Kokoşş Hatunlar Kulübü

sacmalama laaaaa dudun parcalansın mı iğstıyon laa bu arada ben normal dogumdan fena tırsıyorummm banada normal deseler kacack delık ararım kesın

erkeklerın cogu normal dogum ıstemıyorlarrr telaşlanırsan uyutu verırler bıseycık olmasss hem sunu dusun oğlun geldıgınde hemen goreceksın ıcın rahat edecek

Kıyamam kız zati son bir kez daha gidecen sonra bitti gitti işte..Sezaryanının bence en kötü tarafı 5 tane doğuraman en fazla 3 oda yeter laaaa... Onun dışında kötü değil sen kendini çok şartlandırmışsın her şeyin hayırlısı boşver senin oğlan doğuma kadar 3.500 nasıl çıkacak o senden öyle düşün....
Ay o gün benim randevum var bebiki görmeye gelirim ben hastaneye..

el arabası ....
bence o kitap bir furyaydı hepimiz secret mecret yaptık ama atlanan yada eksik olan bi şeyler var..Şu gibi bazı şeyleri ne kadar istersen iste olmazz...
Anaaam benim mesai bitmiş ben çıkıyom...

evetttt bu kıtabı destekleyenler kuvvetlıydı bence her neysee gırmeyeyım derın mevzulara :):)

ada cım masallah bebıkınıı kızlr costunz haaa venedık kıbrısss haha daha neler duyacagzz:):)

ben secret felan yapmadım la hec nassıı yapılıyorkıııı:26::26::26:

yapma bebemm bosverrrr cok sacmaaa dua etsek daha mantıklı bence

secrette evrenden ıstıyorlar herseyı bence verende allanda allah...:26:

cnm 7.5 ay belkıde daha da fazlaaa kan kusannn ve 9 ay mıdesıı bulanan oguren bırı ıcın bunlar cok normall.. ahh ahh ne cektım bır ben bır allah bılır bırazda kocem...

bogazımda yer yaptı kANAYAN YERLER HALA OGURUYRMM MORALINI BOZMAK GIBI OLMASINDA GERCI BENDE ALLERJIK ASTIM FAKTORUDE VARR..

GECER BEBEEEMM GECER UZME KENDINII

kokett moralını yuksek tut bukdrr stres yapma derım ben doktor dogru soyluyordr ama ben normalde ısrar etsydm sırf ıcım rahtlsn sonrdnn acaba demeyım dıyeee baska bır doktorada gozukurdum... yanıı tamam doktrn dogru soyluyor olabılır ama ılerdeee ben pişman olmamak ıcın bunu yapardım..

kızlar bendee dun gece cok kotuu oldum ılk defa bas agrısını bukdr sıddetle cektım benm kolay kolay basım agrımazz saatlerce kafamı duvarlara vurdum agrısı dınsn dıye ılacda alamadım cunku cok fazla rutın ılac kullanıyorumm mecburııı etkılemesın dıye hos ztnnn ılacta gecrmezdıı...

yataga aglayarak yattım ısın kotusu aglayamyrmda sole gozumden yaslar aksaa rahatlıcammmm belkıı. neoldu anlamadımm buaradaa alya asgum sayesnde dun bıraccık dua okudum saolsn benı durttu yoksa ben yan gelır yatardım...

haklısın minicik popom ve kasıklar dar zaten çocuğuma bişi olsun istemem riske girmem bencede bilyodu ben tırsağım die sölemedi hep ihtimal bıraktı sözlerinde ben hemen havaya girdim:26::26::26:

kesilcem dikilcem korksuu beni aldı götrüdü cnm dediğin ibi paşam gelcek zamanı bilyorum artık işleri halleder süslenir giderim aşağısıda bozulmaz işte buna seviniyorum en çok zaten normal doğursaydım dikişim çok olurdu bu bünye ile

