- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ay nasıl hastalanmadın ıyımış valla
ben sanırım başlarda olcemm olsun ya 4 gun sürüyoo tutulur geçer:)
koketa ücretsiz izinlerini kullanmıcak mısın ?
güneşim çok geçmiş olsun şimdiden umarım çabuk iyileşirsin.
spedy resimlerinizi face koymayın yaaaa!
koket kıyamam sana. bden seni arayamadım kusura bakma canım.
konturum yoktu eşimin telden de aramak istemedim sorun olur diye.
çağan demek uyumuyor hay allahım inşallah büyüdükçe düzene girer.
ama sakın sessizliğe alıştırmayın zorlanırsınız.
3 aydan sonra düzene girer diye düşünüyorum.
sütünü dert etme olduğu kadar emzir yorgunsun ondan az geliyordur.
selam cnm yok ücretsiz istemiyorum ücretli yani rapor alıcam 1 ay daha çocuğu bırakıp işe başladığımda 4 ayı bitirmiş 5 e girmiş olucak toparlanmış olur ama kaynana nasıl akacak kara kara düşünmeye başladım...hiçbir katkısı yok bebeğe annemle ben bakıyoruz sabahlıyoruz akşamlıyoruz herşeyine biz koşuyoruz o sevmeye geliyor hemde zorla uyuttuğum çocuğu uyandırarak...çok zor olucak ben işe başlayınca zorunla başlıcak..
slmmm
sipidim ben ıyyım cnm bırazda yoğun sen nasılsın
burcuesma güneş vee herkese öpücüklerr
güneş sen benı facede mı ekledın lenn valla kocem dedı güneş dıye bırı hee dedım ekle ekle mipili oğlunun rsımlerıne gördum he dedım bu güneş garusu
evet canım zor olacak o zaman bakması.
yaa speddy kadın bildiğin gibi değil emzik die die 10 defa başımın etini yedi dedim tama al bus efer oğlan kabul etmedi şimdide küçük bebeğe emziği yok reçele bandıryo yok bala dedim tatlı zararlı dişleri çürük çıkar bandırma artık..dinlemez bebek ağladımı direk al bebeği emzir aç ..mama getirsene yanında die bide bilmişliği var ben mamayı çok ermiyorum annecim gece evryom diom kadın olsun sussunda sevelim dio torununu düşüncene daya mamayıda sevelim dio bide ağlyınca çok oğlum edepsiz die seviyo gıcığımmm garuyaaaaaaaaaaaaaaa
evet canım zor olacak o zaman bakması.
yaa speddy kadın bildiğin gibi değil emzik die die 10 defa başımın etini yedi dedim tama al bus efer oğlan kabul etmedi şimdide küçük bebeğe emziği yok reçele bandıryo yok bala dedim tatlı zararlı dişleri çürük çıkar bandırma artık..dinlemez bebek ağladımı direk al bebeği emzir aç ..mama getirsene yanında die bide bilmişliği var ben mamayı çok ermiyorum annecim gece evryom diom kadın olsun sussunda sevelim dio torununu düşüncene daya mamayıda sevelim dio bide ağlyınca çok oğlum edepsiz die seviyo gıcığımmm garuyaaaaaaaaaaaaaaa
EE nasıl bırakacaksın peki böyle devamlı çatışacak mısınız ?
EE nasıl bırakacaksın peki böyle devamlı çatışacak mısınız ?
valla bebek bakmayı bilmiyor dün üzüm yiyorum diyo bebeğede tatır dedim anne 40 lık bebek olsun tadar dio şaka gibi
valla ağladımı bakamıyor nasıl olcak bilmeme hele işe gidince aklım kalıcak bilemedim yaa işide bırakamam devlet dairesine girmek öyle kolay değil bakıcı düşünmeye başladım kendi başında durur onu becerir herhalde...
