Kokoşş Hatunlar Kulübü

Sağol canım diğerlerini denerimde paatya çayı içme gafletinde ömrümde bir kere bulundum ikincisi olmayacak sanırım :)
bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler

geçmiş olsun bacımmmmm
sağolasım bacım napan_?

geçmiş olsun ne oldu çarptımı???

nenem bitkilerden bişi yapıyordu ama hatrlamıyorum neee....

cnmm ya sorma utu dusrmus yuzune ben ısteykenn yanmsss ucuz atlatmıssss kabuk bagldı sımdı kremle peşnde dolanıyrz buarada sen hamısmısn yanlşmı anldm olayııı

cnmm ya sorma utu dusrmus yuzune ben ısteykenn yanmsss ucuz atlatmıssss kabuk bagldı sımdı kremle peşnde dolanıyrz buarada sen hamısmısn yanlşmı anldm olayııı

aaa geçmiş olsunnn nasıl ütü ne geziyor kim ütü yapmış ???

evet hamişim cnm ama korkuyorum bir siz bie eşim biliyor hergün annemin yüzüne bakıyorum ama söyleyemiyorum nazar değmesin bide bana üzülmesin şimdi bakamam kendime diye üzer kendini...ilki düşüktü o yüzden korkuyorum

kabuk bağladıysa ıyleşir kuzummm sılverdın ve stilexx ıyı gelyorrrr

silverdın aldım arada suryrm ama doktr sadece bepanten sur onn cıldı taze ız kalmz deıd yınede korkuyorm ztn kasınıyor sanırm krem suryrzzz kasıyor yaaaa durdurmuyor kremıı

etrafımda kimse kedi sevmiyor ama bakmam lazım ....

nek sana fal baktırdım dedim duymadınmı......
ay yok kaçırmışım onu kuzum ne dedi falcı

kıyamam ona ben :/ bepanten herşeye iyi geliyor zaten, bazı çocuklar huysuzluk edip sürdürmez sizinkisi problem yaratmıyosa sık sık sürün geçer..ben de eminim izi kalmiycak üzme kendini

yahu sabah sabah ne kadar çene çalıştırıyorsunuz geriye dönüp dönüp bakmaktan sıyırcam. Midem giderek artıyor şu işleri yetiştirip bir iki saat dinlensem iyi olacak ama mümkün gibi gözükmüyor

ay maşallah sana ve kuzucugaaaa dıkkat et kendıne ozmnnn madem öleeee cok sevndım bebek guzel sey allah ısteyen herkese nasıp etsn sende saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın ınsallah

cnm k..v bakıyor bnm oglana utu yaprkn cocuk uyanms bırdn masaya asılms kurtrym falan derkn ucndn yanms ılk gun gozu sıs ve mordu yandıgını gormmstm az yandı sanrm demstm morlk sıslık gıdnce gordmkı baya yank var ama allah korums bişey demıyrm cunku cocuk bu anlk oluyor olanlr allah koruyor işte yanı ya gozune bısı olsaydı sukur yok

çok ayrıntıları geçiyorum bebişin olacak dedi kız falcı nonoştu haaaa ama hisleri kuvvetli bir nonoş...

nese bebişim var demedim tabee 2012 de kucağına alıcaksın dedi zaten 2012 doğum olur inş...önce kızın sonra oğlun olacak dedi....hasta var dedi kardeşin galiba erkek dedi ameliyat dedi iyi olacak biraz rsikli ama korkmayın dedi bana ismimi bilyosun nek geldiğimde ismimle hitap etti otur şöleee dedi ismimi söledi nerden bildi anlmadım eşim adını ve annemin adını söledi...annemin 62 yaşında ölceğini felan söledi tövbe tövbeee bide eşimin işi ile ilgili şler söledi şok oldum adam herşeyi biliyor yaaa....görümcenden uzak dur dedi çok samimi olma seni kıskanıyor herşeyini anlatma dedi dikkat et ona dedi...
kayınvalidem sevyormuş beni iyi kadın zati....daha birsürü şey aklıma gelmiyor yazdırdı tek tek kağıdı eve koydum eşim inanmadı ama ben inandım nedense..ismimi nerden bildi yaaa eşiminde adamı ilk kez görüyorum..:44:

kızlar ben azcık iş yapim, 12 de yemeğe çıkıyorum zaten
çalışanlara kolay gelsin, burcu ve miroşa iyi sohbetler (en geveze kokoşlar )

kayınvalideye domates fırlatabilirmiyim

dikkat etsin benide sinir etmesin haaaa....
acıyordur şimdi nasıl ....k..v gözünü aç de onaa gözünü açççç

inşallah geçer bebk yaa daha taze geçer geçmiş olsun cnm..

ilginç gerçekten :44: bi tanıdığın vasutasıyla mı gittin, belki önden bilgi almış olabilir hakkında çok ilginç çünkü
ben hiç baktırmam fal, korkarım kötü bişi der etkilenirim diye

silverdın aldım arada suryrm ama doktr sadece bepanten sur onn cıldı taze ız kalmz deıd yınede korkuyorm ztn kasınıyor sanırm krem suryrzzz kasıyor yaaaa durdurmuyor kremıı

sur bacım o cok ıyı heliyor bıde stılexs sur bana doktor yuzum yandıgında vermişti 2 sinide ALLAHIMA çok şükür hiç bir iz kalmadıı ayağımda yanmıstı onu kullanmıstımmm

hhehe kız ne dıyeyım işte uzlms cok aglms ole dedııı neyse oglumn gozune bııs olmadı ya dıs gornsde napalım artk ıns iz kalmz lekelı yuzu bırdeee bıldıgınz joker oldu cocummm

yok kimse tanımıyor duydum iyi oldunu gittim genç bir nonoş eşim istemedi yine gittim baktırdım....hürremden etkilendim oradada gidiyor yaa büyücüye ...bende eksik kalmıyım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…