Kokoşş Hatunlar Kulübü

ahh canım yaaa, az çok anlattın olayı whatsapptan.. ama tatlıya bağlamışsınız..
inş bir daha yanılmazz, sarhoştum ne demek yaa, birde bunun arkasına sığınmasın yanii.!
ama haklısın bir daha yaparsa kendine yapar, sen sadece Allahım önüne çıkartsın yanlışarını diye dua et..
haberin olmadan yapıyosa işte o çok üzücü, aptal yerine konulmak! neyse ki hemen farketmişsin olayı, yüzüne gözüne bulaştırıyo zaten erkek milleti!!

ne istesem yok diyemiyor benimle daha çok ilgileniyo azıcık celallenecek olsa bu olayı gözüne sokyom öyle yapmıştın diye deli oluyorr hayır diyince pariste yanaşamıyoo eskisi gibi...

sarhoşmuşş o sarhoş olsada iradesini yitrmez oteldebar şefliğinden bilirim onun sarhoş olmadını gitsin ansına yuttursun annem varken oldu bu olaylar ben ona üzüldüm annemde çok laf soktu ona... çok kötü günlerdi atlattık ama umarım bidaha yapmaz oğlunu düşün dedim onu babasız bırakırsın dedim

geçmiş olsun kuzummm, annem ve kardeşim de hasta.. Herkes potansiyel mikrop taşıyıcı çevremde Inş ben de almam nasibimi

nek canım saol sıznkılerde ıylsr ıns bıranonceee sen kendını koru bızlerden hihihhi

gunaydın hatunlrrrr kokett neler duydum oyleee ama senınn koca cok fena haa ozmndan deıdk sana yuz verme dıye neyse ınsss bır daha yasamazsınızz boyle bır olayyy!!! cok uzldum yaaa

alçak garııı beni niye eklemion facete kızlarda ekliyim benide ekle bayram msjı içinde saol böcğümmm

len sen bende yok muydunnşoklardayımm du yazım sana ben özeldenn ekle

tembel garuları sevmem pasaklıları sevmem akıllı oll ona göre
ana dedığın öle olmaz cocuk uyurken kalk yemek et temızlık et bişiler et bebene çorbalar et
ne öle 11 lere kadar uymalar
alıştın ama kalkcan mecburrpaşa paşa

bu arada okudum ama bişi demek ıstemem cok zor bı durum cocum yok bılemem ama olmasa affedılır bı durum değil
sarhoştum demelerıde beın bıtırıoo yaa cok komık gelıo bana
bı bahane
artık akıllıcı seyler bulsunlar yaa
eşinin adına üzüldüm cunku sen ona güvenını kaybettınne dıyım büyük konuşmamak lazım ama dıkkatlı ol ama peşinde 24 saat dolan demıom
paşanla keyfıne bakk bacumm öptümm

annemmm bırı bulluk kesılecek demıs hemen kulagım cınladı nezamndır opersyon yapyom koket senın kocenın kesılecek herhalde kıs para bılem almam senden benden olsun maksat fazllıktan kurtarmak oldurecm o gocanı senın
bu arada herkese selammmmm osledım sılzerı
smoke cum bebıs dusunuyorum bu arada tatıl donusu dıyordum ama tatıle gıdemedım acaba seneyemı atsam dıyorum arada ya senyede gıdmezsem cocugu 40 yasında yapacam herhall aha aha
ama tamda dusunme esnasında kukum hastalandı onu tedevı edoym sonra calışmlara baslıyacam İNŞALLAH

NEKCIMMMM BÖCÜK ESMA HERKES EKUCAK DOLUSU OPUCUK GUNESIMMMMMM MUCKSSS

yavaş yavaş kendime geliim sarılcam herşeye merak etme..işi zaten bırakmam kim ne derse desin bebeğe kaynana bakcak nasıl bakcak bilmiom ama aklım hep onda olacak... dün paşam çok kustu huzursuzdu çok uğraştım çok iyiki annem yanımdaydı kocam hep işte 1 kere aradı beni oada çok yoğunmuş maçlar varmış beni fazla arayamamış fala filan...

ahh böcük dediklerin kolay tabii bi çırpıda silmek çekmek gitmek zor olan aileyi ayakta tutmak diyeceksin ki bu adam sana daha neler demişti neler etmişti sen hep onu sevdin bazen akıyorumda beni haketmemiş yaa beim ona olan sevgimi igimi kısacası ben gibi bi kızı haketmedi ...

bugün yine tartıştık kahvaltı etmeden vurdu kapıyı gitti üzrine çok gidiyorum kabul aa elimde değil ona güvenimi kaybettim ben nasıl olacak bilemiyorum kafayı yicem galiba yakında...

aklı fikri facebook olmuş adamın hergün sabah kalkar face girer bakınır paylaşır bide galaxi S III aldı internete çok hızlı bağlanan bi telefon samsungun adam işyerinde bile facete takılyo yok ser..t bunu paylaştı bunu beğendi resimler koymalar neymiş arkadaşlarıda koyuyormuş paylaştıklarını beğenyolarmış ondadamı müdahale etcekmişim ahh salak ben karışmıcam diyorum ama yine edemiyorum dedim evdesin azcık oğlunla ilgilen ilgilendim diyo nesiylee yaaa dün ben gece 1 buçuğu ettim onun haberi bile yoktu çok mutsuzluk getirmeye başladı bana ...

