Kokoşş Hatunlar Kulübü

hacı h geldın

ay cok yorgunum ya gece 2 de eve geldık
maça gıttım ya
boğazlarımı patltcaktım az kalsın
sımdık kolllarım kalkmıyoo

kız nasıl oynuyor şok oldum yaa allahım nasıl mucizeler yaratıyor yaws bugün akşam koyucam bura resmini büyüdü minnoşum ....

bbeğim yaa esma gidip bebişe bişiler alsammı yaa...?

bu akıntılar dün beni korkuttu yaa progestan ikiye çıkardı doktor benide azarladı çok korkuyorum diye...:26:

progestan iyi kafa yapıyor haa bazı bazı kayıyor biyerler kafam bir milyon oluyor dün eşime saçmaladım bana bunu demekmi istedin diye gece bana diyor rüya görmüşsün ben seni hiç uyandırmadım adam acıyarak bakıyor yazık diye....:26:

günaydıınn
miray cnm çok sevindim dün çok korkuttun eşeek seni :))
9 hafta 9 ay olucak ve bebişini kucağına alacaksın hiç merak etme ,
kendine dikkat et yorma dinlen

hacı h geldın

ay cok yorgunum ya gece 2 de eve geldık
maça gıttım ya
boğazlarımı patltcaktım az kalsın
sımdık kolllarım kalkmıyoo

beşiktaşlımısın kız sen....ben maça hayatımda hiç gitmedim benide götür.....burda olunca eşim arkidişleri ile gidiyor bayan olmuyor ben de gidemiyorum ya...

mirayımm bebeğe bişe almaa.. daha çok erken..

sen çok pinpriksin herşye korkuyorsun.. allah korusun..

yaşadıkların kolay değill.. yapma kuzum... şimdlik alma.. tadını çıkar.. kendine cciler al sonra minnoşunaa

günaydıınn
miray cnm çok sevindim dün çok korkuttun eşeek seni :))
9 hafta 9 ay olucak ve bebişini kucağına alacaksın hiç merak etme ,
kendine dikkat et yorma dinlen

evet yaa çok korkuttu hep diken üstündeyim...:26:

neyse inşallah seneye birlikte geçirecez bayramı heyecanlanıyorum böyle düşününce...

tamam şu 3 ayı atlatıyım sonra ozman bari kendime cicişler alıyım sonra alamıcam herhalde...

sen ne yaptın kuzuna aldınmı bişiler

günaydın kızlarrrr
miroşşşş annem iyisin dimek ohhhhhhh beee hadi tikkat et kendine Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.

kızlar soğan ekmeği görmiyenler için tekrar paylaşıyorum birsen güneş nektar esma hadi bakalım yiyin bunu....

böcüğüme zöel börek paylaştım 2 tane hemde...

günaydınnnn hatunlarrrr
dukkanı ben acyaım dedım nasılsınızzz:):)

miroşş formuna döbndün maşallah soğan ekmekmi yok bacım ben almim k.valtı ettimmmm

kız senin sesin çok samimiydi valla..tanıyormuşum gibiydi...

neyse belkide gelirsin buralara bide canlı duyarız..

bende senınle konusurken sankı uzunzamandan berı tanıdıgım bı arkadasım gıbı geldı ole bı enerjı hıssettımmm demekkı karsılıklıymısss sende gelirsin kuzummmmm beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…