ahh canım yaaa, az çok anlattın olayı whatsapptan.. ama tatlıya bağlamışsınız..
inş bir daha yanılmazz, sarhoştum ne demek yaa, birde bunun arkasına sığınmasın yanii.!
ama haklısın bir daha yaparsa kendine yapar, sen sadece Allahım önüne çıkartsın yanlışarını diye dua et..
haberin olmadan yapıyosa işte o çok üzücü, aptal yerine konulmak! neyse ki hemen farketmişsin olayı, yüzüne gözüne bulaştırıyo zaten erkek milleti!!
geçmiş olsun kuzummm, annem ve kardeşim de hasta.. Herkes potansiyel mikrop taşıyıcı çevremdeInş ben de almam nasibimi
alçak garııı beni niye eklemion facete kızlarda ekliyim benide ekle bayram msjı içinde saol böcğümmm
brck bende merak ettim ayy doğurdumu bugün yani vayy be gelişim hayıra olmuşşş ortağımmmmmmmmmmm
kızma laa gelicem artık merak etme sabahları 11 i bulyo kalkmam işe nasıl gidicem bilemedim yafff artık orda devam ederim uyumaya :26::26::26:
ortağımm evde bi alıştım tembelliğe sende pek seversin tembell garılarııı benide sev artık
ben işe başlıyınca moral verir teselliye gelirsin artık
len sen bende yok muydunnşoklardayımm du yazım sana ben özeldenn ekle
tembel garuları sevmem pasaklıları sevmem akıllı oll ona göre
ana dedığın öle olmaz cocuk uyurken kalk yemek et temızlık et bişiler et bebene çorbalar et
ne öle 11 lere kadar uymalar
alıştın ama kalkcan mecburrpaşa paşa
bu arada okudum ama bişi demek ıstemem cok zor bı durum cocum yok bılemem ama olmasa affedılır bı durum değil
sarhoştum demelerıde beın bıtırıoo yaa cok komık gelıo bana
bı bahane
artık akıllıcı seyler bulsunlar yaa
eşinin adına üzüldüm cunku sen ona güvenını kaybettınne dıyım büyük konuşmamak lazım ama dıkkatlı ol ama peşinde 24 saat dolan demıom
paşanla keyfıne bakk bacumm öptümm
ne istesem yok diyemiyor benimle daha çok ilgileniyo azıcık celallenecek olsa bu olayı gözüne sokyom öyle yapmıştın diye deli oluyorr hayır diyince pariste yanaşamıyoo eskisi gibi...
Sarhoşmuşş o sarhoş olsada iradesini yitrmez oteldebar şefliğinden bilirim onun sarhoş olmadını gitsin ansına yuttursun annem varken oldu bu olaylar ben ona üzüldüm annemde çok laf soktu ona... çok kötü günlerdi atlattık ama umarım bidaha yapmaz oğlunu düşün dedim onu babasız bırakırsın dedim
nek canım saol sıznkılerde ıylsr ıns bıranonceeesen kendını koru bızlerden hihihhi
gunaydın hatunlrrrr kokett neler duydum oyleee ama senınn koca cok fena haa ozmndan deıdk sana yuz verme dıye neyse ınsss bır daha yasamazsınızz boyle bır olayyy!!!cok uzldum yaaa
sarhoşmuşşşş peeeeeeeee senın gocanı varyaaaaa cok sımatmıssın beee totsu kalkmıssss resmennnn def et laaa gıtsınnn püslükkkkkkkkkkkk
annemmm bırı bulluk kesılecek demıs hemen kulagım cınladı nezamndır opersyon yapyom koket senın kocenın kesılecek herhalde kıs para bılem almam senden benden olsun maksat fazllıktan kurtarmak oldurecm o gocanı senın
bu arada herkese selammmmm osledım sılzerı
smoke cum bebıs dusunuyorum bu arada tatıl donusu dıyordum ama tatıle gıdemedım acaba seneyemı atsam dıyorum arada ya senyede gıdmezsem cocugu 40 yasında yapacam herhall aha aha
