incir reçelini izledinmi...ölürsün ağlamaktan....
kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrasında ödev var 15 soruluk iyi bu azmış öteki kitaptı ben derslerimi bitirince gelirim artık olaya bak kendimle dalga geçiyom artık....
canım bende tefal actifry var çok memnunum herşeyi bir kaçık yağ ile pişiriyor tavuk fln kendi yağıyla pişiyor çokta lezzetli oluyor buda o tarz bişi anladığım kadarıyla netten satın aldık biz 340tl ye
evet ıncır recelı cok gusel bayramda vardı ama daha once ıslemıstımmmm AŞK TESADUFLERI sever bu da cok hoş filmmmmmm harıkaaaaaaa
ama ruyanı anlatmadın kuzzzzuu
huhu
nelerı pişirıyorsun mesela gercktn pratık bişimi bu öle geldı banaaa tencere tava kullanmktnsa
tarif kitabı var ona göre pişiriyorum tavuk, köfte ,patates kızarması, meyhane pilavı ,balık, sosis kızartması, menemen, mantı,biber patlıcan kızarması, tas kebabı, çoban kavurma izgara köfte, kuzu pirzola , sebzeli köfte, misket köfte, irmik helvası, kabak tatlısı aklıma gelenler bunlar cnm yıkamasıda kolay
karda kıştada kullanabiliyorsun ozaman
valla tebrik ederim şekerim
haaaa sen yapmasssın ama hazal kesın yaparrrrrrrrrrrrrrrrrr
döverim bennn bir kere makette tanımadığım bir kızı cimciklemiştim ufak kızı ama aynı reyondaydı alıcağım herşeye elinin attı bende dayanamadım cimcikledimyokkkk sen kızmıssın yaa sen kızmasında hazal kesın kızarrrr cocukları sevmıyor yaaaaaaaaaaaaaa
Philips - Airfryer - Ev ürünleri - Yemek pişirme
ya kızlar bundan kullanan varmı arkadas almıs acayıp herbısy yapılyr ıcnde tavuk patlıcn vs vs pratık geldı bana
acayip cnm sıkıldı yemin ediyorum yaaa....
müdürün oğlunun ing. dersi mi sınavımı ne varmış ben internetten girip yapacakmışım 100 alması lazımmış...
niye kendi yapmıyor banane be...off sıkıldım milletin bana ödev getirmesinden...!:26:
bu makınanın adı ne hayatımmm nekadar marıfetlıymıs
kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:
evet evet gusel olur bak a101 varmı orda onun sakızlı muhallebısı cok gusel oluyor al hemen yeeeeee
tefal actifry canım
kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:
bendede var canım bende çok memnum iki senedir kullanıyorum elim ayağım sankii
bere için mangoya baktınmı bilmiyorum ama
MANGO - AKSESUARLAR buraya bak istersen 2. sayfasıda var beğenmezsen söylee
Merhaba Arkadaşlar yeni girebildim ben çok hastayımm.Malumunuz özel günn..İşler de yogunduu..selamalr tekrar
cnm o tarz berem var onun koyu kahve açık kahvesi başka bulabilirmisin
ıyı mısn la sen
cık pazara mağazalara bak
onuda mı netten alcenn
kargo parası bere parasını geçer
ben collezyondan almıştımm 15 tl takım cokta güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?