Yukardaki periyodda değişen bir ruh hali yelpazem var anım anıma uymuyor...
Göbeğimde her geçen gün büyüyor çünkü içinde dünyanın en totosu ısırılası şeyi var..
kızlar DP den
givence aldım g8 kodu..
alllahım bu kadr güzel kokar yaaa tenime çok yakıştı..
bayıldım ben bu prafumaeeeee
hoşgeldınnnn allah bagslasn yavrularınııı
hee dızı fılmlerı hıc unutmuyor ama bu hatun hahaha
burcu bende en cok ondan korkuyorumya dusunsene mırayyyy gerıden gelckkk bırturluuu anı yasayamayacagız onnlaaaa:):)
gidecek ya nasıl heveslendim ben 31 ine kadar çalışacağım ya iyimi ediyom kötümü ediyom bilmiyom yaaa...Erken ayrılmayarak
very ırrestıble mıı? benım hanı alya ya dediğim mi
brckten haber varmı kızlar cok merankk edıyrmm:26:
heee bızde napsak bılemıyosss uzuntuyle mutluluk bırbırne karıstı valaaaaa
Aslında tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim tamamladım..Bezini emziğini biberonunun aldım.Saç bantları tokaları bile var..Çok çok değil belki ama lazım olabilecek şeylerin çoğunu aldım..Hamilelik fotosu öğrendiğim andan itibaren hamilelik halleri diye bir albüm yaptım bir sürü ama hakketen bir sürü fotom var..Gup gup için günlük tutmaya başladım kocaman harita metod defterine..Benim Tedirginliğim doğumdan önce çok dinlenemek onun psikolojisini etkiler mi yada gelişimini Sonuçta 37. de ayrılacam 40 da gelse 3 haftaya..Ama diyorum dişimi sıkayım doğumdan sonrayanında fazla kalırım civcivin..
kokeeeeeeeeeeeeeeeet!
Kocama laf sokmadım dedim duymadın mı?
Sadece o an gönlümden böyle bir kayınpederimin olmasını istediğim geçti. Sesli olarak söyledim.
ben 36.cı hafta çalışmıyorum sende istersen öyle ayrıl
sonrası iznim yetmezse 1 ay rapor alcm veriri demi bu erhan dr.
tarak varya fırça gibi ben onu almamışım ....
sen emzirme pompa aldınmı???çokta pahalı merett
sende 36 çalışma beee sonrasında raporla hallederikkkk
sen beni meşale ile arıcan
valla bilmiom ne olck olsunda yazarık
kızlar buarada benım yavrucaakkk ... kakam geldı deyıp klozete otururyor böhöhöhöh okuldmaı ogrenmss nee dunde tuttrdu kakam geldı oturduk 5 dk yapmynca ındrdımm oyunmu oynuyorsn dıye cocuk ındırdımbezzını baglaıdm kaka yaptııı kuzum megers eyapmaya calısyormus hehehe. daha oncede kakasını soyluyordu ama yaptıktan sonr ayaptım dıye soluyorduuuu... neyse baklım buyaz bir alıssak wcye benden mutlusu olmazz sanırm:)
tarak varya fırça gibi ben onu almamışım ....
sen emzirme pompa aldınmı???çokta pahalı merett
sende 36 çalışma beee sonrasında raporla hallederikkkk
senın bılgısayar temzıle temızle bıtmezzzz laaaaaaaa
la kontrol ettt bılgısayarında zencı zencu kaslı adamalrın resımlerı kalmasın nannnn ırezıl olursun vallaaa
alişaaayı aradım iyimiş çok şükür evde rapor almış dün krütaj iyi gemiş sonrası ağrı olmuş tekrar gitmiş ağrıs kesici yapmışlar telaşlanmış ama bugün iyimiş
güzel güzel konuştuk iyi olsun buluşcaz size selamı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?