nasılsınız arkadaşlar..
anam ben o zaman bebe neyım etmeyım
şuan o kanla beslenıo cnm senın yedıklerınle beslenmıyo 3 ay ama genede dıkkat et
meyve ye
şimdıden cok ılgılen o zaman depolasınn sonra bulamıycak
oo dizi çekımımı var
ben sabah 5:30da kalktım dızı cekek dıye kalkmadı uyku sersemı
bende duş aldım cıktım
bu gece kaçış yok
iyi iyi hiç formundan bişi kaybetmiyor...şımartma depemize çıkyo nan sonraaaaaaaaaaaaaaaaa
sondurak 5 e gıtıık sonada yemek felan yıdıkk
gecmıs olsun canımmm yaaaa cafe kotu olmusss sıkmasın canını ALLAH sağlık versın
benım pek aram yokkkkturrrr hamburgerle ama genelde herkes mc den tıksınmıs vıdeolarını ızlemşler burgerı tercıh edıyorlarrr artık
Aaaa kıskanma kızkardeşimBurcumla hukukumuz farklı iyi yoldaş oluyor banaaaa hem sit. gidincede görüşcez bizzzzz sende kıskan çatla patlaaaaa ama yiğenim olsun yanına gelcem heeeee yaza denk getir bebişi
kız onu nasıl izledin ben TV de izleyemiyorum ben kimse tutamaz kaçarım valla...
cafe kötü oldu bugün müşteri yok parada yok tabee...borçlar çok ve ben hala ev alamadım kiradayım ama bir bebişim var beni hiç birşey mutsuz edemezzz
sıparıs ver bı yerden bı corba ıccc sole lımonlu ezogelın corbası felann 9olma ole ac accc
hazal birsüre bende gidemeyecem herhalde...kokladım bol bol yerken ağır geldi bıraktım mc. aayrıca kötüde değil hani...boşver büyük kayıp değil kebap yee sende orda..
Ben ist. çalışırken öğlenleri dışarda yerdik haftada en az 3 kere yerdim hiç bıkmazdım sonra haftasonu kocişle çıkardık yine yerdim çok severim ben ist. inince uçaktan ilk işim burgere gitmek oluyor ben hep burger yerim mc yemem zaten hiç yemem
nasılsınız arkadaşlar..
nasılsınız arkadaşlar..
yaa kzıımm nerden buluyonuz enerjıyııı hıc uyukmdan odun verememm ben aclıktan geberıyo bıle olsam kalakmam yanee cısımı bıle tuttarım bazen sabah bı uayanıyom elimmm orda sıkıca tutumusum kukunimi akla bakkk sankı yapsam elımle tutabılecemmm
ben de kan az kansızım yani bol bol kan yapıcı şeler yiyim ozman
sen bebe yapma şimdilik kocişini sev bebe gibi...ben yaparım tüm bebeleri sen yapana dek ben 3 lerim herhal...
sipariş vercek yer yok ordan ver bura getirsinler...bekliyorum hatta neke söle o yapar sonra gönderin bana...
kız onu nasıl izledin ben TV de izleyemiyorum ben kimse tutamaz kaçarım valla...
cafe kötü oldu bugün müşteri yok parada yok tabee...borçlar çok ve ben hala ev alamadım kiradayım ama bir bebişim var beni hiç birşey mutsuz edemezzz
cok ıyı olur hacıı
ne hamburger mı:120:ne bcım yemek öle
sakın yeme bıdaha
temız ıyı vıtamınlı yıycekler ye
neymış o hamburger:120:
geçmiş olsun cnm
sağlığınıza bişi olmasın
kıskanççççç senıııııııııııııııı
sağol cnm sağlığmıza evet bişi olmasın bebişede olmasın...
kıskanç diyene bak döktürtme beni buralara............meraklı melahat bucu seni...
Eki Görüntüle 270673 bu ayakkabı 14 ekimde gönderiliyor fiyatıda 49 lira Ama tabii acil diyorsan avm ye git bulursun oralarda
Miraycıım Hayırlı olsun bebişin okadar çalışmaya başarılı olmazsa olmazdı zatii
Kız kuru karıı inşallah kilo alırsın biraz şöyle etli butlu cillop gibi b ir Anne olursun...
Eki Görüntüle 270673 bu ayakkabı 14 ekimde gönderiliyor fiyatıda 49 lira Ama tabii acil diyorsan avm ye git bulursun oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?