speddyyy ilk günler bizle kalıyodu eldiveni getrirmisin anne dedim bebek kucağımda odasına idip gelcek dio amann kızım oraya kadar şimdi kim gidip gelcekk zorsundu getirmedi yaaa bi odaya gidemedi
valla nenem de dönmek zorunda oda evi barkı iskenderunda şimdi kayananm 64 yaşında ben çok şee beklemiyordum amaen azından bebek yaa 1 yaşına bakar diodummalesef eşimi çingene pazarından aldılar bence kızınıda kendi baktına hiç inanmıyıorum
kızlar dün oğluşun 41 inci günüydü bugünde kurban kestik allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.adamıştım ilk hamiş kaldığım ay...
valla bebek bakmayı bilmiyor dün üzüm yiyorum diyo bebeğede tatır dedim anne 40 lık bebek olsun tadar dio şaka gibi
valla ağladımı bakamıyor nasıl olcak bilmeme hele işe gidince aklım kalıcak bilemedim yaa işide bırakamam devlet dairesine girmek öyle kolay değil bakıcı düşünmeye başladım kendi başında durur onu becerir herhalde...
speddyyy ilk günler bizle kalıyodu eldiveni getrirmisin anne dedim bebek kucağımda odasına idip gelcek dio amann kızım oraya kadar şimdi kim gidip gelcekk zorsundu getirmedi yaaa bi odaya gidemedi
valla nenem de dönmek zorunda oda evi barkı iskenderunda şimdi kayananm 64 yaşında ben çok şee beklemiyordum amaen azından bebek yaa 1 yaşına bakar diodummalesef eşimi çingene pazarından aldılar bence kızınıda kendi baktına hiç inanmıyıorum
canım zor ya çok şükür kaynanam böyle değil daha genç 45 yaşında ama yine de kendi annemn bakmasını istiyorum ben kendi anneme nazım da geçer rahat ederim. evime de yakın
ilk 1 yada 2 sene kendim bakmak istiyorum ama çok mu istiyorum bilmem
Allah kabul etsin canım.
canım zor ya çok şükür kaynanam böyle değil daha genç 45 yaşında ama yine de kendi annemn bakmasını istiyorum ben kendi anneme nazım da geçer rahat ederim. evime de yakın
ilk 1 yada 2 sene kendim bakmak istiyorum ama çok mu istiyorum bilmem
saol cnm benim..Alahhım sanda nasip etsin bu mutluluğu benim en büyük aşkım kocamdı şimdi bebeğim oldu gözüm ondan başkasını görmyor iş olayını nasıl çözücem bilmem hep aklım kalıcak kreşede 3 yaşından önce vermek istemiyorum bilemedim nolcak insanın annesi gibi yok yaa bence annler olmasa ne yarız bilemm
Allah kabul etsin canım.
saol cnm benim..Alahhım sanda nasip etsin bu mutluluğu benim en büyük aşkım kocamdı şimdi bebeğim oldu gözüm ondan başkasını görmyor iş olayını nasıl çözücem bilmem hep aklım kalıcak kreşede 3 yaşından önce vermek istemiyorum bilemedim nolcak insanın annesi gibi yok yaa bence annler olmasa ne yarız bilemm
aynen öyle canım ya anneler başa taç resmen inşallah bende bi gün bu duyguyu tadarım.
annemin 1,5 yılı var emeklilik için sonra 1 çocuk parası ödeyip emekli olabiliyor. inşallah ondan sonra nasip olur.
meşloşşş tatil nasıl geçti yoksun neerelerdesin...maviş napıyorr...çağan çok huysuz bildiğin gibi değil yazık bana yaa ulu batluu die die çocuk benimle savaşyo resmen...
sesizliğe alıştrmıyom hep salondayız TV açık enbüyük lüxüm sorma başkada bişi yok zaten bi AVM ye gittik emzirme odasından çıkamadım zindan oldu bana çıkmaycam ikinci ayınıda tamamlasın sadece kaynanaya gidip gelirim oda eşim arabayla götüryo
inşallah cnm inşallahhh şef karısımı olacaksın yani heheh:)işte onu nasıl yaparız bilmiyorum.
4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin alsam bile yeter.
benim patron beni kovabilir de yani öyle bir ihtimal de var. o azaman tazminatımla rahatça öderim.
en çok istediğim şey de eşimin banka da şef olması başka hiç bir şey istemiyorum şuanda şef olsa borcumu bile takmam kafama
kokett hoşgeldin cnmmm
kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?