işyerınde yemek yok mu cnm
en güzelını edıon yazın zaten yenmıo pek
ıyımışş
ayy cok acıktım ne var acepp
cumadanda gelmedıelr daha cıkamm
bu hafta ne yakışırda gelınlıkler denenıoo harıka yaa yenıden evlensekk
midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr alev alev buzları çözülyorr aşka dipteyim sondayım deprsyondayım yalvarırım gelde kurtarrr
beni tanımla cümleler içinde kullan
nan senin oğlan saçlı olacak baya benim kız kell hiç yanmıyo ya midem benim..
ckıs bıhterınkı abusoletly gwencyy o kıs kokusu bende var
benım dedğim very ıreesstıbleeee gecwncy sekerimmm yaz kokusu ben dp den alamdım hıc bılmıyorum
evlilik töreni gelinlik kadar bana itici gelen bir şey yoknikahtan sade bir elbise ile arkadaşlarımızla yemeğe gitmekti hayalim..2 ayrı şehirde toplam 3 gün davul zurnayla dambudu dambudu düğün yaptık...sevmiyom ben ya gelinlik modelimi bilem eşimin yardımıyla beğendim hepsi aynı değilmi ya beyaz dantel küpür duaklı...
ne kahvaltısı
garuya bak ya gece gündüz karışık
he hatrladımmm ayy balık hafıza oldum ıyıce yaayok hayatım tıcket var dıdmyaa onlada hergun ne yıcemmm sıkıntısı varrr
evlilik töreni gelinlik kadar bana itici gelen bir şey yoknikahtan sade bir elbise ile arkadaşlarımızla yemeğe gitmekti hayalim..2 ayrı şehirde toplam 3 gün davul zurnayla dambudu dambudu düğün yaptık...sevmiyom ben ya gelinlik modelimi bilem eşimin yardımıyla beğendim hepsi aynı değilmi ya beyaz dantel küpür duaklı...
laa nek bana senle benim beğendiğim parfümü sormuş GG azmış hatrlayamadım hangisiydi Gio armani felanmi hangisidi beee biz geride çok bahsetmşiz ondan neke söliiyelimm alck galina..Givency mi yoksa bilemedim GG hangisi di?
nassııı resımlerrr laaaaaaaaaa
ayy evdede nohut yapcektımmm pılav corba ıle
burdada varmışş
neyse b akşam börek kaldı onunla bişiler yerımmmmmm yarına ederımmmm
esma gecn kadn bana sıktı adını soledı ole anldm eger oysa bende begndmm bende alsaammı yahu hala karar veremedmm yaz parfumu lazm beneee
kız raporlu ne olck tobe tobe allh korusn 1 hafta dınlenckms ben dıger topıcte sordum ama numarasını vermedıler brck ten habrsz ne olr neolmz dıye hosverselr bende arasam brck emınnmm benm sesımı duyuncaa cok mutlu olacak.... heheheheh bişi yok turp gıbı onlr masaallhh tobee dee
ya uzun zmandır ole yapıyom bocuk hafta basında alışverıs edıyom hafta ıcı oğlen kahvaltı yapıyomm dısardan yemek yemeyı sevmıyom pekk mıgdeme dokunuyorr
ee kim dedi laaa hafif kanaması var evde dinleniyo die benmi uydurdum töbeeee
allah korusun bende istemem bişi olsun sağlıkla gelsin bebeği
bnde ne yapm karart veremedim ama
cnm şöe sucuklu kaşarlı bişiler çekior pizza edicem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?