buarada sabah oglumuuu krese bırakırken cok agladımmmm hungur hungur .. malum sabahhh son gorusumdu tabıkı pazar gununee kadar kızlarr. allahın ınzyle kavuscm ogluma ama zor oldu kokusunaa doyamadımmm.. krestekı mudur bılee dayanamıcam bend eaglıcam sımdı dedı...
allah daha acı ayrılıklar vermesın dedıı.. amin ama işte ne bılımmmm cok uzluyorumm...
aksam hıcc gormeye gıtmıcm oglumu ayrılamamm bılıyorum oda bana yapısır
arabadada cok agladımm biriside uzlme sakın ol demedııı kımsenın umrunda deılımm snaırım yada ben bugn cok duygusalım bılemedım
oyyy kıyamam tatlım yaaa annelik böyle bişi demekki
çok kötü oldum tüğlerim diken diken oldu
rabbim ayırmasın
hayırlı cumalar garularrr
kımsde yok laa
bırden bıre herkesın işi açıldı zaarben geberdımm yaa yoruldum bu hafta fena
h sonu karşıya gtcem
haftayada gtcem komşunun düğünü var ama katılamıycam pazar akşamı 7 den sonraymış hayatta araba bulamam düğünden sonrası için
takımı vercem ablamlar takar
ısterdımkı kalayım ama yapcek bişi yok
kendımı aslında cokkötu hıssedıyorumm
bunaldımm bunaldımm bunaldımm
yazasım yok bişi edesım yok
artık eşimin işide olmuycak gıbıme gelıoo her ne kadar kesın olcek sabredın deselerde hayattan soğdum yaa
evde sorun işte sorun yolda sorun
ölsemde kurtulsam beee
yok mandışım hıc bu kadar kötü hıssetmedım kendımıAllah korusun böcük ne nasıl laf öyle sabır ne kadar çok sabredersen ardın gelen güzel günler okadar büyür
yok mandışım hıc bu kadar kötü hıssetmedım kendımı
artık sinirlerıme ve kendıme hakım olamıyorum
eşimi kırıyorumm falanbılıyorum onunda içi kan ağlıyo ama ne bılem dün bı yere gtmış yemek yok bişi yok 30 tl sabah 10 aksam 10
el ınsaf yaa
kımsede vıcdan kalmamış
gtme ddım yaa
ordan gelcek prayıda ıstemem ddım
eşimı hasta etcekler tüm gün bde ayakta
işyerınde zaten sinirlerımde son raddedeyımm
heran taşabılırım sadece eşim için onun ıcın sabredıyorumm
bunaldımm daraldım
artık ne kımseyı görmek ıstıyorum ne konuşmak annemı bıle aramak gelmıoo
bıde dün eşimin bı arkadaşı annesını aramış eşimin yok ağlıyormuş bişi edemedım yapamadım evlatlarıma
gerildim hep aynı cümle
zamanında çalışsaymış evde oturcana bırı kumarda bırı gezmede cocuk yapmakla ana olunmuoo
ağzıma cok şey gelıo ama susuyorum
düğündede fellık fellık gözlerıyle kım ne taktı bakarken hıcte üzülen hal yoktu
başkasının takılarını takarken hava atarken
mıllet arıo hemen ağlıo falan
bunaldım beee
yemınle bırakcam herseyı şu hayattann ne yemek yapıyom ne bişi konuşmadan sadece yatmaya gıdıom eve
Uğur böcüğü ;
yorumunu okuyunca içimden geçen ;
allah şu mübarek cuma vakti dualarını kabul etsin, sıkıntılarınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah
Yazmak istedim sadece
Uğur böcüğü ;
yorumunu okuyunca içimden geçen ;
allah şu mübarek cuma vakti dualarını kabul etsin, sıkıntılarınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah
Yazmak istedim sadece
böcüğüm kolay değil eşin içinde senin içinde elbet bitecek elbet duaların kabul olacak ve rahatlayacaksın kim ne demiş etmiş salla gitsin sen akşam eve gittiğinde evinin kapısının dışında kalıyor hepsi o kapının içinde sadece sen ve eşin varsın birbirine destek olup üzmeden atlacaksınız bu günleri yıpratmadan birbirinizi kolay değil çok zor ama sabır canım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amın cnm ınş
ınş cnm ınş
hergn acaba bugun mu demekten sıkıldım cok büyük günah bılıyorum ama bunaldım yaaıleme bıle gtmıom 3 haftadır
eşime sorarlar sen gtmedın mı daha dıye
üzülmesınnn ıstıyomm
üzülmeyelım artık 5 ay oldu
RABBIM yardım edecek ınş
kızlarrrrrr
eşime acayip sinirliyim
görümceme hepten sinirliyim...
