miraycım en ıyısı lierac krem ama ınan ben cok sıkılıyordum suremıyordum karnıma sadece bebe yaglrındn bole ayda 2-3 en fazla surmusumdur. toplasan ama hıc catlagım yok bnm vucud esnek .
catlaga deıl ama selulıte elveırslı anlıcan oyuzden tek bır catlagım bılew yok anamında olmamıss arkdsm var gobegı toprlanmadı onn sarkık sarkık durdu dogumdn sonra bende öle bişide olmadı aynen bekrlıktakı gobek gıbı sanırım vucudn esneklıgıyle alakalı tabı sen yınede tedbırını al duznlı kullan ama cok pahalı bişeye grek yok gıbı gelıyor bana
bence harıka bende grı almstm gecn sene abtıktn bolee baya gıydm ceketle kısa hırkalrla falan
güneşşş kızz ben birsens annem alışamadın yazmıyon dah ayahuuu
hazalımmm geçmiş olur inş koceni görünce bişeycin kalmazzz
inşallah kuzum yaaa geçer kocişi görünce
bu arada en aşağıda kırmızı bir yasal uyarı var herkeste çıkıyormu yoksa bir bendemi çıkıyor o neki yahuu
güneşim hep sorcam unutuyorum sen benim resmimi görmemiştin merak ediyordun yaa face var ekledikten sonra gördünmü
ben alıcım o kremi 38 tl ye düşmüş bir sitede ....
kotona gitmem lazım işe giyecek bişey bulamaz oldum pantolanlarım 34 beden olanlar sıkıyor eee pantolon alamam sonunçta daha kilo alcam elbise alayım bari...kocamda elbiseyi kıskanır napim yaa...
ayyyyy akşama ne yemek yapcemmmmmmmm:26:
cıx bananee birsens benm ilk göz agrımmm:)
gordm kız gordummm maşllh sana ama tek bır resmın vr sanrm dımıııı
aaa kacrma ozamannnnn:):) hemennn alll
ben yapmıcam öle karar verdim kocamın yanına gitcem aşçısı yapsın baaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeee
alacam kredi kartımı bi ödeyim alacam .....
ohhhhhhhhh negusellllllllllllllllllllll be napcammmmmmm
ya kampanya bıtrse hehehehe indirm bu yakaldımmı alcaksn kiii bankalr sevınsın hihihihhi
bucuuuu sende yapmaaaa:=):)
ben size solımmi tembel yemegı yaptım ben dunden hihih birazda nasıl oldunu mrk ettım superfreshın engınar dolması vardı dondurlmus hahaha aldım yaptım guya bakalım bugn bakcaz tadına ıns olmstur olmadysada salık olsunn bidaha yapmammmm:) i,ice tembel oldummm:):)
ben dun yapmama hakkımı kullanmıstım
Ben kaçıyorummmmmmmmmmm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar bugün cnm çok sıkkın .....
güne kusarak ve bulantılarla başladım ....moralimde bozuldu herşey üst üste geliyor yaptığım bir rapor yanlış olmuş....koca raporu tekrar yazıcam rezil oldum resmen ...kızan yok ama sırıtanlar oldu pis pis nasıl moralim bozul alın işte devlet daireside böyle fıs fıs konuştular karşı masada pis pis güldüler....rezil oldum herşey berbat bugün..
gunaydın kızlar..
iskenderunda 3 günlük genel kesinti vardı...
nete giremedim.. bugunde gideblir...
sizler nasılsınız geçmişe bakamadım..
miroşum sıkma annem canınııı...
öpüyorum seni
günaydın kızlar bugün cnm çok sıkkın .....
Güne kusarak ve bulantılarla başladım ....moralimde bozuldu herşey üst üste geliyor yaptığım bir rapor yanlış olmuş....koca raporu tekrar yazıcam rezil oldum resmen ...kızan yok ama sırıtanlar oldu pis pis nasıl moralim bozul alın işte devlet daireside böyle fıs fıs konuştular karşı masada pis pis güldüler....rezil oldum herşey berbat bugün..
hayırlı cumalar
mırayım gelıommm bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?