saol cnm ..yok ikinciyi 3 seneden önce yapmam gidip sipral taktırcam doktoruma gitcem 3 aydan sonra takarım dedi laa sezercikte 2 seneden sonra zaen bende bu aşayı 3 yaşında yapimm kreşe gitsin ancak 2.ci yaparım zaten 2ci yaparsam çalışamam 2 çocuğu öyle bırakıp gidemem neyse daha uzun zaman var konuşurz daha...
kocan naptı gitmedi dimi neler oldu anlatmadın :44::44:
böcük burdan okur.
uyuşuk garu evde artık yemek bile yapmıyor.
karpuz peynir yiyor.
benim yemeğim her daim var artık.
üstelik evimide sık sık silip süpürüyorum.
her yerim mis gibi.
knt yok mu laa
banada patron aldı 75 tlcıkbedava msj dolu
ben 2 gundur öle yıyom zaten ddığım gıbı yenmıo yapsamda
bu aralar eşimde bende kılo aldık ve eve gtmem 9 oluoo o saaten sonra yemek yerıne hafıf şeyler tercıh edıyoruz
yanı tembellıkten deıl
1 saat bı sürü yemek yaparım ama yenmeyınce ısrafa gerek yok
ramazan gelıo ama yoğun tempo beklıoo
aç olunca neler ceker can
herşey yaparım artık
eferımm böle devamm
pasaklılıktan cıkma vaktın coktan geldı
tatılden yenı döndun ondan pak evın az dur kırlencekkk
mandiş naber? fındığın nasıl?
güneş nerde kaç gündür?
canım güneş raporlu, burnundan ameliyat oldu
canım güneş raporlu, burnundan ameliyat oldu
İyiyiz melodi sen nasılsın işler hafifledimi
yok konturüm şekerim benim senin gibi bonkör patronum yok.
benim eşim yiyor valla. ben pek yemiyorum. dün akşam yemek yemedim mesela eşim dondurma ısmarladı canım bişey istemedi.
bizimde eve gitmemiz geç oluyor. ben ekmek yemiyorum zaten. göbişim erimeye başladı. geçen seneki kıyafetlerim bol gelmeye başladı.
valla hiç tatille alakası yok. 5 gün evimi temizledim. ben gittim bütün camlar açık toz oluyor. eşim silip süpürmüş sağolsun.
akşamları eşim süpürge tutuyor bende vileda yapıyorum. sık yapınca kirlenmiyor.
artık cumartesileri de evdeyim. ütü zaten birikmiyor artık.
sabahları işe geç geliyoruz yarım saat. eşimle oğlum çıkıyor. çamaşır yıkıyorum 2 sefer asıyorum.
bulaşık yıka ütü yapıyorum yada çamaşır katlıyorum.
yazı bu nedenle çok seviyorum.
selam kizlar nasilsiniz tlf dan bakayin bir dedim amelytimi oldum 4. gunum cok sukur iyiyim.ilk3 gun zor sonrasi kolay tamponlrm dun cikti dr normlde tampon koymuyirum ama senn kanamali olck dedu tampon cikrrknde zor olmuyor ama ben biraz naz yaptim. kocam 2 kere fenalsti amlyttnsonra. )dunde tamponlri cikrrken dr bana deil kocama soruyor iyimisin diye koptumta... hassas bir tipms bnm koce dr ole dedi. burnumdnda 1 sise et ciktii iyyy igrwncimmdimi buarada arayn sorn slm yollyn herkesi opuyrm turp gibym 20 snde isbasi ins bakalum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?