hafta sonu dıdığın bı rgun ıznım var zatııı cumartesı akşam mısafırlıkteydık dun de sınemaya gettık kocımle ordanada teyzeme gectık okadar sen anptın
gaz gelse salıverırım valla
nasılsa kımse yokk
sal gıtsın
para var mı demıom ama
kendine bir meyve tabağı soylee.. yokmu yakınında...
oda besleyici cnmm...
mutlsaka bişeler yee...
hımm hangi filme gittiniz...?
cumartesi gir çık yaptı
m yaa bura sonra tıp fakültesine gittim btün akşama kadar ordaydım...sonra cnm hamburger istedi alışveriş merkezine gittim yapıştım vitrine bir hırka vardı ADL kahverengi almam la çıkmam bir oldu...sonra hamburgerimi aldım geçtim midem bulandı hepsini yiyemedimm...eşişm aradı nerdesin hamburger yiyom bensizmi dedi evet sensizde yeniyor hamg.dedim sinir oldu kapadı teli sonra gönlünü almaya yanına gittim...dünde ölen bir teyze vardı k.v arkdaşı yasin okundu oraya gittim sonra eşimin cafeye bir gittik deniz taşmış şezlonlar felan topluyorlardı bende indim taşıyım diye ağırdı hamiş oldum aklıma geldi eşim kızdı git kasanın başında dur diye...bir sürü zarar ziyan cafeye deniz suyu girmiş berbattı dün eşyalar toplandı erken kapattılar deniz çok kabardı...
2 bin liralık zarar var...zaten borçlarıda bitmemişti takmıyorum ama napim kendimi üzmicem bebik için eşime de moral verdim ağlıcaktı resmen dedim ne olyor temizlenir halılar yakatılır...herşey düzene girer....camlar yapılır...sen hasta olma eve gidelim duş al üstünü değiş dedim eve götürdüm akladım pakladım yine gitti işe sonra kapatıp geldi..kabus gibiydi ama ben takmıyorum malı ziyanı parayıı....hayatta en önemli şey sağlık bence........
anam ben o zaman bebe neyım etmeyımbenm çocuk olduktan sonra...
kocaya hizmet bitti...
kahvaltı etmeden çıkıoruz çocuğu bırakıorz...
işlerimize anca yetişiyoruzz..
biz ne kadar erken kalkarsak oğluşta okadr erken kalkıorrr.. ve ben hazırlanırken eşim..
eşim hazırlanırken ben tutuyorum çocuğu..
kahvaltı etmemize izin vermiorr... kahvaltısız çıkıoruz...
ütüleri haftalık yapamıorum yıkadıklarımı askıya asıorum...
akşamdan ertesi gun ne giyecekse utuleyıp asıyorum... iki ara bir dere sabah fikir değşirse ... hemen yatapa kalın çarşaf açıp utusunu yapıorum..
haftasonları çocukla dışarı çıakrsa çamaşırlamı yıkayıayıp yerleri silip azcık utu yapabiliorum..
misafir gelirse.. çamaşır serıp toplama katlamaya zor yetişiyorum.. durum bizde böyle şekerlemeler..
şimdi rahatsız evimizde kalamıyorz... sabah serinlğinde dışarı çıkmasın die... olduğu yerde kalıoruzz... bu hafta eşimle kanka olduk yani
şuan o kanla beslenıo cnm senın yedıklerınle beslenmıyo 3 ay ama genede dıkkat etkızlar ben açım yemek vardı ama yiyemedim midem bulanıyorrr....
ne olacak böyle daha zayıflıcam olmazki...
kız ben eşime hizmet etmiyorum vahhh zavallım desene bebiş gelince gördüğü azcuk hizmetide göremicek...Valla adamın benden bigünde canım şunu isityor dediğini duymadım bunu yapimmi yap ama güzel olsun der yaparım kötü felan zorla yerrr ahhh üzüldüm kocama yaaa...
sizinkiler kral gibi yaşıyor valla ....ütüsünü yapıyorum tabiii temzi çamaşır felan da ....ama ben onunla en çok yatak odasında ilgileniyorum gerisini gözü görmüyor zaten yemekler kötüde olsa yutar ne olsa...
