toparlandı mı?

cnm cocuk bu canı kakasını yapmak ısterrr solerrr oo eskıden cocuklr kakalrındn korkutlyrms ozmnlr için gecerlı önce çiş sonraa kaka olayı ztn o ara cısını tuvalete yapmıstı heheh ben sabretsydm cocuk kakasınıı yapckms dogru solemsss ben ona sassrdmmm o ayıptr solemsı ıknyrdu 1-2 de guldk sandım oyun yapıyorr... buyuk ıhtımal kreste 2 yasnda çiş egitimi baslıyor orda ogrendıııı dıye dusnyrmmm

ayyy bugun eve gıdınce yemek derdim yok
kahvaltı edecez kocısleeee tulum peynırlı omlet yapacak bana
bende utu yaparım, banyoları temizlerimmm
dunde teyzos cagırdı nefis mamalar yaptıı ohhhhh

annem beceriklidir o öğretir cd bende de var prima göndermişti annem cd den verimlidir arı gibim maşaallah

annem beceriklidir o öğretir cd bende de var prima göndermişti annem cd den verimlidir arı gibim maşaallah

hehehe ilk banyosunu ben kendım yaptım kımseye elletmedım cesmenn altında ılık suylaa ole cd falanda bakmadım benmkı eskı kcoa karı usuluuuu sanırm

kızlar DP den

givence aldım g8 kodu..

alllahım bu kadr güzel kokar yaaa tenime çok yakıştı..

bayıldım ben bu prafumaeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…