Kokoşş Hatunlar Kulübü

miraayy sen bitki çayı...

maydonoz falan tuketmee haa..

paptya ıhlamur falan şuan sana zararlı yavrucuğum..

çayıda az içç şekerim...

hazalım nerde aceppp:26:

uğur böcüğü diğer topiklerde zatiii

hee öle sürtüyor böcük ben gibi orda burda bende burayı bazen çarşı sanıyorumm....

ben iyim kendi adıma, günaydın beynel

benim arkadaşıma da çin erkek dedi, kızı olucak 1 buçuk ay sonra

sıkarım topuklarına hürreemmm benim gızım olacak inşallah :88:

gördüm gördüm kardeşin nasıl oldu canım?

yaren sorma yaa böbrek büyümesi çıktı geçen hafta bol bol serum verdiler bu haftaya ertelendi inş. yarın olacak...

bakalım bugün prof.yanına gitcez 3 bin lirayı vermeye kesin olup olmadığını soracak inş. bişi çıkmaz...

günaydın kızçelerrrrr
mirayy gözünaydın cnmmmmmmmm rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inş.....
çooooooooooooookkkk mutlu oldum
kardeşinede geçmiş olsun rabbim şifasını versin
yorma sakın kendini dikkat et emi

benım saha bugun duzeldı kocam basımın etını yıyor 2 gundurrr hadee hadeee dıyeee bugun sabahaın körunde akşama sunu gıy dıyor bana sabah sabah akşamaı edemıcek adam
benimkisi de dün gece 2 de sırnaşıyo, sonra baktı bana "neyse ojelerini de sürmüşsün, kıyamam şimdi erken kalkamn gerekecek" dedi sarıldı uyuduk

hee öle sürtüyor böcük ben gibi orda burda bende burayı bazen çarşı sanıyorumm....

sıkarım topuklarına hürreemmm benim gızım olacak inşallah :88:
sağlıklısı olsun bebeyimm

miraayy sen bitki çayı...

maydonoz falan tuketmee haa..

paptya ıhlamur falan şuan sana zararlı yavrucuğum..

çayıda az içç şekerim...

ben bitki çayı içemem midemi bulandırır zaten...ama çaydan ayrılamıyorum yapışık geziyorum offfffffffff....
az içim bari... kızzz sucukta seviom ondan da uzak durmam lazım haaa esma bide evimde kedi var benim adı sümbül kokoş kedim nekler felan bilir aslında derdim var bölümüne açsammı bilemedim ona yolmu göründü şimdi aha resmi bu bakk...

çok kokoş değilim kuzum azcık kokoşum

neden kokoş ol çabuk...

Eklentiler

• $190838_10150126190898791_741743790_6888888_5786410_o.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $205566_164216733636794_144761398915661_369985_2166628_n.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 23
benimkisi de dün gece 2 de sırnaşıyo, sonra baktı bana "neyse ojelerini de sürmüşsün, kıyamam şimdi erken kalkamn gerekecek" dedi sarıldı uyuduk

dunnnn gece cok kıvrandıııı yok dıdım cok uykum var acuk sabrettt sonra yatım bu da geldı bıseyler soruyor bend euykulu bıraz sert cıkmısım dıyo ben sana kıyamaıyorum sen bana bağırıyosunnnn

sağol birsencim casperin tacını aldım yakışmışmı.... tecrübeler itinayla kabul edilir.....

haklısın sağlıklı olsun erkek olursa ikinciyi denerik demi hürrem...fala baktırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız dün hürremi inceledim baya benzerlik var haaa sen şu karameli yap açmadan doğal saçına hem akmaz karamel çok dikkat çekersin eşin kıskanabilir söliiim..

Son düzenleme:
kedi sevmem hiçç, ama şu 2. resimde ne tatlı çıkmış yaa öyle şapkalı şişko pisicik

dunnnn gece cok kıvrandıııı yok dıdım cok uykum var acuk sabrettt sonra yatım bu da geldı bıseyler soruyor bend euykulu bıraz sert cıkmısım dıyo ben sana kıyamaıyorum sen bana bağırıyosunnnn
ben de yaparım onu çok, sonra pişman olur sarılırım hemen

bağırma nan adama............. bana bak şu adama iyi davran millet koca bulamıyor sev okşa yanaş sarmala ....

işe gönderirken öpücük kondur yada sen işe giderken uyuyorsa öp nan onu.... bak böleeee burda olsaydın gösterirdim fransız öpücüğünüde akşama sakla....

bugün adama iyi davran karışmam haa bucu................:95:

kedi sevmem hiçç, ama şu 2. resimde ne tatlı çıkmış yaa öyle şapkalı şişko pisicik

ben de yaparım onu çok, sonra pişman olur sarılırım hemen

aynen canımmm ama napyım ben uyurken dokunmucak kımse yanı uyandırmıycak cok kıymetlıdır benım uykummmm

hürremin dudakları dolgun, benimkisiler normal boyatim tamam azcık benzeriz belkim

işe beraberrr geliyos o benı işyerime bırakıp kendı gıdıyorrrr yuyruys yapıyos yane sabahhh tamam lennn bagırmaaaa heeee ıyı davranacam akşamaaa

hürremin dudakları dolgun, benimkisiler normal boyatim tamam azcık benzeriz belkim

kıssss ben ılk görüşte bnzettım senıı bak mıraydaaa evet dıdı benzıyorrrr yalan mı soluyossss nennnnn boyat su sacını hadeeee adamın asabını bozmaaa hem bıkere o makyajsızzzz gusel değil okadar aldanma sennn ondan guselsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…