Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydın nasılsınız ?

böcük dün msjına cvp yazdım ilk defa telefonuma gelen msjı gördüm ama senden iletildi raporu gelmedi ulaştı mı bilmiyorum

yok cnm gelmedı msjın
merak ettım senı
akşamları bakmıon mu telıneee

bende enışteden yanayım bılesın:)

kangam yorgunluğunu atıyo dımek haftaya bugun banada son anama gtcem bugun ınş
hatrlamıyorumkı ne zmn gelır acep
valla cnm anlatım
55 tl yazılı sınav 50 tl dıreksıon sınavı 350 tl kursa verdım peşin
sağlık raporu 50 tl dedıler ben aıle hekımınden beleşe aldım:)
ama ınş geçersem daha 450 500 tl gıbı para vercem

biliyorum böcük kız diyorsun sende sağlıklı olsunda ama erkek diyorum bende :)))

tatile gitcem demişti kankan büyük ihtimal deniz kenarındadır en azından ben olsam öyle yapardım :))

böcük sen gün izin alacan veriyormu patron öyle izin sana şimdi yaz işleriniz yoğundur diye dedim inşallahh annenle iyice hasret giderirsiniz ohh koklaşırsınız filan

bir milayrı buluyor desene hımm bizim kızlara yiğenlerime söz verdim bende ehliyetiniz benden diye iki taneler batmışım ben

uffff canım sıkılıyorr kıslar ya mıydemde kotu canımda sıkkın tatıl planlarımda sorun cıktı offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff ağlamak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa

evettt kızlar silverline maceram sonuçlandı tüm orjinal parçalarıyla değiştirilerek ocağımız aylar sonra geldi ve sıfır gibi tüm parçaları orjinalleriyle değişmiş vaziyette :))

ben çarşamba döncem cnm 3 gün zatn 1 gün yol ama olsun
az kalcem çünkü bu yıl cok kalabalık olcek annemlerın yanı
gelınler damatlar oğullar kızlar derken
kurbanda yllık ıznım ınş.

sen batmışsınkı hemde ne batma
günaydın canım nasılsın ?

ala ala o zaman bi sorun oluştu.
bakıyorum ama gündüzleri telle öyle çok iletişimdeyimki
akşamları telefon görmek bile istemiyorum

bılmımkı neyse muhım deıl en azından yazdın burdan

evettt kızlar silverline maceram sonuçlandı tüm orjinal parçalarıyla değiştirilerek ocağımız aylar sonra geldi ve sıfır gibi tüm parçaları orjinalleriyle değişmiş vaziyette :))

gene başarmışsın

ne güzel kalabalık neşe içinde geçer herkesle hasret giderirsiniz

sorma söz vermesi kolaydı :)

başardım böcük tayinimi isteyecem ben kaymakamlıkların tüketici haklarına benim yerim orası baksana kendime bile şaşıryorum
baya oldu bu kredi çekenlerin eksper ücretleri geri alınması davasında işyerimde bir amca var oda çekmişti okunca haberleri yazdık bir dilekçe tüketici haklarını aradık adamı yönlendirdim gitti geçen gün cuma günü işte adama cevap gelmiş bankaya bilgi verildi paranızı geri iade edilcek diye adam uçuyordu mahkemeden karar çıkmış :))

selam kızlar nasılsınızz bakalımm

aselam güneş

işte güzel ama bayram ya cok mısafır gelır en cok ondan korkuyom :)

sonrası zor demı

anam başımıza bişi gelse sen varsın ıyıkı genede gelmesın tabısı

gunaydın kıslarrr,

ben hastayım ya hemde neyım oldugunu bılmıyom cumartesınden berı kemıklerım sızlyor bogazım burnun yanıyor gıbı olyor bırazda ates var anlayamadım gıttı ama grıp falan degılım

işte güzel ama bayram ya cok mısafır gelır en cok ondan korkuyom :)

sonrası zor demı

anam başımıza bişi gelse sen varsın ıyıkı genede gelmesın tabısı

böcük dinlenmek yok ama yorulmazsın sen atomsun hemde ailenle sevdiklerinle olunca yormaz bence

kendimi çok kötü hissediyorum böcük şirret biri olarak görmeye başladım hakkımı almak için yaptıklarıma bak hepde beni buluyor böyleleri ya

geçmiş olsun burcu

gecmısolsun cnm yaa
havalardan olmasın

kesınlıkle cnmm
şafak 3cok az zaman geçırcem 2 gün ama cok şükür
eşimde cok üzülüoo o kalcek dıyee ama yapcek bişi yok arabada yer yok
bıraz özlesın benı
gt dedım gez bekar takıl

yok yok şanssızlık senınkı yaa bana denk gelse bende senın gıbı olurum ama eşim engeller kesın

dün sokakta ıftar yaptık apartman boşluğunda aslında eğlencelı ama sevmedımdeeşim kırılmasın dıye
kımseyı tanımım herkesın yemeğını yıyemem herşeyde et vardı bıde kendı götrduğum çorbamı içtım
bıde eşimle bana kaşık servıs tavağı kase yemek tabağı götrdum uyus garunun bırı benım kasemı aldı gt evınden getrsene be ksıkandı benımservısımın uyumunu bişi dımedım ama bıdaha töbe
kendı getrdığı tabağı koydu kenara
herkes kendı getrcektı tabağını kaşığını yemekte benden ıstemedıler çalışıom dıye genede ıyıkı çorbamı götrmuşum

canlarım ciğerlerim.. sizleri çok özledim yenı işimde .. bılgısayarımda net olmayan bır ortamdayım cunku gorevım gereği tum programlar orda kurulu . net bağkantısı yapılmıyorkı virüs falan girip porrama zarar vermesin diyeee .. ceptende çok ufak gorunuyor karakterler..

brckk.. snı çok merak ediyorum.. gunesten numarana aldım whatsapttan onunla görüşebiliyom sadece.. arayamadım.

tl yok hattımda :)) hatlı yapıcam telefonumu net paketimin bitmesini bekliyorum

bocuğum cnm hayırlı arkıdeim hep aradın sordun cnm benm allah razı olsun...

mesaj atamıom whatsapı kur lan konuurz hatşıya gecersek ararım..

çok yogun çalışıyorum..

smoker.. ne yaptınla bebeği..:))

koket buraya geldi göreşemedik benm iş yuzunden.. bana pazar donecem dedi daha gec donmuş bnmde ondan haberım yoktu buluşamdık..

yenı işimden 6:30 da çıkıyorum..

burcu garusu hıç arama sorma sen.. anladık degerımızı

guneşimle ara sıra konuşuyoruz zaten...

nekk.. sen nerelerdesın bakalım..

ay esmacım h geldın cnmm
ayy aramam mı yaa cnmsın benım herkesı ayrı ayrı sevıom burda
o meletı bı kuramadım yaa
senı ve paşa oğlunu öpüyorum cnm
bende bugun yola cıkcamm köye gıdıom

selam hatunlar gecmıs bayramınızzz kutlu olsun nan bocuk arada benıde arayıp sorsana huhuuuuuuuuuu:):) buraları bır sen beklıyorsn herks kayıplarda sanırımm...

bendee burcuyla esmayla yazısyrm aradaaaa vhatsuplı ol snde bocummm

opuyorm herkesı bakalım bugun buralarda gezıneyımm gelen gıden olacakmııı son bırkez daha sansımı deneyeyım hahaha:)

numaran yokkı hacı yollasana ayıp ettın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…