beynelminel bende çok sevindim yaaaa çokkk mutlu etsin seni inşallah mandişim sen napıyon nasıl geçiyooo bebekle
Biliyorum aşkımaşık oldunu biliodum kısss ben zaten..
geriye kalanlar ölümüne geyikciler nerde kim bilir... :26:
ayyyy önce sevdalanmana sevindim çok olmaz etmez diyordun ya bak buna sevindim inşallah ömür boyu seni mutlu edecek biridir asla pişman olmadan yaşlanırsın
yükselme maaşa yansımadıkca boşver daha fazla amelelik demek olyor :) hayırlısı olsun :)
annen nasıl neler yapıyor nişan hazırlıkları başlamıştır ee nasıl tanıştnız havadisler sendeymiş
Biliyorum aşkım
2008'de birlikte web tasarım kursuna gidiyorduk. Onun farkında bile değildim ben ama o 2008den beri beni takip ediyormuş. Askerliği falan olduğu için söyleyememiş. niyetlendiğinde kursun son günü ben kursa gitmemişim. Sonra oda benim çalıştığım yere 2010 girdi. Ben terfi edip bina değişşince oda dilekçe verip yer değiştirmek istemiş. Son gün teklif etti kabul etmedim. 10 gün sonra kabul ettim. Buluştuk konuştuk. Kursla alakalı yaptığım herşeyi giydiğim kıyafeti yaptığım sayfaları her şeyi hatırlayınca bende kabul ettim işte böyle
Çok sağol canımbeynelminel bende çok sevindim yaaaa çokkk mutlu etsin seni inşallah mandişim sen napıyon nasıl geçiyooo bebekle
Kzı erkek bebeğimizden haber versene teyzesi merak ediyoriyi geçiyor sweedy sorunsuz ilerliyoruz arada düşe kalka ama genelde iyiyiz birde doğunca sorunsuz olsak :)
sen neler yapıyorsun
Çok sağol canım
Kzı erkek bebeğimizden haber versene teyzesi merak ediyor
iyi geçiyor sweedy sorunsuz ilerliyoruz arada düşe kalka ama genelde iyiyiz birde doğunca sorunsuz olsak :)
sen neler yapıyorsun
ne olsun mandişim çalışıyoruz işte aman hadüşe kalka deme iyi bak yiğenimize yirim siziii
arada korkutorda seedy ondan dedim öyle :))
senin bıcırık neler yapıyor
owwww aynen böyle ediyo biziBüyüdükçe huy değiştiriyolar kuzular şuan en iyi hallerin hep duyuyorsundur belki
Allah sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil bir tane de erkek yaparsın ne olacak?beynel şey kem küm kızım olacak erkek dedim çok ama kızmış :)
ne olsun mandişim çalışıyoruz işte aman hadüşe kalka deme iyi bak yiğenimize yirim siziii
guzularr burdayı napım akıcı sohbet uyok dıye unutyrm acmayı eskı kadroyu toplasanıza yahuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Merhaba aranıza yeni katıldım :))
kızzlarrrrrr gunesımmmmmm
asgumm .....bir senn bir bennn birdeeee böcuk (bebek!)
bende ne zamndır gıreıyorum snımlegorusoruz zaten ama bu aralar asırı yoğunum kızlar seslenıyorum nırdesınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?