daha önce bahsettim mi bilmiyorum biz nişanlıyken görümcemin eşime karşı arkadaşını ayarlama komploları falan olmuş bana da gelip dilek onu çok karizma bulmuş çok haşlanmış falan demişti...
neyse böyle laflardan sonra ben kıza zıt gittim doğal olarak ve görümce de kızla arkadaşlığını ilerletti...
en son geçen ay sonu kayınvalidenin sene mevlüdünde o kızda vardı...görümcenin garip davranışları,o kızın evin gelini oymuş gibi rahat tavırları falan beni iyice sinir etti ve ben o günden sonra görümceyi aramadım tlf.larına da cevap vermedim...
bugünde eşim o tarafa gidecekti sabah işten çıkıp arabayı alayım babamdan her an doğum olur falan araba bizde olsun diye...
neyse ben uyandım benimkini aradım,sesi bir garip nerdesin dedim...
ablamla kale centerdayız ( avm) dedi...belli ki bacısı bunu fişeklemiş karın açmıyor tlf.larımı falan diye...
erkeklerin de huyudur sonuca bakarlar oluşuma değilde...neden böyle demez kocam zaten işte direkkkk hımmm bu böyle olmuş der...abla neden böyle acaba niye açmıyor dememiştir bana tavırlı konuşuyor gıcık...
amannnnn ne halleri varsa görsünler....
bir koca bulaydı görümce belki de rahat edeceğim biraz ama...hakkımızda hayırlısı...
kızlarrrrrr
eşime acayip sinirliyim
görümceme hepten sinirliyim...
daha önce bahsettim mi bilmiyorum biz nişanlıyken görümcemin eşime karşı arkadaşını ayarlama komploları falan olmuş bana da gelip dilek onu çok karizma bulmuş çok haşlanmış falan demişti...
neyse böyle laflardan sonra ben kıza zıt gittim doğal olarak ve görümce de kızla arkadaşlığını ilerletti...
en son geçen ay sonu kayınvalidenin sene mevlüdünde o kızda vardı...görümcenin garip davranışları,o kızın evin gelini oymuş gibi rahat tavırları falan beni iyice sinir etti ve ben o günden sonra görümceyi aramadım tlf.larına da cevap vermedim...
bugünde eşim o tarafa gidecekti sabah işten çıkıp arabayı alayım babamdan her an doğum olur falan araba bizde olsun diye...
neyse ben uyandım benimkini aradım,sesi bir garip nerdesin dedim...
ablamla kale centerdayız ( avm) dedi...belli ki bacısı bunu fişeklemiş karın açmıyor tlf.larımı falan diye...
erkeklerin de huyudur sonuca bakarlar oluşuma değilde...neden böyle demez kocam zaten işte direkkkk hımmm bu böyle olmuş der...abla neden böyle acaba niye açmıyor dememiştir bana tavırlı konuşuyor gıcık...
amannnnn ne halleri varsa görsünler....
bir koca bulaydı görümce belki de rahat edeceğim biraz ama...hakkımızda hayırlısı...
ccnm su ozel gunlerını bole stresle gecırme bosver gorumcenn bellıkı bır yanlısın ıcnde cok ayıp edıoyr amaa napıcaksın onun cahıllıgı budaa
buarada kızlar guzel bir haber veriyorum sizlere ancak yazabıldım bırde son anda yıne fıkr degısr dıyeee bekledım...
egitim ıptal ınanamddm amaa sok oldm bendee
benım ıcın dua eden bana moral veren hepınıze teskkur edıtyorm allahda sızın gonlunuze gore verısn hayrla ınss...