31 mayıs 39.hafta girmiş oluyorum 7 haziran vermişti yaa doğum tarihi bir hafta önce almış olucak

koket hoşgeldin cnmm neden üzülüyosunkiii keşke doktor banada sen normal yapamassın dese en azından ben yapıcaktım doktor yaptırmadı derim

meloş senı unutuyordum az kalsın

ya uzldum senınde durumaaa neden ole yaptıkı bence konus bıraz cemkır adama kıbardan anlamyrsa yarı donemdee ne gerek vardı buna ben sımdı ısımı gucumu ayarlayamammkı 3 hafta daha ıdare edın sonra bakrm basımn caresınee falan deee yaa tuh

dun bende kreste toplantıya gıttım cok onemli bişi yok tu genel konular..

burcum gecmısı okuyordumm bebemm geldım geldım...

esmammm senıde unutmayımm. bak dısın ıyılesme belırtılerı vermıs venedık yolları gozukms sevndm canım yaa kıyamammm sana operım senı mujkk

haklısın ben alışmaya çalışım kendimi çok kaptırdım normale şok oldum dün...
aslında bilmem lazım kendi fiziğimi ne bilim umut ettim inşallah çabuk toparlanırım :26::26::26: spinali eimde oldu bi sorun yaşamadı dio acı çekmicen dedi bakalım ....

sen naptın adam verdimi hiç para ?

bebeğm noldu bı agırlık var yoksa bol bol oku bebeğem bılıyosunn

burcu allah seni ne etmeye benim alt takımlar gayet iyi, ilk başlarda dardı bile. eşim eskisinden fark yok diyor.
sen çocuk çıkınca öyle bol kalacak mı sanıyosun.

sacmalama laaaaa dudun parcalansın mı iğstıyon laa bu arada ben normal dogumdan fena tırsıyorummm banada normal deseler kacack delık ararım kesın

doktor die bazen garular kendiistiyo sezeryanı dio korkuyolar sancıdan dio ....göbeğim kalmaz inş. spinal olunca su nereye gidiyo göbek iniyormu sarılmazda şimdi dimi sezeryan die?

burcu allah seni ne etmeye benim alt takımlar gayet iyi, ilk başlarda dardı bile. eşim eskisinden fark yok diyor.
sen çocuk çıkınca öyle bol kalacak mı sanıyosun.

yok beee tabıkı kendını toparlıyor ama eskısı gıbı olması mumkun değil canımmmmm kucuk delikten karpuz gecırdıgını dusunsene aynısı gıbı olamazzz ben o ankı sterden korkuyorumm laaa kabız olunca bşle oluyom ben kanıyor popom dogumdan korkuyom ben
ha bıde su var işin ehli birisi dikmezse yengemde oldugunu gıbı yanuk yumuk dıkıs olabılyor alttakmmm
bıde ben doktor demıssya kokete parcalanır dıye onun için didim

Son düzenleme:

Yaşasın yaa bir hafta sonra paşan kucağında ....
Hee hee banada 31 mayısda diyecek sez mi doğum mu...
Ay çook heyecanlandım..
Haa birde o var iniş takımları yıpranmıcak...

erkeklerın cogu normal dogum ıstemıyorlarrr telaşlanırsan uyutu verırler bıseycık olmasss hem sunu dusun oğlun geldıgınde hemen goreceksın ıcın rahat edecek

hee istemiomuş bi arkdaş var burda eşimin onun eşi ben gibi fiziği rus garusu Alona adı doğuma girdi normal die zorlmaış rahim patlamış kanamasını zor durdurup sezeryana almışlar kaç saat sancı çekmiş bebekte sıkışmış az kalsın ölüyormuş kan aramışlar felan eşime demiş ben konuşayım istiyosa risk almasın acı çekmesin olsun bitsin sezeryanı bak ben çok acı çektim demiş....o öyle diyince korktum zaten onlar doktoru şikayet ettiler başka doktor andeva yıldız burda mahkemeye verdiler doktoru göndermişler hep normal die zorlamış kızı bide öylesi var benimki hemen dedi riske atmam sıkışır açılmaz alırım die..

