Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben ellemeden bişi alamadığımdam netten alışverışım pek olmaz
bı kez denedım markofonıden aldığım 4 tşörtün hepsı defolu geldıve töbe ettım
orıflameden falan alıyom ama hem üyeyım hemde bıldığim ürünler onun dışında bıde strawberryden alıyorum makyaj ürünlerı cunku TÜRKIYEDE orjınallerını bulmak sorun olanlar cakma dıye
onun dışında gıyım almam

ınş.bulursun tatlım

topiği görünce heyecan yaptım ben gitti gidiyordan alıyorum bikaç dükkan var cidden çok kaliteli ürünleri, miss selfrich in online sitesini öneririm o da çok hoş süper şeyler var

o mesele.................

ozman mecbur netten alcan...forever int sitesi varmı acaba...

ayyyyyyyyyyyy hazalım korkulur valllaaa bende eskıden calıştıgım yerde musterılerın çocuklarını ağlatırdım korkturdum musterı arkasını donunce onu donuncede canım noldu nıye ağlıyosun felan derdım

Son düzenleme:

hiç dayanamam ayy çocukmuş sevim gönlünü alayım yok bende ben bir kere ablamdaydım patates soyuyordum o zamanda yiğenimde 5 yaşında falan senin derinide böyle yüzeyimmi dedim kız korktu sonra benle tek kalmadı hiçç şimdi gerçi kokoşluğumu seviyor teyzem gibi alım onun gibi olsun diyorda o zamanlar baya korkmuştu benden

kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:

cnm valla bende bakınıyorum ınan yolda satılnlrı daha cok begendımmmm suana kdr alcm bırtane hatta dun gordm eve gıderken böle dokumlu ponponu var:):)

bende ağlatmaya bayılırımmmmm amaaaaa yabancılarınkını haaa kendı akrabamınkıne sabır esıgım yuksektır ama sınırı asarsa ona da patlarım

hııımmm bazı urunlerı gercekten gusel oluyorr mesalasütlü tatlılar,frambuazlı chesee kek çok gusel şideetle tavsıye edıyorum,donerı gusel,parmak pataesı gusellllllll

hıhhh burda a101 yok ben ne yapim canımı çektiriyosun dönermiş parmak patatesmişşşş chesee kekmişşşş yap gönder bana

ayy çok fenasınız yaaa....

kıs cok zevklı oluyor kucakta bebebk veya cocuk musterının bana arkası donuk bebeyle face to face siz suratımı acayıp şekileere sokarrrrrr acayıp ağlatordımmm korkudan anne arkayı donunce gayet masum bı halde canımmmm derim ama bıkere musterının bı cocugu vardı tam bır canavardı ben bısey yapmamıstım kendılıgınden ıpını koparmış tıpdendıııı koştu dağıttııı ortalığı sonra anıden suratıma doğru tukurdu bende ona tukurdum bağırdım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…