Kokoşş Hatunlar Kulübü

midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr alev alev buzları çözülyorr aşka dipteyim sondayım deprsyondayım yalvarırım gelde kurtarrr

beni tanımla cümleler içinde kullan

ıyımışş
ayy cok acıktım ne var acepp
cumadanda gelmedıelr daha cıkamm

bu hafta ne yakışırda gelınlıkler denenıoo harıka yaa yenıden evlensekk

evlilik töreni gelinlik kadar bana itici gelen bir şey yok nikahtan sade bir elbise ile arkadaşlarımızla yemeğe gitmekti hayalim..2 ayrı şehirde toplam 3 gün davul zurnayla dambudu dambudu düğün yaptık...sevmiyom ben ya gelinlik modelimi bilem eşimin yardımıyla beğendim hepsi aynı değilmi ya beyaz dantel küpür duaklı...

midem yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr alev alev buzları çözülyorr aşka dipteyim sondayım deprsyondayım yalvarırım gelde kurtarrr

beni tanımla cümleler içinde kullan

nan senin oğlan saçlı olacak baya benim kız kell hiç yanmıyo ya midem benim..

ckıs bıhterınkı abusoletly gwencyy o kıs kokusu bende var
benım dedğim very ıreesstıbleeee gecwncy sekerimmm yaz kokusu ben dp den alamdım hıc bılmıyorum

laa nek bana senle benim beğendiğim parfümü sormuş GG azmış hatrlayamadım hangisiydi Gio armani felanmi hangisidi beee biz geride çok bahsetmşiz ondan neke söliiyelimm alck galina..Givency mi yoksa bilemedim GG hangisi di?

sacmalama nennnn gelinliğin hec bırını aynı degel ben cok begenerek gıydım gelinliğimi duvağımda modacı kız ellerıyle ışledi uçlarına boncukları el emği varrr bıkerem
dugun sevmıyom çocukluğumdan beriiii oyusden yapmadık nıkah sonrası yemege gettikk ordandan yola cıktım işde gelinliğimlenn evıme geldım ankaradan

yok hayatım tıcket var dıdmyaa onlada hergun ne yıcemmm sıkıntısı varrr
he hatrladımmm ayy balık hafıza oldum ıyıce yaa

ayy nasıl garusun sen yaa
ayy ben her yıl evlensem kocemle her yıl gıyerım valla

ruhsuzmusun laa sen bene kalsa 40 gün 40 gece yaparım

bizim orda düğünler önemlidir

alıntı yaptıgın parfum cnaım gwency very ırresstıble

ayy evdede nohut yapcektımmm pılav corba ıle
burdada varmışş

neyse b akşam börek kaldı onunla bişiler yerımmmmmm yarına ederımmmm

ee kim dedi laaa hafif kanaması var evde dinleniyo die benmi uydurdum töbeeee

allah korusun bende istemem bişi olsun sağlıkla gelsin bebeği

Şimci benim bir fikrim var arada topiğe uğrayıp ben geldim geliyom gelirim ha diyenler var ya ben onlar için bir değerlendirme testi hazırlayım birde komisyon kuralım ona göre karar verelim diyorum...Kamuya açık bir topik ama böyle gelenlere hiç yüz vermeyince olmuyo bide populasyon azalıyo Alya nek az girecek artık, koket izinde olacak taa öğlen kalkcak felan...
Nasıl çok zekiyim demi..?
Misal sorular..
Büllük deyince ne hissediyosun?
Böcek lafı sana neyi çağrıştırıyo..?
Senden garu olurmu gibin sorular...
Oylamaya sunuyorum kabul edenler beğensin...

offf geldim kızlar. Gelinliklerden konuşmuşsunuz.
Hayatımda giydiğim en güzel kıayfet diyebilirim.
Insan kendini prenses gibi hissediyor.
Gelinliğim tam istediğim gibi olmadı benim.
Güzeldi ama üzerini başka hayal etmiştim.
Hevesimi oğlumun sünnetine saklıyorum.
2. Defa gelin olacağım.

ya uzun zmandır ole yapıyom bocuk hafta basında alışverıs edıyom hafta ıcı oğlen kahvaltı yapıyomm dısardan yemek yemeyı sevmıyom pekk mıgdeme dokunuyorr

ya aynen bendee mıdem bulnyr dısarda yedıkce sodexomz var bzmdeee ama ben ne getrcm yıcm yemege cıklyr ben kalım desem olmuyor falan ev yemklerı yapa bıryer buluyorm oraya gıdyrm bendee degısk degsk ama sıkldm dısrda yemktn yazn bnde senn gıbı yaprm olmazzsa

ee kim dedi laaa hafif kanaması var evde dinleniyo die benmi uydurdum töbeeee

allah korusun bende istemem bişi olsun sağlıkla gelsin bebeği

kız tamam rhtszlanmsda sen dedınya bısı oldu kesın hıssettım gıbı bısı ona dedım allah korusun dıyeee yanı ıstırahatteymssss dıye duydum numarasını verselrde tacz etsm az vermılerr garulr hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…