Kokoşş Hatunlar Kulübü

ay cnm inşş bugun ağrım olmassa adam tırmanmadan duvarlara bende bir venedik yapamm

yap annem yapp ıyı gelır belkı dişine kuşunabende yapcemmm

dün yaprak sardımm zeytınyağlı 1,5 saat sürdü
bıde corba edebıldım
başka yemeğım yokhe ütüde yaptımm
ve eve dün gec gıttımm

ınş.bugun bı dizi cekıp bıde yemek etcemm başka iş yok hee bıde beyzlar var yıkancakk

senı anlarımda cocuğun neden cıkarıldı servısten
hanı belkı normal değildır bu durm
senınde oğlunla gtmen başkası rahatsız olmuştur falan fılan ama oğlunun parasını öduyon sonuçta:26:

ellerine sağlık bocukkkkkk
bende dun pates patlıcan kızarttım kıymalı fırına postaladımm yanınada pılav peki bu aksam ne etsem bılemıyorummm

ayyyy bana parıs dımeyınnnn cuömadan berı parısteyım cok yorgunum 3 gun ustuste:18:

ne oldu kız sana öleeee 3 gun ustt ustteee sucuk ekmeki yidin bacım.....

nekadar oldu senın hamılelegın yaaaaa:26:

Günaydınlar kızlarr

adacım
maşallah bebişine yaaa tontişmi olacak yoksaa

ben fenayım yaa midem berbat ne yediysem çıkardım gene döndü bu bulantılar sanırım

güneş bulantıların kadınııı normalmi hala annem bu

günaydın kızlar sabahın 8 buçuğundan beri ayaktayım dün gittim randevuya...

bebek sağlıklı 3300 olmuş kilosu maşaalahhh diyelim

çatı mauyenesi yaptıııı daha ölçüm böyle smir testi yapılan makina varya ona benziyen bişi ile kontrol etti veeee geçirdi makinayı ben ahhh dedim daha ölçemeden benim kemikler çok dar hani bi ara sölemişytim ilişkide bile darrr diye bendeki kemikler aşağıdağıymış yapım öylemiş kemiğee takk tak vurdu : kızım bu kemik hayatta genişlemez hiç açılma olmamış dedi bidaha soktu çıkardı makineyi ölçmek için yine acıdı kemiklr dar malesef normal olmaz mümkün değil dedi...

bak dedi eğer normale zorlarsak çok parçalanır rahim çocuk sıkışır bu riski göze alamam sen psikolojik olarak normale uygunsun ama aşağısı uygun değil haftaya pazartesi muayene çağırdı perşembe 31 mayıs alırım dedi sezeryan spinal sezeryan dedi...fazla kurcalamaya gerek yok senin yapın bu değişmez dedi bilyosun ultrasonda herşey normal gidiyodu ben normalden yanaydım ama durum değişti merak etme 20 dk sürücek dedi...

bende spinade çok acı çekcemmi dedim yok dedi anestezi uzmanı bakıcak beline bi ince iğne ile uyuşturcak eşimde spinal oldu benim sapasağlam merak etme bişi olmaz korkma dedi ..tabii ben moral bozuk ağlamamak için kendimi zor tuttum

canın acımıcak seni uyuşturcak belden ben bebeği alıp sana verdeiğimde dikerken bişi hisetmicen bebekle ilgilenirken herşey bitcek çıkıcan odaya 2 gün kalıcan herşey düzelcek kendine gelcen ben senin her konforunu sağlarım dedi ....hadi pazartesi görüşrüz son randevuda dedi...

anlıcanız benim aşağısı hiç açılmamış ben tahmin etmiştim aslında ilişkide bile dar geliodu ama umut etmiştim ne bilim dua etmiştim açılır dieee...

makineyi soktu nasıl acıdı

ben odadan çıktım ağlamaya başladım annem yatıştırdı hasta hemşire herkes bana bakyo susamıyorum bildiniz hüngür hüngür kesilcem die...

kadının biri bebeğe bişi oldu sandı ne oldu nie ağlıon dio annem dedi sezeryan olucak fiziği uygun deil dedi kadın dedi ben 3 sezeryan oldum bak sapasağlamım üzülme dedi..neyse çıktık annemle az dolaştık kafam dağılsın die bebek şekerlerini yaptırdığım yere gittim bebeğin adı çağa olcak tarihte 31 05 2012 dedim yazdı şekere hoşgeldin çağan bebek die...altına tarih felan ordan azcık süs aldım kapı süsü kendim yapıcam bugün..pahalı 45 TL die bitaneye....

öyle işte kızlar sezeryan olucam haftaya perşembe...

