güneşim cok gecmıs olsun kuzummmmm
geçmiş olsun cnm atlattın bunuda..
darısı olamayanların başına:)
kocanada güldüm hihi
günaydın..
güneşim geçmiş olsun
günaydın hanımlar
güneş geçmiş olsun
nerdesunuz ulennnnnnnnnnnnnnn
iyiyim kuzum sen nasılsınn
evim yerleşti şükür memnunum
bebek eşyası çok almıcam var yıkanacaklar sadece ama çanta hast çıkışı falan alınacak bana alınacak bide..
annem ben 34-35 olunca gelicek tatilden off yaa çok geç oluyor...ama kaynanamda benle çıkmaz annemle ortaklaşa alıcaklardı
ki annemsiz çıkmam
gazlı bir bebek canım eğer bukadr kendını kasıor sıkıorsa gazdır..
gazını çıkaran bebek gazsız diye düşünme.. çok sıkıor ise kendını bolca gaz vardır demekki sinirliliğinden değil.
rezeneyıde ver mutlaka rahatlatır onu... allah yardımsın olsun çok zor bu donmler.. bebeğin damağına emzik bişe yapmaz.. korkmaa..
dişler çıkarken emziği bıraksın yeter.. ben hemen ertesigun dayadım emziği.. rahat ettim yoksa beni emzik niyetine kullanacaktı..
avent damla ucu aldı hemen metoş.. ama oda ne gece uyurdu ne gündüz... 3 ayda geçerşe çok şükür de..
ama bizimki kusmalar dahil1 yıl surdu..
hayrlısı olsun cnm
valla cok zor benım ela 8 aylık oldu ama hala duzenlı ne uyku ne biş
hele şu sıralar havada cok sıcak ablam dıo 2 saat uysam yeter dıyecok zor yaa
ben gıdıp orda kalıom yardımcı oluom o bıle zor 1 gun
Allah kolaylık versın
yok cnm henuz gtmedı 2 ay demışler eylul gıbı sanırım
eşim şuan işgörüşmesıne gıdıo hayrlısı olur ınş
cumayıda kaçırdı onlarda tam cuma saatını bulmuşlar hee
gunaydın gacılar,, halam geldı karnım agrıyorrr hava sıcak yorgunum offffffffffffff offffffffffffffffff
selam kizlar nasilsiniz tlf dan bakayin bir dedim amelytimi oldum 4. gunum cok sukur iyiyim.ilk3 gun zor sonrasi kolay tamponlrm dun cikti dr normlde tampon koymuyirum ama senn kanamali olck dedu tampon cikrrknde zor olmuyor ama ben biraz naz yaptim. kocam 2 kere fenalsti amlyttnsonra. )dunde tamponlri cikrrken dr bana deil kocama soruyor iyimisin diye koptumta... hassas bir tipms bnm koce dr ole dedi. burnumdnda 1 sise et ciktii iyyy igrwncimmdimi buarada arayn sorn slm yollyn herkesi opuyrm turp gibym 20 snde isbasi ins bakalum
güneşcim geçmiş olsun canım. sana mesaj attım. cevap gelmedi merak ettim.
numaran değişmedi umarım.
güneşşşşşşşşşşşşşşşşş geçmiş olsun cnm...
bu oğlan ben de hal bırakmadı ki daha yeni öğreniyorum ameliyat olduğunu...neyseki daha iyiymişsin kocene de pek güldüm
Güneşim çok geçmiş olsun kuzum
Günaydın kızlar
cnm tamamıyle unutmuşum ameliyatını bana unutkanlık geldi yaa oğumdan sonraaa bi garip oldum vitamin kullanmam lazım bide denge sorunum varr haa sağa sola çarpıom etrafı deviryom herşey kırılyo dökülyo allah korusun annem dio bebeği düşürme fazla kucamda tutmuyorum...
çok geçmişş olsun umarım herşey yolundadır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?