Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet saygı yok maalesef. karşındaki bayan bi kere.
hamileğim unutkanlığım oluyor bu normal.
birgün faturaları fotokopi çekmek için üst kata çıktım.
makinanın içinde unutmuşum. muhasebeye gittim faturaları kontrol ettim. unuttuğumu farkettim almaya gittim.
arkadaşımda hemen göndermiş bana. yerime uğradım.
masamda yok müd. sordum burda unutmuşsun dedi.
sonra hemen fırçasını kaydı.
ah mecburiyetten susmaktan nefret ediyorum.
ama noldu kendi gitti.

amin mandışim
bu kangaa gene gelmedı mandışş
bılın mı:26:

bilmiyorum böcük ama ders saatleri belli olmuştur büyük ihtimalle geç geliyordur diye düşünüyorum en son geldiğinde öyle demişti ya belli değildi saatler düzeni yoktu sanırsam zam olayıda uğraştırdı

hamilelik olmasa bile insanız beşer şaşar demişler kendileri hiçmi unutmuyorlar ahhh bizdekide gitse bir dört gözle bekliyorum gidişini teneke çalacaz en az 400 kişi ardından ama adam yalakanın öyle böyle değil
bana fırça kaymaya kalktımı gözlerimi döndürüyorum dönüp çıkıyorum birşey demeden oda susuyor dese nereye filan diycem işle ilgili söylecekleriniz bitti sandım kendinizi anlatmaya başladınızda ama demiyor disiplini göz aldım artık okadar
melodi inşallah yerine gelenler tam istediğin gibi olurlar

var bende bir durum ama çözemedim kızlar

bu sabah otobüse bindim işe geliyorum ilk ben bindiğimden kimse yok otobste şoför bir çukura düşürdü arabayı ve şoförün düşürmesiyle benim o koltuktan uçup yan koltuğa çantamın ön koltuğa geçişi bir oldu nasıl yer değiştirdik bilmiyorum otobüs boşken daha çok zıplatıyormuş onu öğrenmiş oldum

dün anneme para verdim ben izin alamam bugünde son günü emlak vergisinin sen öde diye işyerinde bir haftadır tekim herkes izinli bende izin alamıyorum neyse anemde tamam dedi bugün gitti belediyeye parayı yatırdı aradı beni yatırdım makbuzuda aldım dedi iyi dedim ve az önce aklıma geldi ben emlak vergisi ödemiyordum noşu boşuna 160,00 tl yi sokağa attım çıldırmak işten değil aradım belediyeyi söyledim anlattım derdimi dilekçeyle başvurun bakalım dediler bakalım paramı geri alabilecekmiyim yoksa başka yerlerden düşeriz mi diycekler uğraştırcakları offf nasıl bir kafam var benim ya

kimse yok yerinde canım ben yalnızım. başka bir birime bağlandık, onlarla iyiyim.
bana 1 sene hakkım olan süt iznine çıkarmayan insan amaç sırf bak ben nasıl müdürüm, elemanım her koşulda geliyor. aferin alıyor.
kesinlikle olduğum birim kapalı duramaz demişti. hasta halimle yataktan kalkıp geldim işe. ama bu sene gelmediğim zamanlar oldu kimse de birşey demedi.
hepsi yalanmış, bildiğin şeyi bir kere daha öğrenmek ne acı.

neden emlak vergısı ödemıyorsunkı evı olan herkes ödemıyor mu onu:26:

Merhabalar ben smoker' ın eşi walker...
Sizlere çook selamı var şu an çokk iyi biraz ağrısı var ilk fırsatta foto yükleyecek..
bebeğimiz 3.5 kilo smoker 100...Ahha hahaha
Şaka len şaka daha doğurmadım yatıyom 100 kilo olmaya çalışıyom..Amma çook mesudum yaavss..evde olmak çokk güsell...
Bütün geçmişi okudum...
İyi çook büyük bir değişiklik olmamış şimdi sorular..
GÜNEŞ.....aaa yuh artık diyom Karbuz çeşmesi desem bir ortak nokta daha ???
ADA......kardeşin Eyleme katılmış eylem sonucu umarım bişi olmamıştır...??tv de izleyince aklıma geldi..
Koket in oğlan çook tatlu yaavsss..
Sonra nek, böcük,esma, brck, melodi, burcu (çoktan tatile girmiş galiba)mandalina casper :44: unuttuğum varmı kısaca herkesi öpüyorum..
Göbeğimde sizi öpüyor..Uslu uslu oynayın gene gelirim been....

