Kokoşş Hatunlar Kulübü

nasılsın canım nasıl oldun ? :118:

tşk ederim cnm baya ıyym aslında eskı amelıytlar gıbı zor olmuyormusss cıktm yuzum falan cok sısmedı. sadece kanamam oldu bıkacgun ıcten oda olack okdr demstı dr.
yanı hemn ayaklanmıstım ama raporluyum dıye dınlendım .
amelytn sonra bırden 5 kılo verdım sureklı gozum karardı burnumda zıyade halsızlık problemı yasadım ddınlenınce gectı odaa..

ee sizler nasılsınz kımsecıkler kalmamıs yahuuu

selam ilk kez dolu gördüm burasını heyyyyyyyyyy yo.
Ama yemeğe gidicem birazdan.
Her zaman giremiyorum. Iş yerinde tadilat var. Ofisi toparlıyorum. çok işim var çok. Bu hafta biterse iznnimi alıp kaçıcam.
Sauna da çalışıyorum sanki

çok iyi abim olduğunda ağrısı falan çok olmuştu onun da aman aman şişme yapmadı ama iyileşmesi zaman aldı. en kötüsü de burnundaki tamponu çıkartmaları bende yanında gitmişti.
bende iyiyim canım çok şükür bildiğin gibi ramazana devam kimse yok artık

Leyyyn n yapionuz yeni idde cpk ypgunum hepinizi ozlrfimama cnlarim bnmmmmm cepten yazioomm.. Guness nefes aliyonmu kizzzzzhehee

kucağımda Çağan zor yazıyorummmmmmmm slm.larrrrrr
bir mıçmış beline kadar,pes yani bu bebek değimiydi neresinden çıktı o kadar mok

kucağımda çağan zor yazıyorummmmmmmm slm.larrrrrr
Bir mıçmış beline kadar,pes yani bu bebek değimiydi neresinden çıktı o kadar mok

bebekler daha çok kaka yapıyor. çok yaşadım bu durumu alıştım. şimdi bile taşıyor bazen.

Esra yeni işe mi girdin anlamadım?

slm kıslar bende nezaman baksam kımscıkler olmuyordu oyuzden bayagdır topiğe gırmedım
neler yapıyorsunuz bakalım oruc nasıl gecıyor benı arada zorluyor haaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…