- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kokett hoşgeldin cnmmm
kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk
inşallah cnm inşallahhh şef karısımı olacaksın yani heheh:)
ay ne güzel ücretsiz izin verirlersee.bizde öle bişi yokk
anladım cnmmhapı yeni bırakmıştım hormonlar alt üst olduğu için olmadım. arife günü oldum.
lann böcük beni eklesene faceden nie girmiyonuz topiğe lann böylemi emanet ettim ulenn size doğurduk herhalde az kaldı kendimi topliim topiği uçurcam parise
kocişin napıo sen naptın patron nasııı
kızlar dün oğluşun 41 inci günüydü bugünde kurban kestik allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.adamıştım ilk hamiş kaldığım ay...
ben burdayımda yoğunum cnm
nasılsınn
napıyım bebem bend ekafayı yıcem bu mudur yuzunden ya sıyırıcam yakındaahanda bole olacam
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
mandişim günaydın cnm gizem ben naberrr :))))
hoşgeldin kuzummmmm nerelerde kaldın sen yaa
facede yazdıysan oyunlar için açıyorlar benim facemi açıncada bidirimlerler gidiyor ben açınca görmüyorum çoğunu
hoşgeldin nasılsın
geldim gülüm geldim :))))) facede yazdım sana cok ama yoktun hiç tatlım
canım nasıl geçti fena değildi ama hava rüzgarlı diye fazla denize giremedik girsekte 10-15 dk. da çıktık. 2. hafta halam geldi bişey anlamadan geçti. iznimi yarıda kesip beni çağırıdlar. tadilat varmış ben toparlayacakmışım. geldim koli bekliyorum boşa gidiyor günlerim.
çağanın huysuzluğu düzelir 3 ayını doldursun herşey rayına oturur. üzme kendini geçecek bugünler.
ama sakın emziğini bal reçel batırmasın kv. çok yanlış. dediğin doğru dişleri çürük çıkar. emziği keşke ilk günler verseydin sana demiştim. susmazsa en büyük kurtarıcın diye. değişik emziklerden dene. ben nuk aldım. sonra wee almaya başladım. hepsini aldı şükür.
kokett hoşgeldin cnmmm
kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk
hımm güzel geçti demek tatil oğluşun nasıl...
cnm kaynanam ve görümceme söylüyorum bişi olmaz sen herkesin lafına bakma diyolar onlar dünanın bilmiş insanları bal solunum enfeksiyonu yapıyormuş çocuğa 2 yaşına kadar yememesi lazımmış okudum nette diyom anlamıyorlar yaa gidip bala batırıp getiryo emziği sanki bişi dememişim ibi çıldırtcaklar beni yok ARTIK DİREK KALBİNİ KIRCAM BÖYLE YAPMAYA DEVAM EDERSE DİYCEM BEN İSTEMİYORUM BAL REÇEL BANDIRMAYIN BU BEBEK DİCEM SİNİR OLDUM YETER BE
nasılsın cnm bebek nasıl evin nasıl yerleştinmi tam..bebek eşyalarına başladınmı kolay gelsin sana :))
hıh koket gelmiş dertlenmiş.. sen parise gidemedinmi la
bak üzüldüm şimdi
kızım emzik vermemk senın hatan kaynana emziği vereceği zamn zararlı diyordun..
al sana aç memeni emzik niıyatıne.. ama yılma sen her çeşitten al emzik..
avent damla uçta al belki onu alır bebekin
ulubatlı çağanıma helal olsun mum etmiş seni..
ama bu kadar yorgunluğa daha kaynnm deme laa....
senın hakkından çağanım gelior çok yakuşuklu paşa yaa...
Mum etti beni eridim gittim..kaynanam ısrar etti emzik için belki 10 kezinatçnın teki zaten yaptırasıya beyni yer... ben dedim enazından 40 çıksın tazeydi damağı çocumun damağını düşündüm suçmu yani...
şimdi hepsinden almıştım avent damak mala nuk damak ve kauçuk organik nuk hiçbirini almaıyor bandırıp bandırıp ballara takmaya çalışyolar inatla almıyor oğlum daha sinirleniyor...
esma böyle bir sinirlilik olamaz öyle ellerini kapatıp sıkyoki kolları oraryo sıkmasından çok sinirli benim kocayı geçecek bittim ben inatçı ve sinirli asla bişeye alışmadı değişmedi bir buçuk aylık oldu bakalım umadum 3 aylık olsun belki az büyünce değişir...
buarada biz 1 ağustos iskenderuna gelyoz annemle kocamda izin çıktı otobüsle gelcez nenem çok görmek istiyor kocam öyle izin verdi.
senide gelmeden görmek istiyorum görüşürüz haberleşiriz öptüm cnm
anladım cnmm
yazıyorum cnmama sende adını yaz valla karışıoo kafamm:)
herkes ı ellerınden öperr
bugun patrona knt yok dedım alsın yaa
alırsa konuşuruk dıycemde sen cok yoğunsun paşadann
ohh olsun ama sana hakkından gelıoo
2.yapcektın hemennnn nolduu
Allah kabul etsn cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?