Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketa ücretsiz izinlerini kullanmıcak mısın ?

selam cnm yok ücretsiz istemiyorum ücretli yani rapor alıcam 1 ay daha çocuğu bırakıp işe başladığımda 4 ayı bitirmiş 5 e girmiş olucak toparlanmış olur ama kaynana nasıl akacak kara kara düşünmeye başladım...hiçbir katkısı yok bebeğe annemle ben bakıyoruz sabahlıyoruz akşamlıyoruz herşeyine biz koşuyoruz o sevmeye geliyor hemde zorla uyuttuğum çocuğu uyandırarak...çok zor olucak ben işe başlayınca zorunla başlıcak..

meşloşşş tatil nasıl geçti yoksun neerelerdesin...maviş napıyorr...çağan çok huysuz bildiğin gibi değil yazık bana yaa ulu batluu die die çocuk benimle savaşyo resmen...
sesizliğe alıştrmıyom hep salondayız TV açık enbüyük lüxüm sorma başkada bişi yok zaten bi AVM ye gittik emzirme odasından çıkamadım zindan oldu bana çıkmaycam ikinci ayınıda tamamlasın sadece kaynanaya gidip gelirim oda eşim arabayla götüryo

evet canım zor olacak o zaman bakması.
ben mi çok hasssasım bilmiyorum sen bırakıcam diyince bile kötü oluyorum. bide seni düşünemiyorum.

lann böcük beni eklesene faceden nie girmiyonuz topiğe lann böylemi emanet ettim ulenn size doğurduk herhalde az kaldı kendimi topliim topiği uçurcam parise

kocişin napıo sen naptın patron nasııı

esmaa brck meloş böcük hele alyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bucu bülüşü nerde yaa nerde bu kızlaaar beee....:26::26::26:

kızlar dün oğluşun 41 inci günüydü bugünde kurban kestik allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.adamıştım ilk hamiş kaldığım ay...

kızlar buarada benim kanamalr yine başladı 42.ci yapılırmı bu bana yaaa parise uçuş için yer ayırtmıştım...REglimi oldum şimdi ben normal kanama mı bu ...

buarada esma cadısına söliiin ben iskenderna gidyom allah kısmet ederse 1 ağustosta iskenderun yolcusu kalmasın oğluşum annem ben kociş izin verdiii heyoooooooooooooooo

kızlar dün oğluşun 41 inci günüydü bugünde kurban kestik allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.adamıştım ilk hamiş kaldığım ay...

Allah kabul etsin canım.

canım nasıl geçti fena değildi ama hava rüzgarlı diye fazla denize giremedik girsekte 10-15 dk. da çıktık. 2. hafta halam geldi bişey anlamadan geçti. iznimi yarıda kesip beni çağırıdlar. tadilat varmış ben toparlayacakmışım. geldim koli bekliyorum boşa gidiyor günlerim.
çağanın huysuzluğu düzelir 3 ayını doldursun herşey rayına oturur. üzme kendini geçecek bugünler.
ama sakın emziğini bal reçel batırmasın kv. çok yanlış. dediğin doğru dişleri çürük çıkar. emziği keşke ilk günler verseydin sana demiştim. susmazsa en büyük kurtarıcın diye. değişik emziklerden dene. ben nuk aldım. sonra wee almaya başladım. hepsini aldı şükür.

kokett hoşgeldin cnmmm

kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk

hıh koket gelmiş dertlenmiş.. sen parise gidemedinmi la

bak üzüldüm şimdi

kızım emzik vermemk senın hatan kaynana emziği vereceği zamn zararlı diyordun..

al sana aç memeni emzik niıyatıne.. ama yılma sen her çeşitten al emzik..

avent damla uçta al belki onu alır bebekin

ulubatlı çağanıma helal olsun mum etmiş seni..

ama bu kadar yorgunluğa daha kaynnm deme laa....

senın hakkından çağanım gelior çok yakuşuklu paşa yaa...

inşallah cnm inşallahhh şef karısımı olacaksın yani heheh:)
ay ne güzel ücretsiz izin verirlersee.bizde öle bişi yokk

kokett hoşgeldin cnmmm

kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk

işte onu nasıl yaparız bilmiyorum.

4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin alsam bile yeter.
benim patron beni kovabilir de yani öyle bir ihtimal de var. o azaman tazminatımla rahatça öderim.
en çok istediğim şey de eşimin banka da şef olması başka hiç bir şey istemiyorum şuanda şef olsa borcumu bile takmam kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…