Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşcim geçmiş olsun canım. sana mesaj attım. cevap gelmedi merak ettim.
numaran değişmedi umarım.

güneşşşşşşşşşşşşşşşşş geçmiş olsun cnm...
bu oğlan ben de hal bırakmadı ki daha yeni öğreniyorum ameliyat olduğunu...neyseki daha iyiymişsin kocene de pek güldüm

anne çok önemli valla kanana hiç biş yapmıyor anca sevmeye geliyorlar...acele etme bende son haftalar yaptım hepsini izne nezman ayrılcan kaçıncı haftada?

yy esma 1 sürmez inş. ben böyle işe gidersem kaynana bakamazki ...değişen durumlar oldu bazen gece deliksiz 5 sat uyuyor 12 de yatsa bazen 5 te kalkıyor bunada şükür diyorum emziryorum bazen sütüm çolıyo mamayı az veriom ama sütüm az ise 100 CC' e çıkaryom gece 1 kere veryom ama bütün gündüz ağzında avent emziği bazen alıyor ama 10 dk. esma sonra atıyo hatta resim koydum face...
rezeneyi 50 CC veryomm...

buarada kabız oluyor neden acaba 3 gün yapmıyo sonra bir yapıyor üst baş herşey batıyorr sarı ama yeşil değil annem yeşilse korkmak lazım dedi...

rezene bile kabızlığına çözüm olmuyor popoyu uyardım ama grupta kızlar allah korusun popo uyarılması kalıcı kabızlığa poponun sürekli uyarılmaya alıştığını söylediler kalıcı olmasın die uyarmıyorum uyarınca yaptı biarara ama uyarmak iyi değilmiş..

evet böcüğüm annem yanımda olmasa yemek bile yiyemem annem gündüzleri 2 saat bakıyoda ben uyuyorum yoksa zombi gibi geziyorum annem yemek yapıyoda bezleniyorum geceler çağanla zor geçiyor gündüzler uyumuyor klima açmasan asla sıcakta yatmıyor biara hertarafı pişik oldu klima açmadım die hemen açtım geçtii allha şükür asla sıcakta yatmıyo elektirk bu ay kesin 200 felan gelir kapatamıyorum...

eşinle aran nasılumraım bişi yoktur bişi demek istemiyomuşun gibi sanki bana ?? sorun yok dimi .. iş olana kadar çalışsa barii sana destek olsun.

gunaydın gacılar,, halam geldı karnım agrıyorrr hava sıcak yorgunum offffffffffffff offffffffffffffffff

çocuk yokmuuuu çocuk yap ulennnnnnnnnnnnnn güzel bi kız şöleee

bucu bizim parisler başladııı haaa ama kukum çok kuru acıyo laaaaa eyfel görmiye görmiye kukum kurudu kaldı..şimdide yaparkken acıyooo..

ama acısada öldürmzzz diyip gidiom parise anam ağlıooo..

cnm tamamıyle unutmuşum ameliyatını bana unutkanlık geldi yaa oğumdan sonraaa bi garip oldum vitamin kullanmam lazım bide denge sorunum varr haa sağa sola çarpıom etrafı deviryom herşey kırılyo dökülyo allah korusun annem dio bebeği düşürme fazla kucamda tutmuyorum...

çok geçmişş olsun umarım herşey yolundadır cnm

çağanın resimlerini ekliyeyim de girince albüme bakın olurmu hepicinizi sevyorum...

allah bu ramazanda herkesin rızkını,sağlığını huzurunu versin aminn...

aranıza döcümmm yavaş yavaşş düzene girmeye çağanla birbirimize alışmaya başladık öptümmm...

kocamla aramı sorarsanız herşey iyi bazen tartışyoz yine eskisi gibi ablam annem demesi devam ediyor....haa son bombaa görümcek araba aldı 25 bin TL yeee 10 bin TL kredi çektii 3 bin TL de benim AVANAK SALAK KOCAM VERDİİİİ....

BİZİM OKAR BORCUMUZ VAR VE HALA BİTMEYEEN KREDİLERİMİZ ÇOK PARAMIZ VAR YAAA 3 BİN TL VERMİŞ BEN İNAMIYOM 3 BİN OLDUNA KESİN 5 BİN YADA 7 BİN FELANDIR HARBİİ SALAK YAAA

birbirlerine pek bi düşkünlerrr hala bebeğim oldu pek bişi değişmedi hala ablasının kçında geziyo her poku ona soruyoo valla iyiki annem yanımda yoks kafayı yerim haaaa...

neyse konuşuruz şu fotoları yükliim çağan uyanıyo öptümm...

Kokiş maşallah Çağana uyumaya başlamış gecelerin prensi
paris seferleri de başlamışş, facede gördüm seni çok güzel bir anne olmuşsun..
kız nereye gitti o göbek? hiç mi kalmadı
01.08 de gidiyomusun kesin hataya, nekadar kalıcaksın?

güneşcim geçmiş olsun canım. sana mesaj attım. cevap gelmedi merak ettim.
numaran değişmedi umarım.

güneşşşşşşşşşşşşşşşşş geçmiş olsun cnm...
bu oğlan ben de hal bırakmadı ki daha yeni öğreniyorum ameliyat olduğunu...neyseki daha iyiymişsin kocene de pek güldüm

Güneşim çok geçmiş olsun kuzum
Günaydın kızlar

tşk ler kızlarr opuyore hepıcıgınızıııı:):)

çağanın resimlerini ekliyeyim de girince albüme bakın olurmu hepicinizi sevyorum...

allah bu ramazanda herkesin rızkını,sağlığını huzurunu versin aminn...

aranıza döcümmm yavaş yavaşş düzene girmeye çağanla birbirimize alışmaya başladık öptümmm...

kocamla aramı sorarsanız herşey iyi bazen tartışyoz yine eskisi gibi ablam annem demesi devam ediyor....haa son bombaa görümcek araba aldı 25 bin TL yeee 10 bin TL kredi çektii 3 bin TL de benim AVANAK SALAK KOCAM VERDİİİİ....

BİZİM OKAR BORCUMUZ VAR VE HALA BİTMEYEEN KREDİLERİMİZ ÇOK PARAMIZ VAR YAAA 3 BİN TL VERMİŞ BEN İNAMIYOM 3 BİN OLDUNA KESİN 5 BİN YADA 7 BİN FELANDIR HARBİİ SALAK YAAA

birbirlerine pek bi düşkünlerrr hala bebeğim oldu pek bişi değişmedi hala ablasının kçında geziyo her poku ona soruyoo valla iyiki annem yanımda yoks kafayı yerim haaaa...

neyse konuşuruz şu fotoları yükliim çağan uyanıyo öptümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…