Kokoşş Hatunlar Kulübü

porblem sorup kafamı karıştırma laaa

tamam 7 haziran doğum tarihi dedi doktor amca

ozman 36 çalışmadım oluyor 35 bitince ayrılyom demiii 5 hafta önce 3 hafta sonraya 8+3=11 hafta izin kalıyorrr

35 bıtnce mecburı ızne ayrılmak zorundasın 36 hafta baslangıcnda evındesın yanee cnmmm :):) gec ızne ayrıldıgn ıcndee dogumdn sonra 3 hafta fazlaa ızın yapıcaksın inşş..
bn erkn dogum yptm 1.5 haftam falan yandı sanırm hehe dogumdn once fazla tatıl yapamdmm ama olsun sonrasnda 3 hafta fazla durdum bebekımleee

porblem sorup kafamı karıştırma laaa

tamam 7 haziran doğum tarihi dedi doktor amca

ozman 36 çalışmadım oluyor 35 bitince ayrılyom demiii 5 hafta önce 3 hafta sonraya 8+3=11 hafta izin kalıyorrr

Bilmem nerden çıktı kız bıyık sevmem ben hiç ...:44:

bellı sevmedıgın her yorumda bır bıyık karstryrsn hahahaha kacmaz bendennn

kızlar bir tartışma konusu başlatıyorum.
Erkekler evlenmeden önce cinsel ilişki yaşar. (genel olarak yazdım yaşamayanda vardır elbet)
erkeğin doğası gereği bu ihtiyacını bir şekilde karşılamak zorundadır.
Ama gen....e gider ama bu işi yapan kadınlarla birlikte olur yada başka şekilde giderir.

Ama bayanların evlenmeden önce cinsellik yaşaması toplum tarafından hoş karşılanmaz.

Erkekler evlenirken genel olarak bakire bayanlarla evlenmek ister.
Tabi şöyle bir durum var. Bayan evlenip ayrılmış 2. Evliliğini yapıyordur. Erkek hiç evlenmemiştir. Bu ayrı bir durum.

Erkek karşısındaki bayanı ço seviyorsa geçmişe takılmadan evlenir ilerde sorun yaşayabilirler ya da yaşamazlar.

Ben bir bayanın evlenmeden cinsel birliktelik yaşamasına karşıyım.
Ama erkek elbette cinsel deneyim yaşamak için g....e gider yada bu işi yapan biriyle birlikte olur.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ay şimdi böcük gelecek benle çok alay geçcek fikrimden ötürü...
Yaa ben çıkıyom kk dan üyeliğimi iptal etterecem...

ayy ne desem.. zaten benm libido bir erkeğe anca yetior.. başkasını hiç kaldıramam

canımm bende evlenemden cınsel ılşkıye karşıyım ama suda varkı namus 2 bacak arasında değildir beyındedır bı kadın vardır onla bunla dusp herturlu pisliğ yapar bı o haltıı yemez simdi bu kadın tertemiz mi kalır?

Aman eksiğin o olsun..Pompa almadım sen al diye bekliyorum al da senden ödünç alıp kullanacam..

yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn

güneş görmeden alyımmı bu pompayıııı

hehe bu ne len sımdııı melodıııı:):)

erkegın tecrubelı olması ıyıdr ıyıdr hahaha
evllılıgndeee bunu devam ettrmemesı sartı ıle böhöhöh bana bakk bugun cok asriii oldum zuhahaha

bu arada sızle cene yaprkende bır kossk cizi,verdim gariii

Artıkım o süreleri ekliyorlar erken doğumda sonrasına...

lan ben evlendikten sonra.. şu halvet işinin bu kadar kasacağını bilsem evlenmezdim..

bence onceden yapmak bilmek lazım..

evlenmez kurtulurduk

lan ben evlendikten sonra.. şu halvet işinin bu kadar kasacağını bilsem evlenmezdim..