aklı fikri sağa sola hava atmak bilemiyorum nerde hata yaptım ki ben bu adamın sevdiği insanım nasıl oluyo sevgi böyle ilgisz amann ne anlatayımm yaa bu adam ne beni hakediyo ne çağanı yaaa nasıl güzel bi çocuk görsen bi yabancı kadar 15 dk ilgileniyo sonra oturyo face başına amnnn yaaa

sarhoşmuşşşş peeeeeeeee senın gocanı varyaaaaa cok sımatmıssın beee totsu kalkmıssss resmennnn def et laaa gıtsınnn püslükkkkkkkkkkkk

yüz verme desen ne olcak herşeye hır gür çıkaran sinirli bi herif benimkisi unuttun galibaa aman sorun çıkmasın aman kavga çıkmasın aman başka şelere dalmasın aman mutlu ediyim amann seviyorummm yetmiyorrr yaa ne yapsan az geliyo doymuyo gözüü

sarhoşmuşşşş peeeeeeeee senın gocanı varyaaaaa cok sımatmıssın beee totsu kalkmıssss resmennnn def et laaa gıtsınnn püslükkkkkkkkkkkk

allahtan annem vardı tüm aile üstüme gelirdi çökeredi bunlar oğulları suçluda olsaa ...annemin yanında bile kaynanam ne diyo dengesiz ben sana demiştim iskednerundafazla kalma die....dengesiz kadın yaa döndüm bi hışımlaa : anne dedim senin oğlun ben dömüşken bi kıza msj atmış dükkana gelen ona asılan bi kıza bi vukuatıda bu kızı görsen şişko kısa sarışın yeşil gözlü yaa skcm gözünü ...msjda bu mrb aslıcam seninle fazla görüşemedik ben evli bi adamım sen çok tatlı güzel bi kızsın gözlerine diyecek bişey yok görüşürüz belki yine bye yazmış adama bakkk...kayananm şok oldu dedim ben burdaykende bu msjı yazdıı senin oğlun aranıyoorr dedim yüzüne ...ben diyo senin arkandayım cnm çekerim kulanı defoslunlar gitsinler yaa ...bırak yaa ne poku yerse yesin üstüne düşmiycem artık dedim bigün kendi ettiğinle boğulcan bu evlilik onun yüzünden biticek belki mutlu olurr oğlu babasız büyürse yok adam aklı fikri faceee skc...m faceni yaaa gözümden düştü hepsi hepsiii

ah koket ahhhhhh nesıne aldandın bılmem su herıfınnnnn hanı dıycem tıpıne kandınnnn ama ole pek gıderıde yok yanı kızma amaaaaaa sen cok daha ustunsun

Son düzenleme:

burcuuu aynı anda başlıyoruz desene bebek çalışmalarınaa
ben bu ay başladımmm, hayırlısııı

kokişim, eşin niye öyle ilgisiz olmuş yaa
keşke o burnunu sürttüğün dönemlerde barışmak için faceini kapatma şartı koşsaydın

ben kontrole gıdıcem canımmmm ılacvlarım bıtttııııı vı baktramm enfeksıyon bıtmısmı sen calışmalrdan once jınekolğa gıttın mı nek gıtmedıysen ıhmal etme gıt mutlaka

Son düzenleme:

haha kuzularım sızn cocuklr la bende 2.yımı dusnsem haha saka sakaa hadı baklm yegenlerı beklıyorummmm

koket valla cok sımartmıssn her ıstedgını yaptıkca adam doyumsuzz olmaya baslamısss ama işte surndurcen napcann boylede hayat gecmezkıııı bak yıne sabah sabah artıslıgını yapmss o facde duryrsa sen 2 kat fazla dur cıldrt onu snde yazs ressm ekle ne bu yaa boyleee o hersy hak mı bumudr yanı!!!!

ah koket ahhhhhh nesıne aldandın bılmem su herıfınnnnn hanı dıycem tıpıne kandınnnn ama ole pek gıderıde yok yanı kızma amaaaaaa sen cok daha ustunsun
ay burcu çok fenasınnn

ben kontrole gıdıcem canımmmm ılacvlarım bıtttııııı vı baktramm enfeksıyon bıtmısmı sen calışmalrdan once jınekolğa gıttın mı nek gıtmedıysen ıhmal etme gıt mutlaka
gitmedim canım, gitcem ama ekimde.. her erteliyorum.. alttan muayene istemiyorum ben yaa

ay burcu çok fenasınnn

gitmedim canım, gitcem ama ekimde.. her erteliyorum.. alttan muayene istemiyorum ben yaa

kıs fena degılım nannnn acukkkkk acık sozluyum heh hehheeee

bend eıstemyommm ama mecburrr gıttım smear falan yaptırdımm enfeksıyon cıktı cokkk 2 antıbıyortık verdı doktor bırı alttan fıtıl dıgerı agızdan ıhmal etmeeee çok sukur semar temız cıktı

Son düzenleme:
senin omurtoş daha küççüüüük az daha bekle

ufff tırtım şindii, gidim maden en kısa zamanda :18:

benımde gıtmem lazım ama gıdesım yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…