ama bebek olursa onunla uyursam kıyamet ozman kopar işte.........:44:
kocanla kankamı oldun kızz? Kankalar sevişmez haaa ona göre yan gözle bakma kankana....
ayyyyyyy benım adam akşam olsun dıye saat sayıyorrr bend eolmasın dıyeeee aman bugun heç canım ıstemıyıııı
kıs mıyde bulantısı ıcın daha erken değel mii gercı bunyeden bunyeye fark eder ama çorba barı ıçseydın
Burcum bebemmm sen napıyosunnnn
cumartesi gir çık yaptı
m yaa bura sonra tıp fakültesine gittim btün akşama kadar ordaydım...sonra cnm hamburger istedi alışveriş merkezine gittim yapıştım vitrine bir hırka vardı ADL kahverengi almam la çıkmam bir oldu...sonra hamburgerimi aldım geçtim midem bulandı hepsini yiyemedimm...eşişm aradı nerdesin hamburger yiyom bensizmi dedi evet sensizde yeniyor hamg.dedim sinir oldu kapadı teli sonra gönlünü almaya yanına gittim...dünde ölen bir teyze vardı k.v arkdaşı yasin okundu oraya gittim sonra eşimin cafeye bir gittik deniz taşmış şezlonlar felan topluyorlardı bende indim taşıyım diye ağırdı hamiş oldum aklıma geldi eşim kızdı git kasanın başında dur diye...bir sürü zarar ziyan cafeye deniz suyu girmiş berbattı dün eşyalar toplandı erken kapattılar deniz çok kabardı...
2 bin liralık zarar var...zaten borçlarıda bitmemişti takmıyorum ama napim kendimi üzmicem bebik için eşime de moral verdim ağlıcaktı resmen dedim ne olyor temizlenir halılar yakatılır...herşey düzene girer....camlar yapılır...sen hasta olma eve gidelim duş al üstünü değiş dedim eve götürdüm akladım pakladım yine gitti işe sonra kapatıp geldi..kabus gibiydi ama ben takmıyorum malı ziyanı parayıı....hayatta en önemli şey sağlık bence........
Geldim canım trendyolla vardı bugün bişiler baktınmı az topuklu ayakkabılar botlar falan
valla bulanıyor napimmm bişe yemedim valla şehriye çorbası tas kebap pilav vardı gitmedim yemeğe gidemedimmm
Burcum bebemmm sen napıyosunnnn
cok ıyı olur hacııAnnemmm hesap numaranı söleeee ben nasılsa milletin hesabından para çektiriyorummm azcıkta sana yollimmm
cumartesi gir çık yaptı
anam ben o zaman bebe neyım etmeyım
şuan o kanla beslenıo cnm senın yedıklerınle beslenmıyo 3 ay ama genede dıkkat et
meyve ye
şimdıden cok ılgılen o zaman depolasınn sonra bulamıycak
oo dizi çekımımı var
ben sabah 5:30da kalktım dızı cekek dıye kalkmadı uyku sersemı
bende duş aldım cıktım
bu gece kaçış yok
iyi iyi hiç formundan bişi kaybetmiyor...şımartma depemize çıkyo nan sonraaaaaaaaaaaaaaaaa
Geçmiş olsun canım bebiş nasibiyle gelir inşallah hep öyle derler
Benim yerimede hamburger yeseydin burda yok burger falan en çok ona hasretim gece rüyama girdi valla hamburgerciye gidiyordum ist. hergün yedim ama gene özledim gene özledimmm
Geçmiş olsun canım bebiş nasibiyle gelir inşallah hep öyle derler
Benim yerimede hamburger yeseydin burda yok burger falan en çok ona hasretim gece rüyama girdi valla hamburgerciye gidiyordum ist. hergün yedim ama gene özledim gene özledimmm
yok ben ordan bişi almadım ama kapatmıştım üyeliği tekrar açımmı bilmiom yada çıkışta alışveriş merkezine gitcem hazal acil almam lazım onunkisi nezamana gelir kim bilir..deri bişi almak lazım bot uzun var klasik kısa küçük topuk bot tarzı akkabı bakıcam...
hazal birsüre bende gidemeyecem herhalde...kokladım bol bol yerken ağır geldi bıraktım mc. aayrıca kötüde değil hani...boşver büyük kayıp değil kebap yee sende orda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?