owwww yooowww:18:Bence verdiği his,acı acı acıdır
Benim çenem düştü bugün vır vırr sabahtan beri konuşuyom..hıc sesınız cıkmıyorrr yawwwwwwwwww
Immh onu ada ve koket dedi sanırım bende okudum o kitabı ama..Benim ki aşk kitabı değil ki biyografi gibin ...anamm görmedım bebem
dedım yaa yoğunum okuyamadım dıye
ben bugun uçurtma avcısına bşladım 70.sayfadayımm
koket tavsıye etmıştıı bayıldımmmmmm yaa akşam olsada okusam dıomm
he bıde sen demıştın sanırım demı
ya ben aşk kıtaplarını sevmım
çatı muaynesii... hiç acılı bir işlem değil..
çatı muyanesi olamayan.. jinekolojik muaynede olmaz smear testide yaptıramaz.. ne bilem kocasıyla cinsel hayat bile yaşaamaz kızlar..
zor değil..
ama ebelern açıklık ölçme işlemi çok zormuşşş
valla emınönunde keyfi başka amaher hfta gıdıp yıyok kocemle
o gıdınce napcem bılmem
h geldın lenn azgun garuu
hayret dızı mızı demeden gtmış
3 tane parası verdımmm usta alcek tanıdıktan belkı 1 2 tl ındırım yapar
ama harçlık kalmadı
:18:dıkkat et cnmmm
owwww yooowww:18:
Benim çenem düştü bugün vır vırr sabahtan beri konuşuyom..
Immh onu ada ve koket dedi sanırım bende okudum o kitabı ama..Benim ki aşk kitabı değil ki biyografi gibin ...
Ooo iyi o zaman ben 6 ayda bir smear yaptırırım altdan çok muayene oldum...acımak o zaman...
artık ınan sıkıntı bastı yanı stress stressss
he doğruu
ya sen bana başka öner
ben kıtabın adını bıle sevemedımyanı baanem onların aşklarından dıdım
beımkı gerılım korku kltür tarıh olacak
bıde uçurtma avcsı gbı dostluk anlatabılır
cok sevdım hemen 70.sayfaya geldım
yavuz sultan selimı okudum 720 sayfaydıı
amma ağırlık edıyordu çantama
öle çalışamazkı ınsan
abımınde orda süreklı öleydı
kendı cıktı
her hafta kaç tanesını yollayıp daha ucuza eleman alıyorlardı
stres yapmadan cıktı kendı
artık ınan sıkıntı bastı yanı stress stressss
esmaa annem
ben alttan muayene olamadığım için benim her türlü acırr
arkadaşımada yapmışlar öldüm dio asla normal doğuramam ben dedi sezeryan oldu oda.sanki canımdan can gitti bide parmağını çeviriyo içerde dio
smoker alttan muayene olduysan çatı muayeneside olursun sen cnm
O zaman sana bomba gibin bir kitap önerisi Ayfer TUNÇ' tan ''Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi..'' Çok güsel....
Sezgin KAYMAZ dan medet, sandık odası , geber anne...
Tom ROBBİNS pARFÜMÜN DANSI..aMA korku kitabı gerilim önerebileceğim bir şey yok o tür çok okumuyom...grange felan işte onunda hepsini okumuşsundur zaten şimdiye...
Hıımm evet smear felan yaptırdım bide 6 aylık rutin kontrole gidiyodum evlendiğimden beri altdan muayene oldum ama parmak çevirmi felan olmadı sadece aletle bakıt...Bende haftaya perşembe yaşayacağım görüceğim bakalım nasıl oluyo...
Haaa haaa aklıma çok ayıpçı bir mani geldiii...kızlar parmak cevirimi falan yok çatı muaynesi..
