Kokoşş Hatunlar Kulübü

anam esmoşum işten ayrılıp yeni bir yere mi girdi :26:
eski işinde farklı bir bölüme mi geçti? :26:
hayırlısı olsun hakkında kuzum, çok yormasınlar seniii

kokiş ne almelerde, konuşan görüşen var mı?

yalan oldu topik yaa

güneşim sen nasılsın bebeem? Ömürtoş nasıl?

Son düzenleme:
tamamm msjın geldıııı

kaydedıyrmmm bocummm mujkk

len msj attım almadın mı
cvp gelmedıı

nek esma aynı şirktın başka bölümündeydı sanırım ve nete gıremıoo ben msj atıom arada ama garu dönmuoo
koketle bayramda görüştük gelcektıı

smoktan hıc haber yokkkk

nete girememesi kötü olmuuş, onun o uzun uzun mesajlarını özliycem
inş, yoğunluk geçer ve eskisi gibi olur.

sen nassılsın böcük? gitti mi eşin?

slm hatunlar bn yeni evli bayanlardanım daha yaş 22 herkes saçma bulsa da evli oluşumu umrumda dgl..kokş muyum peki? belki makyaj konusunda evet makyaşsız cıkmam...giyim ise spor klasik karışık..asıl önmli olan evde eşine gzl grünmek herseyden önce...ki bn evde yaz kış zaten yarı cıbıldak gezerim ...saçlarım da kendi rengim bi da hayatta boyatmam mavhettim gzl saçı kendi rengim küllü bal renginde bu arada resimdeki benim..hepinisii misslerle öpuyorum

h geldınnnnnn
neden saçma olsunkı onlar kendılerıne baksınbende 22 yaşımda evlendımtam zamanında evlendık bence

nek ıyyımcnmsen nasılsın
sende gelmıyorsun artık

teşekkürler teyzesi amin beynel sen nerelerdesin yahu bir gittin pir gittin iyisin dimi neler yaptın

size bire haberim var.
Öncelikle yükseldim işimde amelelik aynı ama bir basamak üste çıktım. (gerçi maaş aynı ama sorumluluk arttı nesine sevinmeli bilemiyorum)
Aşık oldumr ve Allah nasip ederse Ekim/Kasımda nişanlanıyorum.
Geriye kalanlar bildiğiniz gibi başka kim var yok? Neler yaptınız özledim ben sizi ya

aşık oldunu biliodum kısss ben zaten..

geriye kalanlar ölümüne geyikciler nerde kim bilir...
:26:

ayyyy önce sevdalanmana sevindim çok olmaz etmez diyordun ya bak buna sevindim inşallah ömür boyu seni mutlu edecek biridir asla pişman olmadan yaşlanırsın

yükselme maaşa yansımadıkca boşver daha fazla amelelik demek olyor :) hayırlısı olsun :)

annen nasıl neler yapıyor nişan hazırlıkları başlamıştır ee nasıl tanıştnız havadisler sendeymiş

beynelminel bende çok sevindim yaaaa çokkk mutlu etsin seni inşallah mandişim sen napıyon nasıl geçiyooo bebekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…