Kokoşş Hatunlar Kulübü

aşık oldunu biliodum kısss ben zaten..

geriye kalanlar ölümüne geyikciler nerde kim bilir...
:26:
Biliyorum aşkım

2008'de birlikte web tasarım kursuna gidiyorduk. Onun farkında bile değildim ben ama o 2008den beri beni takip ediyormuş. Askerliği falan olduğu için söyleyememiş. niyetlendiğinde kursun son günü ben kursa gitmemişim. Sonra oda benim çalıştığım yere 2010 girdi. Ben terfi edip bina değişşince oda dilekçe verip yer değiştirmek istemiş. Son gün teklif etti kabul etmedim. 10 gün sonra kabul ettim. Buluştuk konuştuk. Kursla alakalı yaptığım herşeyi giydiğim kıyafeti yaptığım sayfaları her şeyi hatırlayınca bende kabul ettim işte böyle

hayırlısı olsun beynel çok sevndim senin adına ben bunu hatırlıyorum kabul etmiyordun istemiyorum diyordun aynısı değilmi oda kurstandı hatırladığım kadarıyla aynı işten hemde süper ya bembeyaz gelinlikli haberlerinide en kısa zamanda alırz inşallah

beynelminel bende çok sevindim yaaaa çokkk mutlu etsin seni inşallah mandişim sen napıyon nasıl geçiyooo bebekle
Çok sağol canım

iyi geçiyor sweedy sorunsuz ilerliyoruz arada düşe kalka ama genelde iyiyiz birde doğunca sorunsuz olsak :)
sen neler yapıyorsun
Kzı erkek bebeğimizden haber versene teyzesi merak ediyor

owwww aynen böyle ediyo bizi Büyüdükçe huy değiştiriyolar kuzular şuan en iyi hallerin hep duyuyorsundur belki

aksini duyuyorum bazende sweedy diyorlarki ilk iki yıl çekiyorsun 2 yaşından sonra artık dertlerini anlatıyorlar akılları herşeyi kesiyor dediklerini anlıyorlar sus dedinmi susuyorlar emir komuta sende oluyor ergen olana kadar o dönem güzel :)

beynel şey kem küm kızım olacak erkek dedim çok ama kızmış :)
Allah sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil bir tane de erkek yaparsın ne olacak?
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.

ne olsun mandişim çalışıyoruz işte aman hadüşe kalka deme iyi bak yiğenimize yirim siziii

sweedy sen baya bir suskunsun görüşmeyeli değişiklik yok mu?

4.sayfadan zor taşıdım topıcıınerdesınız len sızzz

kokettt nerdesın sen annemmm msj attım gelcektın hala gelcennn

smokee hanı beben cok usluydu zamanın vardınıye gelmıynnn

esma işten dolayı gelemıooo

güneş akşama kadar msn de ama gelmıooo
brck hamış sanırım bu hafta işten cıktı

ohooo kımselr yokk

guzularr burdayı napım akıcı sohbet uyok dıye unutyrm acmayı eskı kadroyu toplasanıza yahuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…