Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben de kan az kansızım yani bol bol kan yapıcı şeler yiyim ozman

sen bebe yapma şimdilik kocişini sev bebe gibi... ben yaparım tüm bebeleri sen yapana dek ben 3 lerim herhal...

iyi iyi hiç formundan bişi kaybetmiyor...şımartma depemize çıkyo nan sonraaaaaaaaaaaaaaaaa

Aaaa kıskanma kızkardeşim Burcumla hukukumuz farklı iyi yoldaş oluyor banaaaa hem sit. gidincede görüşcez bizzzzz sende kıskan çatla patlaaaaa ama yiğenim olsun yanına gelcem heeeee yaza denk getir bebişi

sondurak 5 e gıtıık sonada yemek felan yıdıkk

gecmıs olsun canımmm yaaaa cafe kotu olmusss sıkmasın canını ALLAH sağlık versın

kız onu nasıl izledin ben TV de izleyemiyorum ben kimse tutamaz kaçarım valla...

cafe kötü oldu bugün müşteri yok parada yok tabee...borçlar çok ve ben hala ev alamadım kiradayım ama bir bebişim var beni hiç birşey mutsuz edemezzz

benım pek aram yokkkkturrrr hamburgerle ama genelde herkes mc den tıksınmıs vıdeolarını ızlemşler burgerı tercıh edıyorlarrr artık

Ben ist. çalışırken öğlenleri dışarda yerdik haftada en az 3 kere yerdim hiç bıkmazdım sonra haftasonu kocişle çıkardık yine yerdim çok severim ben ist. inince uçaktan ilk işim burgere gitmek oluyor ben hep burger yerim mc yemem zaten hiç yemem

Aaaa kıskanma kızkardeşim Burcumla hukukumuz farklı iyi yoldaş oluyor banaaaa hem sit. gidincede görüşcez bizzzzz sende kıskan çatla patlaaaaa ama yiğenim olsun yanına gelcem heeeee yaza denk getir bebişi

aayyy kusum benımmmmm evet bak az kaldıııı dımııııı ben sena kusturana kadar hamburger yıdırırım

aaaa hemıde 3 boyutlu seyrettıımmm kı ben testere katlıam felan seyredıyommmm ole nebılıym etkılemez benı pekkk

hazal birsüre bende gidemeyecem herhalde...kokladım bol bol yerken ağır geldi bıraktım mc. aayrıca kötüde değil hani...boşver büyük kayıp değil kebap yee sende orda..

Burda güzel kebap yapan yerde yok buranın yemek kültürü yokki mecru kalmadıkça dışarda yemiyoruz valla dün canım baklava çekti kociş alim dedi dedim yokk alma kötü baklavalar alcak yemicez kalcak istemedim ama nasılll canım çekiyor anlatamam gözümün önünce baklavalarrr fıstıklı fıstıklı

temammmmm kusummmmmm gıdıcızzz sozz benım aram yok ama olsunnn pattes yırımmmm hade senın ıcın bı tane yırımmmm

nasılsınız arkadaşlar..

h geldın hacı
naptın h sonu

anamm uyuşukluk edıon
cok zararlı ama
ben cıx bı uyandımm uyanırım yanı sabahlarıda 5:30da kalkıom
ben de kan az kansızım yani bol bol kan yapıcı şeler yiyim ozman

sen bebe yapma şimdilik kocişini sev bebe gibi... ben yaparım tüm bebeleri sen yapana dek ben 3 lerim herhal...

pekmez iç hacı
ben üzüm pekmezı ıcıom mesela bı su bardağının yarısı su yarısı pekmez yapıyom
her sabah
ama kışın yaza kalmıo bıtıyo
annem köyde yapıyo zaten doğal
sende iç tatlım

tmm yap valla tutana aşk olsun

Miraycıım Hayırlı olsun bebişin okadar çalışmaya başarılı olmazsa olmazdı zatii
Kız kuru karıı inşallah kilo alırsın biraz şöyle etli butlu cillop gibi b ir Anne olursun...

sağol cnm sağlığmıza evet bişi olmasın bebişede olmasın...

kıskanççççç senıııııııııııııııı

kıskanç diyene bak döktürtme beni buralara............ meraklı melahat bucu seni...

Miraycıım Hayırlı olsun bebişin okadar çalışmaya başarılı olmazsa olmazdı zatii
Kız kuru karıı inşallah kilo alırsın biraz şöyle etli butlu cillop gibi b ir Anne olursun...

sen naptın bacım tedavı nasıl gıdıyorrr bı kuru karıda sensınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…