Kokoşş Hatunlar Kulübü

hakısınız kızlar doğurup kaçtılar bizim kokişler.. Ben hala kokoşlar mı onu merak ediyorum asıl
Ne kaa eğlenceliydi bu topik yaa, özledim

hahah kokoşlardrr belkı ama baksana braya gelck zaman bulamıyorlarrr ben asıl koketı merak edıyrmm pariss paris dıyordu sımdı ne alemde duyunn sesımızı kızlar dedıkooodunuzzu yapıyoruz huuuu

smok dedığıne göre cok kokoşmuş hala meleğı cok usluymuş onunama sanmamkı koket kokoş olsun dızı bıle cekemıyordur len o

güneş benımde kapalı makyaj malzemem şu bu ama banymda jellere deterjanlara havlulara bı duzen getrmek ıstedım
cocuk yok olana kadar büyüyene kadar hersey serbest

kızım ben hiç bir zaman kokoş olmadım ki kokoşlara misafir kontenjanından giriyodum ...
ama kendime zaman ayırabiliyorum şu sıralar en büyük takıntım hamişlikte aldığım 30 kilonun kalan 10 nu verebilmek haftada 8 gün spor yapıyorum sen hesap et...
hangi kitaplar o yaaa banada diyin kitabım bitmek üzere...fetih felan ben duymamışımm..
koketle geçen hafta görüştük ayda bir görüşüyoruz hala kokoş fit (gıcık oluyom) ve inanın 2. düşünüyo hala annesi burda oğluşunun gaz sorunu azaldı keyfi yerinde maşaalahh..1 aya kadar işe başlayacak sanırım..
brck ne ara 9 ayı tamamladı laa..maşallah sağlıcakla alsın bebeişini kucağına inşallah..
böcük kız ekliyim seni gerçek adın ne senin özel mesaj at görüşelim..nektarı resminden tanıdımekledim güneşle bayadır facede görüşüyoruz ama sanırım ikisinide engelleyeceğim güzellikleri sinirirmi bozuyo...
Güneş mesajına cvp veremedim kusura bakma faceden..
işe başlamama 2.5 ay kaldı kendime yani bir popo ve bel yapmam lazım
bu arada güneş bakıcı buldum hemde tam istediğim gibi biri eşimin iş arkadaşının eşi..
burcu bebiş yapıcan mı bu yaz düşünüyodun?
melodi ve alya ne alemde?
hepinizi öptüm..

tmm len yazıomm ama nıckını de hee hatlar karışmasınnn cok karıştıron bazen bısı yazıyolar cvp vermıom bu da kımdı dıommhaftanın 8 günü spor yapıyorsan bişi kalmaz merak etme

feridun emecen ile ilgli tarıh kıtaplarından bahsettık cnm yanı ben okuyorumda onu dedım
fetıh ve kıyamet 1453 bgun bıtrdım bende yenı kıtabına başlıycam yarınonun dışında güneşime debbie macomber ın kıtaplarını tavsıye etmiştım
ondan bahsettıkk

yaparsııııın, sizin doğum izinleriniz ne ka uzun böyle yaa, maşşallllaaah yaniii
devlet kapısı işte

Günaydın kızlaaar
şu mevsimle hiç aram yok, kalın giyiniyorum güneş açıyor.. ince giyiniyorum yağmur yağıyor
kış gelsin gelecekse madem

selma kızlar nasılsınızzz nekk kuzum aynen hava degısımı hasta oldumm usudm haftasonu mısfrlkte ceket ıstyrm verıyrlr penye bısı ısınamdm kalın hıcbısı bulamdm falan rezıllktı suan anaogul grıbz benmkı ztn ergen lık donemınemı gırıyr ne bu yasta gecelr hep uyksz aglamalıı off off

smok guzumm senın guzllıgn o hehe ben yaslndım sız daha gencsınız hahaha:):)

sınava gırdm cumrtesı soruların yarısınaa bakamadım buaradaa:)):)

kılzar öcelikle hepicinizi çok özledim burdaki güzel sohpeti arkadaşlığı hiç bukdar arayacağımı bilmezdim ...çağanla birbirimize alıştk oğluş bu ay bitiminde 4 ay olacak inşaallh. kocişle bazı sorunlar yaşadım bol bol konuşuruz sonra nek ile smoke biliyor ...Az çok durumları düzeltmeye çaba gösterdi ama keşke hiç üzmeseydi beni..bilyorum merak ediyosunuz konuşuruz sonra canmızı sımayalım..şimdi herşey daha iyiyi gidiyor mreak etmeyin çok triplendim çok küstüm ona anladımı yaptığı hatayı bilemem ama bidaha bi hata daha yaparsa gözünün yaşına bakmam