ama tamda dusunme esnasında kukum hastalandı onu tedevı edoym sonra calışmlara baslıyacam İNŞALLAH
NEKCIMMMM BÖCÜK ESMA HERKES EKUCAK DOLUSU OPUCUK GUNESIMMMMMM MUCKSSS
burcuuu aynı anda başlıyoruz desene bebek çalışmalarınaa
ben bu ay başladımmm, hayırlısııı
kokişim, eşin niye öyle ilgisiz olmuş yaa
keşke o burnunu sürttüğün dönemlerde barışmak için faceini kapatma şartı koşsaydın
annemmm bırı bulluk kesılecek demıs hemen kulagım cınladı nezamndır opersyon yapyom koket senın kocenın kesılecek herhalde kıs para bılem almam senden benden olsun maksat fazllıktan kurtarmak oldurecm o gocanı senın
bu arada herkese selammmmm osledım sılzerı
smoke cum bebıs dusunuyorum bu arada tatıl donusu dıyordum ama tatıle gıdemedım acaba seneyemı atsam dıyorum arada ya senyede gıdmezsem cocugu 40 yasında yapacam herhall aha aha
ama tamda dusunme esnasında kukum hastalandı onu tedevı edoym sonra calışmlara baslıyacam İNŞALLAH
NEKCIMMMM BÖCÜK ESMA HERKES EKUCAK DOLUSU OPUCUK GUNESIMMMMMM MUCKSSS
yüz verme desen ne olcak herşeye hır gür çıkaran sinirli bi herif benimkisi unuttun galibaa aman sorun çıkmasın aman kavga çıkmasın aman başka şelere dalmasın aman mutlu ediyim amann seviyorummm yetmiyorrr yaa ne yapsan az geliyo doymuyo gözüü
burcuuu aynı anda başlıyoruz desene bebek çalışmalarınaa
ben bu ay başladımmm, hayırlısııı
kokişim, eşin niye öyle ilgisiz olmuş yaa
keşke o burnunu sürttüğün dönemlerde barışmak için faceini kapatma şartı koşsaydın
ay burcu çok fenasınnnah koket ahhhhhh nesıne aldandın bılmem su herıfınnnnn hanı dıycem tıpıne kandınnnn ama ole pek gıderıde yok yanı kızma amaaaaaa sen cok daha ustunsun
gitmedim canım, gitcem ama ekimde.. her erteliyorum.. alttan muayene istemiyorum ben yaaben kontrole gıdıcem canımmmm ılacvlarım bıtttııııı vı baktramm enfeksıyon bıtmısmı sen calışmalrdan once jınekolğa gıttın mı nek gıtmedıysen ıhmal etme gıt mutlaka
ay burcu çok fenasınnn
gitmedim canım, gitcem ama ekimde.. her erteliyorum.. alttan muayene istemiyorum ben yaa
senin omurtoş daha küççüüüükhaha kuzularım sızn cocuklr la bende 2.yımı dusnsem haha saka sakaa hadı baklm yegenlerı beklıyorummmm
koket valla cok sımartmıssn her ıstedgını yaptıkca adam doyumsuzz olmaya baslamısss ama işte surndurcen napcann boylede hayat gecmezkıııı bak yıne sabah sabah artıslıgını yapmss o facde duryrsa sen 2 kat fazla dur cıldrt onu snde yazs ressm ekle ne bu yaa boyleee o hersy hak mı bumudr yanı!!!!
kıs fena degılım nannnn acukkkkk acık sozluyum heh hehheeee
bend eıstemyommm ama mecburrr gıttım smear falan yaptırdımm enfeksıyon cıktı cokkk 2 antıbıyortık verdı doktor bırı alttan fıtıl dıgerı agızdan ıhmal etmeeee çok sukur semar temız cıktı
kıs fena degılım nannnn acukkkkk acık sozluyum heh hehheeee
bend eıstemyommm ama mecburrr gıttım smear falan yaptırdımm enfeksıyon cıktı cokkk 2 antıbıyortık verdı doktor bırı alttan fıtıl dıgerı agızdan ıhmal etmeeee çok sukur semar temız cıktı
aynen aynenbenımde gıtmem lazım ama gıdesım yok yaaa
aynen aynen
ay bugünde ne çoka cıktım yaaa, karnım gurul gurul..
cevizleri götürdüm banamısın demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?