Kokoşş Hatunlar Kulübü

ıcını ferah tutu bacımmm bı dus alasaydınn keske sıkma kendınıı yıldızın dusuksene senı nazar da etkıler bacım dıkkat et kendıne

hee o yıldızın dussuk nedemek bılmyıorum ama bıkac kısı bana dedıı öleeee

ama ne anlama geldıgını bılmemmmm

heee bak nenen doğru soluyorrrr sıkma canınını sennnn temammmmm bırak laaa ıkıdebır sancı cekmek cok mu kolayyy sankı normal dogum hepsınden zor bence ben cok tırsıyorummmm

burcum benimki eskisi gibi canım. Ilk başta ben daraldı diyordum.
Parise giderken zorlanıyordum. Sonra normale döndü.
Dikiş konusunda haklısın ben ilk başta dikişlere bakınca korkmuşum.
Dedim iz kalıcak çirkin olacak diye.
Eskisinden farkı yok.
Birde dikilen ip dana bağısağıymış. Dikiş kendi kendine atıyor.

bunye meselesı canımmm tabıkı dıkısde onemli iyi takımların sağlam kalmısss

tıyomu alacan nennn
kıs adam fırsat vırmedıııı kı cok kaybımız var dıyp durdu evde saklambac oynadık resmen

lan bnm diş ağrısı vardı kaç gundur ondan once harp vardı evde..

adama benı fena etcek yaaaaa

ama ben kendimde o performansı görmüorum...

koket hoşgeldin cnmm neden üzülüyosunkiii keşke doktor banada sen normal yapamassın dese en azından ben yapıcaktım doktor yaptırmadı derim

haklısın ben 8 buçuk aydır normal die dinle dinle sevindirik oldum şimdi sezeryan fikrine alışamadım ne bilim ya işte kafam karışık kabuslar gördüm zaten sabaha kadar zor uyudum şimdi teselli olimm die ggeldimmm...

neyse ben kahvaltıya oturayım annem hazırladı kociş işe gitti koştur koştur erkenden gelicek tekrar ben evdeyim uğrarım yine öptüm sizi

guneş geçmiş olsun

keşke bir minoset içseydin yaaa

burcu peki 3 gundur performansın nasıl yükseldii haciiii

cnmmmm ben duzenlı bır suru ılac ıcıyorumyaaaa alamadım ıalcı benmmm bobreklerde rısk altında yanı cok su ıcmedıgım ıcın.. hanı cok zorda kalmadıkca ıalc ıcemıyorum yasak...

ztn bazn ıalclaradaa reaksıyon gosterebılyıorum.... neysee bakalım

ulen koket okdr sey yazdım bırtanesıne bıle cvp yazmamısssın sonrada benı gormedınnn bana bişi yaazzmadın dersınn yazmayncada

Son düzenleme:
burcu allah seni ne etmeye benim alt takımlar gayet iyi, ilk başlarda dardı bile. eşim eskisinden fark yok diyor.
sen çocuk çıkınca öyle bol kalacak mı sanıyosun.

meloş senin çok dikişin yoktur belki bazısının çok dikişi oluyor açılma olmayınca fazla kesiyolar gaiba? senin rahim toparlamıştır hemen kendini parçlansa alah korusun düşenmiom ne hale gelir yapı meselesi işte senin yapın iyi demkki ....

Yaşasın yaa bir hafta sonra paşan kucağında ....
Hee hee banada 31 mayısda diyecek sez mi doğum mu...
Ay çook heyecanlandım..
Haa birde o var iniş takımları yıpranmıcak...

hadi hayırlısı arkdaşım kız doğurcak seninde öyle kızları getirin bakalım ....sezeryanmı dicek acaba sana bide normal derse

hee o yıldızın dussuk nedemek bılmyıorum ama bıkac kısı bana dedıı öleeee

ama ne anlama geldıgını bılmemmmm

canım yıldızname dıye bırsey var ordan bakılyor şimdi her insanın bır yıldızı vardır yol gösterıcısı enerjisi gıbı bır sey hatta bildiğim kadarıyla Kuranda da gecıyor bır cumle var yıldızın sana yolunu gosterecek diye tam bılemıyorum ama bu tarz cbıseydı.şimdi bazı ınsanların yıldızları açı acsından aşagıda olabılıyormus ve nazar,büyü gibi ya da hastalık tarzı seylerde cabuk etkılenıyorlarmıs tam analatmıyorum bi arştır istersen

hadi hayırlısı arkdaşım kız doğurcak seninde öyle kızları getirin bakalım ....sezeryanmı dicek acaba sana bide normal derse

Ben çatımın dar çıkacağını zannetmiyorum da bana bebek kilolu olursa 4 ve üstünü doğurtmam diyor bakalım hayırlısı ya sürekli büyük olacak felan diyor ama çok kilolu da değil ne biliyim ya..Hiç düşünmüyom ben onları ben kalan 3 haftalık tatilimi nasıl değerlendirsem onu düşünüyom

duymustum aslındaa

ama arastrym koceme soram bakım ne dıcekk bu yıldız olayında ben de burclara hıc ınanmazdım busene sankı ınanr gıbı oldum cunku cogu sey dogru cıkyrrr..

buarada burcu sana bısı solıcm hanı senn bahsettgn bısı vardı o konuyla ılgılı wc ye gdp gelm msn accam tımammı

yawss annem başımda neymiş kanl d de bebek bakımı ile bişi varmış onu izle diyip duryo kendisi izlesin die ittiryom yine gelyo bak aktardan şubnları alalım dio bebek sütü için gelsin artık sütüm die ayzmış bisürü şee tamam sen liste yap alalım dedim anama sıktı beni burda bir rahat okuyamadım ki...

sezeryan kemerini nerden alıcam acımazmı sarınca=?:26:

sen nezman izne çıkyon haftaya alcanmı raporu?

ben kahvaltı edeyimm geliyorum anam rahat vermio hadi hadi die...

güneş kemeri takmak zararlımı peki sıkarsa acırmı yazsana leeennn doktorada soralım nemzan sonra takcam sen takmışmıydın?

sezryanlılar ıcın ozl var ben almadımm ama alan arkdslrım olmustuuu korseymss bı baak bakalım ama bence sennde ıhtycn kalmaz dıye dusnuyrm ztn zayıf bır yapıya sahıpsınnn gobek mobek kalmz sndee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…