Kokoşş Hatunlar Kulübü

kokett hoşgeldin cnmmm

kızz speedy nasıl kendin bakıcan 1-2 sene kredini kim ödeyecekk

inşallah cnm inşallahhh şef karısımı olacaksın yani heheh:)
ay ne güzel ücretsiz izin verirlersee.bizde öle bişi yokk

ya şefliği rütbe için istemiyorum. maaşı için istiyorum yoksa pek bi şey farketmiyor hala sınav tarihi de belli olmadı bekliyoruz
neden yok canım yasal hakkın değil mi ?

hapı yeni bırakmıştım hormonlar alt üst olduğu için olmadım. arife günü oldum.
anladım cnmm

lann böcük beni eklesene faceden nie girmiyonuz topiğe lann böylemi emanet ettim ulenn size doğurduk herhalde az kaldı kendimi topliim topiği uçurcam parise

kocişin napıo sen naptın patron nasııı

yazıyorum cnmama sende adını yaz valla karışıoo kafamm:)

herkes ı ellerınden öperr
bugun patrona knt yok dedım alsın yaa
alırsa konuşuruk dıycemde sen cok yoğunsun paşadann
ohh olsun ama sana hakkından gelıoo
2.yapcektın hemennnn nolduu
kızlar dün oğluşun 41 inci günüydü bugünde kurban kestik allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.adamıştım ilk hamiş kaldığım ay...

Allah kabul etsn cnmm

gunaydın kıslarrrr....

koketım ALLAH kabul etsın kurbanını

ulubatlı hasan senı cıldırtıyor sanırım nan o kayganan usengeclıgınden dıger odaya gıtmıyorsa cocuguda doyurmaz nenn oruc tuttur bak gorusun bosver der altını degısmez sen ona guvenmeee o anca baldır boeregı yapsın

hımm güzel geçti demek tatil oğluşun nasıl...

cnm kaynanam ve görümceme söylüyorum bişi olmaz sen herkesin lafına bakma diyolar onlar dünanın bilmiş insanları bal solunum enfeksiyonu yapıyormuş çocuğa 2 yaşına kadar yememesi lazımmış okudum nette diyom anlamıyorlar yaa gidip bala batırıp getiryo emziği sanki bişi dememişim ibi çıldırtcaklar beni yok ARTIK DİREK KALBİNİ KIRCAM BÖYLE YAPMAYA DEVAM EDERSE DİYCEM BEN İSTEMİYORUM BAL REÇEL BANDIRMAYIN BU BEBEK DİCEM SİNİR OLDUM YETER BE

iyi ve sinirli oğluşum. canım bal 1 yaşına kadar yasak ben vermedim. alerjik bir ürün. kv. tam sopalık. bi damlacık çocuğu niye şeker e alıştırıyor. hem dişi çürük çıkacak, hemde şekere alıştıracak. iyi değil. bak ben hala şekerli şeyleri fazla vermem. büsküvi veriyorum bazen onuda 2. sini ya yer yada parçalar oynar. biraz kafasını çalıştırsın. şekerin hiçbir yararı yok bebeğe. valla kır kalplerini ancak böyle anlarlar. zaten emziklerin üzerinde yazar tatlı maddeye batırmayın diye.

nasılsın cnm bebek nasıl evin nasıl yerleştinmi tam..bebek eşyalarına başladınmı kolay gelsin sana :))

iyiyim kuzum sen nasılsınn
evim yerleşti şükür memnunum
bebek eşyası çok almıcam var yıkanacaklar sadece ama çanta hast çıkışı falan alınacak bana alınacak bide..
annem ben 34-35 olunca gelicek tatilden off yaa çok geç oluyor...ama kaynanamda benle çıkmaz annemle ortaklaşa alıcaklardı
ki annemsiz çıkmam

Mum etti beni eridim gittim..kaynanam ısrar etti emzik için belki 10 kezinatçnın teki zaten yaptırasıya beyni yer... ben dedim enazından 40 çıksın tazeydi damağı çocumun damağını düşündüm suçmu yani...

şimdi hepsinden almıştım avent damak mala nuk damak ve kauçuk organik nuk hiçbirini almaıyor bandırıp bandırıp ballara takmaya çalışyolar inatla almıyor oğlum daha sinirleniyor...

esma böyle bir sinirlilik olamaz öyle ellerini kapatıp sıkyoki kolları oraryo sıkmasından çok sinirli benim kocayı geçecek bittim ben inatçı ve sinirli asla bişeye alışmadı değişmedi bir buçuk aylık oldu bakalım umadum 3 aylık olsun belki az büyünce değişir...

buarada biz 1 ağustos iskenderuna gelyoz annemle kocamda izin çıktı otobüsle gelcez nenem çok görmek istiyor kocam öyle izin verdi.

senide gelmeden görmek istiyorum görüşürüz haberleşiriz öptüm cnm

gazlı bir bebek canım eğer bukadr kendını kasıor sıkıorsa gazdır..

gazını çıkaran bebek gazsız diye düşünme.. çok sıkıor ise kendını bolca gaz vardır demekki sinirliliğinden değil.

rezeneyıde ver mutlaka rahatlatır onu... allah yardımsın olsun çok zor bu donmler.. bebeğin damağına emzik bişe yapmaz.. korkmaa..

dişler çıkarken emziği bıraksın yeter.. ben hemen ertesigun dayadım emziği.. rahat ettim yoksa beni emzik niyetine kullanacaktı..

avent damla ucu aldı hemen metoş.. ama oda ne gece uyurdu ne gündüz... 3 ayda geçerşe çok şükür de..

ama bizimki kusmalar dahil1 yıl surdu..

saol cnm ..yok ikinciyi 3 seneden önce yapmam gidip sipral taktırcam doktoruma gitcem 3 aydan sonra takarım dedi laa sezercikte 2 seneden sonra zaen bende bu aşayı 3 yaşında yapimm kreşe gitsin ancak 2.ci yaparım zaten 2ci yaparsam çalışamam 2 çocuğu öyle bırakıp gidemem neyse daha uzun zaman var konuşurz daha...

kocan naptı gitmedi dimi neler oldu anlatmadın :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…