15 ekimde işe başlyorum rapor aldım tekrar ondan geç oldu böle tekrar toplanalım konuşalım ben eski günleri ölzedim hem hepciize ihtiyacım var benim zaman zamn gelicem okuyacam öptüm sizi unutmayın pakemm benii...

iyim güneşimmm Senden naberr
bu kızlar nerelerde yaa, esma karısı kayıplarda resmen..
Burcu ve smokır arada "ce" diyo.. Kokitayı çokk merak ediyorumm

bende sizi özledim bak geldim artık gelcem olmuyo böyle ..15 ekim işe başlıyom zaten artık hep sizlerle olurum.esma işe başlamıştı net yok herhalde yada buraaa mı giremiyo??

perşembe günü smoke ve 2 arkdaş daha var gruptan kız ve oğulları ile gelcekler bana annem burdayken toplaşalım dedim.. smokera da gittk hatta face çocukların forosunu atmıştım görmüşsündür..

sevyom sizi beee....Eski günleri pek özledim yaa nede hiçbişe eskisi gibi olmuyo anlayamadım demek çocuk yapta gör dedikleri buymuşşş evliliği bil etkiliyomuş nekdar sen dik dursanda işte....

kzzumm geldim işteee kokoşum laa smoke sor makyajımdan gezintimden süsümden fire vermedim merak etmeee....yavaş yavaş düzene giriyoruz iştee..işe başlayınca çıkmam gariiii burdan mesken tutarımm...

esma hnm pek yoğun benimle bile görüşemedi hatun yaa kızgınım ona

haa 2. çocuğu yinede düşünyorum güneş ben kız isityorum hala taaaaammmııı ama 2 sene sonraaaaaaaaaaaa Gideri var merak etme herşeyin bende..

hahah kokoşlardrr belkı ama baksana braya gelck zaman bulamıyorlarrr ben asıl koketı merak edıyrmm pariss paris dıyordu sımdı ne alemde duyunn sesımızı kızlar dedıkooodunuzzu yapıyoruz huuuu

kocama parisi yasak etmiştim ama barışınca bilyon daha zevkli oldu küstüm ona parislerde rüyasında göryodu çok çektirdim ona çokkk ama haketti...

yok cnm okdaa uzun deil aslında aynı doğum önce 21 gün aldık işte sonrasıda eylüle adardı ama 45 günlük heyt raporu aldım 15 ekimde iş başı gönderdim iş yerine (hasta değiliz ama doktorlar saolsun.) smoke ile doktorum aynı bilyosun oda aldı bugün bi 45 lik doktor cingöz erhan dediğimiz verdi adını değiştirdim artık doktor doktor civanım erhan saolsun :)))

senin bebeiş çalşması varmı?

nekk bana süslü bi avatar bulurmusun şöle fit sexü kokoş ossun haaa bi esmer garu ossunnn sen bilirsin zevkümü öpücükkk

kocama parisi yasak etmiştim ama barışınca bilyon daha zevkli oldu küstüm ona parislerde rüyasında göryodu çok çektirdim ona çokkk ama haketti...
o konuyu çokk merak etdiyorum, ayrıntılı anlatman lazımmm

bu ay başaldık bizzz
nekk bana süslü bi avatar bulurmusun şöle fit sexü kokoş ossun haaa bi esmer garu ossunnn sen bilirsin zevkümü öpücükkk
taam kokişim, bakim ben sana avatar

esma işten dolayı gelemıooo

güneş akşama kadar msn de ama gelmıooo
brck hamış sanırım bu hafta işten cıktı

ohooo kımselr yokk

brck bende merak ettim ayy doğurdumu bugün yani vayy be gelişim hayıra olmuşşş ortağımmmmmmmmmmm

kızma laa gelicem artık merak etme sabahları 11 i bulyo kalkmam işe nasıl gidicem bilemedim yafff artık orda devam ederim uyumaya :26::26::26:

