izlenımlerıme gore sende bıyık takıntısı var zannımmcaaa:)
porblem sorup kafamı karıştırma laaa
tamam 7 haziran doğum tarihi dedi doktor amca
ozman 36 çalışmadım oluyor 35 bitince ayrılyom demiii 5 hafta önce 3 hafta sonraya 8+3=11 hafta izin kalıyorrr
porblem sorup kafamı karıştırma laaa
tamam 7 haziran doğum tarihi dedi doktor amca
ozman 36 çalışmadım oluyor 35 bitince ayrılyom demiii 5 hafta önce 3 hafta sonraya 8+3=11 hafta izin kalıyorrr
Bilmem nerden çıktı kız bıyık sevmem ben hiç ...:44:
sen memnun olabilirsin ama belki antalyadaki iyi deil allah allah bakıcam hangi yere baktıysam doldurma iyi deil
kızlar bir tartışma konusu başlatıyorum.
Erkekler evlenmeden önce cinsel ilişki yaşar. (genel olarak yazdım yaşamayanda vardır elbet)
erkeğin doğası gereği bu ihtiyacını bir şekilde karşılamak zorundadır.
Ama gen....e gider ama bu işi yapan kadınlarla birlikte olur yada başka şekilde giderir.
Ama bayanların evlenmeden önce cinsellik yaşaması toplum tarafından hoş karşılanmaz.
Erkekler evlenirken genel olarak bakire bayanlarla evlenmek ister.
Tabi şöyle bir durum var. Bayan evlenip ayrılmış 2. Evliliğini yapıyordur. Erkek hiç evlenmemiştir. Bu ayrı bir durum.
Erkek karşısındaki bayanı ço seviyorsa geçmişe takılmadan evlenir ilerde sorun yaşayabilirler ya da yaşamazlar.
Ben bir bayanın evlenmeden cinsel birliktelik yaşamasına karşıyım.
Ama erkek elbette cinsel deneyim yaşamak için g....e gider yada bu işi yapan biriyle birlikte olur.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Erkekler evlenmeden önce cinsel ilişki yaşar. (genel olarak yazdım yaşamayanda vardır elbet)
Ama gen....e gider ama bu işi yapan kadınlarla birlikte olur yada başka şekilde giderir.
Ama bayanların evlenmeden önce cinsellik yaşaması toplum tarafından hoş karşılanmaz.
Tabi şöyle bir durum var. Bayan evlenip ayrılmış 2. Evliliğini yapıyordur. Erkek hiç evlenmemiştir. Bu ayrı bir durum.
Erkek karşısındaki bayanı ço seviyorsa geçmişe takılmadan evlenir ilerde sorun yaşayabilirler ya da yaşamazlar.
Ama erkek elbette cinsel deneyim yaşamak için g....e gider yada bu işi yapan biriyle birlikte olur.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aman eksiğin o olsun..Pompa almadım sen al diye bekliyorum al da senden ödünç alıp kullanacam..
Siz ne düşünüyorsunuz?
35 bıtnce mecburı ızne ayrılmak zorundasın 36 hafta baslangıcnda evındesın yanee cnmmm :):) gec ızne ayrıldıgn ıcndee dogumdn sonra 3 hafta fazlaa ızın yapıcaksın inşş..
bn erkn dogum yptm 1.5 haftam falan yandı sanırm hehe dogumdn once fazla tatıl yapamdmm ama olsun sonrasnda 3 hafta fazla durdum bebekımleee
canımm bende evlenemden cınsel ılşkıye karşıyım ama suda varkı namus 2 bacak arasında değildirbeyındedır bı kadın vardır onla bunla dusp herturlu pisliğ yapar bı o haltıı yemez simdi bu kadın tertemiz mi kalır?
lan ben evlendikten sonra.. şu halvet işinin bu kadar kasacağını bilsem evlenmezdim..
bence onceden yapmak bilmek lazım..
evlenmez kurtulurduk
bıkere yapar kurtulurdun haaaaa laa banada evlenmeden onceee cok farklı gelıyordu guzel olur gıbıme gelıyordu buykler evlende ananıkını osaman gorursun dıyorlardı harbı doğruymusss
yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn
güneş görmeden alyımmı bu pompayıııı
Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...
yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn
güneş görmeden alyımmı bu pompayıııı
Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...
benimde öle olcak minnak oğlum gelinceee
bnde ne yapm karart veremedim ama
cnm şöe sucuklu kaşarlı bişiler çekior pizza edicem valla
Şimci benim bir fikrim var arada topiğe uğrayıp ben geldim geliyom gelirim ha diyenler var ya ben onlar için bir değerlendirme testi hazırlayım birde komisyon kuralım ona göre karar verelim diyorum...Kamuya açık bir topik ama böyle gelenlere hiç yüz vermeyince olmuyo bide populasyon azalıyo Alya nek az girecek artık, koket izinde olacak taa öğlen kalkcak felan...
Nasıl çok zekiyim demi..?
Misal sorular..
Büllük deyince ne hissediyosun?
Böcek lafı sana neyi çağrıştırıyo..?
Senden garu olurmu gibin sorular...
Oylamaya sunuyorum kabul edenler beğensin...
offf geldim kızlar. Gelinliklerden konuşmuşsunuz.
Hayatımda giydiğim en güzel kıayfet diyebilirim.
Insan kendini prenses gibi hissediyor.
Gelinliğim tam istediğim gibi olmadı benim.
Güzeldi ama üzerini başka hayal etmiştim.
Hevesimi oğlumun sünnetine saklıyorum.
2. Defa gelin olacağım.
uvv bu daha ıyımışşdaha prtaık bır onerım var kaşarlı sucuklu tost yap
yaa ben sadece soruları felan hazırlayacaktım siz fikir verecektinizelim çok boş bu gün ondan saçmaladım....
aY NASILDA DAHİYANE Bİ FİKİR GİBİN GELMİŞT İ...
Şöyle anlatayım...Çalışma kanununa göre yasal olarak doğumdan 3 hafta önce ayrılman gerekir ancak doğum öncesi sekiz haftalık iznin 5 haftalık kısmını doğumdan sonraya aktarırsın, (tabi paşa gönlüne kalmış hamişin isterse 32 de ayrılır...)
Ultrasonda bebişinin bıyığıda çıkmış olsa yasal iznin sata göre hesaplanır sata göre 40 hafta ne zaman dolarsa o zaman doğum tarihi diye hesaplanır ki erken doğurursunda erken doğurduğun süre doğum sonrasına ek olarak aktarılır...
Yani elindeki paranın 3 de biri ile elma alan çağan' ın ne kadar parası kalmıştır???
ayy ben cok beğendımmmmAy şimdi böcük gelecek benle çok alay geçcek fikrimden ötürü...
Yaa ben çıkıyom kk dan üyeliğimi iptal etterecem...
ayy ne desem.. zaten benm libido bir erkeğe anca yetior.. başkasını hiç kaldıramam
kesınlıkleeelan ben evlendikten sonra.. şu halvet işinin bu kadar kasacağını bilsem evlenmezdim..
bence onceden yapmak bilmek lazım..
evlenmez kurtulurduk
bıkere yapar kurtulurdun haaaaa laa banada evlenmeden onceee cok farklı gelıyordu guzel olur gıbıme gelıyordu buykler evlende ananıkını osaman gorursun dıyorlardı harbı doğruymusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?