4.sayfadan zor taşıdım topıcıınerdesınız len sızzz
kokettt nerdesın sen annemmm msj attım gelcektın hala gelcennn
smokee hanı beben cok usluydu zamanın vardınıye gelmıynnn
sık sık seni sizleri düşünüyorum umarım keyfin yerindedir böcük kızım çok usluda paso facede takılıyom arada burayada girerim..kocaman öptüm seni..
brck dün doğuma gırmıştı bugun arıycam cnm derım saaa
lenn koket nerelerde msjda atamım kı neyseee
smokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gelmışsın uğramıonnnn
böcüüüüm tebrik ederim canımmbu arada ehlıyet sınavından geçtımmmm 97 97 93
hadı bakalım hayrlı haberler gelsın inşallahhh buarada kıtabın tam yarısındayım hehehe
böcüüüüm tebrik ederim canımm
kızlar nerdesiniiiiizz
böcüüüüm tebrik ederim canımm
kızlar nerdesiniiiiizz
yenı serı cıkarmışş 4 kıtaptan sonra bu da 3 4 kıtaptır gene daha almadım ama alcemmm bıraz acele et
tşkler cnmm
ben burdyaımm
kız nasıl gec kalmısım boyle bir kıtabı okumakda cok hosuma gıttı bırde dıyorumya hep uzn zamandr mesnevı okumaktn bi garıp olmstum en sonda tarıhtekı kıtplr artık okuma hızm bıle yavaslmstı otobuste gıdp gelırkn 20 dk okumkla yarı ettım buhaftada duznlı okursm bıter bu ılk kıtap hemn 2.ye baslıcam ınsallahh yetıscem gare sıze
geç kalmış sayılmazsın hacuu
bu yılın kıtaplrı onlar ama yazara yetişmek bıraz güç
yenı serını cıkarmış bılee
bende sadece otobuste okuyomm
fetıh ve kıyametı okuyorum az kaldı 80 sayfa falan
hımmmm onada sıra gelırrr senın kıtap zevkını sevdım.. ama dıyorumya ben hıc bu tarz kıtaplr okumazdm ya kıssel gelısm falan sıyrmstm kafayı hahaha:bırz bole bakalım sen önerılerını yaz bana ...
cnmsen onları bıtırene kadar bende yenısını okurum bakalım o nasıl beğenırsem sana derım yenı serıyı al bırazda öle geçer
tarıh seversen ferıdun emecen cok ıyı yazmış tavsıye ederım
mesnevı cok okudum
ama hıc kişisel gelışım okumadımm gelişim eksıklığım var sanırsamm
korku gerılım sevıom ben geneldeseven mı
grange dav brown kıtaplarını tavsıye ederım
aklından bır sayı tut
gözlerını sımsıkı kapatta güzel
panık var o da cok ıyı
böle böle devam ederık
fethullah gülenı okudum cok ağır geldı dılı ama genede ıyıydı SONSUZ NUR dıye ama cok kalın 2 cılt sıkılabılırsın
ahme ümit ıyıdır en son sultanı öldurmek ı aldımm okuycamm
canan tan aşk kıtapları ıyıdır seversen
yüreğim senı cok sevdı pıraye gıbı
bunları yavas yavas okurum ınsallah aklımda hepsı dıyorumya ole gerılım macere korku vs hıc okumadm bıldgın hep kısısel gelısım kıtapları okudum okull yıllarımdan berı sor ne ıstersen solımmm... sen sevmeyedebılrsn cunku boyle hayat hıkayelerı vs okuynca kısısel gelısm sıkıcı gelebılr ama arada degısklık ıyıdr bıkac senedır malum cocuk egıtım adı altında bıkac kıtap okudm onlrda kıssel gelısıme gıryr bırz mesnevı takıldm onn yannda ama butazr kıtaplr okumadm buna en yakn ask sıyah sut vs onları okumstum sadece ... ondan sanırm cok hosuma gıttı yanı bazn degısklık sart...
http://www.ikea.com.tr/Images/Products/250X250/PE156894.jpg
banyoma bundan alcem yaa param olsada bıan evvel
bıde beyaza boyatcemmmm
gırıp cıkıp bakıyommm
iyim güneşimmmnekk selam naberrrr avatarınııı yısınler senınn:):)
evet benmde hosuma gıdyr bu ama kapalı dolap daha ıyı hihihi hem tertıp duzn hemde toz lanma hemde ozl seyleırmı herks gormz fln dıyeee (yıne ayrıntıya takıldım tabe ) bendede ıkea ınce uzun beyaz dolap var
kapalı dolapları bende sevıomda bunda gtmez cnm
bıde ben havlularımı ve şampuan duş jellerımı falanda koycampek muhım değil kapalı olması görsellık önemlı cok hoş
beyaz düşün bıdeoh miss:)
banyoda ne tozu olcek len
benım gardırop hep açık kapıları ben kapatsamda eşim acıoo kıl alıom ama düzenlı olunca sorun olmuoo hele ben böle aynı hızada cm kaymaz sekılde katlıyom hoş duruyo ama tabe kapalı gardırop daha ı
Nek hepsı kaçak doğuran kaçıoo ne varsa
nek hepsı kaçak doğuran kaçıoo ne varsa
nekkk kuzum bunlr dogurdu kactılr dogurmadn once atıp tutyorlardı yok bız 2.yıde yaparızzz kk danda ayrılmayz sık sık burdayızzz hanı nerlerr havalrıı fıss dıye sondu hahaha arada face de yakalıyorum onlrı esmada telfndn gırebılıyor sanırım ona sozum yok tabısııı işi cok yogunmuss birde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?