bu arada doktorla sohpet etme fırsatım ldu hatay dörtyollumuş bizim toprakkk
izmirde 9 eylülde okumuş eşile orda tanışmış ve sonra hacetepede yüksek lisansını yapmış orda çalışmış felan stajı...
iskenderundaki tüm hasteneleri bilyo doktorları sordu anneme koketin çocuk doktoru kimdi felan die herkesi tanıyo adam ...aslında bizim oranın insanı güvenilirdir ama adam sezeryan dedi yaa gözümden düştü böyle bi itici geldi ki hastaneye gitmek bile istemiom..
ediğin gibi telaşlanırsam hafif bir iğne yapar uyursun dedi anestezist yanımda olcakmış bitine kadar korkma dedi ama ben bilyosun hep normal normal die düşündüm kesik acısıda korkutyo beni acı hissetmicen dedi ağrı kesicilerde yapılcak hastanede dedi :26::26::26:
çok dar burcu bi görsen hiç açılmamış beklesem dedim bi umutla asla açılmaz ben kaç yıldır bu işi yapıyorum açılcak olsa açılır hafta olarak ilerisin zaten dedi kemik yapım malesef uygun değilmiş..
muhtemel doğum tarihi 7 hazirandı bir hafta öne çekmişti gelişim iyi die ama gelecek hafta 39 olmuş oluyor yani 1 hafta önce yapcak sezeryanı yaa bide gelirse ben onada korkyom yine sezeryana alır....
neyse işte eşimle konuştuk o çok sevindi oğlu haftaya geliyormuş muşşşşşşben acıcak şöle olcak die zırlıyom adam sevinyo delimisin bee alt takımlar süper kalıcak daha ne istiyon zaten ben istemiodum diooo normali
bu arada doktorla sohpet etme fırsatım ldu hatay dörtyollumuş bizim toprakkk
izmirde 9 eylülde okumuş eşile orda tanışmış ve sonra hacetepede yüksek lisansını yapmış orda çalışmış felan stajı...
iskenderundaki tüm hasteneleri bilyo doktorları sordu anneme koketin çocuk doktoru kimdi felan die herkesi tanıyo adam ...aslında bizim oranın insanı güvenilirdir ama adam sezeryan dedi yaa gözümden düştü böyle bi itici geldi ki hastaneye gitmek bile istemiom..
el arabası ....
bence o kitap bir furyaydı hepimiz secret mecret yaptık ama atlanan yada eksik olan bi şeyler var..Şu gibi bazı şeyleri ne kadar istersen iste olmazz...
Anaaam benim mesai bitmiş ben çıkıyom...
hastaneden geldik...baktım benimki yanaşıyor falananammmmmmm adama paris yasak dedik olsun kıbrıs ta olur diyor...neyse ben bunu bir kıbrısa götürdüm de anca kurtuldum.....ama yok kıbrıs parisin yerini tutamaz ne yapalım oğluş için katlanacağız
çatı muayenemi oldum,hiç acımadı kızlar,gereksiz korkutuluyormuşuz ve saniyeler içerisinde bitti..normal doğurabilirmişim...her şey yolundaymış...
49 cm 3250 gr. olmuş oğluş....
ben secret felan yapmadım la hec nassıı yapılıyorkıııı:26::26::26:
Günaydınlar kızlarr
adacım
maşallah bebişine yaaa tontişmi olacak yoksaa
ben fenayım yaa midem berbat ne yediysem çıkardım gene döndü bu bulantılar sanırım
güneş bulantıların kadınııı normalmi hala annem bu
Koketacım kızma ama şaşırmadım el kadar popoyla çatın geniş olsa şaşırırdım zati ama sana bir şey diyim mi Erhan bey en başından beri biliyodu bence senin çatınını dar olabileceğini kaç hasta görüyor günde..
Benim 2 tane arkadaşım servisde çalıştığım spinal ile ona sezeryan oldu ertesi gün biri lavabo tuvalet yıkamış diğeri bebeğine kendi baktı hemen ayağa kalktılar hiç ağrıları olmadı ben güveniyorum Erhan ada anestezi uzmanınada hem bugün mü yarın mı diye stres olmayacaksın her işini halletip saçını başını yaptırıpı öyle gitcen Çağanla buluşmaya.
Kız benim gönlüm spinal sez den yana ya benide doğurturur bu adam heeaman ben zaten senin kadar istemiyodum normal doğum yani doktor ne derse onu yapcam..Gerçi banada bu çoçuk kilolu olur diyo ya bakalım..
31 mayısda kaç haftalık olacak 38 mi?
KOKET kendini üzme canım boşa. bak bizim kasım annelerinden de bir arkadaşımız normal istedi hep ama onunda çatısı dar olduğu için spinal sezeryan oldu.
şu an çok iyi. hiçbir problem yaşamadı. düşünsene o dar çatıdan bebeğin doğmak için mücadele edecek. senin rahmin parçalanacakmış.
hani çatı etten bir yapı olsa sorun değil.
bak bebeğin bir doğsun diyeceksin boş yere endişe etmişim diye.
burda sezeryan olan kızlar da hiçbir sorun yok.
sağlığınız için böylesi uygunmuş.
sakın üzme kendini.
evetttt bu kıtabı destekleyenler kuvvetlıydı bence her neysee gırmeyeyım derın mevzulara :):)
ada cım masallah bebıkınıı kızlr costunz haaa venedık kıbrısss haha daha neler duyacagzz:):)
yapma bebemm bosverrrr cok sacmaaa dua etsek daha mantıklı bence
secrette evrenden ıstıyorlar herseyı bence verende allanda allah...:26:
cnm 7.5 ay belkıde daha da fazlaaa kan kusannn ve 9 ay mıdesıı bulanan oguren bırı ıcın bunlar cok normall.. ahh ahh ne cektım bır ben bır allah bılır bırazda kocem...
bogazımda yer yaptı kANAYAN YERLER HALA OGURUYRMM MORALINI BOZMAK GIBI OLMASINDA GERCI BENDE ALLERJIK ASTIM FAKTORUDE VARR..
