Kokoşş Hatunlar Kulübü

cıks sendenn topic muduresı olmasssss

eeee tamam bizim beğendimiz alya sevmemişti hani laa ben bittim o parfüme küççüğünü alcm şu athenaya gitsem bakıcam İyimi ordaa

ayy koket oldurcen benı yaaaa athenadan memnun oldugumu 100 kez solemıssımdır heeeee ana doğurda kendune gel bacumm laaaaaa gıdecen zatı bırasdannn

ayy koket oldurcen benı yaaaa athenadan memnun oldugumu 100 kez solemıssımdır heeeee ana doğurda kendune gel bacumm laaaaaa gıdecen zatı bırasdannn

dogurp gelınce sanmakıı koket normale donecekkk o eskı halınnndeeeenn eser olmayacakk hiççççççççççççç :):)hahaha

tamam işte 35+1. haftadan itibaren izinliiim ben öyle bilyom yanlışmıyım ama benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor

beklenen doğum 7 haziran o hafta 40.hafta oluyor yani ult. cihazının verdiği kağıtta öyle yazıyor ...kafam o yüzden çok karıştı

yok yaaa ben okadar pahalı almıcam chicco marka yada nuk var onlar daha uygun gibi

napcam okdar paraya hele bide gerek olmazsa 180 TL çok bacım vermem makinaya nenemin zmanda makinamı vardı ...

yaa ben sadece soruları felan hazırlayacaktım siz fikir verecektiniz elim çok boş bu gün ondan saçmaladım....
aY NASILDA DAHİYANE Bİ FİKİR GİBİN GELMİŞT İ...

evet coook senelrdırrr kk dayımmm dıyelımm hiç böle bir fıkırle kasılasmadınnn gerckten dahıyaneeedoğaçlama olalımm nütfennn (önce bundn koymustum sonra degıstırdım malummm hamişşn hassasıyetın uzerındedır hehuuuu:)

Son düzenleme:

heheh kimse beğenmemiş

kim o garular söle ben bi kavga edim belkim verirler

sen memnun olabilirsin ama belki antalyadaki iyi deil allah allah bakıcam hangi yere baktıysam doldurma iyi deil

Şöyle anlatayım...Çalışma kanununa göre yasal olarak doğumdan 3 hafta önce ayrılman gerekir ancak doğum öncesi sekiz haftalık iznin 5 haftalık kısmını doğumdan sonraya aktarırsın, (tabi paşa gönlüne kalmış hamişin isterse 32 de ayrılır...)
Ultrasonda bebişinin bıyığıda çıkmış olsa yasal iznin sata göre hesaplanır sata göre 40 hafta ne zaman dolarsa o zaman doğum tarihi diye hesaplanır ki erken doğurursunda erken doğurduğun süre doğum sonrasına ek olarak aktarılır...
Yani elindeki paranın 3 de biri ile elma alan çağan' ın ne kadar parası kalmıştır???

Haha haa bugün benim hiç sesim çıkmaz ha
Uslu uslu otururum bir kenarda alıntı etmeyeydin iyiydi silerdim bare...

izlenımlerıme gore sende bıyık takıntısı var zannımmcaaa:)

porblem sorup kafamı karıştırma laaa

tamam 7 haziran doğum tarihi dedi doktor amca

ozman 36 çalışmadım oluyor 35 bitince ayrılyom demiii 5 hafta önce 3 hafta sonraya 8+3=11 hafta izin kalıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…