Kokoşş Hatunlar Kulübü

Yukardaki periyodda değişen bir ruh hali yelpazem var anım anıma uymuyor...
Göbeğimde her geçen gün büyüyor çünkü içinde dünyanın en totosu ısırılası şeyi var..

midem soluk borum herşeyim yanıyorrr bebek saçlandımı aceppp:26::26: soda içyom ohhhh buz gibim

atlaya atlaya zıplaya gelirim bennn

gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak

ben 36.cı hafta çalışmıyorum sende istersen öyle ayrıl
sonrası iznim yetmezse 1 ay rapor alcm veriri demi bu erhan dr.

brckten haber varmı kızlar cok merankk edıyrmm:26:

hala bi haber yok

malesef sana dedim yaa biri sizn diğer topikten tanıyomuş alya öyle demişti yokmu onda numarası sana geride yazmıştım 2 gün önceee okumadın herhal

sizin topikten gelmişti BRCK son girdiği tariih 28 'i hiç girmedi demkki bişi oldu içime doğdu yaa

tarak varya fırça gibi ben onu almamışım ....

sen emzirme pompa aldınmı???çokta pahalı merett

sende 36 çalışma beee sonrasında raporla hallederikkkk

kokeeeeeeeeeeeeeeeet!
Kocama laf sokmadım dedim duymadın mı?
Sadece o an gönlümden böyle bir kayınpederimin olmasını istediğim geçti. Sesli olarak söyledim.

hımm yok görmedim tamam laa bağırma son günüm bugünn beni iyi ağırlaaa

ben 36.cı hafta çalışmıyorum sende istersen öyle ayrıl
sonrası iznim yetmezse 1 ay rapor alcm veriri demi bu erhan dr.

Şimdi koketcim senin iki takvim var biri altda 36 diyor diğeri 34 ama benim hatırladığım senin sata göre olan tarihin 34. haftalık çünkü bebeğin kilosu boyu ne olursa olsun sat dikkate alınıyor yani 34+4 günlük hamiş olduğundan sen pazertesi çalışamaz raporunu alıcak.40 haftada doğum yaparsanda 11 haftalık bir ücretli iznin olacak..
Erhan rapor verir bence.....

koketa canım nabrrr?? girdim topiğe direk yazını gördüm atladım göğüs poması alcaksan kesinlikle philips avent elektirikli al başkasını düşünme bile pahalı ama en iyisi randımanlısı o. jokerde 259tl ama 50 tl hediye çeki %10 da indirim bölece 180 e geliyo

alişaaayı aradım iyimiş çok şükür evde rapor almış dün krütaj iyi gemiş sonrası ağrı olmuş tekrar gitmiş ağrıs kesici yapmışlar telaşlanmış ama bugün iyimiş

güzel güzel konuştuk iyi olsun buluşcaz size selamı varr

paşaya iyi davran laa nekadar oturmak istiyosa otursun elleşme sende

Aman eksiğin o olsun..Pompa almadım sen al diye bekliyorum al da senden ödünç alıp kullanacam..

senın bılgısayar temzıle temızle bıtmezzzz laaaaaaaa
la kontrol ettt bılgısayarında zencı zencu kaslı adamalrın resımlerı kalmasın nannnn ırezıl olursun vallaaa

senci sevmem bennnn...

goncamın resimleri varrr onları alcm flaşşşşşımlaaaaaa

a.s
daha ıyı olur ınşş

brck haber yok mu laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…