Kokoşş Hatunlar Kulübü

artıyor bulantılarım evet bak bide eşim zıplattı sinirlerimi nasıl sinir olmayayım...:26: bu işyerinden soğudum yeminederim nasıl uyuzlar pis pis güldüler ters ters baktım bide bitanesi demezmi ben zeki beyi uyarmıştım diye ALLAHIM nasıl diyo yaa yani benim yanlış yapacağımdan eminmiş karşıdaki kel kafalı...:26:

merak ettık laa
neyse sağlık sorunu olmaında
paşam nasıl

güneşş paşamm nasıl bebem

mıray az sakın ol cnm yaa senın annen hasta değil mı söyle annem rahatsız dıye
ama kzımadan
sende gergınsın bugun nasıl anlattın acep durumu o da var
sakın ol cnm
lutfenn

sakın ol cnm
sen üzülmen strese grmen bebeğının strese gırmesı
derın bı nefes ve sana sırıtanlara sende pis pis gülümse
sonuçta herkes hata yapar
adam bilyomuş hata yapcamı ne diyor kel kafalı zeki bey ben sizi uyarmıştım diyip bir pis güldü ....
bende : nekdar eminsinzi benim yanlış yapacağımdan...nedemek yani ben bu işi bilmiyorum mu yani dedim...

bilemicem artık dedi ahh ben nie muhattap oluyorumki böyle ufak beyinli memur zihniyeli örümcek beyinli adamla....

pis kel kafalı nolcakkk boş ver guzumm sen oniii

guzumm bebenn iyi valla dun iyi uyudu cok aglamadı sukur ıns eskı duznımıze gerı doncez galıbaaaaa dıye umuyorrmm sen nasılsın senn onu di banaaaa dpiçikk gibisn maşallh yıne öceler möcelrrr

yok annem hasta değil kardeşim ameliyat oldu bilyosun o rahatsızdı hastanedelerdi 2 gün oldu çıkalı k.valide annemden yemek bekliyor olaya bak ama karşılaşalım fena bozcam k.valideyi umrumda değil :kesin bana diyecek annemler de et var diyince ben öyle düşündüm akşamda kocamın kafesine geçmeyi planlıyorlar tabiii onu diyecek...bende yapıştırcam suratına böyle: ben diyecem annem eti mantı yapcaktı çok yokki okdar kişiye yetcek ...hem kadın çıkalı 2 gün olmuş sizin davet etmeniz gerekmiyormuydu da öyle demişsin kırıldım şahsen diyecem kesin diyecek benle nasıl konuşyosun şu bu çokta umrumda...............

ya nıye muhattap oluyonkı
sana bakana aynen bak
banada burda patron kızınca şöfor parçası pıs pıs bakıo
aynen bende ona sıra gelınce aynısını yapıyorum
takma yaa

yerım onu haydı ınş
uyku duzenı cok önemlı
kaçta yatıyo paşam

öleyım gene

kesınlıkle haklsıında bunu anlayan yok bellıkı
sende açık açık söyle cnm
ne düşünen düşünsun

valla kuzu dun ben 7de k.v deydım orda kocamı bekledım ruzgar var cocuk uyumasın dkıye hemn olgumu emzırdım oynadık falan sonra kocıs geldı eve gıttk yemek yedık saat 9 a gelıyordu ben uzandım tv karsısında bı baktım paşada gelms yanmda uzanıyor gulduk bı baktım uyumuss eskıdende huyszlugndn once gelr yanmd auyurdu öle tv ızlerken biz. neyse umarm duzene gırıyoruzdurrr

aynen cnm ne muahattap oluyorsam...gıcık kel kafalı kendinden emin gibi o varya ne azarlar yiyor bende ozmana böyle gülcem...nefretlik insanlar...

k.valide olayına gelince yüzüne söylicem kırılırsa umrumda değil çok ta tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kesin uyumaz gece sonra oğluna şikayet eder valla etsin körmü bilsin görsün oda artık kimse umrumda değil yeter beeeeeeeeeeeeeeee

