ben kahvaltı edeyimm geliyorum anam rahat vermio hadi hadi die...
güneş kemeri takmak zararlımı peki sıkarsa acırmı yazsana leeennn doktorada soralım nemzan sonra takcam sen takmışmıydın?
Haftaya Çarşamba son mesaim inşallah hayırlısı ile ...sen nezman izne çıkyon haftaya alcanmı raporu?
Merhaba kızlar nasılsınızzzzz
Aaa konuyla alakasız ama güneşin ömürtoşun doğum gününe 12 gün mü kalmış ben mi çizelgeyi yanlış yorumladım..Kutlama yapacan mı ? Foto isterik...
Melodi, 3 hafta kalmış tatile idare edemezmisiniz babanne yada anane gelse olmadı bir kaç haftalığına?
Esma sen anlattıkça ben fena oluyorum yaa diş ağrısı iğrenç bir şey..İnşallah bugün geçer artık..
Güneş benim de çok sık baş ağrısı ataklarım olur ve birini başıma vurup bayıltsın isterim o kadar şiddetli geçer....Benim ki çok yorulduğumda yada strese girdiğimde olur..Senin belki alerjik bir şeydir bahardan tetiklenir..Burcu yada katılıyorum yıldızında düşük olabilir eşin felan okusun üflesin..
Aaa konuyla alakasız ama güneşin ömürtoşun doğum gününe 12 gün mü kalmış ben mi çizelgeyi yanlış yorumladım..Kutlama yapacan mı ? Foto isterik...
Melodi, 3 hafta kalmış tatile idare edemezmisiniz babanne yada anane gelse olmadı bir kaç haftalığına?
Esma sen anlattıkça ben fena oluyorum yaa diş ağrısı iğrenç bir şey..İnşallah bugün geçer artık..
Güneş benim de çok sık baş ağrısı ataklarım olur ve birini başıma vurup bayıltsın isterim o kadar şiddetli geçer....Benim ki çok yorulduğumda yada strese girdiğimde olur..Senin belki alerjik bir şeydir bahardan tetiklenir..Burcu yada katılıyorum yıldızında düşük olabilir eşin felan okusun üflesin..
Haftaya Çarşamba son mesaim inşallah hayırlısı ile ...
Sonra yatışş....son 5 senedir ilk defa plansız programsız aktivetesiz bir tatil yapcaaam...Yaşasııın..,.,
Benim bu sevinç naraları inşallah senin normal doğum isteğin gibi hüsranla bitmez...
ellerine sağlık bocukkkkkk
bende dun pates patlıcan kızarttım kıymalı fırına postaladımm yanınada pılav peki bu aksam ne etsem bılemıyorummm
ayyyy bana parıs dımeyınnnn cuömadan berı parısteyım cok yorgunum 3 gun ustuste:18:
BEN SERVİSLE GİTMEYİ İSTEMEDİM.
servis şöforu önce oğlunu bırakıcam dedi. 6,30 da, ben o saatte evde olmuyorum.
o zaman sizde gelin dedi. tamam dedim ama bizi önce bırakmadı.
evinı taşıdı, eskisi gibi en son bizi bırakırsa bizim semtten kendi evine gitmesi geç oluyormuş.
ben herhangi bir talepte bulunmadım canım.
tamam haklı bizi bıraksa evine gitmesi biraz uzun sürüyor ama
dönem bitmeden servisten çıkarılmak çok saçma.
bana siz binmeyin veli istemiyor dese ben anlarım.
sabahları gelip götürüyorsa akşamda bırakabilir.
merhaba cnm hoşgeldinnnn iyi işte sen nasılsın
cnm bugun iiim dişim iyi..
akşama dolgusu yapılack umarım acı olmaz artıkk
cnm dogru okuyorsun az kaldı ...
bız 1. dogum gununnde ole buyuk organızasyon yapmstık cok buyuk olmasadaaa babanneler ananeeler cok streslı gecmstııı.. ınsanlrı mutlu etmeye clstk vs olmadlr hehehe ..
busene kocemle dusuncemız ole buyuk dogum gunu yapmıcaz... ama pastamızı kesecegızz yaaa gun arkdaslarımzla bırlıkteee. yada 3 muzz:):) zevkleee. ama 3. dogum gunu nasıp olursa ana kendı arkdslrını vs cagrrk yaaparım inş.
ee sendemı bızı bırkcsn evden takıp edıcekmısınnn bızı yoksa
İNŞALLAH ağrısız sızısız atlatırsın bugünüde artık akşama ...
hakket insanları memnun etmek kadar zor bi şey yok paşan neden mutlu oluyosa park oyuncak pasta çizgi film lunapark piknik felan o mutlu olsun siz üçünüz yapın ama foto isteriuk.
ya okuduğun kitapların izlediğin filmlerin hep sonunu söyleme isteği duyuyorum sana nedense...koket senın için hayırlısı olsun cnm önemlı olan sızın sağlıklarınız kendını sıkma
he bıde uçurtma avcısını cok beğendımmm
sağol cnmm tavsıyen içinnn
akşam olsada okusamm
sadece otobuste 20 dk okudummm 2 gün 100.sayfadayımm cok beğendımm
kelebek ben kullanmıom cnmm bılmıyorumm
işte bizde böyle bir karar aldıkkkk evd ekendıımız pasta keserızzz. sonra bır guzel onu parka goturrr eglendırrz ztn bu dogum gunlerııı kendımızı tatmın etmek ıcın gıbı gelıyor buarada aldıgım egıtımlerdekıııı seylerı uyguluyorum gordugun gıbı hıcbırı bosa gıtmıyor...
ama pastası mutlaka kesılırr paşamın babası onu ıhmal etmez.....
ffoto ıns cekılırzz ztn havada kararda hep foto cekılıkk hehehe
ya okuduğun kitapların izlediğin filmlerin hep sonunu söyleme isteği duyuyorum sana nedense...katil uşak...
evet renkli kısma sonuna kadar katılıyorum..
sen cok akullu bır garusunn.. haa
sakın ıcınden yenımı anladın deme amaaabozusmayakkkk bendee hemn cakarımmm ınsandan böhöhöhöh
ya okuduğun kitapların izlediğin filmlerin hep sonunu söyleme isteği duyuyorum sana nedense...katil uşak...
..
haa hhaaaöyleyimdir ...Öyle olmasam bu kadar akıllı insanın olduğu bir topikte tüm günümü geçiremezdim dimi anlaşamazdık ..Öhhhö öhhö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?