Kokoşş Hatunlar Kulübü

heee senden gaRU OLMUS TEMEM HAVA ATMA BEN YETISTIREMEM CAMASRLARIMI UTLEYECK VAKT BULMYRM HEHE GERCI COCUK OLMDN ONCE BEND EOTURR MANTI SIKARDIM MALUM KAYSERILIYZZZHUAHAHHAH

şimdık koceme ıyı bakemde sonra bakcek vaktım olmayabılır dıom bende

Slm kızlar miray hoşgeldin yaa sohbetini özlemiştikkk :52
Burcum beni sormuşsun geldim işte ben biraz geç geliorum sabahların 12 ye kadar acil yetiştirmem gereken işler oluyor dikkat isteyen o yüzden girmiyorum yanlış yaparsam müdürde bana yanlış yapar

sabahtan berı içimde bı sıkıntı var
gösğüm darlanıyo nefes alamıyorum

hayırlısı ver Rabbım
ınş.kötu bişi olmaz
bunaldım cokkk

hay maaşallah böcük yaa
bunları duymasın eşim beni becerikli sanıyor
kıs benım kıde bayag kılo aldıııııı ıyı bakıyossss adamlara ama sen bırazzzz fazla ıyı bakmıssın bacımmm 15 kılo çok lann kurbana mı hazırlıyon adamı
ay çok güldüm
sabahtan berı içimde bı sıkıntı var
gösğüm darlanıyo nefes alamıyorum

hayırlısı ver Rabbım
ınş.kötu bişi olmaz
bunaldım cokkk
hayır olsun, hayırlara yor sende
havalardandır, hava kapalı insanın içi de kasvetli oluyo

gelmişsin kaçmışsın 2 kaynatacaktık şurda hazal ben artık topuklu giyemiyeceğim akkabı bakardık bana yaa....

benm çocuk olduktan sonra...

kocaya hizmet bitti...

kahvaltı etmeden çıkıoruz çocuğu bırakıorz...

işlerimize anca yetişiyoruzz..

biz ne kadar erken kalkarsak oğluşta okadr erken kalkıorrr.. ve ben hazırlanırken eşim..

eşim hazırlanırken ben tutuyorum çocuğu..

kahvaltı etmemize izin vermiorr... kahvaltısız çıkıoruz...

ütüleri haftalık yapamıorum yıkadıklarımı askıya asıorum...

akşamdan ertesi gun ne giyecekse utuleyıp asıyorum... iki ara bir dere sabah fikir değşirse ... hemen yatapa kalın çarşaf açıp utusunu yapıorum..

haftasonları çocukla dışarı çıakrsa çamaşırlamı yıkayıayıp yerleri silip azcık utu yapabiliorum..

misafir gelirse.. çamaşır serıp toplama katlamaya zor yetişiyorum.. durum bizde böyle şekerlemeler..

şimdi rahatsız evimizde kalamıyorz... sabah serinlğinde dışarı çıkmasın die... olduğu yerde kalıoruzz... bu hafta eşimle kanka olduk yani

Son düzenleme:
kızlar ben açım yemek vardı ama yiyemedim midem bulanıyorrr....

ne olacak böyle daha zayıflıcam olmazki...

kız ben eşime hizmet etmiyorum vahhh zavallım desene bebiş gelince gördüğü azcuk hizmetide göremicek...Valla adamın benden bigünde canım şunu isityor dediğini duymadım bunu yapimmi yap ama güzel olsun der yaparım kötü felan zorla yerrr ahhh üzüldüm kocama yaaa...
sizinkiler kral gibi yaşıyor valla ....ütüsünü yapıyorum tabiii temzi çamaşır felan da ....ama ben onunla en çok yatak odasında ilgileniyorum gerisini gözü görmüyor zaten yemekler kötüde olsa yutar ne olsa...

ama bebek olursa onunla uyursam kıyamet ozman kopar işte.........:44:

kocanla kankamı oldun kızz? Kankalar sevişmez haaa ona göre yan gözle bakma kankana....

ayyyyyyy benım adam akşam olsun dıye saat sayıyorrr bend eolmasın dıyeeee aman bugun heç canım ıstemıyıııı

hay maaşallah böcük yaa
bunları duymasın eşim beni becerikli sanıyor

ay çok güldüm

hayır olsun, hayırlara yor sende
havalardandır, hava kapalı insanın içi de kasvetli oluyo

eşine dıycem bu garun sana ıyı bakmıo dıye

hayır olsun ınş.
yok ben kışı severım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…