Kokoşş Hatunlar Kulübü

vayy hatuna bakk kocama acıdım bucu kesin yakalar şimdi bunu....

fazla iyi bakmışsın ozman şekeri nasıl düşük ozman ??

kıs benım kıde bayag kılo aldıııııı ıyı bakıyossss adamlara ama sen bırazzzz fazla ıyı bakmıssın bacımmm 15 kılo çok lann kurbana mı hazırlıyon adamı

kocaya dogruuu yollan osamannnnnn benım gıbı mantıklı bı para ıstee

o benden fakır
aldığı dırekkredılere gıdıo
ben patrona yollanınm
vayy hatuna bakk kocama acıdım bucu kesin yakalar şimdi bunu....

fazla iyi bakmışsın ozman şekeri nasıl düşük ozman ??

ya bebek gıbı bakıyom

bende onu anlamadım ama dımekkı görsellık bişi değiştrmıyo bende zayıfım hiç üşümem falan
pekmez içiyom ya doğal

böcuk naptn sen yaaaaaa gecenn bı koru mantı ve yaprkmı offf ben yapıp buzluga atyrm ordn cıkrp yedırıyorm neyıne yetmıyorrrr valla gece oturpda saramıcam hihih buarada omuru senınn nufusaa yazdırcmmmm :):)

böcuk naptn sen yaaaaaa gecenn bı koru mantı ve yaprkmı offf ben yapıp buzluga atyrm ordn cıkrp yedırıyorm neyıne yetmıyorrrr valla gece oturpda saramıcam hihih buarada omuru senınn nufusaa yazdırcmmmm :):)

kocem ıstesn yeterkı
ablamla sardık
tokattan getrtım ben taze sarılmış sevıom
buzlğa pek bişi koymam cnm taze taze yaparım

olur valla hazır cocuk ohhh

mirayyyyyy canım tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim

allah nazarlardan korusun

kocem ıstesn yeterkı
ablamla sardık
tokattan getrtım ben taze sarılmış sevıom
buzlğa pek bişi koymam cnm taze taze yaparım

olur valla hazır cocuk ohhh

heee senden gaRU OLMUS TEMEM HAVA ATMA BEN YETISTIREMEM CAMASRLARIMI UTLEYECK VAKT BULMYRM HEHE GERCI COCUK OLMDN ONCE BEND EOTURR MANTI SIKARDIM MALUM KAYSERILIYZZZHUAHAHHAH

tünaydıınnn hanımlar mutlu haftalarrr

miraycımmm bebiş geliyormuş hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim...

isteyen herkese de bu duyguyu tatmayı nasip etsin... darısı isteyenlerin başına inşallah...

darısı herkeslerin başına güzel bir duygu eşinin bile sana bakışları değişyor çokkk sağol cnm çok isityordum bilyosun sonunda erdim muradıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…