Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar DP den

givence aldım g8 kodu..

alllahım bu kadr güzel kokar yaaa tenime çok yakıştı..

bayıldım ben bu prafumaeeeee
esma gecn kadn bana sıktı adını soledı ole anldm eger oysa bende begndmm bende alsaammı yahu hala karar veremedmm yaz parfumu lazm beneee

kız raporlu ne olck tobe tobe allh korusn 1 hafta dınlenckms ben dıger topıcte sordum ama numarasını vermedıler brck ten habrsz ne olr neolmz dıye hosverselr bende arasam brck emınnmm benm sesımı duyuncaa cok mutlu olacak.... heheheheh bişi yok turp gıbı onlr masaallhh tobee dee

alın dıyommmm laaaa sıze onu ben hep kullanıyom hatta dıdımya gecen genem aldımmm

alın dıyommmm laaaa sıze onu ben hep kullanıyom hatta dıdımya gecen genem aldımmm

bitterin parfümü ooo
Önce bi sexsi sonra çiçek sonrada pudra gibin kokuyo..
bende kullandım ama orjinali çok daha başka kokuyo
dp dende kullandım orjinalde dp deki hiç kalmıyodu üzerimde kimse parfümümü sormadı bile
ama orjinalde soruyolardı ohh miss..

ckıs bıhterınkı abusoletly gwencyy o kıs kokusu bende var
benım dedğim very ıreesstıbleeee gecwncy sekerimmm yaz kokusu ben dp den alamdım hıc bılmıyorum

ıyımışş
ayy cok acıktım ne var acepp
cumadanda gelmedıelr daha cıkamm

bu hafta ne yakışırda gelınlıkler denenıoo harıka yaa yenıden evlensekk

ya uzun zmandır ole yapıyom bocuk hafta basında alışverıs edıyom hafta ıcı oğlen kahvaltı yapıyomm dısardan yemek yemeyı sevmıyom pekk mıgdeme dokunuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…