ADACIM evet izne çıkıyorum. son saatim çok mutluyum. sende doğuma günler kala hiç üzme kendini. salla gitsin görümceni.
sana nispet yapmaya çalışmış boşver. eşinide takma. kendine iyi bak sağlıkla al kucağına çağanı. heyecanla haberini bekleyeceğim.
BÖCÜK üzme kendini her sıkıntının sonunda ferahlık vardır elbet. kolay değil ama allah sağlığımızı korusun.
kendine iyi bak. 1-2 hafta sonra gelirim buraya. herşeyin hayırlısı ne ise o olsun.
GÜNEŞ çok sevindim gitmediğine. bişey söylim mi ben eğitimin iptal olacağını hissettim. içime öyle doğdu. oğlunun gösterisi vardı dedim ya kar yağsın yollar kapansın diye. inan kendim gidecekmişim gibi hissetmiştim. şimdide kaldın çok mutlusundur. bende çok sevindim. inşallah hiç gitmezsin.
artık yavaş yavaş toparlanırım.
hepinizi kocaman öpüyorum.
KOKET
ADA
GÜNEŞ
ESMA
BURCU
ALYA
NEKTAR
HEVUK
BÖCÜK
MANDİŞ
EFSUN
mandiş...sağ ol cnm..şimdi daha iyiyim...
meloşşşş..cnmmmmm seni özleyeceğim,ama güzel bir tatil geçireceksin,dinleneceksin bu yüzden de mutluyum...öpüyorum çok,sağlıcakla git sağlıcakla gel...
kızlarrrr hepinize hayırlı cumalar
saat 06:00 dan beridir ayaktayım...
aslında gece boyu uyanıyorum ama üşeniyorum pc. açmaya...cupppp yatağa geri...
kaç gündür kötüydüm(k)
ama şimdi çok şükür orta şekerliden halliceyiz...daha da iyi olacağız inşallah...
annemde kalıyorum pazartesiden beri,eşim gececi olduğu için yalnız kalmama izin vermiyorlar...anlayacağınız 1 haftadır paris-kıbrıs hak getire seferler olmuyor...belkim hafta sonu artıkevimi çok özledim ama yapacak bir şeyde yok sanırım...idare edeceğim bir süre...
gündüzleri annemle birlikteyim,ya birileri geliyor ya da bir yerlere gidiyoruz...
çarşamba günüde annemin arkadaşındaydık ki casperım aradı...sağ olsun...
doğurdum sanmış...ama yok doğurmadım,gelmeye de niyeti yok gibi paşanın...
gittiğimiz yere bir kadın geldi çok ilginçtir ki bana birden dönüp...kızım senin bebeğin gece 3-4 gibi zamansız bir saatte gelecek ama çok bereketli bir halde gelecek,hiç beklemediğiniz bir toplu para girecek evinize,
bir de bebek doğduktan sonra çok üzülmeyeceğin bir ölüm haberi alacaksın dedi...
şaşırdım...kaldım öylece...
son günlerde korkuyordum yalnız kalmaya şimdi heçççç kalamam,tırstım resmen...kadın söyletiyorlar da seni daha fazla etkilemeyim dedi ve sustu...
bende olduğum yere pustum kaldım...sonra da hemen annemle ayrıldık oradan
başka başkaaaaa...ne yazayım dedim valla bu kadar aklıma geldi şimci...
bir şeftali yedim ama cıx bu oğlanı kandıramadım 1 bardak ta süt içeyim ben...haydin görüşürüz...
koketttttt alem garu...gülerek okudum yine yazdıklarını...Rabbim beni ve yavrumu da kurtarsın tez zamanda...
smokkk ta yavrusunu almış kucağına,hayırlısı olsun...
efsuncum numaramı brck-casper falan biliyor...onlardan alabilirsiniz...
kocem k.k yı biliyor olurda ben doğumda olurum falan sorun olmaz arayabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?