- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
olsun senin ortak onada karışırdı
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
onun anası tarlada doğrdu diye herkes tarladamı doğurcakmış yaa melodi söz konusu eşinin iyiliği değil eşide tarladamı doğurmuş yada tarladamı doğurtcak eşine aradaki çifte standart söz ettiğim
haksızlık yer de var bu işten çıksan başka işe girsen haksızlık olmayacakmı olacak tabiki insanlar bazı yerlere gelince konumlarını kullanıyorlar karşındakininde insan olduğunu saygıyı unutuyorlar hep buradan çıkıyopr sorun saygılı olsa herkese alt üst demeden o sınırı çizse
ne olursa olsun kimsenin bağırmaya hakkı yok
amin mandışim
bu kangaa gene gelmedı mandışş
bılın mı:26:
evet saygı yok maalesef. karşındaki bayan bi kere.
hamileğim unutkanlığım oluyor bu normal.
birgün faturaları fotokopi çekmek için üst kata çıktım.
makinanın içinde unutmuşum. muhasebeye gittim faturaları kontrol ettim. unuttuğumu farkettim almaya gittim.
arkadaşımda hemen göndermiş bana. yerime uğradım.
masamda yok müd. sordum burda unutmuşsun dedi.
sonra hemen fırçasını kaydı.
ah mecburiyetten susmaktan nefret ediyorum.
ama noldu kendi gitti.
var bende bir durum ama çözemedim kızlar
bu sabah otobüse bindim işe geliyorum ilk ben bindiğimden kimse yok otobste şoför bir çukura düşürdü arabayı ve şoförün düşürmesiyle benim o koltuktan uçup yan koltuğa çantamın ön koltuğa geçişi bir oldu nasıl yer değiştirdik bilmiyorum otobüs boşken daha çok zıplatıyormuş onu öğrenmiş oldum
dün anneme para verdim ben izin alamam bugünde son günü emlak vergisinin sen öde diye işyerinde bir haftadır tekim herkes izinli bende izin alamıyorum neyse anemde tamam dedi bugün gitti belediyeye parayı yatırdı aradı beni yatırdım makbuzuda aldım dedi iyi dedim ve az önce aklıma geldi ben emlak vergisi ödemiyordum noşu boşuna 160,00 tl yi sokağa attım çıldırmak işten değil aradım belediyeyi söyledim anlattım derdimi dilekçeyle başvurun bakalım dediler bakalım paramı geri alabilecekmiyim yoksa başka yerlerden düşeriz mi diycekler uğraştırcakları offf nasıl bir kafam var benim ya
selammmmmmmmmmmmmmm
smokerrrr beğendim ama beni sormamıssın hıhhhhhhhhhhhhhhh
tüm geçmiş olsun lara kocaman saolun kızlarrrr nekim alisham brckkk güneşimmmm öpmüyorum kimsey,i fenayım çünküm yarında sınavım var napcam bilemiyorummm
kızlar bu aydada grip çok fena yawsss
iii akşamlar
bucumm tatildemi kızlarrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnn
smokk senı öpüyommm cnmmm şapurr şupurrr
nesi var böcük yaa, miss gibi yaz sabahı iştegünaydınnnnn
iyi haftalarr
hava ne kadann bunaltıcı laa
nesi var böcük yaa, miss gibi yaz sabahı işte
İyi haftalar kokişler, günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?