numaran yokkı hacı yollasana ayıp ettın
haha tımam yollım bebemmmm buarada yok yıne kımseler yaa
huhuuuu slm kızlar bocummm yolladımm guzumm unutmusum
aldım cnm tmm
tamamm msjın geldıııı
kaydedıyrmmm bocummm mujkk
nete girememesi kötü olmuuş, onun o uzun uzun mesajlarını özliycemlen msj attım almadın mı
cvp gelmedıı
nek esma aynı şirktın başka bölümündeydı sanırım ve nete gıremıoo ben msj atıom arada ama garu dönmuoo
koketle bayramda görüştük gelcektıı
smoktan hıc haber yokkkk
slm hatunlar bn yeni evli bayanlardanım daha yaş 22 herkes saçma bulsa da evli oluşumu umrumda dgl..kokş muyum peki?belki makyaj konusunda evet makyaşsız cıkmam...giyim ise spor klasik karışık..asıl önmli olan evde eşine gzl grünmek herseyden önce...ki bn evde yaz kış zaten yarı cıbıldak gezerim ...saçlarım da kendi rengim bi da hayatta boyatmam mavhettim gzl saçı kendi rengim küllü bal renginde bu arada resimdeki benim..hepinisii misslerle öpuyorum
selam hanımlar doğuma giden gelememiş bu bebişler neler yapıyor böyle
Naber mandişşş.... senin nasıl gidiyor hamilelik...
mandalina hayırlı uğurlu olsun hayat olmazsa bebek beklediğini öğrenemeyeceğiz
Allah nazarlardan saklasın
iyi gidiyor hayat şimdilik sıkıntım yok doğduktan sonra sıkıntı başlayacak uykusuz geceler :))
senden ne var ne yok değişiklik varmı hayatında
teşekkürler teyzesi amin beynel sen nerelerdesin yahu bir gittin pir gittin iyisin dimi neler yaptın
size bire haberim var.
Öncelikle yükseldim işimde amelelik aynı ama bir basamak üste çıktım. (gerçi maaş aynı ama sorumluluk arttı nesine sevinmeli bilemiyorum)
Aşık oldumr ve Allah nasip ederse Ekim/Kasımda nişanlanıyorum.
Geriye kalanlar bildiğiniz gibi başka kim var yok? Neler yaptınız özledim ben sizi ya
size bire haberim var.
Öncelikle yükseldim işimde amelelik aynı ama bir basamak üste çıktım. (gerçi maaş aynı ama sorumluluk arttı nesine sevinmeli bilemiyorum)
Aşık oldumr ve Allah nasip ederse Ekim/Kasımda nişanlanıyorum.
Geriye kalanlar bildiğiniz gibi başka kim var yok? Neler yaptınız özledim ben sizi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?