hakısınız kızlar doğurup kaçtılar bizim kokişler.. Ben hala kokoşlar mı onu merak ediyorum asıl
Ne kaa eğlenceliydi bu topik yaa, özledim
kızım ben hiç bir zaman kokoş olmadım ki kokoşlara misafir kontenjanından giriyodum ...
ama kendime zaman ayırabiliyorum şu sıralar en büyük takıntım hamişlikte aldığım 30 kilonun kalan 10 nu verebilmek haftada 8 gün spor yapıyorum sen hesap et...
hangi kitaplar o yaaa banada diyin kitabım bitmek üzere...fetih felan ben duymamışımm..
koketle geçen hafta görüştük ayda bir görüşüyoruz hala kokoş fit (gıcık oluyom) ve inanın 2. düşünüyo hala annesi burda oğluşunun gaz sorunu azaldı keyfi yerinde maşaalahh..1 aya kadar işe başlayacak sanırım..
brck ne ara 9 ayı tamamladı laa..maşallah sağlıcakla alsın bebeişini kucağına inşallah..
böcük kız ekliyim seni gerçek adın ne senin özel mesaj at görüşelim..nektarı resminden tanıdımekledim güneşle bayadır facede görüşüyoruz ama sanırım ikisinide engelleyeceğim güzellikleri sinirirmi bozuyo...
Güneş mesajına cvp veremedim kusura bakma faceden..
işe başlamama 2.5 ay kaldı kendime yani bir popo ve bel yapmam lazım
bu arada güneş bakıcı buldum hemde tam istediğim gibi biri eşimin iş arkadaşının eşi..
burcu bebiş yapıcan mı bu yaz düşünüyodun?
melodi ve alya ne alemde?
hepinizi öptüm..
kızım ben hiç bir zaman kokoş olmadım ki kokoşlara misafir kontenjanından giriyodum ...
ama kendime zaman ayırabiliyorum şu sıralar en büyük takıntım hamişlikte aldığım 30 kilonun kalan 10 nu verebilmek haftada 8 gün spor yapıyorum sen hesap et...
hangi kitaplar o yaaa banada diyin kitabım bitmek üzere...fetih felan ben duymamışımm..
koketle geçen hafta görüştük ayda bir görüşüyoruz hala kokoş fit (gıcık oluyom) ve inanın 2. düşünüyo hala annesi burda oğluşunun gaz sorunu azaldı keyfi yerinde maşaalahh..1 aya kadar işe başlayacak sanırım..
brck ne ara 9 ayı tamamladı laa..maşallah sağlıcakla alsın bebeişini kucağına inşallah..
böcük kız ekliyim seni gerçek adın ne senin özel mesaj at görüşelim..nektarı resminden tanıdımekledim güneşle bayadır facede görüşüyoruz ama sanırım ikisinide engelleyeceğim güzellikleri sinirirmi bozuyo...
Güneş mesajına cvp veremedim kusura bakma faceden..
işe başlamama 2.5 ay kaldı kendime yani bir popo ve bel yapmam lazım
bu arada güneş bakıcı buldum hemde tam istediğim gibi biri eşimin iş arkadaşının eşi..
burcu bebiş yapıcan mı bu yaz düşünüyodun?
melodi ve alya ne alemde?
hepinizi öptüm..
iyim güneşimmmSenden naberr
bu kızlar nerelerde yaa, esma karısı kayıplarda resmen..
Burcu ve smokır arada "ce" diyo.. Kokitayı çokk merak ediyorumm
ne bılım nan yınedeee oluyr ıste ole yada boyle banyo deyıp gecme cocuklu olnca kabusa donusyorrr o banyoooo:):)
benımde dolap kapalı dıye ıcı dagnk dııl ama ne bılm bend eole tum ojeler makyaj urnlerım sampuanlrm vs acık durnca rengarek boy boy bole goz zevkım gıdyr hersy tek duzn sade gozukmesı lazm sanırm benm baks acımla alakalııı
nekkk kuzum bunlr dogurdu kactılr dogurmadn once atıp tutyorlardı yok bız 2.yıde yaparızzz kk danda ayrılmayz sık sık burdayızzz hanı nerlerr havalrıı fıss dıye sondu hahaha arada face de yakalıyorum onlrı esmada telfndn gırebılıyor sanırım ona sozum yok tabısııı işi cok yogunmuss birde...
