alıntı yaptıgın parfum cnaım gwency very ırresstıble
Şimci benim bir fikrim var arada topiğe uğrayıp ben geldim geliyom gelirim ha diyenler var ya ben onlar için bir değerlendirme testi hazırlayım birde komisyon kuralım ona göre karar verelim diyorum...Kamuya açık bir topik ama böyle gelenlere hiç yüz vermeyince olmuyo bide populasyon azalıyo Alya nek az girecek artık, koket izinde olacak taa öğlen kalkcak felan...
Nasıl çok zekiyim demi..?
Misal sorular..
Büllük deyince ne hissediyosun?
Böcek lafı sana neyi çağrıştırıyo..?
Senden garu olurmu gibin sorular...
Oylamaya sunuyorum kabul edenler beğensin...
eeee tamam bizim beğendimiz alya sevmemişti hani laa ben bittim o parfüme küççüğünü alcm şu athenaya gitsem bakıcam İyimi ordaa
cıks sendenn topic muduresı olmasssss
ayy koket oldurcen benı yaaaa athenadan memnun oldugumu 100 kez solemıssımdır heeeee ana doğurda kendune gel bacumm laaaaaa gıdecen zatı bırasdannn
Şimdi koketcim senin iki takvim var biri altda 36 diyor diğeri 34 ama benim hatırladığım senin sata göre olan tarihin 34. haftalık çünkü bebeğin kilosu boyu ne olursa olsun sat dikkate alınıyor yani 34+4 günlük hamiş olduğundan sen pazertesi çalışamaz raporunu alıcak.40 haftada doğum yaparsanda 11 haftalık bir ücretli iznin olacak..
Erhan rapor verir bence.....
yaa ben sadece soruları felan hazırlayacaktım siz fikir verecektinizelim çok boş bu gün ondan saçmaladım....
aY NASILDA DAHİYANE Bİ FİKİR GİBİN GELMİŞT İ...
koketa canım nabrrr?? girdim topiğe direk yazını gördüm atladımgöğüs poması alcaksan kesinlikle philips avent elektirikli al başkasını düşünme bile pahalı ama en iyisi randımanlısı o. jokerde 259tl ama 50 tl hediye çeki %10 da indirim bölece 180 e geliyo
yaa ben sadece soruları felan hazırlayacaktım siz fikir verecektinizelim çok boş bu gün ondan saçmaladım....
Şimci benim bir fikrim var arada topiğe uğrayıp ben geldim geliyom gelirim ha diyenler var ya ben onlar için bir değerlendirme testi hazırlayım birde komisyon kuralım ona göre karar verelim diyorum...Kamuya açık bir topik ama böyle gelenlere hiç yüz vermeyince olmuyo bide populasyon azalıyo Alya nek az girecek artık, koket izinde olacak taa öğlen kalkcak felan...
Nasıl çok zekiyim demi..?
Misal sorular..
Büllük deyince ne hissediyosun?
Böcek lafı sana neyi çağrıştırıyo..?
Senden garu olurmu gibin sorular...
Oylamaya sunuyorum kabul edenler beğensin...
ya aynen bendee mıdem bulnyr dısarda yedıkce sodexomz var bzmdeee ama ben ne getrcm yıcm yemege cıklyr ben kalım desem olmuyor falan ev yemklerı yapa bıryer buluyorm oraya gıdyrm bendee degısk degsk ama sıkldm dısrda yemktn yazn bnde senn gıbı yaprm olmazzsa
kız tamam rhtszlanmsda sen dedınya bısı oldu kesın hıssettım gıbı bısı ona dedım allah korusun dıyeee yanı ıstırahatteymssss dıye duydum numarasını verselrde tacz etsm az vermılerr garulr hahaha
kim o garular söle ben bi kavga edim belkim verirler
ayy koket oldurcen benı yaaaa athenadan memnun oldugumu 100 kez solemıssımdır heeeee ana doğurda kendune gel bacumm laaaaaa gıdecen zatı bırasdannn
tamam işte 35+1. haftadan itibaren izinliiim ben öyle bilyom yanlışmıyım ama benim bebeğim 1 hafta önde gidiyor
beklenen doğum 7 haziran o hafta 40.hafta oluyor yani ult. cihazının verdiği kağıtta öyle yazıyor ...kafam o yüzden çok karıştı
evet coook senelrdırrr kk dayımmm dıyelımm hiç böle bir fıkırle kasılasmadınnn gerckten dahıyaneeedoğaçlama olalımm nütfennn (önce bundn koymustum sonra degıstırdım malummm hamişşn hassasıyetın uzerındedır hehuuuu:)
dogurp gelınce sanmakıı koket normale donecekkk o eskı halınnndeeeenn eser olmayacakk hiççççççççççççç :):)hahaha
Şöyle anlatayım...Çalışma kanununa göre yasal olarak doğumdan 3 hafta önce ayrılman gerekir ancak doğum öncesi sekiz haftalık iznin 5 haftalık kısmını doğumdan sonraya aktarırsın, (tabi paşa gönlüne kalmış hamişin isterse 32 de ayrılır...)
Ultrasonda bebişinin bıyığıda çıkmış olsa yasal iznin sata göre hesaplanır sata göre 40 hafta ne zaman dolarsa o zaman doğum tarihi diye hesaplanır ki erken doğurursunda erken doğurduğun süre doğum sonrasına ek olarak aktarılır...
Yani elindeki paranın 3 de biri ile elma alan çağan' ın ne kadar parası kalmıştır???
Şöyle anlatayım...Çalışma kanununa göre yasal olarak doğumdan 3 hafta önce ayrılman gerekir ancak doğum öncesi sekiz haftalık iznin 5 haftalık kısmını doğumdan sonraya aktarırsın, (tabi paşa gönlüne kalmış hamişin isterse 32 de ayrılır...)
Ultrasonda bebişinin bıyığıda çıkmış olsa yasal iznin sata göre hesaplanır sata göre 40 hafta ne zaman dolarsa o zaman doğum tarihi diye hesaplanır ki erken doğurursunda erken doğurduğun süre doğum sonrasına ek olarak aktarılır...
Yani elindeki paranın 3 de biri ile elma alan çağan' ın ne kadar parası kalmıştır???
dönüşüm muhteşem olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?