Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet cnm gecleri annesini rahatlatıyor ama gündüz uyunmuyoruz biraz huzursuz kabız olduuu...yaa ben hala kabızım ondan herhalde bazen çıkyom bazen hiçç ondan oda oldu offf...

pariss evet pek güzelde bizraz zorlu oldu kuku biarz kurudu doğumdan sonra olurmuş doğlamş cingöz erhan söledi doktorummm adı öyle kaldı bu topikte

göbeğim gitti minicik oldu aslında ben çok zyıftım bilyosun 34 bedendim yaa şimdi 36 ya kadar indim böylsi iyi çok zayıflık iyi değil haa denizde girdim 45 gününmde

mayokini giydim hemde fit bir vicutlaa kocam kıskançlıktan 2 ye ayrıldı yauahahahha

1 ağustota gidiyoruz evet 2 ağustos ordayız esma ile görüşücem gelemden fotoarımızı koyarızz artık öptüm sizi mucuxx

koket gördum laa koce delıkanlı olmuşş paşa
görumcekte totondan ayrılmamış laa senı sevdığınden mı nedır:)
kocene bısı demıom paşan mıçar üstünenınş

günaydın sidim ben bugün iyiyim çarşamba ağrıyla doktora gittim istirahat verdi bebiş tehlikedeydi şimdi iyiyim işe geldim :)

senden ne haber ccanım neler yaptın

aman canım dikkat et kendine ya. allah korusun tabi bebeğe de dikkat et.
bende napıım haftasonu çalıştım sonra akşama misafiirim vardı. uykusuz yorgunum her zaman ki gibi. bana da birileri istirahat verse hiç fena olmaz

ediyorum canım

işten eve gidip iftarmı hazırladın bir de misafir ağırladın sabahta kalkıp işe geldin öylemi birde sahura kalktın nasıl dayansın bünye yıpratma kendini

ediyorum canım

işten eve gidip iftarmı hazırladın bir de misafir ağırladın sabahta kalkıp işe geldin öylemi birde sahura kalktın nasıl dayansın bünye yıpratma kendini

CUmartesi çalıştım. akşama iftara misafirim vardı bi kaç yemeğimi 1 gün öncesine yapmıştım. pazar annemdeydik iftara

bende bilmiyorum yaw nasıl dayanıyorum.

slm kızlar
kendımı hiç ı hıssetmıyrum
oruc ıyı geçmıoo bende
baş ağrısı uykusuzluk ve susuyorum fena şekılde
sahurda onca karpuz falan yememe rağmen
yağlı bişi falanda yemıyoruz ama zor gecıoo
şimdık bı baş ağrısı varkı sormayınnağlıycak durumdayım
ellerımı kaldrcak halim yok

migren mi var sende canım.. açlık migreni tetikliyor, bende de öyle oluyor..

günaydın kokişlerr tatile gittim geldim sayfa hala ıssız, noluyo sizee

selam hatuslar herkesler nerdeee kımsecıkler kalmamıs buraalrdaa ben amelyatımı oldum vede dondum aranıza bugun işbası yaptım cok sukur ıyym yenıden dogmuss gıbı ama olaylr cok anltmakla bıtmez optum herkslerr ıyıdr ınss gercı kımsecıklr kalmamıss topictedeeeD:

migren mi var sende canım.. açlık migreni tetikliyor, bende de öyle oluyor..

günaydın kokişlerr tatile gittim geldim sayfa hala ıssız, noluyo sizee

yok cnm sonrakı zamanlarda yada normalde olmuoo olmadı şükür

güneş h geldunn hacuu sen gıttın dıye dayanamadılar onlarda gıttıler
ee anlat bakemm ne anlatcann

hey kızlar nerdesiniz. koket doğurdu bebesi büyüdü burda kimseler kalmamış ne zaman gelsem kimse yok.
yaz geldi işler mi yoğunlaştı.
koket gelsin fena fırça kayacak hihihi!

yok cnm sonrakı zamanlarda yada normalde olmuoo olmadı şükür

güneş h geldunn hacuu sen gıttın dıye dayanamadılar onlarda gıttıler
ee anlat bakemm ne anlatcann

guzum ne anltım burda olmaz bı ara msnden anltrm cnm yaaaa

hasretımden dagldnzmı uleynnn zuhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…