ortağımm evde bi alıştım tembelliğe sende pek seversin tembell garılarııı benide sev artık

ben işe başlıyınca moral verir teselliye gelirsin artık

o konuyu çokk merak etdiyorum, ayrıntılı anlatman lazımmm

bu ay başaldık bizzz

taam kokişim, bakim ben sana avatar

npimm nekk bilyon afettim çocuğum var bilyosun çokta seviyorum onu gurursuz değilim ama ben çok gittim üstüne bişi olmamış olay sadece sohpette kalmış okadaa ama oda biliyoki artık ona güvenmiyorum ...Ben bucunun dediği gibi zamanında onu çok şımarttım ondan oldu bunlar hiç hayır demedimki adama..işe başlamamı istemiyo ama ben gidicem işe anası bakck baksın hep benim annem baktı bu zmana azcıkta anası baksın dönüşüm muhteşem olcak merak etme pişman oldu ama yinede güvenmiyorum çok kurcalıyom telini facebook felan dedim bidaha böyle bişide gözünün yaşına bakmam...

bazen diyorum ben bu adamın neyini sevmişim sevgi işte otada bokada konuyorrr benimkiside otla bok arası bişeye konmuş batmış

ama güzel bişe var oda çağan onu çok seviyorum yeni fotolarını görmüşsündür tam uulubatluu yaa artık ilk aşkım çağan valla

geçmiş olsun kuzummm, annem ve kardeşim de hasta.. herkes potansiyel mikrop taşıyıcı çevremde inş ben de almam nasibimi

tabii ki çocuk olunca insan çok daha fazla düşünmek zorunda.. ortada aşk da var.. ama işte artık olan sana olacak, paranoyak olacaksın kontrol edecem diye inş bir daha tenezzül bile etmez bu tür muhabbetlere şu erkeklerin topunu burcuya emanet edecen, eline bi makas

Çağanınnn çok tatlııı yaaaa hastasıyımmmm

sana anlattığımı araştırırıken başka bi kızla sohpetini okudum hemde kendi yanımdaydı hadi diğeri bi msjdan ibaret ama bu sohpetti bildiğin gece 1 buçukta ben yokken sohpet etmiş sevim die o... kaş....rrr bi kızzz tanıyomda ogün kıyamet koptu çok üzüldüm çok ağladım çok üzdü beni yaa...

kızıda tanıyorum görümcemin kuaföre gelip giden bi kız eklemiş kocamı ama benim koca sohpet etmiş doğum gününü kutlamış kız kocamın yaşladın artık oldu yaş 34 demiş bizimkide yok daha çıtırım ben enerjim bitmez felan demiş benim antalyada olmadığımı dışarı çıkıp takılcanı yazmış kıza kız beni tanıyor yaa evli oldunu biliyor kıza demiş dışarı çıkcam takılcam alıyım seni takılalım bu nedemek basbaya asılmış kıza ama kızz hiç beklemediğim tepkiyle eşin gelsin birlikte gezelim gerginlik yaratmaya gerek yok yazmış bizimkide iyi ben çıkyom takılmaya gece uzun felan yazmış..bunlar ben iskenderundayken olmuş...ben bunları facte silmiş olduğu mesajlarda buldum okudum kıyameti kopardım 3 gün evde kıyamet koptu çok üzüldüm ağladım sarhoştum dedi yeminler etti yok kuran getirdi beni aldatmamışta ogün sarhoşmuş böyle yazmış anasına gittiğimde dedim oğlun bana böle böle yaptıı dedim onu bırakıp gitmiyosam oğlum içinn asla ama asla ona güvenmicem dedim anası diyo sarhoştur o seni çok sever napsın o ç,irkin kızı nekk kızda bi popo var görsen şok olursun çam yarması bi kızz ne alaka dii al iştee..dedim sen böylee aşiptelere layıksın..

görümcemede açtım tel dedim kocam senin ordaki kızlarla bak bu muhabbetlere giryo haberin olsun : diyoo aaa kötü olmuş benim açımdanda sonuçta müşterimişş lafa bakk...

ama hereşyini kurcalar paranayok bi kadın haline gelmiştim sonmra dedim ne önemsiyomki bu adamı kendi yaparsa kendi bulur ben bi yanlışında bu evde asla durmam oda biliyor çağan var ortada şükretsinn afettim aa asla unutmadım yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…