Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrasında ödev var 15 soruluk iyi bu azmış öteki kitaptı ben derslerimi bitirince gelirim artık olaya bak kendimle dalga geçiyom artık....

ama ruyanı anlatmadın kuzzzzuu

huhu

nelerı pişirıyorsun mesela gercktn pratık bişimi bu öle geldı banaaa tencere tava kullanmktnsa

ama ruyanı anlatmadın kuzzzzuu

huhu

nelerı pişirıyorsun mesela gercktn pratık bişimi bu öle geldı banaaa tencere tava kullanmktnsa

tarif kitabı var ona göre pişiriyorum tavuk, köfte ,patates kızarması, meyhane pilavı ,balık, sosis kızartması, menemen, mantı,biber patlıcan kızarması, tas kebabı, çoban kavurma izgara köfte, kuzu pirzola , sebzeli köfte, misket köfte, irmik helvası, kabak tatlısı aklıma gelenler bunlar cnm yıkamasıda kolay

kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:

bu makınanın adı ne hayatımmm nekadar marıfetlıymıs

karda kıştada kullanabiliyorsun ozaman
valla tebrik ederim şekerim

evet canım ben hep kullanıyorum arabayı hiç vazgeçmem çok severimde kullanmayı

haaaa sen yapmasssın ama hazal kesın yaparrrrrrrrrrrrrrrrrr

neyi yaparım kısss

yokkkk sen kızmıssın yaa sen kızmasında hazal kesın kızarrrr cocukları sevmıyor yaaaaaaaaaaaaaa
döverim bennn bir kere makette tanımadığım bir kızı cimciklemiştim ufak kızı ama aynı reyondaydı alıcağım herşeye elinin attı bende dayanamadım cimcikledim

Philips - Airfryer - Ev ürünleri - Yemek pişirme

ya kızlar bundan kullanan varmı arkadas almıs acayıp herbısy yapılyr ıcnde tavuk patlıcn vs vs pratık geldı bana

tefal actfry var bende canım çok memnunum iki sene oldu alalı ama vazgeçmem tefalimden

yapamam de sende canım mecburmusun yapmaya

Son düzenleme:
kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:

ben geçen trendyoldan almıştım dün geldi gayette hoş aldığım <aman çok hoş bereler vardı bugün hiç bakmadım varmı dur bir iki yerlere bakayım

kızlarrrrrrrrrrr bere alabileceğim site sordum neden kimse cvp vermiyor bana

Merhaba Arkadaşlar yeni girebildim ben çok hastayımm.Malumunuz özel günn..İşler de yogunduu..selamalr tekrar

ıyı mısn la sen
cık pazara mağazalara bak
onuda mı netten alcenn
kargo parası bere parasını geçer

ben collezyondan almıştımm 15 tl takım cokta güzel

Merhaba Arkadaşlar yeni girebildim ben çok hastayımm.Malumunuz özel günn..İşler de yogunduu..selamalr tekrar

h geldınnnnnn cnm
geçmiş olsun sıcak tut ayacıklarını

burcu ben a101 cok takıp ederım
sokağımın başında a101 sonunda bim vardu en bı deneyım sakızlı muhalebımde var evde ama olsun

ıyı mısn la sen
cık pazara mağazalara bak
onuda mı netten alcenn
kargo parası bere parasını geçer

ben collezyondan almıştımm 15 tl takım cokta güzel

canım ilçedeyim doğru düzgün magaza yok burda havada soğuk eşimde haftasonu nöbetçi tek başıma gezmemnetten alalım dedim ama bulamadımbugün plates topum gelick onu bekliyorum baktım kargoya çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…