esmam ınş sorun yaaşaman cnmm
neyse bugunde sorun olmazsa çekersın dızı
ay cnm inşş bugun ağrım olmassa adam tırmanmadan duvarlara bende bir venedik yapamm
günaydın kızlar,
canım çok sıkkın oğlumun servisinden çıkarıldık.
bizim servis şoförü evini taşıdı. bize uzak biraz. ilk önce eve sizi bırakırım dedi. ben 7 gibi evde oluyorum deyince akşamları sizde gelin dedi tamam dedim.
1 hafta gittik, böyle zor oluyor birkaç çocuğu servisten çıkaracağım filan demeye başladı.
dün de yine aynı konuyu dile getirince bende otobüsle gitmemiz çok zor durağı sahile kaydırdılar. çok zor olacak bana dedim.
neyse akşam eşinizle konuşayım dedi. eve gelince eşimi aradım ben ararım onu dedi.
konuşmuşlar bizi eve getirmesi problem oluyormuş. akşamları olmazmış,sabah fedakarlık yapıp alabilirmiş.
eşime dedim hiç gerek yok sabah bizim için sorun değil akşamları ben eve götüremiyorum dedim.
daha önce okullar kapanana kadar idare ederiz demişti.
şimdi resmen yarıyolda bıraktı.
tamam haklı olduğu konu bizim orda servise gelen çocuk yok ama 3 hafta daha idare edebilirdi. dün akşam aradık açmadı eşim mesaj attı.
geri dönmedi. çok zor durumda kaldım.
şmdi akşamları eşim çıkana kadar dükkanda sürüneceğiz bütün düzenimiz altüst oldu.
yap annem yapp ıyı gelır belkı dişine kuşunabende yapcemmm
dün yaprak sardımm zeytınyağlı 1,5 saat sürdü
bıde corba edebıldım
başka yemeğım yokhe ütüde yaptımm
ve eve dün gec gıttımm
ınş.bugun bı dizi cekıp bıde yemek etcemm başka iş yok hee bıde beyzlar var yıkancakk
gunaydın kıslarrrrr
ellerine sağlık bocukkkkkk
bende dun pates patlıcan kızarttım kıymalı fırına postaladımm yanınada pılav peki bu aksam ne etsem bılemıyorummm
ayyyy bana parıs dımeyınnnn cuömadan berı parısteyım cok yorgunum 3 gun ustuste:18:
ünaydın annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne oldu kız sana öleeee 3 gun ustt ustteee sucuk ekmeki yidin bacım.....
Günaydınlar kızlarr
adacım
maşallah bebişine yaaa tontişmi olacak yoksaa
ben fenayım yaa midem berbat ne yediysem çıkardım gene döndü bu bulantılar sanırım
güneş bulantıların kadınııı normalmi hala annem bu
senı anlarımda cocuğun neden cıkarıldı servısten
hanı belkı normal değildır bu durm
senınde oğlunla gtmen başkası rahatsız olmuştur falan fılan ama oğlunun parasını öduyon sonuçta:26:
günaydın kızlar sabahın 8 buçuğundan beri ayaktayım dün gittim randevuya...
bebek sağlıklı 3300 olmuş kilosu maşaalahhh diyelim
çatı mauyenesi yaptıııı daha ölçüm böyle smir testi yapılan makina varya ona benziyen bişi ile kontrol etti veeee geçirdi makinayı ben ahhh dedim daha ölçemeden benim kemikler çok dar hani bi ara sölemişytim ilişkide bile darrr diye bendeki kemikler aşağıdağıymış yapım öylemiş kemiğee takk tak vurdu : kızım bu kemik hayatta genişlemez hiç açılma olmamış dedi bidaha soktu çıkardı makineyi ölçmek için yine acıdı kemiklr dar malesef normal olmaz mümkün değil dedi...
bak dedi eğer normale zorlarsak çok parçalanır rahim çocuk sıkışır bu riski göze alamam sen psikolojik olarak normale uygunsun ama aşağısı uygun değil haftaya pazartesi muayene çağırdı perşembe 31 mayıs alırım dedi sezeryan spinal sezeryan dedi...fazla kurcalamaya gerek yok senin yapın bu değişmez dedi bilyosun ultrasonda herşey normal gidiyodu ben normalden yanaydım ama durum değişti merak etme 20 dk sürücek dedi...
bende spinade çok acı çekcemmi dedim yok dedi anestezi uzmanı bakıcak beline bi ince iğne ile uyuşturcak eşimde spinal oldu benim sapasağlam merak etme bişi olmaz korkma dedi ..tabii ben moral bozuk ağlamamak için kendimi zor tuttum
canın acımıcak seni uyuşturcak belden ben bebeği alıp sana verdeiğimde dikerken bişi hisetmicen bebekle ilgilenirken herşey bitcek çıkıcan odaya 2 gün kalıcan herşey düzelcek kendine gelcen ben senin her konforunu sağlarım dedi ....hadi pazartesi görüşrüz son randevuda dedi...
anlıcanız benim aşağısı hiç açılmamış ben tahmin etmiştim aslında ilişkide bile dar geliodu ama umut etmiştim ne bilim dua etmiştim açılır dieee...
makineyi soktu nasıl acıdı
ben odadan çıktım ağlamaya başladım annem yatıştırdı hasta hemşire herkes bana bakyo susamıyorum bildiniz hüngür hüngür kesilcem die...
kadının biri bebeğe bişi oldu sandı ne oldu nie ağlıon dio annem dedi sezeryan olucak fiziği uygun deil dedi kadın dedi ben 3 sezeryan oldum bak sapasağlamım üzülme dedi..neyse çıktık annemle az dolaştık kafam dağılsın die bebek şekerlerini yaptırdığım yere gittim bebeğin adı çağa olcak tarihte 31 05 2012 dedim yazdı şekere hoşgeldin çağan bebek die...altına tarih felan ordan azcık süs aldım kapı süsü kendim yapıcam bugün..pahalı 45 TL die bitaneye....
öyle işte kızlar sezeryan olucam haftaya perşembe...
hayırlısı olsun canım benım uzulme benım teyzemde spınal oldu korkma gırdı cıktı hemen hatta orda vıdeo kayıt bıle yamıslar bebıg cıkarıp tarmıslar teyzeme opturmuslerr sadece psiklojık acıdan bıraz zor okadar onun dısıda bısey yok sadece psikolojık acıdan olanı bıtenı gordugun ıcın zor onune perde gerecekler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?