ıkı parmak o kadar.. kocanızınki iki parmkatandamı inde töbee yarabbım eviripte cevirmior kokrmayın spektulum sokturan.. hayli hayli çatı muaysesi olur.
asla korkucalack bir işlem değil..
efet tam kafa yakmalıyık bumuydu o muydu ne zamandı...aydan gündüzün yavuz adlı kıtabını cok beğenmedım ama genede okunası kıtap
nıye öle dıycenız
ben sadece yavuz sulten selımı anlatmasını beklerken başka bı hıkayeyıde araya sokması sıkıcı olmuş
mesala 1 sayfa yavuzdu 3 sayfa diğer hıkaye
kız smok o ayten tunç mudr nedır karışıkmış bacımkıtap
yer zmn kavramı yokmuş falansevmemkı ben öle
ordan oraya atlayan kıtapları
smoker sezgin kaymaz geber anneyi okudum.
lucky ve uzun harmanlarda bir davetsiz misafir kitaplarını da beğendim.
Güneşş..
Yani şöyle anlatayımm kitap 800 sayfa tuğla gibi bir şey taa nefertiti anne boleyn lady di keneddy aklına kim gelirse var ama biraz yanlı yazılmış gibi bana çok objektif gelmedi...Bazen gereksiz ayrıntılarla çok boğulmuş ama genel kültür anlamında ilginç şeyler de var aaa öylemiymiş dediğim..Çok özel şeylerde yok aslında şok edici felan..Puanım 6....
Senin okuduğun tarihi değiştiren karular nasulll??
slm kızlar nasılsınızzz
halenn doğurmadım
bugün 5 buçuk muayne var çatı bakack tekrar konuşuruz dedi buzamana kadar normal gitti hep...inş. normal gider heppp
annemle günler güzel geçiyor kociş hep işte hep yoğunnn bana pek zaman ayırmıyorr
ben ona kahvalt ettrim geliom
cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi
Bence verdiği his,acı acı acıdır
kızlar buaradaaa alttn muayendn vajınusmusu olan bırı olrk bende cok korkardımm..çatı muaynesii... hiç acılı bir işlem değil..
çatı muyanesi olamayan.. jinekolojik muaynede olmaz smear testide yaptıramaz.. ne bilem kocasıyla cinsel hayat bile yaşaamaz kızlar..
zor değil..
ama ebelern açıklık ölçme işlemi çok zormuşşş
cnm okadr kalın dııl bu kıtap 350 sayfalık alı cımen ın bir kıtabı ben begendım dahaaa bıtmedı yenı basldm aksmdn aksama yolda okuyorum malsff..
hanı cok sok edıcı bende denk gelmedım bıldgmz hıkayler cogu ama daha özel bılgı sahıbı olmama yardımcı oldu cleopatradan tut hz. meryem e, hürrem sultandan buyuk katerınaya,marie curie den mata hari ye bır suru kadından bahsetmıs bır cogu hakkındada fazla bılgı sahıbı deıldımm ıyı oldu yanıı bnm ıcındee...
kızlar buaradaaa alttn muayendn vajınusmusu olan bırı olrk bende cok korkardımm..
ama ınanın catı muayenesı ole zor deıl. sadece elıyle azck bastryr ole parmk sokma bılmem ne yok!!!
acıda yok baskı hıssedıyrsn azck sadece.
acıklık muayenesıde zor deıl bana dogum baslync akackere yaptılr ah ahh o catalda ondada baskı hıssedıyrsn ondada acı yok korkmayın kızlar yanı onyargılıı gıdnce oluyor bunlar bencee korkudn acı hıssedıyrrz yanı bunu ben soyluyorum ınanınn bnce olumsz yorumlrda bosuna yapmayn derım hehehe
guneş bak görüonmu açıklık muaynesi olmadım ya..
çoka cıor çok acıor die.. anlatmışlardı.. demek acmıorrruş.
çatıdan benide korkutmuşlardı ama hiç acımadığını anladım..
şimdi açıklıkta acımıor onada inandım..
kızlar parmak cevirimi falan yok çatı muaynesi..
ıkı parmak o kadar.. kocanızınki iki parmkatandamı inde töbee yarabbım eviripte cevirmior kokrmayın spektulum sokturan.. hayli hayli çatı muaysesi olur.
asla korkucalack bir işlem değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?