Kokoşş Hatunlar Kulübü

aysel hoşgeldin topiğe ama ayrı ayrı msj yazmasan bi msj da toplasan nasıl olur?
açıkçası görüntü kirliliğinden rahatsız oldum.

ben kaçarrrr
hepinizi öpüyorum
akşam kayananadayım

ada kesin doğuruyo yaa baksana gelmedii
çok merak ettim çoookkk
ay bi arayınyaaa evde cepten takipteyim

emil emil benim takıldığım diğer topike gelmişsin. sen beni takip ediyosun sanırım???

kızlar yarın fazla giremeyebilirim.
şimdiden hepinize sevgiler.
yarın akşamdan itibaren uzun bir süre yokum.
hepiniz kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin.
köye gidince görümcemin pc den yazarım size.
böcük imkanın olursa ve haber alırsan doğum yapanları haber verirsen çok sevinirim.
hepinizi kocaman öpüyorum.
bebişlerinize de kocaman mis kokulu öpücükler.

ıyı yolculuklar ıyı tatıller cnm
yazarımm tabısı gündüz olmazsa akşam haberdar ederımm

bugün adayı göremiyorum yoksa doğuruyormu numarasını bilen varmı merak ettiimm

paristedir kesin he o

ada doğurdumu kızlarr?

kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar
saat 06:00 dan beridir ayaktayım...
aslında gece boyu uyanıyorum ama üşeniyorum pc. açmaya...cupppp yatağa geri...
kaç gündür kötüydüm(k)
ama şimdi çok şükür orta şekerliden halliceyiz...daha da iyi olacağız inşallah...
annemde kalıyorum pazartesiden beri,eşim gececi olduğu için yalnız kalmama izin vermiyorlar...anlayacağınız 1 haftadır paris-kıbrıs hak getire seferler olmuyor...belkim hafta sonu artık evimi çok özledim ama yapacak bir şeyde yok sanırım...idare edeceğim bir süre...
gündüzleri annemle birlikteyim,ya birileri geliyor ya da bir yerlere gidiyoruz...
çarşamba günüde annemin arkadaşındaydık ki casperım aradı...sağ olsun...
doğurdum sanmış...ama yok doğurmadım,gelmeye de niyeti yok gibi paşanın...
gittiğimiz yere bir kadın geldi çok ilginçtir ki bana birden dönüp...kızım senin bebeğin gece 3-4 gibi zamansız bir saatte gelecek ama çok bereketli bir halde gelecek,hiç beklemediğiniz bir toplu para girecek evinize,
bir de bebek doğduktan sonra çok üzülmeyeceğin bir ölüm haberi alacaksın dedi...
şaşırdım...kaldım öylece...
son günlerde korkuyordum yalnız kalmaya şimdi heçççç kalamam,tırstım resmen...kadın söyletiyorlar da seni daha fazla etkilemeyim dedi ve sustu...
bende olduğum yere pustum kaldım...sonra da hemen annemle ayrıldık oradan

başka başkaaaaa...ne yazayım dedim valla bu kadar aklıma geldi şimci...
bir şeftali yedim ama cıx bu oğlanı kandıramadım 1 bardak ta süt içeyim ben...haydin görüşürüz...

koketttttt alem garu...gülerek okudum yine yazdıklarını...Rabbim beni ve yavrumu da kurtarsın tez zamanda...
smokkk ta yavrusunu almış kucağına,hayırlısı olsun...
efsuncum numaramı brck-casper falan biliyor...onlardan alabilirsiniz...
kocem k.k yı biliyor olurda ben doğumda olurum falan sorun olmaz arayabilirsiniz...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

hayırlı cumalar diliyorum herkese...

adacımm hoşgeldin cnm msj atacaktım ama malum knt olmadığı için atamadım cnm.Bayanın dediklerinden bende tırstım:)
Bugün aramızda ol tatlışş

gunaydın kızlarrrrrr

adacım sen 40. haftaya gırmıssın ınanamıyorum bırde haftasonubelkı parıs olur dıyorsun sakın haaaa kızzzz o anda doguma gıdersn haaa :):) neyse saka bır yanaa saglıkla ıns gelır bebegın ztn buhaftada gelmzse mecbrr sen gıdp dogurtcn kenını dımııı

kadınn dedıklerınıı hıc dusunmeee ınanma bole seylerre cnmm hyrla gelsn saglık olun ınsss numaran bende yok araymdm kızlar arayn dıye yazp durdu ama:):)

günaydın kokoş hatunlar

adaaaaaaa allah seni emi karu halaaa paris düşünüyoo kız rahat bırak bebiki son günlerinde bari koca göbişle nasıl ediyon oda ayrı bi konuu

buarada sabah oglumuuu krese bırakırken cok agladımmmm hungur hungur .. malum sabahhh son gorusumdu tabıkı pazar gununee kadar kızlarr. allahın ınzyle kavuscm ogluma ama zor oldu kokusunaa doyamadımmm.. krestekı mudur bılee dayanamıcam bend eaglıcam sımdı dedı...
allah daha acı ayrılıklar vermesın dedıı.. amin ama işte ne bılımmmm cok uzluyorumm...
aksam hıcc gormeye gıtmıcm oglumu ayrılamamm bılıyorum oda bana yapısır

arabadada cok agladımm biriside uzlme sakın ol demedııı kımsenın umrunda deılımm snaırım yada ben bugn cok duygusalım bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…