Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın mandışim ama ben hala uyanamadım yaa
derslermede çalışamıom
nolcek böle bılmem
ramazanda kursu seçmekle hata yapmışım bunu anladım

len garular nerde eskı havasını özledım yemınleee
smoku koketı esmamı herkesı cok özledımmmolsalardı zaman hemen geçerdı

ayy mandışim bu saat ettım ama gel bana sor
ınş akşam olurrbugun gıbı hiç olmadımmm

güneşimmmmmmmmmmm

asenacımm o halayı hıc deme benım cok sancım olmuoo ama bekarken neydı yaa
haydı sipid ve sızın için hayrlısı olsun cnmm

yaaaffssne olmuş bu topiğe halbuse bir zamanlar parismuabbetleri yemek tarifleri ve benzeri şeylerle dolu olurdu yaaa...Ben ocak şubatda iş başı yapacağım inşallah canlanır burası ösledim laaannn siziçook...
minik sütlacım 2 aylık oldu artık 15 gündür hiç mama vermiyom sütümü artırmayı başardık dr. kes mamayı dedi...emzikde tutuypo cokur cokur emiyo çok şükür...gazımız yok ...yani şundan 41 tane ........
spor yapmaya kitap okumaya evimle ilgilenmeye zamanım kalıyo..hatta o uyuyunca film bile izliyok arabaya atıp sahile iniyom onunla ben bişiler içiyom o bakınıyo....yanee ben pek keyifliyim...sizler nasılsınız ...artık bana gülüyo agu yapıyor deli oluyom yaa annelik ne menem bişiymiş şu dünyada kocamdan çok kimseyi sevememem derdim...halt etmişim diyorum şimdi....
birde foto koyuyorum albüme öptüm hepinizi .....

günaydın kzılar
gerçı öğlen oldu ama ıdare edınn
gelemım pekk

smok tam senı anıyordum gelmışsın cnm
sütlacın fotolarını gördum harıkasaçları en kadar cok ve maşallah sankı 2 aydan büyük gıbı
ohh keyıf adamısın yanı
valla ı hee
hep dert yanarlardı cocuk olunca dımekkı zaman kalıoo kendınede

mandışım burcummmnasılsınız

iyidir böcük senden naber :)
midem kazınıyor benim mantı yiycem şimdi canım çekti dün personelin eşide duyunca yapmış hemen göndermiş sağolsun :))

hii apla korktummmm :))

böcük kursa gitmedin dimi akşam

gttım laa
aman gtmez olaydımm
otomobıl nedır otobus nedır dıye anlattı durdu sıkıldım çıktımbugun motor dersı var gıtmıycem ama erken cıkcamm
haftaya gıderım cunku motordan eksığım var sormam lazım

günaydın nasılsınız ?

böcük dün msjına cvp yazdım ilk defa telefonuma gelen msjı gördüm ama senden iletildi raporu gelmedi ulaştı mı bilmiyorum

çarşamba günü gidecem doktora bakalım gösterirmi böcük evde tartışma var eşimle aramda :))) o kız diyor ben erkek :))

kankan şimdi deniz kenarında uzanmıştır şezlonguna horul horul horluyordur :))sahi ne zaman gelecek tatilden böcük demişmiydi ben hatırlamıyorum

böcük şimdiki sistem nasıl ehliyette ne kadar kursa verdin diğer ödemeler nereye ne kadar biliyormusun

günaydın nasılsınız ?

böcük dün msjına cvp yazdım ilk defa telefonuma gelen msjı gördüm ama senden iletildi raporu gelmedi ulaştı mı bilmiyorum

günaydın sipidim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…