Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben alıcım o kremi 38 tl ye düşmüş bir sitede ....

kotona gitmem lazım işe giyecek bişey bulamaz oldum pantolanlarım 34 beden olanlar sıkıyor eee pantolon alamam sonunçta daha kilo alcam elbise alayım bari...kocamda elbiseyi kıskanır napim yaa...

güneşşş kızz ben birsens annem alışamadın yazmıyon dah ayahuuu
hazalımmm geçmiş olur inş koceni görünce bişeycin kalmazzz

cıx bananee birsens benm ilk göz agrımmm:)

inşallah kuzum yaaa geçer kocişi görünce
bu arada en aşağıda kırmızı bir yasal uyarı var herkeste çıkıyormu yoksa bir bendemi çıkıyor o neki yahuu

güneşim hep sorcam unutuyorum sen benim resmimi görmemiştin merak ediyordun yaa face var ekledikten sonra gördünmü

gordm kız gordummm maşllh sana ama tek bır resmın vr sanrm dımıııı

aaa kacrma ozamannnnn:):) hemennn alll

alacam kredi kartımı bi ödeyim alacam .....

ya kampanya bıtrse hehehehe indirm bu yakaldımmı alcaksn kiii bankalr sevınsın hihihihhi

ohhhhhhhhh negusellllllllllllllllllllll be napcammmmmmm

bucuuuu sende yapmaaaa:=):)

ben size solımmi tembel yemegı yaptım ben dunden hihih birazda nasıl oldunu mrk ettım superfreshın engınar dolması vardı dondurlmus hahaha aldım yaptım guya bakalım bugn bakcaz tadına ıns olmstur olmadysada salık olsunn bidaha yapmammmm:) i,ice tembel oldummm:):)

ben dun yapmama hakkımı kullanmıstım

günaydın kızlar bugün cnm çok sıkkın .....

güne kusarak ve bulantılarla başladım ....moralimde bozuldu herşey üst üste geliyor yaptığım bir rapor yanlış olmuş....koca raporu tekrar yazıcam rezil oldum resmen ...kızan yok ama sırıtanlar oldu pis pis nasıl moralim bozul alın işte devlet daireside böyle fıs fıs konuştular karşı masada pis pis güldüler....rezil oldum herşey berbat bugün..

sakın ol cnm
sen üzülmen strese grmen bebeğının strese gırmesı
derın bı nefes ve sana sırıtanlara sende pis pis gülümse
sonuçta herkes hata yapar

gunaydın kızlar..

iskenderunda 3 günlük genel kesinti vardı...

nete giremedim.. bugunde gideblir...

sizler nasılsınız geçmişe bakamadım..

miroşum sıkma annem canınııı...

öpüyorum seni

Günaydın koketalar nasılsınızz bakalımmmm

miraycım üzülme ya dunde benm basıma böle bişi geldi tarayıp gondermem gerekn evrkları taramadn gondermısım kopyası yok ortada belkdıe gondemrdım bile rezillk evrklr kaybolsa 10.000 cebımden ceza odıcm bıtonfırca yedım dahada tam olrk konu kapanmadııı bugun yıne mevzu acılck rezllıkk takma sakın hamssn olur okdrr bılıyorsn hamılelık ınsanı böle yapıyor ben nelr yapıyordum bır bılsn bana noluyor sana dıye uyarılr gelmeye baslamıstıı :):) strestnde mıde bulntılrn artar ona göreee

hayırlı cumalar
mırayım gelıommm bekle

hyrlı cumalrrr bibğimmm sanadaa

şimdide eşim sinirlerimi zıplattı zaten cnm sıkkın ......

neymiş efendim annem k.validemin kullanmadığı evinde kalıyor yaa (2 gün önce çıktılar hijyenik bende kedi olduğu için onun evinde kalıyor)....kayınvelidem kızında kalıyor zaten...

neyse ben annem hataydan et getirmişti geldiğinde onu buzluğpa attı mantı yapıcak eşimle bana demişti.....kadın kendine anlamış bakarmısın eşim aramış bugün k.valideyi demiş hep birlikte yemek yiyelim yemek yapında k.validem demiş miray söyledi annesi et varmış yemek yapcakmış yapsın oraya gelelim demiş ...kadına bak nasıl üstünden atıyor kendi yapmak istemiyor yaa...annem 2buçuk aydır burda hastaneydi ameliyattı kadın ne uyudu doğru düzgün ne dinlenebildi ve benim annem antalyada oturyo siz düşünün haksızmıyım bu kadını şu 2 buçuk ayda bir kere yemeğe çağırmadılar şimdi annem den bekliyor kadın kendi evini kullandıryo yaaa yemin ederim gıcık oldum eşime bağırdım çağırdım dedim 2 buçuk aydır annem keyifmi yapıyor burda daha bir kere çağırmadılar şimdi annem onlara çoluk çocuk bide 4 kişi onlar 4 kişi biz 8 kişiye yemek yapacak düşünün annemi..onlar geldiğinde biz hünkar sofrası kuryoruz kebabından tavuğa salatalara böreğe oyma köfteye neler neler....bunlar yapacakları bir et yemeği onun yapmamak için annemden bekliyolar ne uyanıklar eşimde hemen arıyor organize edyomuş efendim verdim ağzının payını bana yazık yazmış sizce normalmi yaaaa anlamıyor beni....bu nasıl msiafirperverlik hiç bir sıcaklık yok ayıp beee ayıp....

kafayı yicem bugün sinirden bulantıdan bu işeyerindekilerden nefret ettim bugün herşeyden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…