- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın nasılsınız ?
böcük dün msjına cvp yazdım ilk defa telefonuma gelen msjı gördüm ama senden iletildi raporu gelmedi ulaştı mı bilmiyorum
çarşamba günü gidecem doktora bakalım gösterirmi böcük evde tartışma var eşimle aramda :))) o kız diyor ben erkek :))
kankan şimdi deniz kenarında uzanmıştır şezlonguna horul horul horluyordur :))sahi ne zaman gelecek tatilden böcük demişmiydi ben hatırlamıyorum
böcük şimdiki sistem nasıl ehliyette ne kadar kursa verdin diğer ödemeler nereye ne kadar biliyormusun
günaydın sipidim
yok cnm gelmedı msjın
merak ettım senı
akşamları bakmıon mu telıneee
bende enışteden yanayım bılesın:)
kangam yorgunluğunu atıyo dımek haftaya bugun banada son anama gtcem bugun ınş
hatrlamıyorumkı ne zmn gelır acep
valla cnm anlatım
55 tl yazılı sınav 50 tl dıreksıon sınavı 350 tl kursa verdım peşin
sağlık raporu 50 tl dedıler ben aıle hekımınden beleşe aldım:)
ama ınş geçersem daha 450 500 tl gıbı para vercem
ç
günaydın sipidim
yok cnm gelmedı msjın
merak ettım senı
akşamları bakmıon mu telıneee
günaydın canım nasılsın ?
ala ala o zaman bi sorun oluştu.
bakıyorum ama gündüzleri telle öyle çok iletişimdeyimki
akşamları telefon görmek bile istemiyorum
uffff canım sıkılıyorr kıslar ya mıydemde kotu canımda sıkkın tatıl planlarımda sorun cıktı offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffff ağlamak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa
iyiyim sipidim yorgunum birazda bu hafta çok uzun geldi bana bitmek bilmedi
sen nasılsın
bende iyiyim dün hastalandım biraz ağrım var.ilk günü böyle kötü geçiyor. bu hafta bana da hızlı geçti misafirden falan ama bugün sanki 1 haftaya bedel gibi
biliyorum böcük kız diyorsun sende sağlıklı olsunda ama erkek diyorum bende :)))
tatile gitcem demişti kankan büyük ihtimal deniz kenarındadır en azından ben olsam öyle yapardım :))
böcük sen gün izin alacan veriyormu patron öyle izin sana şimdi yaz işleriniz yoğundur diye dedim inşallahh annenle iyice hasret giderirsiniz ohh koklaşırsınız filan
bir milayrı buluyor desene hımm bizim kızlara yiğenlerime söz verdim bende ehliyetiniz benden diye iki taneler batmışım ben
günaydın canım nasılsın ?
ala ala o zaman bi sorun oluştu.
bakıyorum ama gündüzleri telle öyle çok iletişimdeyimki
akşamları telefon görmek bile istemiyorum
evettt kızlar silverline maceram sonuçlandı tüm orjinal parçalarıyla değiştirilerek ocağımız aylar sonra geldi ve sıfır gibi tüm parçaları orjinalleriyle değişmiş vaziyette :))
ben çarşamba döncem cnm 3 gün zatn 1 gün yol ama olsun
az kalcem çünkü bu yıl cok kalabalık olcek annemlerın yanı
gelınler damatlar oğullar kızlar derken
kurbanda yllık ıznım ınş.
sen batmışsınkı hemde ne batma
bılmımkı neyse muhım deıl en azından yazdın burdan
gene başarmışsın
selam kızlar nasılsınızz bakalımm
ne güzel kalabalık neşe içinde geçer herkesle hasret giderirsiniz
sorma söz vermesi kolaydı :)
başardım böcük tayinimi isteyecem ben kaymakamlıkların tüketici haklarına benim yerim orası baksana kendime bile şaşıryorum
baya oldu bu kredi çekenlerin eksper ücretleri geri alınması davasında işyerimde bir amca var oda çekmişti okunca haberleri yazdık bir dilekçe tüketici haklarını aradık adamı yönlendirdim gitti geçen gün cuma günü işte adama cevap gelmiş bankaya bilgi verildi paranızı geri iade edilcek diye adam uçuyordu mahkemeden karar çıkmış :))
aselam güneş
işte güzel ama bayram ya cok mısafır gelır en cok ondan korkuyom :)
sonrası zor demı
anam başımıza bişi gelse sen varsın ıyıkı genede gelmesın tabısı
gunaydın kıslarrr,
ben hastayım ya hemde neyım oldugunu bılmıyom cumartesınden berı kemıklerım sızlyor bogazım burnun yanıyor gıbı olyor bırazda ates var anlayamadım gıttı ama grıp falan degılım
gunaydın kıslarrr,
ben hastayım ya hemde neyım oldugunu bılmıyom cumartesınden berı kemıklerım sızlyor bogazım burnun yanıyor gıbı olyor bırazda ates var anlayamadım gıttı ama grıp falan degılım
böcük dinlenmek yok ama yorulmazsın sen atomsun hemde ailenle sevdiklerinle olunca yormaz bence
kendimi çok kötü hissediyorum böcük şirret biri olarak görmeye başladım hakkımı almak için yaptıklarıma bak hepde beni buluyor böyleleri ya
geçmiş olsun burcu
selam hatunlar gecmıs bayramınızzz kutlu olsun nan bocuk arada benıde arayıp sorsana huhuuuuuuuuuu:):) buraları bır sen beklıyorsn herks kayıplarda sanırımm...
bendee burcuyla esmayla yazısyrm aradaaaa vhatsuplı ol snde bocummm
opuyorm herkesı bakalım bugun buralarda gezıneyımm gelen gıden olacakmııı son bırkez daha sansımı deneyeyım hahaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?