çok sinirliyim bugün bişey daha olursa birine kalır artık ihale yeter bağırıp çağırıp çıkıp giderim yeter artık....

miroşum annem ben kıyamam sana ...

sakın ama sakın... muattap olmaa... ne kaynanatörle nede işyerındekilerle..

yanlış yapacağınu biliorsa... tebrik et... adamı hislerin çok kuvetliymiş de... sayısal oynasana de... ve sende sırıt pis piss

yemek konusunuda açma kaynanatörünee...

yapmayıversin annen zaten cvbını alır muattap olma...

evinde kalıyorlaryaa..

aklı sıra iiyilik yaptıklarını sanıyorlar.. dengesizler..

üzülme annem bakk bebekte üzülür..

eşinide anlamaya çalışmıyorum.... klasik erkke mantığı .. annesi size iilik yaptı evini açtı.. sende yemek için dırdır yaptın diee düşünür..

benm başımdada varr bir tane örümcek beyinli...

amann çokta fifi... hamişliğin tadını çkar...

kimse için üzülmeye değmez eşin için bilee...

bu dünyadaki en önmli şey sen ve senin parçann gerisi boşşş

öoüyorum seniii kokoş hemşooom...

böcüğüüüüüüüüüüüüüüüümmm.. annemm iim sağlık sorunumz yok şükür....

paşanda iyi maşallah... elektirkler kesik üşütürüz die korktuk ama iii şimdilikkk....

güneşimmm...... kız tembel teneke olduk haaaaa

çok sinirliyim bugün bişey daha olursa birine kalır artık ihale yeter bağırıp çağırıp çıkıp giderim yeter artık....

sakinnn canım bebeşnde streslı olcakk salla milleti akısına bırk baktn tepn atyr cıkrsn rest cekıp havan olur hem hahaha

aynen yaa hakılısın bende o kele aynen böyle davrancam hislerin kuvvetliymiş diyecem bidahaki sefere ben zevkten dört köşe olcam ...şimdi söyleyemem konu geçti gitti saçma olur...

kaynanatör pohahhahaha evet onlada muhattap olmıcam kimse kimseyi çağırmayınca anlar zaten neden olduğunu akıllıdır o ne akıllı....dediğin gibi aklı sıra bize iyilik yaptı evi verince...kendi evi yaaa annem orda ona yemek yapacak tövbeeeeeeeeeeee....kız iskenderunda nasıl sofralar kurulur sen bilirsin nasıl ağırlanır bunlar bizim oyma köftemize kebamımıza bile yanımda laf söylediler yok şöyledi böyledi diye düüğünden sonra bura geldiğimde hep laf aralarında ahh keşke kebap olsa yesem dediğimde kaynanatör aman hiç güzel değildi sizin kebap çok oldum kendilerin ymek kültürü yok kütahyalılar bildikleri tek şey börek tavuk kahvaltı...

eşimde beni çok sinir etti kesin hemen unutur nassın diye arar şimdi adamla küsülmüyorki takmıyor küslüğü ...
ama ben aramıcam kendi arsın soğuk konuşcam varsın anlamasın....

Son düzenleme:
sakinnn canım bebeşnde streslı olcakk salla milleti akısına bırk baktn tepn atyr cıkrsn rest cekıp havan olur hem hahaha

bana iş çok bu hortlaklarla çalışcama gider gençlerle çalışırım 40 -45 yaşına gelmişler konuştukları yaptıkları dedikodu bini bin para...

şimdi sinirim geçsin zamanı var daha bekliyorum hamişliğim rahat geçsin diye bekliyorum bakalım birsürü iznimi alıp keyif yaparım o burda kel kafasını kaşısın....izin biter ücretsiz alırım ...daha sonrası düşünürüm dönermiyim dönmezmiyim die...

herifleee küsmeee... boşver...

annen çağırmaz olur biter... herife ii davran sen...

onlar anlamadıkları için yemeklerden

kebap onlara fazla gelmiştir

burda dünürün geldimii.. 50 çeşit yemek çıkar.. mezesi hari.çç.. görgüsüzler...

burcuburcu ... sen niye kavga ettin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…