Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bence verdiği his,acı acı acıdır
owwww yooowww:18:
hıc sesınız cıkmıyorrr yawwwwwwwwww
Benim çenem düştü bugün vır vırr sabahtan beri konuşuyom..
Immh onu ada ve koket dedi sanırım bende okudum o kitabı ama..Benim ki aşk kitabı değil ki biyografi gibin ...

Ooo iyi o zaman ben 6 ayda bir smear yaptırırım altdan çok muayene oldum... acımak o zaman...

artık ınan sıkıntı bastı yanı stress stressss

he doğruu
ya sen bana başka öner
ben kıtabın adını bıle sevemedımyanı baanem onların aşklarından dıdım
beımkı gerılım korku kltür tarıh olacak
bıde uçurtma avcsı gbı dostluk anlatabılır
cok sevdım hemen 70.sayfaya geldım
yavuz sultan selimı okudum 720 sayfaydıı
amma ağırlık edıyordu çantama
artık ınan sıkıntı bastı yanı stress stressss

öle çalışamazkı ınsan
abımınde orda süreklı öleydı
kendı cıktı
her hafta kaç tanesını yollayıp daha ucuza eleman alıyorlardı
stres yapmadan cıktı kendı

O zaman sana bomba gibin bir kitap önerisi Ayfer TUNÇ' tan ''Bir deliler evinin yalan yanlış anlatılan kısa tarihi..'' Çok güsel....
Sezgin KAYMAZ dan medet, sandık odası , geber anne...
Tom ROBBİNS pARFÜMÜN DANSI..aMA korku kitabı gerilim önerebileceğim bir şey yok o tür çok okumuyom...grange felan işte onunda hepsini okumuşsundur zaten şimdiye...

esmaa annem
ben alttan muayene olamadığım için benim her türlü acırr
arkadaşımada yapmışlar öldüm dio asla normal doğuramam ben dedi sezeryan oldu oda.sanki canımdan can gitti bide parmağını çeviriyo içerde dio

smoker alttan muayene olduysan çatı muayeneside olursun sen cnm

Hıımm evet smear felan yaptırdım bide 6 aylık rutin kontrole gidiyodum evlendiğimden beri altdan muayene oldum ama parmak çevirmi felan olmadı sadece aletle bakıt...Bende haftaya perşembe yaşayacağım görüceğim bakalım nasıl oluyo...

çatı muaynesi çok fazla acı vermiyor kızlar. acıması birazda doktora bağlı.
bende çok fazla bir acı olmadı kendimi kasmadım hiç.
alette çok az acı oldu o kadar.

baıcm not ettımde
ben bu yazarların hıc bırını tanımım
sen dedın dıye bı araştıram bakemm
sağol cnm
hee grange okudum en son sıyah kan

kızlar parmak cevirimi falan yok çatı muaynesi..

ıkı parmak o kadar.. kocanızınki iki parmkatandamı inde töbee yarabbım eviripte cevirmior kokrmayın spektulum sokturan.. hayli hayli çatı muaysesi olur.

asla korkucalack bir işlem değil..

aydan gündüzün yavuz adlı kıtabını cok beğenmedım ama genede okunası kıtap
nıye öle dıycenız
ben sadece yavuz sulten selımı anlatmasını beklerken başka bı hıkayeyıde araya sokması sıkıcı olmuş
mesala 1 sayfa yavuzdu 3 sayfa diğer hıkaye

kız smok o ayten tunç mudr nedır karışıkmış bacımkıtap
yer zmn kavramı yokmuş falansevmemkı ben öle
ordan oraya atlayan kıtapları

smoker sezgin kaymaz geber anneyi okudum.
lucky ve uzun harmanlarda bir davetsiz misafir kitaplarını da beğendim.

Haaa haaa aklıma çok ayıpçı bir mani geldiii... Kimisi acıyo diye anlatıyo ya nek le biz etkilendik sanırım ondan....
efet tam kafa yakmalıyık bumuydu o muydu ne zamandı... bende uçurtma avcısı tarzı kitapları sevmiyom sen oku bitir tartışalım biras..
smoker sezgin kaymaz geber anneyi okudum.
lucky ve uzun harmanlarda bir davetsiz misafir kitaplarını da beğendim.

Yaaa sefiyom ben o adamın kitaplarını okurken çok gülüyom edebi olarak bir değeri yokdur belki ama keyif alıyom gevşiyom yazdıklarını okurken...

cnm okadr kalın dııl bu kıtap 350 sayfalık alı cımen ın bir kıtabı ben begendım dahaaa bıtmedı yenı basldm aksmdn aksama yolda okuyorum malsff..

hanı cok sok edıcı bende denk gelmedım bıldgmz hıkayler cogu ama daha özel bılgı sahıbı olmama yardımcı oldu cleopatradan tut hz. meryem e, hürrem sultandan buyuk katerınaya,marie curie den mata hari ye bır suru kadından bahsetmıs bır cogu hakkındada fazla bılgı sahıbı deıldımm ıyı oldu yanıı bnm ıcındee...

cnm nasıl oluyo duyumlarıma göre söliyimmm parnaklan bi güzel muayene ediliyo içerisi

Bence verdiği his,acı acı acıdır

kızlar buaradaaa alttn muayendn vajınusmusu olan bırı olrk bende cok korkardımm..
ama ınanın catı muayenesı ole zor deıl. sadece elıyle azck bastryr ole parmk sokma bılmem ne yok!!!
acıda yok baskı hıssedıyrsn azck sadece.

acıklık muayenesıde zor deıl bana dogum baslync akackere yaptılr ah ahh o catalda ondada baskı hıssedıyrsn ondada acı yok korkmayın kızlar yanı onyargılıı gıdnce oluyor bunlar bencee korkudn acı hıssedıyrrz yanı bunu ben soyluyorum ınanınn bnce olumsz yorumlrda bosuna yapmayn derım hehehe

guneş bak görüonmu açıklık muaynesi olmadım ya..

çoka cıor çok acıor die.. anlatmışlardı.. demek acmıorrruş.

çatıdan benide korkutmuşlardı ama hiç acımadığını anladım..

şimdi açıklıkta acımıor onada inandım..

kız ınankı catı muayenesıyle aynıı sadece korkudan acıyor sanıyrzzz onyargıı.. ben ılk catı muayenesıne aglayark bacaklarım tıtreyek gıtmstım hemsıreyee demstm elımı bırkma kız da korkma bısı yok doktr bey ıydr vs demıstı...

neyse dogum basladıgındada norml dogurcm dıye kackez o catalaaa cıktım ve acıklık muayenemı yaptılrr hıcbısı olmadı ztn o an dusndgn tek sey cocugun saglıklı gelmesı oda ayrı mevzuu

amma cesur kadınlarsınız yaaa ben çok ödleğim kızlar

böyleyim aslada rahat olamam ve düzelemem

ben smear testinde rahim ağzından akıntı örneği alınıyo sanıyodum bişi sokulduğunu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…