hahah kokoşlardrr belkı ama baksana braya gelck zaman bulamıyorlarrr ben asıl koketı merak edıyrmm pariss paris dıyordu sımdı ne alemde duyunn sesımızı kızlar dedıkooodunuzzu yapıyoruz huuuu
yaparsııııın, sizin doğum izinleriniz ne ka uzun böyle yaa, maşşallllaaah yaniii
devlet kapısı işte
Günaydın kızlaaar
şu mevsimle hiç aram yok, kalın giyiniyorum güneş açıyor.. ince giyiniyorum yağmur yağıyor
kış gelsin gelecekse madem
ondan mı gelmıyonolm facede nerdesın benıde ekle barıı uyus garuu
burayada uğraaaaa dövmım senı
bu arada ehlıyet sınavından geçtımmmm 97 97 93
o konuyu çokk merak etdiyorum, ayrıntılı anlatman lazımmmkocama parisi yasak etmiştim ama barışınca bilyon daha zevkli oldu küstüm ona parislerde rüyasında göryodu çok çektirdim ona çokkk ama haketti...
bu ay başaldık bizzzyok cnm okdaa uzun deil aslında aynı doğum önce 21 gün aldık işte sonrasıda eylüle adardı ama 45 günlük heyt raporu aldım 15 ekimde iş başı gönderdim iş yerine (hasta değiliz ama doktorlar saolsun.) smoke ile doktorum aynı bilyosun oda aldı bugün bi 45 lik doktor cingöz erhan dediğimiz verdi adını değiştirdim artık doktor doktor civanım erhan saolsun :)))
senin bebeiş çalşması varmı?
taam kokişim, bakim ben sana avatarnekk bana süslü bi avatar bulurmusun şöle fit sexü kokoş ossun haaa bi esmer garu ossunnn sen bilirsin zevkümü öpücükkk
esma işten dolayı gelemıooo
güneş akşama kadar msn de ama gelmıooo
brck hamış sanırım bu hafta işten cıktı
ohooo kımselr yokk
o konuyu çokk merak etdiyorum, ayrıntılı anlatman lazımmm
bu ay başaldık bizzz
taam kokişim, bakim ben sana avatar
geçmiş olsun kuzummm, annem ve kardeşim de hasta.. herkes potansiyel mikrop taşıyıcı çevremdeselma kızlar nasılsınızzz nekk kuzum aynen hava degısımı hasta oldumm usudm haftasonu mısfrlkte ceket ıstyrm verıyrlr penye bısı ısınamdm kalın hıcbısı bulamdm falan rezıllktı suan anaogul grıbz benmkı ztn ergen lık donemınemı gırıyr ne bu yasta gecelr hep uyksz aglamalıı off off
smok guzumm senın guzllıgn o hehe ben yaslndım sız daha gencsınız hahaha:):)
sınava gırdm cumrtesı soruların yarısınaa bakamadım buaradaa:)):)
tabii ki çocuk olunca insan çok daha fazla düşünmek zorunda.. ortada aşk da var.. ama işte artık olan sana olacak, paranoyak olacaksın kontrol edecem diyenpimm nekk bilyon afettim çocuğum var bilyosun çokta seviyorum onu gurursuz değilim ama ben çok gittim üstüne bişi olmamış olay sadece sohpette kalmış okadaa ama oda biliyoki artık ona güvenmiyorum ...Ben bucunun dediği gibi zamanında onu çok şımarttım ondan oldu bunlar hiç hayır demedimki adama..işe başlamamı istemiyo ama ben gidicem işe anası bakck baksın hep benim annem baktı bu zmana azcıkta anası baksın dönüşüm muhteşem olcak merak etme pişman oldu ama yinede güvenmiyorum çok kurcalıyom telini facebook felan dedim bidaha böyle bişide gözünün yaşına bakmam...
bazen diyorum ben bu adamın neyini sevmişim sevgi işte otada bokada konuyorrr benimkiside otla bok arası bişeye konmuş batmış
ama güzel bişe var oda çağan onu çok seviyorum yeni fotolarını görmüşsündür tam uulubatluu yaa artık ilk aşkım çağan valla
tabii ki çocuk olunca insan çok daha fazla düşünmek zorunda.. ortada aşk da var.. ama işte artık olan sana olacak, paranoyak olacaksın kontrol edecem diyeinş bir daha tenezzül bile etmez bu tür muhabbetlere şu erkeklerin topunu burcuya emanet edecen, eline bi makas
Çağanınnn çok tatlııı yaaaahastasıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?