Kokoşş Hatunlar Kulübü

zaten ole oluyor cnm tabıkı bişeyle alıyorlar ole abartılı bır durum yokkı beee

anammmm bu garuları hepsi mannikkk
yada ben manniğim ayyy:18::18:
korkmuyolar bunların canını bişi acıtmıyooo
zombimisiniz siz yaaa:18::18:

brck inan korkacak bişey yok canım. En kızdığım şey bazı kadınların bunu abartarak anlatması yok şöyle acıyor yok böyle acıyor.
Bende çok ödleğim aslında ama muaynede gayet rahattım.

anammmm bu garuları hepsi mannikkk
yada ben manniğim ayyy:18::18:
korkmuyolar bunların canını bişi acıtmıyooo
zombimisiniz siz yaaa:18::18:

bence sen fazla abartıyrsunnn yaaa yanı bak ne dıyorum bende vajınusmus vardı korktgm haldeeee bunlrdnnnkorkmamaya calstm yalan yanls bılgıler yuzundn korkuyrsnz sız yok parmagını sokuyormsta elını sokuyrmsda CEVRYRMUSTA TOVBEE YARABBIMMM

Slm burda yeniyim arkadaşlar

hoşgeldın tanıt ıstersen kendınııı

:18::18::18::18:

öle dıyonda bacım ben cıkmam hakkınmı yedırmem onlara
Burcu hangi sektördü senin sormuşmuydum daha evvel? Seninle ilgili bir sıkıntı olur mu peki?

Halkla ilişkiler canım sen ne iş yapıyorsun

elini çeviriyor kelimesine güldüm. Yani dr. öyle yaparken canlandı gözümde. Sanki maden arıyor içerde.
Genişliğine bakıyor alt tarafı.
Benide normal doğum için korkutmaya çalıştılar.
Yok 40 dikiş atılıyor.
Doktor orayı kesiyor bilmem ne.
Hiç umursamadım kimseyi.
Yoksa bende doğuma giremezdim.

Ortam çok sessiz...:18:
Burcu umarım senin için en iyi olan gerçekleşir...Hiç kafana takma her şeyde vardır bir hayır, belkide sinyalleri yanlış yorumluyorsundur gergin olduğun için dur bakalım belki düşündüğün gibi değildir..Eğer öyleyse bile kötü gibi gördüğümüz şeylerin altında çok büyük hayırlar çıkıyor..Daha iyi bir iş bulursun belki...

bakalım canım hayırlısı dıyorummm

burcum hakkında hayrlısııı olsun.... secret yapalım sanadaaaa....gerçi bir işe yaramıyopr secret smokerı kırmayım dıye ıste sesss etmıyrmmm

Haa haaa harbi işe yarıyor kimde kardeşimde kızın dilindeki elinde ...Benim elimde hep 3 ün biri ...Ben beceremiyom ama ecnebi yapmış kızım adınada secret demiş..
Benim çok umursadığım olmasını istediğim şeyler inadına olmuyo, aman salla olursa olur dediğim pıt oluyo gıcııık oluyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…