evlenmez kurtulurduk

bıkere yapar kurtulurdun haaaaa laa banada evlenmeden onceee cok farklı gelıyordu guzel olur gıbıme gelıyordu buykler evlende ananıkını osaman gorursun dıyorlardı harbı doğruymusss

doğum izninden bahsetmişsiniz.
32. Haftada hamile byan isterse izne ayrılabilir.
Eğer çalışmak istiyorsa 32. Hafta çalışır raporu alıp 37. Haftaya kadar devam eder.
37. Haftada izne ayrılan kişi doğumdan önce 3 hafta
doğumdan sonra 8+5 hafta izin kullanır.
Tabi bebeğin 40. Haftada gelemsine göre bir hesap bu.
Bebek 38. Haftada gelirse 2 hafta yanmış oluyor.
Bu hesaplamalar sata göre yapılır.

bıkere yapar kurtulurdun haaaaa laa banada evlenmeden onceee cok farklı gelıyordu guzel olur gıbıme gelıyordu buykler evlende ananıkını osaman gorursun dıyorlardı harbı doğruymusss

doğru tabe laa..

bu nee sürekli sıkıştırılıyorum ben yaa..

kocam heryerde tepemde... birde laf sokuyor...

şöle güzelsin böle güzelsin ama bir işe yaramıor... dior

tacizlerden bıktım.. kocama coşkun gibi bakıyorum

yawsss gittti gidiyorda ar şu elektirikli chicconun kiler çok uygun 85 TL bile var alsammı bilemedim görmeden etmedenn

ya gg ye pek guvenemıyorm yorumlrı oku oncee hanı bazılrı 2. elı kakalıyorlr bazılrııı cakma urun oluyorrrr..

yaa erken dogum saylmıyorrdu ozmn cnm benmkııı 36 .haftadaaydım dıye sımdı bılemmmm neoldu sevındınmıııı ben az ızın yaptm cocumaa odaklanamadım dıye bölee yaptunn bakım

esmaa yorumunaa koptum baacummm yaa haha evlnmdn once yapmak gerek ha hahahah

ya gg ye pek guvenemıyorm yorumlrı oku oncee hanı bazılrı 2. elı kakalıyorlr bazılrııı cakma urun oluyorrrr..

yaa erken dogum saylmıyorrdu ozmn cnm benmkııı 36 .haftadaaydım dıye sımdı bılemmmm neoldu sevındınmıııı ben az ızın yaptm cocumaa odaklanamadım dıye bölee yaptunn bakım

esmaa yorumunaa koptum baacummm yaa haha evlnmdn once yapmak gerek ha hahahah

benimde öle olcak minnak oğlum gelinceee

bnde ne yapm karart veremedim ama

cnm şöe sucuklu kaşarlı bişiler çekior pizza edicem valla

haahyyy
len zaten soruları gören kaçarr ne dıon sen
slm verıpbıdaha yolu zor buluyolarr

o nasıl olcek lennn
daha prtaık bır onerım var kaşarlı sucuklu tost yap
uvv bu daha ıyımışş
yaa ben sadece soruları felan hazırlayacaktım siz fikir verecektiniz elim çok boş bu gün ondan saçmaladım....
aY NASILDA DAHİYANE Bİ FİKİR GİBİN GELMİŞT İ...

cok dahıyanee

ayy allam yaa öldürcen sen benı
Ay şimdi böcük gelecek benle çok alay geçcek fikrimden ötürü...
Yaa ben çıkıyom kk dan üyeliğimi iptal etterecem...
ayy ben cok beğendımmmm
ayy ne desem.. zaten benm libido bir erkeğe anca yetior.. başkasını hiç kaldıramam

evlenmez kurtulurduk
kesınlıkleeeama ben hep ısterdım laa en ıyısı evlenmekkk

gördün yanı

kızlarrr

dün ablama giderken dolmuşa bindim..

dolmuşcu amca yolculara seslendii

" ARKADAN VERMEYENLER ÖNDEN VEREBİLİR " diyeeeee

tekrarrrr...........................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…