kokette kahvaltı hazırlayıp gelecem dedi gidiş o gidiş
Haa haaaharbi işe yarıyor kimde kardeşimde kızın dilindeki elinde ...Benim elimde hep 3 ün biri ...Ben beceremiyom ama ecnebi yapmış kızım adınada secret demiş..
Benim çok umursadığım olmasını istediğim şeyler inadına olmuyo, aman salla olursa olur dediğim pıt oluyo gıcııık oluyom...
heee yok bılmem yıllr once kagıda cızms yazmsda sandıga koymustaaa. yıllrsonra bakmsta aynı cızdıgı ev araba kapsnn onunde heheheh
benım nıye olmuyor öleee
Koket belki şu an çatala çıkmış çatı kontrolü oluyor...
Aklıma ne geldi brck hani Muhteşem Yüzyıldaki ebeler örtünün altına girip altan muayene ediyolar ya hamile mi değil mi diye onlar kesin kafalarını sokuyolardır haaa yoksa ultrason yok bişi yok nasıl görecekler keseyi bebeyi...
Ben o kitabı okudum feci gaza geldim bekarım o arad aha odamdaki mantar panoya hayallerimin resimin çizdim bir pastanenin çekilişi vardı spor kırmızı araba resmi..(tencere takımı çıktı çıka çıka..kırmızı arabamız oldu ama seve seve kredi ödedik..)
Daha neler neler vardı o panoda ama içlerinden bazıları oldu biliyomusun bazıları geç ve başka yollarla oldu..
HAHAHA SUPERMISSS BEND EOKUDUM BENDE YAPTM BISILERR AMA NE oldu ne olmadı bılmıyorumkııı:):) ben hep karıyerr cızdım lenn meslegımde hahaah onuda kısmen oldu yanı suan gayet basarım yerınde ısımde ama spor arabaaaa aklıma gelmedıı el arabasımı cızmstm acepkıııomurun arabası var elımddeee bebek arabasıı..
saka maka gecn egıtımdee kadn bıze o kıtaptan bahsettı aynenn bır cumlesıı sole deıd bır ara furya vardııı cok gaz verıcı ama bır okdrdaaa kotuye surkleyen bır yazım vardı vs vsss dıye ama sımdı burda fazla anlatamyrmm dıle dokmek zor hak verdım onaaa
hastaneden geldik...baktım benimki yanaşıyor falananammmmmmm adama paris yasak dedik olsun kıbrıs ta olur diyor...neyse ben bunu bir kıbrısa götürdüm de anca kurtuldum.....ama yok kıbrıs parisin yerini tutamaz ne yapalım oğluş için katlanacağız
çatı muayenemi oldum,hiç acımadı kızlar,gereksiz korkutuluyormuşuz ve saniyeler içerisinde bitti..normal doğurabilirmişim...her şey yolundaymış...
49 cm 3250 gr. olmuş oğluş....
ben secreta başliycam galiba yeniden, ikiz bebek istiyorum.el arabası ....
bence o kitap bir furyaydı hepimiz secret mecret yaptık ama atlanan yada eksik olan bi şeyler var..Şu gibi bazı şeyleri ne kadar istersen iste olmazz...
Anaaam benim mesai bitmiş ben çıkıyom...
kk kadınlarının bir derdim varına derman oluyodum bi baktım biri beğenmiş beni...Koş kızım nekdir bu dedim harbi nekmiş...Neeeekkkkk
Harbi ada kıbrıs ne ya:44: inan anlamadım...yoo yooo o değildir dimi?
anammmmmmmmmmm ne sandın da bu kadar faltaşı açıldı gözler he bacım
bende şimdi ne sandığını merak ettim...
yavru kıbrıs işte parisin çakması...yani senin sahada tık yok kapalı,karşı saha da işler yerinde...daha ne diyem yaw...
ben secreta başliycam galiba yeniden, ikiz bebek istiyorum.
rüyalarıma giriyo böyle iki şirin muşmula
gündüzleri bakamıyorum kızlar size artık, sağımdan biri başını uzatıyor ekranıma, solumdan biri
sörvayvıra bakarken göz atıyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?