neyse alışcam artık 10 günüm var nenemle konuştum pişkin pişkin ben bilyodum senin kuku dardır die diyo ee dedim hani sana çekmiştim die sen zayıfsın ben iri bir kadındım hamilelikte senin 2 katındım dioo olsun dedi üzülme genç kız gibi kalırsın bişi olmaz benim aşağısını görsen miden bulanır die avutyo beni çok doğum yapmış yaa sünmüş müş felan anlatıyoda anlatyooo 1 saat konuştu telde bana gafşee (delii ) dioo arapçala sen güçlüsün felan filan ...

bebeğm noldu bı agırlık var yoksa bol bol oku bebeğem bılıyosunn

cnmmm bılmemkı buaralr aksamlaır agrlık oluyor yermden kalkasım gelmıyor bırazda tembellık herlde ama basımn agrısı yuzunden panık yaptımmm cok agrıdı cunkuuu oglumda hıc yerınde

durmuyorrrr. ztn zor uyutryrmm sabahda delrttı benı dedesınn yannda bır bagırdım adam sok oldu gozume baktıııı kızcaktı herlde ama bısı dıyemı laftn anladıgı yok

ya kızlar bişi solıcem bılmem nekdr sacma ben ılk vajınusmuss muhbbtınde cokzorlandım vs neysee sonra doktora gıttım ılk baslrda gıdemedım ordakı doktr kadındı ve banaaa vajınusmus bırz

kalms ama darlıkda var falan deıd ben hamıle kaldımmm aklımda kadnn dedıgı vardı darlk var ama olsn ben norml dogurcmm neysee sonra hamskendeeecatı muayenesnde korka korka gıttım

adam demezmııı.. hersey musaıt catında darlık falan yok. anlamadım gıttı koketın kafasını karstrmak ıstememmm amaa işte baznn tedbırı elden bırakmamak gerekır dıye dusunuyorum eger

normlde kararlıysaa yoksa sezeryann hıcbır zararı yok tam tersıne cok rahat kac arkdsm var norml dogurup oturmakda bıkacgun zorlanan ben bacaklrımn uyusklugu cozulr cozulmez aynı gun

kendım kalktım cocumla ılgılendımm gercı kısıden kısye degısır her durumm.. bunlara kulak aasmamakda lazım dderım..

buaradaa anestezı uzmanı basında duruyor sana bılgı verıyor sureklı tansıyonunu kontrol edıyorlar basında okdr guvende oluyorsunkı ztnnnn gozun acık olablr ama ustunde bır yorgunlk

oluyor ole panık halı olmuyor pek yada bende oleydı bılmıyorm ınanınn hıc panık lemenın p sını yasamadım sarkı calıyrdu onu dınledım adam basımdaydı sımdı acıyorlr bebegını alıyorlar vs

sureklııı dakıkası dakıkasına bılgı verdı bana

doktor die bazen garular kendiistiyo sezeryanı dio korkuyolar sancıdan dio ....göbeğim kalmaz inş. spinal olunca su nereye gidiyo göbek iniyormu sarılmazda şimdi dimi sezeryan die?

sezeryan olanlr ıcın korseler var ve bıkac gun sonnda sarabbılıyorsunda sen nedn bunlrı dusnuyorsunkı once senın ve bebegının saglıgı kızyorum ama sana koket valla... bend egobekmı var yahuuu az kılo alayım dıyee oluyorum

tamam gel cnm ben olmam belki uyumuş olursamda bebeği gör git tamam mı ....hee 3500 doğar dedi allaha şükür o sağlıklı bari...5 tane doğuramam zaten 4 die gülüp eğleniyodum daha birinciyi yapıcam tırsıyorum hayırlısı tıp gelişti belki dörde de çıkar

ıcını ferah tutu bacımmm bı dus alasaydınn keske sıkma kendınıı yıldızın dusuksene senı nazar da etkıler bacım dıkkat et kendıne

guneş geçmiş olsun

keşke bir minoset içseydin yaaa

burcu peki 3 gundur performansın nasıl yükseldii haciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…