Kokoşş Hatunlar Kulübü

hhehe kız ne dıyeyım işte uzlms cok aglms ole dedııı neyse oglumn gozune bııs olmadı ya dıs gornsde napalım artk ıns iz kalmz lekelı yuzu bırdeee bıldıgınz joker oldu cocummm

allah korusun kızz geçer inş...aklın onda kalıyordur şimdi neyse uff felan diyinde kaşımasın ....

sur bacım o cok ıyı heliyor bıde stılexs sur bana doktor yuzum yandıgında vermişti 2 sinide allahıma çok şükür hiç bir iz kalmadıı ayağımda yanmıstı onu kullanmıstımmm

cnm not alıyorm onuda alıp surymmm bırde annemler elma kabugu sur kabuk bagldktn sonra hergun dedıı elma kabugu ızlere bırebırmıs guyaa benm hamsken gobegım yanmstııı bende surmstum leke kalmadıı utuden yanmstı hihih ozmnda gobus kocaman olncaaa

h sonu amma para harcadım he

1 ay sonra teyze olcem ya gözüm bişi görmedı
ablam yeter dedıkçe aldım
parasız başladım haftaya
tabı bıde çeyrek attım kenara

joker dıyo yaaaa gunesimmm ALLAH iyiliğini versinn

HEHE KIZZZ DUR FOTOSUNU BIARA ATCMM FECEDEN ALIP BILDGN JOKER OLMS AMA YAAA KENDIMI UZMEMEK ICN SAKAYA VURYRM GALIBA UFKDA ATLATSA ISTER ISTEMZ AKLIM TAKILYR UZLYRM YA IZ KALRSA YA BISI OLRSA VS VS

allah korusun kızz geçer inş...aklın onda kalıyordur şimdi neyse uff felan diyinde kaşımasın ....

cnmm valla aklm kalıyor ama napalım işteee cocuk bu dıyorm kendımı avutyrmm

çıınnnnnnnnnnnnnçınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kocana iyi bakmıyorsun böcükkk

evlenelı 15 kılo aldı len daha nasıl bakem
yemıom yedııryomm içmıyom içiriyom
yatarken süt kalkarken meyve sıkıyomayağna kahvaltı getırıom daha nolsun
yemk desen dün gecenın bı yarısı
mantı ve yaprak sardım

bayag bı para almıssın sen bu ahta osamannnnnnnnnnn

ya ben kenara para atıom
ceyrek alıom
ceyrek 2 tane alırdımda ablamla alışverişe cıktıkkendımı kaybettım hep yeğenıme aldm
cok az param var ve 1 ay para alamıycam patrona borcum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…