Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar bakınız doğru yazıyor

Makyaj uzmanları her cilde uygun makyaj renklerini belirledi.
Açık ten

Açık pembe tonlarındaki allıklar çok açık tenin solgun görünümünü düzelterek sağlıklı ve enerjik gösterir. Şeftali, toprak tonlarındaki farlar gözlerinize canlılık katar. Dudaklarınızda ise canlı renkler kullanabilirsiniz.

Orta ten

Sarı bazlı fondötenleri tercih edebilirsiniz. Doğal tonlardan fazla uzaklaşmadan sütlü kahve, bej, ağaç yeşili gibi far renklerini de deneyebilirsiniz. Elmacık kemiklerinizde şeftali tonlarından allıklar cildinize renk katacaktır.

Buğday ten

Buğday tenler birçok farklı rengi birlikte taşıyabilir. Pastel tonların yanı sıra canlı ve parlak far renklerinin de bu cilt rengine çok yakışacağını söylüyor. Karamel, böğürtlen, kırmızı tonları ve tarçın renklerini dudaklarınızda rahatça kullanabilirsiniz.

Esmer ten

Işıltılı altın ve bakır tonları size çok yakışacaktır. Dudaklarınızda doğal bir görünüm istiyorsanız bej tonlarında ruj ya da dudak parlatıcıları, daha canlı renkleri seviyorsanız kiremit, böğürtlen ve şarap tonlarında kremsi renkleri tercih edebilirsiniz.

b vitamini eksikliği ehemn yükle b vitamini....mide yediklerine dikkat et....tuzlu suyu gargara et fena acır .....domatesten uzak dur onu yedinmi yakar hiç geçmez daha uzun sürer geçmesi...

ay gargara işe yaramıyor benm agız hep böle yara hıc gecmz 1-2 tane olnca norml hayt surerım ama böle bogazıma kadr cıktımmı bıttım . B vıtamını bakım depolym hemn

hamileyim valla sen nassıınnnnnn

valla herşey yiyorum maş. mantı yedim misss gibi.....kocişim götürdü yemeğe...

ohh valla yarasın
ne yemenız var evde

bende taze fasulye corba ve yaprak sarma
yarın için yemek yapmıycam balık yıycez
yemek derdım yokkken temızlık yaparım bende

ay gargara işe yaramıyor benm agız hep böle yara hıc gecmz 1-2 tane olnca norml hayt surerım ama böle bogazıma kadr cıktımmı bıttım . B vıtamını bakım depolym hemn

güneş ben krem sorucaktım ilerde çatlakları öneleyici haftaya Lierac krem var ondan almayı düşünyorum ama pahalı bee 70 TL

badem yağı zeytin yağı başladım ama vicudum çatlamasın...

ohh valla yarasın
ne yemenız var evde

bende taze fasulye corba ve yaprak sarma
yarın için yemek yapmıycam balık yıycez
yemek derdım yokkken temızlık yaparım bende

bişi yok valla tavuktan nefret ediyorum kokusundan et de yemek istemiyorum bilmiyorum ne yapcam?

belki patlıcan oturtma yaparım az etli....ama patlıcanı kızartmam lazım önce oda ağır gelirse offf....:26:

güneş ben krem sorucaktım ilerde çatlakları öneleyici haftaya Lierac krem var ondan almayı düşünyorum ama pahalı bee 70 TL

badem yağı zeytin yağı başladım ama vicudum çatlamasın...

miraycım en ıyısı lierac krem ama ınan ben cok sıkılıyordum suremıyordum karnıma sadece bebe yaglrındn bole ayda 2-3 en fazla surmusumdur. toplasan ama hıc catlagım yok bnm vucud esnek .
catlaga deıl ama selulıte elveırslı anlıcan oyuzden tek bır catlagım bılew yok anamında olmamıss arkdsm var gobegı toprlanmadı onn sarkık sarkık durdu dogumdn sonra bende öle bişide olmadı aynen bekrlıktakı gobek gıbı sanırım vucudn esneklıgıyle alakalı tabı sen yınede tedbırını al duznlı kullan ama cok pahalı bişeye grek yok gıbı gelıyor bana

kızlar sizce bu elbiseler günlük işe giymek için güzelmi kotondan...
Eki Görüntüle 290041 Eki Görüntüle 290042 Eki Görüntüle 290043

bence harıka bende grı almstm gecn sene abtıktn bolee baya gıydm ceketle kısa hırkalrla falan

güneşşş kızz ben birsens annem alışamadın yazmıyon dah ayahuuu
hazalımmm geçmiş olur inş koceni görünce bişeycin kalmazzz

güneşşş kızz ben birsens annem alışamadın yazmıyon dah ayahuuu
hazalımmm geçmiş olur inş koceni görünce bişeycin kalmazzz

inşallah kuzum yaaa geçer kocişi görünce
bu arada en aşağıda kırmızı bir yasal uyarı var herkeste çıkıyormu yoksa bir bendemi çıkıyor o neki yahuu

inşallah kuzum yaaa geçer kocişi görünce
bu arada en aşağıda kırmızı bir yasal uyarı var herkeste çıkıyormu yoksa bir bendemi çıkıyor o neki yahuu

çıkıyo
oku annem çok önemli
tikkat edin gonuşmalarınıza deyooo

güneşim hep sorcam unutuyorum sen benim resmimi görmemiştin merak ediyordun yaa face var ekledikten sonra gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…