selammmmmmmmmmmmmmm

smokerrrr beğendim ama beni sormamıssın hıhhhhhhhhhhhhhhh

tüm geçmiş olsun lara kocaman saolun kızlarrrr nekim alisham brckkk güneşimmmm öpmüyorum kimsey,i fenayım çünküm yarında sınavım var napcam bilemiyorummm

kızlar bu aydada grip çok fena yawsss

iii akşamlar

bucumm tatildemi kızlarrrrrr

Son düzenleme:
Anam alya yı unutdum geçmiş olsun demeyi atladım diye zorla kocadan laptopu aldım sen bandan önce yakalamışsın..
Kusura bakma.. valla tekrar senin için girdim..
B irde caspersy değil yaa speedy yazacaktım...

kıslar tatilde değilim uleynn işlerim cok yetişemiyomm garii hepciğinizi cok osledimmmm
koketım dogum yapmıs oyyyy cok dadlu paşası yırım onu ben MAŞALLAH

günaydın herkese!

SMOKER sabah sabah güldürdün beni çok hoşsun. ohhhhh evin keyfini çoıkar arayacaksın bu günleri.
canın ne istiyorsa onu yap. sefan olsun.

ALYAM geçmiş olsun canım. benim kafa 1500, ne alaka bir cümleyse.
neyse son günler çok yoğunum. bi bakıp bi çıkıyorum.
o arada okduysamda unuttum.
bu ayda hasta olmak çok sinir bozucu umarım çabuk toparlanırsın.

BÖCÜK 2 evi olan vergi veriyor, değişti yani.
ama ev alınca vergi vermek istiyorsan sen bilin.

geçmiş olsunh balımmmmmm

Burcu Cannnn sen istedin ben enn şirininden avatar yaptım...

Aöf sınavlarımı atlattım.. Bu hafta da izinliyim..

O yüzden değmeyin keyfime modundayımmmm...

nesi var böcük yaa, miss gibi yaz sabahı işte

İyi haftalar kokişler, günaydın herkese

ben bunaldım yaa sıcağı sevmedığımden olabılır bıde otobus tıklım tıklım geldım ortalığı topladım sanırım ondan
ramazanda ne etcez bılmem:18:Allah yardımcımız olur o zamanda ınş

günaydın kokoşlar.
bu hafta sizlerle son haftam, ondan sonra uzun bir süre olmayacağım.
malum izin dönemi, önümüzdeki hafta nasip olursa evimi düzenleyip bavulumu hazırlayıp yola çıkıcaz.
dün hava gündüz çok bunaltıcıydı, öğlen dışarı çıktık oğluma 1-2 parça bişeyler bakalım diye. çok dolaştım hiçbişey bulamadım. en sonunda pazara gittik ve istediklerimi buldum. gece de felaket bir hava vardı. şimşekler çaktı yağmur ve dolu yağdı. eşim aldı eline kamerayı kayıt yaptı. bende camdan korka korka seyrettim.

cumarteside oğlumu kreşe almaya gittiğimde öğretmeni düştüğünü söyledi. merdivenden bahçeye inerken, oğlum merdivenleri kendi inmek istemiş. öğretmenide elini tutmuş, ama elbisesine takılınca beraber düşmüşler. çenesinde gözünün altında alnında ve kafasında çizikler vardı. çok üzüldüm, öğretmenide çok üzgündü. dönüşte parka götürdüm salıncakta sallandık. yolda eczaneden sudokrem aldım. baya iyi geldi. bugün konuşacağım, merdivenlere çözüm bulsunlar çünkü basamakların ucunda metal var. hangi çocuk düşşe bi yerine zarar gelebilir.
ucuz atlattık çok şükür, çocuğuma nazar değiyor. her gören sen çok yakışıklısın, kızların çok canı yanacak bilmem ne... maşallah yok.
nazar boncuğuda takmıyorum ne zamandır. dua yazdırıp üzerine asayım bari.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…