neden emlak vergısı ödemıyorsunkı evı olan herkes ödemıyor mu onu:26:[/QUOTE
ben ödemiyorum böcük iş durumları filan
Merhabalar ben smoker' ın eşi walker...
Sizlere çook selamı var şu an çokk iyi biraz ağrısı var ilk fırsatta foto yükleyecek..
bebeğimiz 3.5 kilo smoker 100...Ahha hahaha
Şaka len şaka daha doğurmadım yatıyom 100 kilo olmaya çalışıyom..Amma çook mesudum yaavss..evde olmak çokk güsell...
Bütün geçmişi okudum...
İyi çook büyük bir değişiklik olmamış şimdi sorular..
GÜNEŞ.....aaa yuh artık diyom Karbuz çeşmesi desem bir ortak nokta daha ???
ADA......kardeşin Eyleme katılmış eylem sonucu umarım bişi olmamıştır...??tv de izleyince aklıma geldi..
Koket in oğlan çook tatlu yaavsss..
Sonra nek, böcük,esma, brck, melodi, burcu (çoktan tatile girmiş galiba)mandalina casper :44: unuttuğum varmı kısaca herkesi öpüyorum..
Göbeğimde sizi öpüyor..Uslu uslu oynayın gene gelirim been....
günaydın herkese!
SMOKER sabah sabah güldürdün beni çok hoşsun. ohhhhh evin keyfini çoıkar arayacaksın bu günleri.
canın ne istiyorsa onu yap. sefan olsun.
ALYAM geçmiş olsun canım. benim kafa 1500, ne alaka bir cümleyse.
neyse son günler çok yoğunum. bi bakıp bi çıkıyorum.
o arada okduysamda unuttum.
bu ayda hasta olmak çok sinir bozucu umarım çabuk toparlanırsın.
BÖCÜK 2 evi olan vergi veriyor, değişti yani.
ama ev alınca vergi vermek istiyorsan sen bilin.
günaydın kokoşlar.
bu hafta sizlerle son haftam, ondan sonra uzun bir süre olmayacağım.
malum izin dönemi, önümüzdeki hafta nasip olursa evimi düzenleyip bavulumu hazırlayıp yola çıkıcaz.
dün hava gündüz çok bunaltıcıydı, öğlen dışarı çıktık oğluma 1-2 parça bişeyler bakalım diye. çok dolaştım hiçbişey bulamadım. en sonunda pazara gittik ve istediklerimi buldum. gece de felaket bir hava vardı. şimşekler çaktı yağmur ve dolu yağdı. eşim aldı eline kamerayı kayıt yaptı. bende camdan korka korka seyrettim.
cumarteside oğlumu kreşe almaya gittiğimde öğretmeni düştüğünü söyledi. merdivenden bahçeye inerken, oğlum merdivenleri kendi inmek istemiş. öğretmenide elini tutmuş, ama elbisesine takılınca beraber düşmüşler. çenesinde gözünün altında alnında ve kafasında çizikler vardı. çok üzüldüm, öğretmenide çok üzgündü. dönüşte parka götürdüm salıncakta sallandık. yolda eczaneden sudokrem aldım. baya iyi geldi. bugün konuşacağım, merdivenlere çözüm bulsunlar çünkü basamakların ucunda metal var. hangi çocuk düşşe bi yerine zarar gelebilir.
ucuz atlattık çok şükür, çocuğuma nazar değiyor. her gören sen çok yakışıklısın, kızların çok canı yanacak bilmem ne... maşallah yok.
nazar boncuğuda takmıyorum ne zamandır. dua yazdırıp üzerine asayım bari.
gunaydın kısslarr nasılsınızz.. cumrtesııı dogum gununeee gıttıkk bizzz olumnn fotosunu yukledımmmm bakın 1 adet:):)
cok bunaltıcı bır hava var ızmırdee bır asırı sıcak sıddetlı yagmur karman corman bır hava.
dunde ev temzledım kocemleeee koltugumu bıle sıldım oturma odamdakı .. ama ev hala dagınk gıbı gelıyorr... esya atmak ıstyrm evden:)):
olumda hala oksuruk burun akıntısı devam tam olark gecmedı hastalıgı..
smok gızz aferımm sakanı begendım heheheeh ama anlamdm su ortk nokta ne malummmm sen kacgun gelmdın hahahah:):)
meloş gecmıs olsun oglunaaa...
alyam sanada gecmıs olsun hala duzlmedınmııı
burcummm nerdesın yaaa nolur gel bugunn..
esmosummm sınırınnn gecmedımııı kuzumm..
böcukkk mujk mujkk:):)
daha aklımaa gelmeyn hatunlarım sevıyorum sızıı...
kız omurtoş gozluğu nasıl kafasında bırakıor.. metoş hayatta bırkmaz valla çeker atar anacım
brck kıyamammm yaa cok zor bulantııı
herkes nerde yahuu valla bı gıtcm bırdaha gelmıcem topıkee haaaaaa!!
hala neden oluyor anlamıyorum arada bi yokluyor cnm
kimseler yok topikte vallahi yaaa msn gelin barimm:)hahaha
ömürtoş ne karizma olmuş üle yaaa yiringggg
inan cok iç aacıcı konusamıyrm ılk 3-4 ayda gecmıyorsa mumkunnn deıl gecmezz yahuuu 7 aydn fazla kustum hepsoledım yıne soluyorum sonrasındada ogurmelerım devam ettııı kan cıkyrdu hep bıldıgn kan kusyrdum senın yıne ara ara yokluyormus oda bişdrrr ben metroda otryrm yanmda ınsanlrrr cıkaryrdum posetımı oguryrdum artık ne cıktı cıkmadı sonrada oturup aglıyordum her sabah aksam yasıyrdum bunu sabah pek bulntım olmzdıı ama yınedeee hafıftennn cıkarrdımm( yolda herkes bana dua ederdı kızmm annelık kolay deılll gecer gecer adamlr bıle
saol cnm omurtoss havayı sevıyor...
offf çok zor cnm annelik çokkk şimdide acıktım çok ama yemeye korkuyorummm
Anam alya yı unutdum geçmiş olsun demeyi atladım diye zorla kocadan laptopu aldım sen bandan önce yakalamışsın..
Kusura bakma..valla tekrar senin için girdim..
B irde caspersy değil yaa speedy yazacaktım...
geçmiş olsunh balımmmmmm
selamm kızlarrrrrrrrrr
brck geçmiş olsun!
tuzlu şeyler mideni bastırmıyor mu?
çubuk kraker sarı leblebi ekşi erik...
arada olması iyi yinede belki üşütmüşsündür.
mide hafif bulantın olunca maden suyu iç bastırsın.
hiç kolay değil anne olmak inşallah sıpacıklarımız hayırlı evlat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?