Kokoşş Hatunlar Kulübü

hafta sonu dıdığın bı rgun ıznım var zatııı cumartesı akşam mısafırlıkteydık dun de sınemaya gettık kocımle ordanada teyzeme gectık okadar sen anptın

hımm hangi filme gittiniz...?

cumartesi gir çık yaptı
m yaa bura sonra tıp fakültesine gittim btün akşama kadar ordaydım...sonra cnm hamburger istedi alışveriş merkezine gittim yapıştım vitrine bir hırka vardı ADL kahverengi almam la çıkmam bir oldu...sonra hamburgerimi aldım geçtim midem bulandı hepsini yiyemedimm... eşişm aradı nerdesin hamburger yiyom bensizmi dedi evet sensizde yeniyor hamg.dedim sinir oldu kapadı teli sonra gönlünü almaya yanına gittim...dünde ölen bir teyze vardı k.v arkdaşı yasin okundu oraya gittim sonra eşimin cafeye bir gittik deniz taşmış şezlonlar felan topluyorlardı bende indim taşıyım diye ağırdı hamiş oldum aklıma geldi eşim kızdı git kasanın başında dur diye...bir sürü zarar ziyan cafeye deniz suyu girmiş berbattı dün eşyalar toplandı erken kapattılar deniz çok kabardı...

2 bin liralık zarar var...zaten borçlarıda bitmemişti takmıyorum ama napim kendimi üzmicem bebik için eşime de moral verdim ağlıcaktı resmen dedim ne olyor temizlenir halılar yakatılır...herşey düzene girer....camlar yapılır...sen hasta olma eve gidelim duş al üstünü değiş dedim eve götürdüm akladım pakladım yine gitti işe sonra kapatıp geldi..kabus gibiydi ama ben takmıyorum malı ziyanı parayıı....hayatta en önemli şey sağlık bence........

kendine bir meyve tabağı soylee.. yokmu yakınında...

oda besleyici cnmm...

mutlsaka bişeler yee...

kız devlet dairesi burası ne meyvesi uzak çarşıya sen gibi çarşıda değilim ben esma şu pacta atom yapan biyer varya off orda olsam 2 bardak içerdim...pastanenin yanında...fenere girmeden çaprazda...

Geçmiş olsun canım bebiş nasibiyle gelir inşallah hep öyle derler

Benim yerimede hamburger yeseydin burda yok burger falan en çok ona hasretim gece rüyama girdi valla hamburgerciye gidiyordum ist. hergün yedim ama gene özledim gene özledimmm

anam ben o zaman bebe neyım etmeyım

kızlar ben açım yemek vardı ama yiyemedim midem bulanıyorrr....

ne olacak böyle daha zayıflıcam olmazki...
şuan o kanla beslenıo cnm senın yedıklerınle beslenmıyo 3 ay ama genede dıkkat et
meyve ye

şimdıden cok ılgılen o zaman depolasınn sonra bulamıycak
ayyyyyyy benım adam akşam olsun dıye saat sayıyorrr bend eolmasın dıyeeee aman bugun heç canım ıstemıyıııı

oo dizi çekımımı var
ben sabah 5:30da kalktım dızı cekek dıye kalkmadı uyku sersemı
bende duş aldım cıktım
bu gece kaçış yok

Son düzenleme:

sondurak 5 e gıtıık sonada yemek felan yıdıkk

gecmıs olsun canımmm yaaaa cafe kotu olmusss sıkmasın canını ALLAH sağlık versın

Geldim canım trendyolla vardı bugün bişiler baktınmı az topuklu ayakkabılar botlar falan

yok ben ordan bişi almadım ama kapatmıştım üyeliği tekrar açımmı bilmiom yada çıkışta alışveriş merkezine gitcem hazal acil almam lazım onunkisi nezamana gelir kim bilir..deri bişi almak lazım bot uzun var klasik kısa küçük topuk bot tarzı akkabı bakıcam...

Annemmm hesap numaranı söleeee ben nasılsa milletin hesabından para çektiriyorummm azcıkta sana yollimmm
cok ıyı olur hacıı

ne hamburger mı:120:ne bcım yemek öle
sakın yeme bıdaha
temız ıyı vıtamınlı yıycekler ye
neymış o hamburger:120:

geçmiş olsun cnm
sağlığınıza bişi olmasın

yaa kzıımm nerden buluyonuz enerjıyııı hıc uyukmdan odun verememm ben aclıktan geberıyo bıle olsam kalakmam yanee cısımı bıle tuttarım bazen sabah bı uayanıyom elimmm orda sıkıca tutumusum kukunimi akla bakkk sankı yapsam elımle tutabılecemmm

hazal birsüre bende gidemeyecem herhalde...kokladım bol bol yerken ağır geldi bıraktım mc. aayrıca kötüde değil hani...boşver büyük kayıp değil kebap yee sende orda..

aneeeemmmmm ben sana kargoynannn yolluyımmmm hamburgerrrrr çiğ koyarım gelene kadar pişer oooo

bu ayakkabı 14 ekimde gönderiliyor fiyatıda 49 lira Ama tabii acil diyorsan avm ye git bulursun oralarda

hazal birsüre bende gidemeyecem herhalde...kokladım bol bol yerken ağır geldi bıraktım mc. aayrıca kötüde değil hani...boşver büyük kayıp değil kebap yee sende orda..

benım pek aram yokkkkturrrr hamburgerle ama genelde herkes mc den tıksınmıs vıdeolarını ızlemşler burgerı tercıh edıyorlarrr artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…