BEN SERVİSLE GİTMEYİ İSTEMEDİM.
servis şöforu önce oğlunu bırakıcam dedi. 6,30 da, ben o saatte evde olmuyorum.
o zaman sizde gelin dedi. tamam dedim ama bizi önce bırakmadı.
evinı taşıdı, eskisi gibi en son bizi bırakırsa bizim semtten kendi evine gitmesi geç oluyormuş.
ben herhangi bir talepte bulunmadım canım.
tamam haklı bizi bıraksa evine gitmesi biraz uzun sürüyor ama
dönem bitmeden servisten çıkarılmak çok saçma.
bana siz binmeyin veli istemiyor dese ben anlarım.
sabahları gelip götürüyorsa akşamda bırakabilir.

smoker hilal die arkdaşım var onda bel eğriliği var dün oda randevuya geldi beyin doktoruna yönlendirmiş erhan beyin doktoru bel eğriliği olduğu için normale uygun deilsin demiş...normalde çatı uygun galiba...

erhana söledi onuda risk almadı normalde bele çok baskı uygulanıyormuş onada spinal dedi...

sen kaldın bakalım sana ne dicek ??

ben bi doktora dahamı sorsak dedim anneme annem dönüp hayır dedi : bu adamı sevdim ben dio yalan sölemez sen zayıfsın doğrudur acıdı diosun makine ile bakarken daha ne kime gidip açcen daha dio ne bilim kafam karıştı işte:26::26:

hayırlısı olsun canım benım uzulme benım teyzemde spınal oldu korkma gırdı cıktı hemen hatta orda vıdeo kayıt bıle yamıslar bebıg cıkarıp tarmıslar teyzeme opturmuslerr sadece psiklojık acıdan bıraz zor okadar onun dısıda bısey yok sadece psikolojık acıdan olanı bıtenı gordugun ıcın zor onune perde gerecekler zaten

bu arada doktorla sohpet etme fırsatım ldu hatay dörtyollumuş bizim toprakkk

izmirde 9 eylülde okumuş eşile orda tanışmış ve sonra hacetepede yüksek lisansını yapmış orda çalışmış felan stajı...

iskenderundaki tüm hasteneleri bilyo doktorları sordu anneme koketin çocuk doktoru kimdi felan die herkesi tanıyo adam ...aslında bizim oranın insanı güvenilirdir ama adam sezeryan dedi yaa gözümden düştü böyle bi itici geldi ki hastaneye gitmek bile istemiom..

Koketacım kızma ama şaşırmadım el kadar popoyla çatın geniş olsa şaşırırdım zati ama sana bir şey diyim mi Erhan bey en başından beri biliyodu bence senin çatınını dar olabileceğini kaç hasta görüyor günde..
Benim 2 tane arkadaşım servisde çalıştığım spinal ile ona sezeryan oldu ertesi gün biri lavabo tuvalet yıkamış diğeri bebeğine kendi baktı hemen ayağa kalktılar hiç ağrıları olmadı ben güveniyorum Erhan ada anestezi uzmanınada hem bugün mü yarın mı diye stres olmayacaksın her işini halletip saçını başını yaptırıpı öyle gitcen Çağanla buluşmaya.
Kız benim gönlüm spinal sez den yana ya benide doğurturur bu adam hee aman ben zaten senin kadar istemiyodum normal doğum yani doktor ne derse onu yapcam..Gerçi banada bu çoçuk kilolu olur diyo ya bakalım..
31 mayısda kaç haftalık olacak 38 mi?

KOKET kendini üzme canım boşa. bak bizim kasım annelerinden de bir arkadaşımız normal istedi hep ama onunda çatısı dar olduğu için spinal sezeryan oldu.
şu an çok iyi. hiçbir problem yaşamadı. düşünsene o dar çatıdan bebeğin doğmak için mücadele edecek. senin rahmin parçalanacakmış.
hani çatı etten bir yapı olsa sorun değil.
bak bebeğin bir doğsun diyeceksin boş yere endişe etmişim diye.
burda sezeryan olan kızlar da hiçbir sorun yok.
sağlığınız için böylesi uygunmuş.
sakın üzme kendini.

ediğin gibi telaşlanırsam hafif bir iğne yapar uyursun dedi anestezist yanımda olcakmış bitine kadar korkma dedi ama ben bilyosun hep normal normal die düşündüm kesik acısıda korkutyo beni acı hissetmicen dedi ağrı kesicilerde yapılcak hastanede dedi :26::26::26:

çok dar burcu bi görsen hiç açılmamış beklesem dedim bi umutla asla açılmaz ben kaç yıldır bu işi yapıyorum açılcak olsa açılır hafta olarak ilerisin zaten dedi kemik yapım malesef uygun değilmiş..

muhtemel doğum tarihi 7 hazirandı bir hafta öne çekmişti gelişim iyi die ama gelecek hafta 39 olmuş oluyor yani 1 hafta önce yapcak sezeryanı yaa bide gelirse ben onada korkyom yine sezeryana alır....

neyse işte eşimle konuştuk o çok sevindi oğlu haftaya geliyormuş muşşşşşş ben acıcak şöle olcak die zırlıyom adam sevinyo delimisin bee alt takımlar süper kalıcak daha ne istiyon zaten ben istemiodum diooo normali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…