Sağol canım diğerlerini denerimde paatya çayı içme gafletinde ömrümde bir kere bulundum ikincisi olmayacak sanırım :)Evde yapılan vişne suyu ve elma suyunun tüketilmesi mide ağrısına iyi gelir. Vişne suyu karaciğer ve midenin faaliyetlerini düzenlerken, elma suyu bağırsaklara yerleşen parazitlerin dökülmesini sağladığı gibi başta gastrit ve ülser olmak üzere mide rahatsızlıklarına karşı etkilidir. Elma suyunun baş ağrısına da iyi geldiği görülmüştür.
Yemeklerde bol bol maydanoz kullanılması mide ağrısına iyi gelir. Maydanozun özellikle sap kısmının faydalı olduğu bilinmektedir.
Papatya çayı mide ve karın ağrılarına iyi gelir. Bu çayın sindirim sistemini düzenlediği ve bağırsaklarda biriken gazın dışarı atılmasına yardımcı olduğu bilinmektedir.
afiyet olsun hade bakem kendine bir papatya çayı yap önce sonrada öğlene doğru vişne suyu iç organik bişi al....
sağolasım bacım napan_?geçmiş olsun bacımmmmm
geçmiş olsun ne oldu çarptımı???
nenem bitkilerden bişi yapıyordu ama hatrlamıyorum neee....
ayy soru sorduydum sadece
tmm len geldım
patron var yanımda ama:18:
cnmm ya sorma utu dusrmus yuzune ben ısteykenn yanmsss ucuz atlatmıssss kabuk bagldı sımdı kremle peşnde dolanıyrz buarada sen hamısmısn yanlşmı anldm olayııı
Sağol canım diğerlerini denerimde paatya çayı içme gafletinde ömrümde bir kere bulundum ikincisi olmayacak sanırım :)
bilgiler için tekrar tekrar teşekkürler
sağolasım bacım napan_?
cnmm ya sorma utu dusrmus yuzune ben ısteykenn yanmsss ucuz atlatmıssss kabuk bagldı sımdı kremle peşnde dolanıyrz buarada sen hamısmısn yanlşmı anldm olayııı
kabuk bağladıysa ıyleşir kuzummm sılverdın ve stilexx ıyı gelyorrrr
ay yok kaçırmışım onu kuzumetrafımda kimse kedi sevmiyor ama bakmam lazım ....
nek sana fal baktırdım dedim duymadınmı......
kıyamam ona ben :/ bepanten herşeye iyi geliyor zaten, bazı çocuklar huysuzluk edip sürdürmez sizinkisi problem yaratmıyosa sık sık sürün geçer..ben de eminim izi kalmiycak üzme kendinicnmmm gittim doktora bana bepanten sur baska bişi surme cıldı taze ız kalmaz dedı ama ıcım raht dııl surklı elımzde krem gezıyruzzz dun fecebk foto yukldm bıara burayada yuklrm ama fotoda iyi duryr yıneee baya kabuk baglms yaaa
napyım bacımmmm pazartesıye ayak uydurmaya calısıyorummm
aaa geçmiş olsunnn nasıl ütü ne geziyor kim ütü yapmış ???
evet hamişim cnmama korkuyorum bir siz bie eşim biliyor hergün annemin yüzüne bakıyorum ama söyleyemiyorum nazar değmesin bide bana üzülmesin şimdi bakamam kendime diye üzer kendini...ilki düşüktü o yüzden korkuyorum
ay yok kaçırmışım onu kuzumne dedi falcı
kıyamam ona ben :/ bepanten herşeye iyi geliyor zaten, bazı çocuklar huysuzluk edip sürdürmez sizinkisi problem yaratmıyosa sık sık sürün geçer..ben de eminim izi kalmiycak üzme kendini
ay maşallah sana ve kuzucugaaaa dıkkat et kendıne ozmnnn madem öleeee cok sevndım bebek guzel sey allah ısteyen herkese nasıp etsn sende saglıklı sıhhatlı kucagına alırsın ınsallah
cnm k..v bakıyor bnm oglana utu yaprkn cocuk uyanms bırdn masaya asılms kurtrym falan derkn ucndn yanms ılk gun gozu sıs ve mordu yandıgını gormmstm az yandı sanrm demstm morlk sıslık gıdnce gordmkı baya yank var ama allah korums bişey demıyrm cunku cocuk bu anlk oluyor olanlr allah koruyor işte yanı ya gozune bısı olsaydı sukur yok
ilginç gerçekten :44: bi tanıdığın vasutasıyla mı gittin, belki önden bilgi almış olabilir hakkında çok ilginç çünküçok ayrıntıları geçiyorum bebişin olacak dedi kız falcı nonoştu haaaa ama hisleri kuvvetli bir nonoş...
nese bebişim var demedim tabee 2012 de kucağına alıcaksın dedi zaten 2012 doğum olur inş...önce kızın sonra oğlun olacak dedi....hasta var dedi kardeşin galiba erkek dedi ameliyat dedi iyi olacak biraz rsikli ama korkmayın dedi bana ismimi bilyosun nek geldiğimde ismimle hitap etti otur şöleee dedi ismimi söledi nerden bildi anlmadım eşim adını ve annemin adını söledi...annemin 62 yaşında ölceğini felan söledi tövbe tövbeee bide eşimin işi ile ilgili şler söledi şok oldum adam herşeyi biliyor yaaa....görümcenden uzak dur dedi çok samimi olma seni kıskanıyor herşeyini anlatma dedidikkat et ona dedi...
kayınvalidem sevyormuş beni iyi kadın zati....daha birsürü şey aklıma gelmiyor yazdırdı tek tek kağıdı eve koydum eşim inanmadı ama ben inandım nedense..ismimi nerden bildi yaaa eşiminde adamı ilk kez görüyorum..:44:
senin şu sünger bob cumartesi gözlerini açamıyordu kapalıydı anam dedim nerden bulmuş bu resmide bugün açıp kapıyor annamadım nannnnn
kızlar ben azcık iş yapim, 12 de yemeğe çıkıyorum zaten
çalışanlara kolay gelsin, burcu ve miroşa iyi sohbetler (en geveze kokoşlar)
silverdın aldım arada suryrm ama doktr sadece bepanten sur onn cıldı taze ız kalmz deıd yınede korkuyorm ztn kasınıyor sanırm krem suryrzzz kasıyor yaaaa durdurmuyor kremıı
kayınvalideye domates fırlatabilirmiyim
Dikkat etsin benide sinir etmesin haaaa....
Acıyordur şimdi nasıl ....k..v gözünü aç de onaa gözünü açççç
Inşallah geçer bebk yaa daha taze geçer geçmiş olsun cnm..
ilginç gerçekten :44: bi tanıdığın vasutasıyla mı gittin, belki önden bilgi almış olabilir hakkında çok ilginç çünkü
ben hiç baktırmam fal, korkarım kötü bişi der etkilenirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?