GECER BEBEEEMM GECER UZME KENDINII
kokett moralını yuksek tut bukdrr stres yapma derım ben doktor dogru soyluyordr ama ben normalde ısrar etsydm sırf ıcım rahtlsn sonrdnn acaba demeyım dıyeee baska bır doktorada gozukurdum... yanıı tamam doktrn dogru soyluyor olabılır ama ılerdeee ben pişman olmamak ıcın bunu yapardım..
kızlar bendee dun gece cok kotuu oldum ılk defa bas agrısını bukdr sıddetle cektım benm kolay kolay basım agrımazz saatlerce kafamı duvarlara vurdum agrısı dınsn dıye ılacda alamadım cunku cok fazla rutın ılac kullanıyorumm mecburııı etkılemesın dıye hos ztnnn ılacta gecrmezdıı...
yataga aglayarak yattım ısın kotusu aglayamyrmda sole gozumden yaslar aksaa rahatlıcammmm belkıı. neoldu anlamadımm buaradaa alya asgum sayesnde dun bıraccık dua okudum saolsn benı durttu yoksa ben yan gelır yatardım...
sacmalama laaaaa dudun parcalansın mı iğstıyon laa bu arada ben normal dogumdan fena tırsıyorummm banada normal deseler kacack delık ararım kesın
burcu allah seni ne etmeye benim alt takımlar gayet iyi, ilk başlarda dardı bile. eşim eskisinden fark yok diyor.
sen çocuk çıkınca öyle bol kalacak mı sanıyosun.
haklısın minicik popom ve kasıklar dar zaten çocuğuma bişi olsun istemem riske girmem bencede bilyodu ben tırsağım die sölemedi hep ihtimal bıraktı sözlerinde ben hemen havaya girdim:26::26::26:
kesilcem dikilcem korksuu beni aldı götrüdü cnm dediğin ibi paşam gelcek zamanı bilyorum artık işleri halleder süslenir giderim aşağısıda bozulmaz işte buna seviniyorum en çok zaten normal doğursaydım dikişim çok olurdu bu bünye ile
31 mayıs 39.hafta girmiş oluyorum 7 haziran vermişti yaa doğum tarihi bir hafta önce almış olucak
erkeklerın cogu normal dogum ıstemıyorlarrr telaşlanırsan uyutu verırler bıseycık olmasss hem sunu dusun oğlun geldıgınde hemen goreceksın ıcın rahat edecek
bebeğm noldu bı agırlık var yoksa bol bol oku bebeğem bılıyosunn
doktor die bazen garular kendiistiyo sezeryanı dio korkuyolar sancıdan dio ....göbeğim kalmaz inş. spinal olunca su nereye gidiyo göbek iniyormu sarılmazda şimdi dimi sezeryan die?
Kıyamam kız zati son bir kez daha gidecen sonra bitti gitti işte..Sezaryanının bence en kötü tarafı 5 tane doğuraman en fazla 3 oda yeter laaaa... Onun dışında kötü değil sen kendini çok şartlandırmışsın her şeyin hayırlısı boşver senin oğlan doğuma kadar 3.500 nasıl çıkacak o senden öyle düşün....
Ay o gün benim randevum var bebiki görmeye gelirim ben hastaneye..
cnmmm bılmemkı buaralr aksamlaır agrlık oluyor yermden kalkasım gelmıyor bırazda tembellık herlde ama basımn agrısı yuzunden panık yaptımmm cok agrıdı cunkuuuoglumda hıc yerınde
durmuyorrrr. ztn zor uyutryrmm sabahda delrttı benı dedesınn yannda bır bagırdım adam sok oldu gozume baktıııı kızcaktı herlde ama bısı dıyemı laftn anladıgı yok
ya kızlar bişi solıcem bılmem nekdr sacma ben ılk vajınusmuss muhbbtınde cokzorlandım vs neysee sonra doktora gıttım ılk baslrda gıdemedım ordakı doktr kadındı ve banaaa vajınusmus bırz
kalms ama darlıkda var falan deıd ben hamıle kaldımmm aklımda kadnn dedıgı vardı darlk var ama olsn ben norml dogurcmm neysee sonra hamskendeeecatı muayenesnde korka korka gıttım
adam demezmııı.. hersey musaıt catında darlık falan yok. anlamadım gıttıkoketın kafasını karstrmak ıstememmm amaa işte baznn tedbırı elden bırakmamak gerekır dıye dusunuyorum eger
normlde kararlıysaa yoksa sezeryann hıcbır zararı yok tam tersıne cok rahat kac arkdsm var norml dogurup oturmakda bıkacgun zorlanan ben bacaklrımn uyusklugu cozulr cozulmez aynı gun
kendım kalktım cocumla ılgılendımm gercı kısıden kısye degısır her durumm.. bunlara kulak aasmamakda lazım dderım..
buaradaa anestezı uzmanı basında duruyor sana bılgı verıyor sureklı tansıyonunu kontrol edıyorlar basında okdr guvende oluyorsunkı ztnnnn gozun acık olablr ama ustunde bır yorgunlk
oluyor ole panık halı olmuyor pek yada bende oleydı bılmıyorm ınanınn hıc panık lemenın p sını yasamadım sarkı calıyrdu onu dınledım adam basımdaydı sımdı acıyorlr bebegını alıyorlar vs
sureklııı dakıkası dakıkasına bılgı verdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?