mirayımm canım herşey yolundaymış çok sevindim
günaydınnnn hatunlarrrr
dukkanı ben acyaım dedım nasılsınızzz:):)
beşiktaşlımısın kız sen....ben maça hayatımda hiç gitmedim benide götür.....burda olunca eşim arkidişleri ile gidiyor bayan olmuyor ben de gidemiyorum ya...
günaydın cnmgunaydın canlarımmmmm
günaydın kızlarrrr
miroşşşş annem iyisin dimek ohhhhhhh beee hadi tikkat et kendine Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş.
kızlar soğan ekmeği görmiyenler için tekrar paylaşıyorum birsen güneş nektar esma hadi bakalım yiyin bunu....
böcüğüme zöel börek paylaştım 2 tane hemde...
günaydınnnn hatunlarrrr
kızlar soğan ekmeğinizi koyuyorum sayfaya gelince afiyetle yiyin hadi bakam çay kek pasta felan yok size .....
böcüğümün böreğini ekleyim size yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...!! şükredin küflü ekmek koymadım bucu küflü koy demişti............
Eki Görüntüle 284489
tükkan mı kalır bu saate delü garuuuuuuuuuuu
hoşgeldinnnnn
hayatcım naberrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn hatunlarrrr
hayatcım naberrrrrrrrrrrrrrrrr
ben almiyımmsabah annemin yaptığı yumuşacık pattisli poğaçalardan yedim
Mirayımm çok sevindim bebikin iyi olmasına
Günaydın herkese
tükkan mı kalır bu saate delü garuuuuuuuuuuu
hoşgeldinnnnn
dükkan açık şekerim geç kaldın geride ekmekle soğanın bile duruyor yede gel hadi bakam...
güneş bugün iyi değil bellüüüüüüüüüü
yüz vermeyin şuna evlenmedi hala ...Trin tirin geziyor baksana...
ekmek soganmıı kokcaz kuzu efil efil hamşlern mıdesı bulanmıcakmı o kokudan hihihih sende dahıl:):)
değilim birde ilk defaa erken gırdımyaa hava atayımm dedım odaa fosss cıktııı ayrıca bot aldım kendımee hıhhhh sıyah ıcı tuylu arkdan bagcıklı ve tuylu bişi.)): cokda ucuz hihihhihi gunluk gıyerım dedım
manyakkkkk............
pohahha ağız spresyide veririm sen yut hadi bakam benim poğaçalara laf sölerken iyidi...
tirbisizzzzzzzzzz sana dil çıkarıyorum
iyilik bitanemm aynı tas aynı hamam yuvarlanıp gidiyoruz şükür halimize,, sen nasılsın,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?