Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende seni öpüyorum smoker birde göbişinin içindeki mucizeyi

yok melodi ödeniyor tek evde ödüyor ama bazı maddeler var muaflıkta benim iki evim var ama yinede ödememem lazım

gunaydın kısslarr nasılsınızz.. cumrtesııı dogum gununeee gıttıkk bizzz olumnn fotosunu yukledımmmm bakın 1 adet:):)

cok bunaltıcı bır hava var ızmırdee bır asırı sıcak sıddetlı yagmur karman corman bır hava.

dunde ev temzledım kocemleeee koltugumu bıle sıldım oturma odamdakı .. ama ev hala dagınk gıbı gelıyorr... esya atmak ıstyrm evden:)):

olumda hala oksuruk burun akıntısı devam tam olark gecmedı hastalıgı..

smok gızz aferımm sakanı begendım heheheeh ama anlamdm su ortk nokta ne malummmm sen kacgun gelmdın hahahah:):)

meloş gecmıs olsun oglunaaa...

alyam sanada gecmıs olsun hala duzlmedınmııı

burcummm nerdesın yaaa nolur gel bugunn..

esmosummm sınırınnn gecmedımııı kuzumm..

böcukkk mujk mujkk:):)

daha aklımaa gelmeyn hatunlarım sevıyorum sızıı...

öncelikle geçmiş olsunmelodi yavrum canıda yanmıştır

duayı sen oku her akşam yatırırken uyuturken bildiğin duaları oku yavruna bence daha etkili olur annenin duası

tatil mii bu yıl tatil bana yok sanırım bu halde nasıl gidebilirimki artık size özencem benim yerimede gezin

Günaydınlar kızlarr

Ölücem bulantıdannnPeynirli tost yedim ama ne yediysem çıkardım içimde bişide kalmadı.halada öğüresim var ama içim boş

kız omurtoş gozluğu nasıl kafasında bırakıor.. metoş hayatta bırkmaz valla çeker atar anacım

kız omurtoş gozluğu nasıl kafasında bırakıor.. metoş hayatta bırkmaz valla çeker atar anacım

AY KIZ INAN bende elıne gozluk bıle vermek ıstemıyorummm korkuyrm dusck gırcek bır yerıne dıyeee.

benm bır gozlugumu kırıp camını cızkler ıcınde bıraktı yenı gozlugumude tam 2 ye ayırrknnnn elınden aldım yoldada agldı bırker ehadı dedım gel sna alalımmm ucz gozlklerdn hevesı gecsın dıye almstmmm hanı benımkını raht bırksn dıye takp takp gezıyrr sanırım benı taklıt edıyor sureklı basına takıyor kendıııı gozlukte sıkı ztn dusmuyor ama ınan kendı bayılıyor ole gezmeyeee:) bende korkuyrmmm bıryerıne batck matck dıye malum dusp duryr

brck kıyamammm yaa cok zor bulantııı

herkes nerde yahuu valla bı gıtcm bırdaha gelmıcem topıkee haaaaaa!!

brck kıyamammm yaa cok zor bulantııı

herkes nerde yahuu valla bı gıtcm bırdaha gelmıcem topıkee haaaaaa!!

hala neden oluyor anlamıyorum arada bi yokluyor cnm

kimseler yok topikte vallahi yaaa msn gelin barimm:)hahaha

ömürtoş ne karizma olmuş üle yaaa yiringggg

hala neden oluyor anlamıyorum arada bi yokluyor cnm

kimseler yok topikte vallahi yaaa msn gelin barimm:)hahaha

ömürtoş ne karizma olmuş üle yaaa yiringggg

inan cok iç aacıcı konusamıyrm ılk 3-4 ayda gecmıyorsa mumkunnn deıl gecmezz yahuuu 7 aydn fazla kustum hepsoledım yıne soluyorum sonrasındada ogurmelerım devam ettııı kan cıkyrdu hep bıldıgn kan kusyrdum senın yıne ara ara yokluyormus oda bişdrrr ben metroda otryrm yanmda ınsanlrrr cıkaryrdum posetımı oguryrdum artık ne cıktı cıkmadı sonrada oturup aglıyordum her sabah aksam yasıyrdum bunu sabah pek bulntım olmzdıı ama yınedeee hafıftennn cıkarrdımm( yolda herkes bana dua ederdı kızmm annelık kolay deılll gecer gecer adamlr bıle

saol cnm omurtoss havayı sevıyor...

offf çok zor cnm annelik çokkk şimdide acıktım çok ama yemeye korkuyorummm

brck geçmiş olsun!
tuzlu şeyler mideni bastırmıyor mu?
çubuk kraker sarı leblebi ekşi erik...
arada olması iyi yinede belki üşütmüşsündür.
mide hafif bulantın olunca maden suyu iç bastırsın.
hiç kolay değil anne olmak inşallah sıpacıklarımız hayırlı evlat olur.

Anam alya yı unutdum geçmiş olsun demeyi atladım diye zorla kocadan laptopu aldım sen bandan önce yakalamışsın..
Kusura bakma.. valla tekrar senin için girdim..
B irde caspersy değil yaa speedy yazacaktım...

ben anlamam unuttun bikere sen benüüüüü
geçmiş olsunh balımmmmmm

muckkk saol bebemm
meloşşş saol annemmmm

saol cnm oğlunuda rabbim korumuş
çok geçmiş olsun
aslında yemiyorum bulantıdan sonra bişi.bastırması için yemek gerek

ayy burdada kimse yok yaaa
off geldim diğer topikte bomboş..

oğluşuma sağlıkla kavuştumm rabbim tüm hamişleri kurtarsın inş..
koketamda doğum yapmışş hayırlı olsun aslan oğluşuu :)

öptüümm siziii oğluşum emmek istio :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…