günaydın hatunlar nasılsınızzzz ne var ne yokkkkkkkkkk
gecmişe bakımmı özet gecıcek biri varmı hihihi
o uyurken öpüp çıkıyorum ben geç kalmadıysam, çok hoşuna gidiyorbağırma nan adama.............bana bak şu adama iyi davran millet koca bulamıyor sev okşa yanaş sarmala ....
işe gönderirken öpücük kondur yada sen işe giderken uyuyorsa öp nan onu....bak böleeee burda olsaydın gösterirdim fransız öpücüğünüde akşama sakla....
bugün adama iyi davran karışmam haa bucu................:95:
canımmmm teşekkür ederimmmkıssss ben ılk görüşte bnzettım senıı bak mıraydaaa evet dıdı benzıyorrrr yalan mı soluyossss nennnnn boyat su sacını hadeeee adamın asabını bozmaaa hem bıkere o makyajsızzzz gusel değil okadar aldanma sennn ondan guselsın
ay ne çene var sızdede
iş edıom sıze yetişmek mümkün değil
az bı soluklanın hele
güneş gt oku lenn banada anlat ama
bakkk kedı bılem kokoş olmus sende olursun kısssssssssss
sağol birsencim casperin tacını aldım yakışmışmı....tecrübeler itinayla kabul edilir.....
balll demişti zati bu ay 2 hamiş haberi alcez diye dimek tacı sen devraldın maşallahhhhh
taccc yakışmazmı yakışmış tabi kokoşummmm
heee kız doğarayım bebişide kokoş yapıcam...
kedi sevmem hiçç, ama şu 2. resimde ne tatlı çıkmış yaa öyle şapkalışişko pisicik
ben de yaparım onu çok, sonra pişman olur sarılırım hemen
nek bi tatlı görsen miyavlamayı bile bilmiyor garip garip konuşyor belli tekileri var gülmekten ölürsün bende sevmezdim ama farklı bu kendini çok sevdiryo bacaklarını havaya dikip bi uyuması var koparsın o derece....
ay ne çene var sızdede
az bı soluklanın hele
gecmıste onemlı bısıy yok devam etttt tam gzz
güneşim.... oğlun nasıl oldu canım...
ay canım benim teşekkür ederimmmmkız valla nektarrrrrr
ben de bi gördüm hürreme benziyon dedim
sen daha güzelsn kızzz
bu arad beni gördünüz mü c.tesiiiii albüme resim koymuştumda
amöa aksilik koydum misafir geldi ani pc yi kapadım hemen
hoşçakal diyemeden
sen şimdiden tanıdık bi aile bak ona canım, hani böyle görüştüğün birileri olursa daha süper olur arada görür, seversin.. zor olucak ayrılmaknek bi tatlı görsen miyavlamayı bile bilmiyor garip garip konuşyor belli tekileri var gülmekten ölürsün bende sevmezdim ama farklı bu kendini çok sevdiryo bacaklarını havaya dikip bi uyuması var koparsın o derece....
cnmm doktor kan tahlillerini isterken..
kedi köpekten gelicek bir hastalık var.. onada bakıorr..
aksi durum olursa sana söyleerr..
normal ise doğuma kadar kalabılır ama bebek olunca malesef..
2010 temmuz anneleri topiğinde .. yıllarca aynı evde yaşadıkları köpekten ayrılmak zorunda kaldı..
tüy nedeni ile çocuğu surekli.. boğaz enfesiyonu yaşıordu..
kedi köpek bebeğe zarar verior mutlaka cnmm..
ama hamişlikte olup olmadığını doktorun sölicektir
kan tahlilinden sonra..
orda burdaaa finnkkkk atacağına topiğinde durrr kız bıze cenelı dıyene bakkkk kaç topiğe laf yetiştiriyonnn sennnnn
ay canım benim teşekkür ederimmmm
ben görmedim senin fotoları, kaçırmışım
sen şimdiden tanıdık bi aile bak ona canım, hani böyle görüştüğün birileri olursa daha süper olur arada görür, seversin.. zor olucak ayrılmak(((
ay ne çene var sızdede
az bı soluklanın hele
gecmıste onemlı bısıy yok devam etttt tam gzz
güneşim.... oğlun nasıl oldu canım...
cnmmm gittim doktora bana bepanten sur baska bişi surme cıldı taze ız kalmaz dedı ama ıcım raht dııl surklı elımzde krem gezıyruzzz dun fecebk foto yukldm bıara burayada yuklrm ama fotoda iyi duryr yıneee baya kabuk baglms yaaaGüneşimiz, bebişin nasıl oldu canım.. gittiniz mi doktora?
Esmoş senin ufaklık iyileşti mi?
hazalım nerde aceppp:26:
uğur böcüğü diğer topiklerde zatiii
hee öle sürtüyor böcük ben gibi orda burda bende burayı bazen çarşı sanıyorumm....
sen şimdiden tanıdık bi aile bak ona canım, hani böyle görüştüğün birileri olursa daha süper olur arada görür, seversin.. zor olucak ayrılmak(((
cnmmm gittim doktora bana bepanten sur baska bişi surme cıldı taze ız kalmaz dedı ama ıcım raht dııl surklı elımzde krem gezıyruzzz dun fecebk foto yukldm bıara burayada yuklrm ama fotoda iyi duryr yıneee baya kabuk baglms yaaa
orda burdaaa finnkkkk atacağına topiğinde durrr kız bıze cenelı dıyene bakkkk kaç topiğe laf yetiştiriyonnn sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?