ama ruyanı anlatmadın kuzzzzuu
huhu
nelerı pişirıyorsun mesela gercktn pratık bişimi bu öle geldı banaaa tencere tava kullanmktnsa
kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:
canım ilçedeyim doğru düzgün magaza yok burda havada soğuk eşimde haftasonu nöbetçi tek başıma gezmemnetten alalım dedim ama bulamadım bugün plates topum gelick onu bekliyorum baktım kargoya çıkmış
cnm o tarz berem var onun koyu kahve açık kahvesi başka bulabilirmisin
ıyı mısn la sen
cık pazara mağazalara bak
onuda mı netten alcenn
kargo parası bere parasını geçer
ben collezyondan almıştımm 15 tl takım cokta güzel
canım ilçedeyim doğru düzgün magaza yok burda havada soğuk eşimde haftasonu nöbetçi tek başıma gezmemnetten alalım dedim ama bulamadım bugün plates topum gelick onu bekliyorum baktım kargoya çıkmış
evet canım ben hep kullanıyorum arabayı hiç vazgeçmem çok severimde kullanmayı
neyi yaparım kısss
döverim bennn bir kere makette tanımadığım bir kızı cimciklemiştim ufak kızı ama aynı reyondaydı alıcağım herşeye elinin attı bende dayanamadım cimcikledim
tefal actfry var bende canım çok memnunum iki sene oldu alalı ama vazgeçmem tefalimden
yapamam de sende canım mecburmusun yapmaya
ben ellemeden bişi alamadığımdam netten alışverışım pek olmaz
bı kez denedım markofonıden aldığım 4 tşörtün hepsı defolu geldıve töbe ettım
orıflameden falan alıyom ama hem üyeyım hemde bıldığim ürünler onun dışında bıde strawberryden alıyorum makyaj ürünlerı cunku TÜRKIYEDE orjınallerını bulmak sorun olanlar cakma dıye
onun dışında gıyım almam
ınş.bulursun tatlım[/QUOT
ayyyyyyyyyyyyy bende eliycem denıycem ılaaaaa magzanın ıcınde dolastırcam aramda duygudal bı bag olusacak bazende vaz gecıp oraya braya sıkıştırcamm
h geldınnnnnn cnm
geçmiş olsun sıcak tut ayacıklarını
burcu ben a101 cok takıp ederım
sokağımın başında a101 sonunda bim vardu en bı deneyım sakızlı muhalebımde var evde ama olsun
a101 Demişssinde aklıma geldi söliyim ben memurıyetten önce orda çalışmıştım
ayyyyyyyyyyyy hazalım korkulur valllaaa bende eskıden calıştıgım yerde musterılerın çocuklarını ağlatırdım korkturdum musterı arkasını donunce onu donuncede canım noldu nıye ağlıyosun felan derdım
tarif kitabı var ona göre pişiriyorum tavuk, köfte ,patates kızarması, meyhane pilavı ,balık, sosis kızartması, menemen, mantı,biber patlıcan kızarması, tas kebabı, çoban kavurma izgara köfte, kuzu pirzola , sebzeli köfte, misket köfte, irmik helvası, kabak tatlısı aklıma gelenler bunlar cnm yıkamasıda kolay
kızlar bere almak istiyorum netten markafoniye limangoya batiğe kotona baktım düzgün bir şey bulamadım başka nerelere bakabilirim:26:
ayyyyyyyyyyyy hazalım korkulur valllaaa bende eskıden calıştıgım yerde musterılerın çocuklarını ağlatırdım korkturdum musterı arkasını donunce onu donuncede canım noldu nıye ağlıyosun felan derdım
hiç dayanamam ayy çocukmuş sevim gönlünü alayım yok bende ben bir kere ablamdaydım patates soyuyordum o zamanda yiğenimde 5 yaşında falan senin derinide böyle yüzeyimmi dedim kız korktu sonra benle tek kalmadı hiçç şimdi gerçi kokoşluğumu seviyor teyzem gibi alım onun gibi olsun diyorda o zamanlar baya korkmuştu benden
hııımmm bazı urunlerı gercekten gusel oluyorr mesalasütlü tatlılar,frambuazlı chesee kek çok gusel şideetle tavsıye edıyorum,donerı gusel,parmak pataesı gusellllllll
ayy çok fenasınız yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?